Love is in the air

Oh, idag bokade jag in mig och min prins på massage. Den sker på fredag bara för att massören vi ska gå till inte hade tid på lördag. På lördag är det nämligen min och Robins 54 månaders dag och iår tänkte vi att vi skulle hitta på något. Så massage blev det eftersom vi hade ett presentkort hemma. :)
För er som inte orkar räkna vad 54 månader är : 4 år, 6 månader ♥



Söndag

Tänk att det alltid är fredag eller söndag. Bästa och sämsta dagarna i veckan. Det är idag som allt ska tas itu med. För på fredagar efter skolan är man för trött för att röra på sig och lördagar går ut på att chilla vid tv:n eller göra allt man skulle ha gjort på fredagen. Så söndagar är den dagen i veckan som borde vara 48 timmar. Idag ska det tvättas, tränas, duschas, städa lite i hallen (sjukt mycket grus kommer in nu när det är vinter!) och göra mitt skolarbete klart till imorgon OCH kolla på Sabrinas skolarbete då det är hennes första seminarium och hon har 0 koll på hur man skriver så att lärarna blir nöjda. Hjälpte även henne i typ två timmar i förmiddags med det, men måste göra lite mer hemifrån. Sen vill jag ju göra något kul också, kanske se en film eller något. Vet inte hur jag ska hinna med allt innan det är måndag!
Detta är vad jag vill ha: sol, värme och chill på balkongen

Omtenta

Denna morgon har jag haft en omtenta. Socialt arbete A kunskapsproduktion i socialt arbete. Den är sjukt tråkig och jag HOPPAS att detta var sista gången jag behövde skriva den. Annars kan jag kanske ta examen till sommaren! Jag kan få sluta och vara med på festligheterna, men at bli klar behandlingsassistent kan jag inte bli innan jag klarat denna tenta.
atm

Jobb

Har precis skickat in första CVt på typ tre år!
Det känns pirrigt och jag hoppas att jag får jobbet. Det är utomlands och resan står företaget för. Asnice ju!
Jag vill ha sommar och sol nu, men enbart om jag får jobbet.

Riktig heldag och vuxna bebisar

I natt drömde jag att jag och Robin hade fått en bebispojke. Det är många i min omgivning som skaffar barn nu och även om det skulle vara underbart att vara mamma känner jag att jag inte är redo för det ansvaret än. Men jag imponeras över de unga mammorna och papporna som klarar av det ansvaret. Men inatt hade vi då en pojke. Jag var inte närvarande när han föddes men det var ändå mitt barn. Pojken var även vuxen, men sov i en crib. Drömmar är underbara.
Skulle även åka med Robin till skolan idag till 8 och plugga lite innan min grupp skulle mötas kl 10. halv 9 vaknade vi och efter 45 minuter var vi i skolan. Så det blev en timmes försening, inte gjorde det mig så jättemycket, värre för Robin som faktiskt hade en tid att passa. Alldeles nyss kom vi hem och nu ska vi fortsätta plugga. Love it!
Bjuder på en gammal bild eftersom jag pluggar för mycket för att hinna redigera några andra nytagna bilder.

Efterlysning

Någon som kan det där med djurförsäkringar?
Jag vill skaffa katt och även om jag har haft katt hela mitt liv så var inte försäkringar något jag tänkte på när jag var tre år gammal och fick min första katt. Det är som en djungel och jag vill veta vilken försäkring som är bäst och varför den är det.
Så hjälp!
Mysiga Skorpan. Fick henne när jag var fyra år och det inte var någon som brydde sig om att ta betalt för katter. Hela 15 kronor kostade hon och hon var min bebis till jag blev 16 år.

Ork, kom tillbaka

Hurtigt kastade jag mig ur sängen i morse kl 0700. (Läs: Robin drog mig upp)
Jag åkte till skolan och satt där mellan 8 och 12. Har en tenta på fredag som jag MÅSTE klara. Det är a-kursen och nu läser jag ju b. Det gick jättebra, men sen åkte jag hem och vad har jag gjort?
En smoothie och sett New year's eve. Duktigt.

Resor

Nu är det bestämt att jag och Robin åker till Grekland i sommar. Vi hoppas få med Alex och Sanna på resan också. Så jag har valt ut 14 olika hotell/lägenheter som de övriga får välja mellan. Men jag har mina favoriter så jag hoppas att de vill åka till samma ställen som jag.
Naxos Magic Village

Fredag!

Veckorna går så fort! Första veckan på sista kursen är avklarad och jag kan knappt vänta till kursen är slut!
Det är ju bara 30 hp och när det är avklarad tar jag examen! Helt otroligt vad två år springer förbi. Men sen får vi se om jag får något jobb till sommaren eller efter, annars kommer jag försöka plugga igen. Socialt arbete C eller Socionom. Bästa med det är att jag kan läsa socialt arbete c innan jag läser socionom men jag behöver bara läsa 3 terminer socionom innan det är examen igen. Asbra det där med valbara kurser.
Annars fick jag g (två poäng från vg) på senaste tentan. Jag trodde jag skulle på ett u på den Så jag är nöjdare än tåget eller vad det nu heter..
Nu blir det pizza och kanske 7e Harry Potter filmen?

Hoppas hejsan

Idag trillade det ner ett par nya skor från nelly. Tänk vad det är smidigt med nätshopping.
Synd bara att jag är student så att jag inte kan köpa allt som jag vill ha.
Jag har stora planer inför sommaren och vill köpa massor till utlandsresan!
Snygg turkos färg med mörk klack. Precis vad jag alltid har varit i behov av.

Tvillingar, trillingar och fyrlingar

Kanal 5 just nu.
Ett par har redan 7 barn, men har nu fått trillingar. Av deras 10 barn är det en son.
Ett annat par har fyrlingar som de fick planterade.
Nästa par hade tvillingar, 10 månader senare fick mamman veta att hon var gravid i samma stund som hon födde sina tre barn. Helt otroligt! Hon blev gravid bara en månad efter att hon födde sina tvillingar och hade ingen aning om det. Så vart det tre till.
Helt galet!

Tävling

Såg att Lily har en superbra tävling på sin blogg.
Passar alla som vill ha lite koll på sin vargdag.

WIC

I veckan kommer pappa med släpvagnen. Jag ska ÄNTLIGEN få ordning i min walk-in. Jag har för många skor för att det ska kunna vara någon ordning, men när han kommer kan jag få upp minst 12 par skor till så de inte behöver trängas på golvet i jackgarderoben.
Jag börjar även känna av våren här hemma, det renoveras för fullt hos grannarna och snart är det vår tur att få det fint både inne och ute.

Gott nytt år!

Nu har det gått tre timmar in på det nya året och det är en superrolig kväll. Middagen höll på fyra timmar och det vart super kul. Bilder och mer info tänkte jag lägga upp lite senare, vad man skulle kunna kalla imorgon. Men det är ju idag! Haha
Såg förövrigt hur barnen sköt raketer mot varandra, så irriterande, jag och mina vänner informerade dem vänligt men bestämt om vilka farorna är. Sen gick de hem.

RSS 2.0