Halloweeeeen

Jag städar mitt rum  godan ro då det ringer på dörren.
Jag trodde jag skulle skita på mig av skräck när jag öppnade den, det stod två små tjejer utan för som vrålade "Bus eller godis" Jag var inte alls beredd på det. Usch vad läskigt det är när man är helt ensam o det kommer små häxor hit.

Men ikväll ska jag träffa min slipsätande vän och kolla på Endogamia när dom spelar på Rockbaren! Fett nice det kommer bli, mindre nice att cykla fram och tillbaka till stan i kylan, men jag klagar inte.



[X] Städa mitt rum
[X] Städa mitt badrum
[ ] Fixa allt till nationella svenskaB
[ ] Plugga matte
[ ] Göra klart min dans
[ ] Läsa ut invandrarna
[X] Ringa Coop extra
[X] Boka halka

Bara 4 saker kvar nu, och invandrarna är jag snart klar med, och svenskan går fort. Så det här känns ju bra,

"Du täcka ååål"

Galet värre

Ellie skicka detta till mig, att man itne tänkt på det tidigare! "Du täcka ååål"


Femte dagen

Bussade med Anas mamma till stan idag, trevligt värre. (Och nu vet jag var Ana ska få av MarKus i 18 ås present)

Så hade jag körlektion, det gick väl bra skulle jag tro, men jag känner mig inte bra, men det är ju dom som är proffsen! Haha. Men idag var det bra motorväg som gällde, så påfart, avfart om o om o om igen! Yr blir man.

Så köpte jag mina tågbiljetter till på tisdag oxå, så det är klart nu iallafall. Men den där listan på saker jag måste göra har jag inte kommit vidare på, men jag ska städa lite mer och plugga. Plugga måste jag göra. Bajsbajsbajs.

Bäst vän!


Det här är Max. Han är en av dom få riktiga vännerna man kan ha. Och ja, på bilden äter han en slips.

Fjärde dagen

Jag skulle gå upp klockan 9 idag, tänkte vara hurtig och göra mig fin o grejjer. Somnade om lite grann och halv 10 ringer trafikskolan och ställer in min körlektion, så jag får köra imån ist, det går bra det med.
Så jag går upp då, jag vaknade till rejält när dom ringde, och det var frost ute!
Nu är vintern nära och i linkp snöar det. Inte kul alls.

Nattis och jag hade det heltrevligt på stan, jag köpte ett nytt bälte till mig, det har jag velat ha über länge, inte för att jag kommer att använda det, men man vet ju aldrig.
Hon bjöd mig på fika också, Caffe Latte är mysigast!

Hos optikern gick det också bra, jag fick några droppar jag ska ha för att göra linserna mer mjuka. Jag vet inte. Hoppas det funkar iallafall.
Jag var nära att missa tiden, men jag kom på det precis innan så vi fick springa till optikern. Wuuuups.

Sötast idag var iallafall Sabrina. Träffade henne och Emil och hon skulle till tandläkaren, men visste inte vart den låg, så jag fick visa, (jag har ju vart stammis där).

Tredje dagen

[ ] Städa mitt rum
[X] Städa mitt badrum
[ ] Fixa allt till nationella svenskaB
[ ] Plugga matte
[ ] Göra klart min dans
[ ] Läsa ut invandrarna
[X] Ringa Coop extra
[X] Boka halka

Lite har jag iallafall hunnit med, men det jobbiga är pluggandet, jag började med svenskan förut, men klar är jag inte, så det kan jag inte bocka för...

Imån blird et fika med den söta lilla flickan Natalie och sen optikern, körlektion och bort till Coop, (intervju kanske?) Hoppas få jobba där!


Jag och Nattis när vi mår som bäst, Kristian Anttila är bara för bra

Hairspray

Haha, har precis sett på Hairspray, helmysig film måste jag säga.
När jag för första gången såg reklamen för den var det på bussarna i Torquay. Jag ville så inte se filmen, men nu har jag tänkt göra det entid och idag hittade jag filmen o kollade på den.
Bra bra säger jag

Baby ringde oxå, han hoppas på permis om 2 veckor, men det blir nog tre... Det är inte så farligt lång tid, eller hur?
Idag hade dom lärt sig vika sina kläder så dom var perfekta, sen hade dom ävenlärt sig hur dom ska lägga in sina saker i sitt skåp, som om det är svårt? Uscha buscha, det är hårt att ligga i, speciellt om man är lite lat av sig. Jag skulle aldrig orka sånt som dom måste göra.

Andra dagen

Dag nummer två på lovet är det nu och jag har så jävla mycket jag måste göra! Jag vet lixom inte vart jag ska börja.....

[ ] Städa mitt rum
[ ] Städa mitt badrum
[ ] Fixa allt till nationella svenskaB
[ ] Plugga matte
[ ] Göra klart min dans
[ ] Läsa ut invandrarna
[ ] Ringa Coop extra
[ ] Boka halka

Visserligen går det snabbt att boka halkan och ringa coop, men jag orkar inte. Det är vad det handlar om... Jag måste sluta lata mig så mycket och ta tag i saker och ting. NU!

Btw så ringde Robin precis, han fick egentligen inte ringa, men han ville bara säga hej och att han har stått hela dagen idag och har nu jätte ont i ryggen. Haha, rätt åt honom den lilla Beridna högvakten

City Gross

Idag premiärade jag City Gross.

Så stort, och endå förlitet för dom jädrans vagnarna att kunna vända och få plats med. Men vagnarna är ju så stora föra tt man ska köpa mer. Det ser ju mindre ut om det är en stor vagn än om det är en liten, det gäller att vara smart ibland yao.
Men det var inget speciellt med affären annars, tom och stor lixom. Fast vi bor ju väldigt nära, jag och mamma körde samma väg som byggarbetarna kör, och då kom vi upp på parkeringen, så den vägen är bra, så slipper man åka runt hela skogen för att komma fram.


Lipsill

Idag vaknade vi halv 7, men gick inte upp förrns 7. Så vart det full rulle, packa väskor, göra oss iordning, snygga till det på Robins rum och sånt.
Hans pappa körde oss till tåget, så vi var där kvart över 8, tåget skulle gå halv 9. Gud vad jag grät, jag kunde inte sluta. Sen kom tåget och jag kunde inte se Robin försvinna, det gjorde så ont i mig. Jag vet ju att vi kommer att ses under helgerna, men inte nu i början, han får sin första permis till jul förhoppningsvis. Hur ska jag klara mig så länge utan honom?

Igår målade han av mig, jag har velat det i över ett år, men vi har inte tagit oss tiden till det eftersom det tar ett tag. Men igår gjorde han det, och jag är så nöjd. Bilden är jättefin, lite Titanic inspirerad, och jättebra!


Jag undrar hur mycket tårar det finns egentligen? Jag kan inte ens tänka på honom utan att börja gråta, jag hoppas det här året ska gå så jävla fort! Iallafall dom första två månaderna så jag kan få mysa i en varm famn igen. Jag saknar det redan, det här kommer inte funka. Jag är ett jävla vrak utan dig <3


Kortis

Det här får bli ett kort inlägg, mest så att ni vet att jag fortfarande lever.
Men gårdagen var hemsk, eller underbar, men hemsk.

Nu har Robin inget hår kvar på knoppen och jag grät så himmla mycket, jag fick tillochmed hans farmor att gråta. Och denna natt blir min sista med honom på evigheter, det kommer bli så tomt utan honom.

Jag älskar dig din underbara varelse, jag hoppas tiden går fort så jag kan få tillbringa mitt liv med dig.
<3

Nu har jag oxå en busskompis

På bussen till Vagnhärad satt det en ung mamma med henes dotter i knät brevid mig.
Dottern satt inte still och mamman gjorde allt hon kunde, tillslut vände dottern (Amanda) sig till mig och säger: "Du har hål i örat" "aa det har jag" sa jag. Så skulle Amanda räkna mina hål.
Så krånglade hon ett tag till och en vände hon sig till mig:
A: Kan inte du flytta på dig så jag kan sitta mellan dig och mamma?
Jag: Klart jag kan.
Och så blev det, så Amanda satt mellan mig och henens mamma som hette Nettan fick jag veta.
A: Vart bor duuuu? Jag bor i Tystberga, och när jag kommer hem ska jag äta tabletter, för jag har ett sår på knät så jag äter tabletter som jag fick av doktorn, men jag får prickar i ansiktet av dom, kolla.
J: Det är ju itne så bra, men du får inte pilla på såren, det är inte alls bra det.
A: Vet du vad mina morbröder heter?
J: Nej det gör jag inte.
A: Det trodde jag inte heller.
N: Ska vi åka till stallet när vi kommer hem Amanda?
A: Jag har en egen häst, hon heter Lady.
J: woooow
A:
Varför köper itne du en häst om du nu så gärna vill ha en? (Här är hon jätte stöddig...)
J: Jag hade häst när jag var liten, så det så.
A: Vad hette den? Hur såg den ut?
J: Den hette Skipper och var svart/vit. (Egentligen var Skipper mion grannes häst, men det vet ju inte hon)
A: Jaha, men min är bruuun med en vit fläck i pannan. Men nu ska vi gå av, hejdå, vi ses!

Den där ungen var så jäkla sööööt! Jag och henens mamma kunde inte sluta skratta när vi lyssnade på henne. Dt var nog den roligaste bussfärden jag haft på länge! Amanda var 5 år och var precis som mina syskonbarn, helt jävla underbart!

Snaaaaaart lov

Imån är det fredag, och det betyder att det snart är lov!
jag har blandade kännslor för det, eftersom på måndag åker bejb till lumpen och jag blir lämnad ensam.
Men jag har så mycket att göra också, så det är bra att jag kan lägga all fokus på det och inte behöva vara så mycket med honom som jag vart på sista tiden.

Menj ag borde kanke ta och krypa ner brevid honom i sängen nu och bara vara, haha vi kollade precis på ett naturprogram, vi är så töntiga. Men mysa tillsammans med Ben&Jerrys glass på en torsdag kväll med någon som man älskar, det kan ju itne bli bättre. Eller hur?

Trött som attan!

Jag borde nog ta och sova nu, jag håller på att somna över läxorna, det är inte ett bra tecken vad jag vet. Men på samma gång så måste jag plugga klart, jag vill inte plugga i skolan imån och jag vill itne heller plugga när bejb är här. Men jag måste iallafall renskriva allt hemma sen imån, om jag kan få det att funka.

Så måste jag läsa psykologin igen också, för vi kommer ha ett jobbigt och svårt förhör imån om jag känner Fride rätt (vilket jag gör) Så jag sa nog sluta med socialkunskapen och ta och lägga mig i min sköna, stora, varma säng och mysa lite med Sofies värld.

134 days to go

beeeejb

Haha bejb är söt och imån kommer han hit igen.
Puss på det.
*Puss*

Onsdag 22/10

Jag försov mig imorse.
Det var inte alls kul, jag vaknade som vanligt vid halv 7, sen stängde jag av klockan och somnade om och vaknade inte förns kvart i 8, jag måste åka klockan 8 för att hinna till skolan.
Jag vet inte om jag faktist skrek på Robin att inte ligga kvar i sängen när jag höll på att klä på mig, för jag behövde hans hjälp att hinna med allt jag måste göra på mornarna, men upp kom han iallafall.
Så lyckades han även göra vällingen för varm, men det var bara att hälla i massa mjölk så gick det bra, chill som jag är när jag är jättestressad så satte jag mig ner för att läsa tidningen (det är ett måste på morgonen)
Robin körde mig till skolan och i bilen sminkade jag mig, menjag ade ännu inga linser i, och när jag klev in i skolan (itid) såg jag absolut inget alls.
Jag var helt jävla blind!
Men jag hade linserna med mig, dom mysko sakerna med blå mitten...

Så hade vi poesitemadag. Det var ganska värdelöst, men endå kul på nått vis. Vi hade två olika workshops. Jag hade en med Thom och en med Isak. Den med Thom var nog roligast, för hos Isak som även är stand-up vart det så konstlat och vi skulle skratta åt tråkiga saker, så det var lite värdelöst. Men men, nu är den temadagen avklarad och imån är det skola som vanligt,
filosofiläxförhör kommer morgondagen att bjuda på så det är ju bara att se fram emot. Jag är lätt pepp!


Optikern

Jag var nyss hos optikern, så jävla drygt det var!

Först får jag vänta i 15 minuter innan de tar in mig. Och då säger jag att jag itne trivs medf dom linserna jag provade och jag får ta på mig nya linser, vi kollar i ögonen och jag får gå. Det tog säkert 5 minuter totalt.
Sen köpte jag en söt sjal, mysigt det, men det är bara för att det är så jävla kallt idag, så jag sak cykla hem i två sjalar. Hihi mysigt det.

Foto strax yao!

Väga allt på flyg?

Mamma och jag pratade under middagen att man borde kanske väga även personerna innan de kliver på ett plan. För om en människa som väger 100 kg har en resväska på 20 kg och handbagage på 10 kilo är ju hans totalvilk 130 kilo, men om jag har det så blir totalvikten bara 80 kilo.

Så borde man inte ha en totalvikt på allt? Så man får väga sig med sina väskor och om man är under eller precis på vikten som är tillåten så får man flyga. Det är både smart och inte smart, för man kan ju inte alltid råför vad man väger, men endå så kan ju planen få svårt att lyfta om det är massa övervikt.

Det tåls att tänka på.

Hihi

Jag gör jusst nu allt jag kan typ för att få Ana att spy xD
Stackars liten kan inte med att prata förhudar och äta sura äpplen på samma gång.

Nu är Ted här med massa 9or som kollar hur det är här på folkan. Han babblar på massa om grafiskkommunikation och hur man gör o vad man gör i kursen. Stackars barn att lyssna på honom! Fast jag är bra, för jag blev klar med min apa i illustrator idag. Vilket jag inte alls trodde jag skulle klara av, för jag + dator är ingen bra kombination.

Nu ska jag fortsätta med mitt svenska arbete,. jag orkar inte tänka mer på nationella som kommer snart utan jag ska nu fokusera på Svenska boken vi läser. Väldigt kul...


Stackars Fride

Aw, stackars Fride är sjuk, men han är endå i skolan för våran skull. "Tyck inte synd om mig" säger han när han startade lektionen idag. Han brukar säga så om han har gjort något ansträngande eller jobbigt. Jag tror endå att han vill att vi ska tycka synd om honom.
Så kommer åk 9 hit snart, jag kommer ihåg när jag var i deras ålder och om hit till folkan och kollade hur det var här. Den första läraren jag träffade var Fredrik, fan vad tyckte han var cool, och jag kommer ihåg att jag önskade att jag skulle få honom som lärare i nått ämne. Och nu har jag honom i foto.
Jag kan inte fatta att det redan har gått 3 år sen jag var här första gången. Snart blir man gammal som gatan och rynkig som ett russin.

Och jag har fruktsallad till lunch med mig idag! Mumms filibabba.

Resultatet från igår

Ja, jag kom på 3e plats igår, men inte fick jag nått pris inte. Bara för att jag inte ville lägga 200 spänn för att käka middag (fisksoppa) med dom andra damerna. Lite unfair tycker jag faktist.

Lite bilder från igår kan jag iallafall bjuda på.


Underbart väder. Hål 3


Det var kallt trotts vädret. Hål 11


Höst höst höst. Hål 12

SimsSimsSims

Hehe, jag pluggade faktist geografi, så nu kan jag lite mer än innan. precis som det ska vara. Men jag spela sims nyss, tycker det är så löjligt kul. Men bara om det är sällan man gör det.

Tyvärr dog det folk hela tiden, både gamla o unda och gravida, så jag la ner det där... sen cepade sig datorn med, och det vore ju hemskt att pajja ännu en dator..

Så kom jag precis på att jag måste göra klart min dans till imån, så nu ska jag kila iväg och göra det, ha det göttans så länge!

Golf

Idag har jag spelat golf, kallt som fan var det! Men jag kännde att jag är ju så snygg så jag hade mörkblp mössa och turkosa fliiiisvantar. Snyggast var jag på banan.
Eftersom jag spelar med tanterna så hade dom hittat på en massa jox vi skulle hålla reda på, det var rakaste slaget på ettan (jag var nog så långt från det som det går) Vi hade longest drive på 10an(det var jag nära) närmst hål på 13, (jag hamnade i bunkern lyckat däär) och så skulle vi räkna alla puttar, jag fick 30 stycken, och det är riktgt bra, så jag är nöjd med det.
Jag tror dock itne att jag får nått pris, och dessutom är prisutdelningen ikväll på Ambrosia och det ska jag itne vara med på, så jag bryr mig itne heller. Men massa snygga bilder har jag tagit idag iallafall, men dom får ni se imån när jag har min dator och inte pappas.

Nu ska jag nog spela Sims det är mer värt än att plugga geografi.

Idol 17/10

Nu är idol över och om typ en timme får vi veta vem som åker ut. Jag hoppas att det ska bli Kevin eller Sepideh. Dom sjunger inget vidare och ser tråkiga ut på scen. Men om det blir nån annan som åker så spelar det itne så stor roll, för jag har ingen favorit riktigt så, Loulou är ju ball annars ^^

Vem vill ni ska åka hem idag, och vem hoppas ni vinner?

Bajs fredag

Om jag inte hade fått vakna upp med Baby hade denna dagen vart helt åt pipsvängen!

Jag hade sovmorron och började 1240, väldigt skönt på en fredag måste jag säga, grejjen var att när jag kom till skolan så hade vi ett läxförhör på typ 5 minuter, vi behövde itne ens göra det om vi inte ville, han ville mest dela ut det, sen gick vi och såg esteternas höstkonsert.

Den konserten var väldigt dååååååååååålig. Dom sjöng som kråkor, jag tror att jag skulle kunna göra det bättre. Eller Gii. Men efter ca 2 timmars plågan var det över och jag tror blint att vi ska ha geografi dom sista 20 minuterna av skoldagen eftedsom vi har prov på tisdag och itne har gått igenom allt än. Men så möter vi Janne som har pratat med Love (Janne är natur läraren och Love geografiläraren) som sa att vi inte skule ha nån lektion. Så man kan ju säga att jag gick till skolan helt i onödan.

Sen gick jag in på HM på vägen hem, min foundation är snart slut elelr slut, jag vet inte riktigt, så jag skulle köpa en ny nu när jag endå får 10 % rabatt. Men min nyans fanns ju inte, så jag frågade personalen och de letade som galningar efter jusst min nyans, och tillslut hittade dom en enda. Den tog jag. + att jag köpte Carinas födelsedagspresent med. Så nu är det bara Babys kvar, den köper jag nästa vecka.

När jag kom hem eller gick från bussen rättaresagt så komd et två småbarn på cykel och sa:
"HEJ! Vad heter duuu?"
"Denise", svarade jag
"Jag har ingen plinga på min cykel, det är ju dumt av dom som gjorde den"
Och det hade ju nån mening? Söta barn kan vara.  "Ska vi ha ett barn ska han eller hon vara en datanörd, det gillar folk"
Haha, puss på det!

Blablabla

Förlåt för inget skrivande igår, meeen det var så att efter skolan kom min babyboy och hämtade mig. Sen myste vi hela dagen tills mamma kom hem o ville ha skjuts ner till stan för hon skulle på nån invigningsfest.
Sen var det ju torsdag och då kan man lyxa till det med lite Taco, så Baby lagade massa mat när vi om hem och jag satt mest o kolla på. (Vi har en bra fördelning i vårat förhållande)

Sen fick jag nya kläder (igen) Oh vad sånt är trevligt, mer kläder åt folket!! Efter maten såg vi på Finding Neverland, tönt som jag är så grinade jag i slutet, men det var bara för att Robin frågade om jag grät. O då kunde jag inte hjälpa det. Så det var inte mitt fel.

Kvällen igår var så oerhört mysig, kunde inte somna för vi fnittra så mycket, jag vet inte ens vad som var kul, men det är skönt att skratta med någon man älskar <3 Gud vad jag kommer sakna det när du är i lumpen. Men jag behöver bara hålla ut 11 månader, och tiden går ju fort, eller hur?

Geisha

Jag har tänkt på det där med Geisha chokladen, om man köper dom små med papper runt smakar det mycket bättre än om man köper chokladkakan. Varför är det så? Det är ju samma sak bara i olika form? Det är en liten miss dom har gjort tycker jag nog.

Men serri, om jag väljer mellan kakan och med pappret tar jag pappret trotts att det är jobbigt med pappret. För dom smälter så bra i munnen och smakar bättre. Håller ni inte med?



139 days to

Rörlig bild

På morgonen hade vi Rörlig bild, jag och Ana gjorde en asball ffilm, men den är inte klar än dock, vi började med den idag nämligen, men nästa gång (om typ en månad) hoppas jag att den ska vara klar.

Det är så jävla drygt att vi inte har någon onsdagslektion på en månad, för nästa vecka ska vi tydligen ha Lyrikdag och hänga med sånna däringa poetfolk. Jag tycker inte alls om det! Sen är det loooovvv!!!!! Underbara lov!
Veckan efter lovet är det Tessinhjälper och det är ju inte så kul, men jag får chilla hemma och få betalt (dock ska pengarna till skolan sen)

Nu ska jag ha Mediekommunikation och prata om dålig och bra reklam.

Ååååkkeeeeey....

Ja, jag köpte lite godis, men bara en liiiiten chokladbit. Och nej Carro, dom har höjt priset igen, så tyvärr.  :/

Dansen gick kanoners, dock är det den svåraste dansen jag nånsin dansat tror jag, Det är huvun och armar och hopp överallt, och allt ska tajma med varandra och se snyggt ut på samma gång. Men HALLÅ! Vi får nackspärr ju! Hur ska vi se sexiga o snygga ut då? Jag bara undrar...

Men nu måste jag plugga Geografi, MAtte, Socialkunskap och göra klart min dans som jag ska visa upp på Kullbergsbaletten när dom firar Birgit 100 år. Lite nervpirrigt att dansa den då, så jag måste göra en väldrigt grym dans!

140 days to go

Men vad säger vi, godis?

Jag är så himmla godissugen så det är galet. Jag funderar på att cykla nu till dansen för att hinnan svänga förbi ica och köpa mig lite gott att tugga på sen när jag kommit hem och ska plugga. Frågan är ju bara om det är värt det? Det kostar ju massa pengar, jag lovar att jag lägger ner lika mycket pengar på godis som en rökare gör på cigg varje månad.

Vi får se hur jag gör, men dra nu måste jag iallafall, tjingeling så länge! och här har ni låten jag ska dansa till idag:


Yes!!

Fick veta idag att jag inte har någon Socialkunskap på fredag, vilket ör underbart för Robin ska sova hos mig från torsdag och nu börjar inte jag förrns 1240 och det betyder att vi kan ligga i sängen en evighet! Mysfaktorn är hög nu. (Mitt horoskop stämmer och det är läskigt)


Wiiie!!!

Pappa har kommit hem från USA nu och han hade med sig 2 nya filter till min kamera. Jag hade inte bett honom köpa det, utan jag hade bett honom köpa objektiv, men dom var slut då när pappa var där och de skulle inte få in några förns han var hemma igen. Men skitsamma, han tog ett eget inisiativ och det blev pannkaka.

Dom filtren han hade köpt är förstora för mitt objektiv med 4 mm. Så antingen får jag hitta ett objektiv som passar till dom, eller sälja mina nya fina filter som jag skulle vilja ha själv.

Det hade vart bättre om han inte köpt ngt alls istället, för han är inte så bra på att hitta på saker själv. Men men, det är ju tanken som räknas. Eller hur?

Skolan

Just nu är skolan hopplös!
Dom kan itne göra ett enda rätt nu för tiden! vi får felaktig info konstant och man måste ändra alla sina planer hela tiden. Dumma okompitenta jävlar.

Annars är måndagar helt chill engenligen. Två lektioner innan lunch och 3 efter. Alla är softa och man slipper bry sig så mycket. Sånt gillar jag.

Starsky and Hutch

Jag har precis sett Starsky and Hutch, helskööön film!
Skämten var så dåliga att man vart tvungen att skratta, men lite överdrivet kanske?

Haha, jag och Robin skakade mina sängkläder nyss, man måste faktist göra det. Och det hela slutade med kuddkrig. Jag har aldrig förstått tjusningen med det, men visst hade vi det kul.
Ska käka nu, potatis och fiskgratäng med crisp på. Det är mumma. Vad som oxå är mumma är att ica har lösgodis för 39 kronor kilot!

Tråkig fredag

Fredag igen. Värstans vad veckorna går fort! Studenten närmar sig med stormsteg :D:D:D:D:D:D:D:D

Robin väckte mig helt ionödan i morse, men han anser att om inte han kan sova får inte jag det heller. Så det är bara att gilla läget, det är ju bara 2 veckor kvar nu innan han ska till Lumpen, så jag får stå ut. Så var jag nära att missa bussen, men Robin körde mig till stationen så jag hann iallafall. Så var jag i skolan 2 timmar innan jag skulle börja och det hade tydligen vart inbrott? Sägs att det var 30 splitternya bärbara datorer som stals? Jag vet inte, men fönster var trasiga iallafall.

Men nu är det idol, undrar vem som åker? Hoppas inte Loulou, hon är skön. Men det visar sig. Hoppas Robin kommer hit inatt med, han har Grabbkväll med Alex och Tommie och Alex ska endå till Nypan så då kan ju Robin hänga med på en gång så sliper han åka hit imån. Fiffigt och bra tycker jag.

Sthlm

Igår var vi i Sthlm som sagt och schemat såg ut som följer:
0500. Upp och hoppa in i duschen
0635. Bussen åker från spindelplan
0715. Bussen åker med klassen från busstationen
0840. Bussen stannar utanför Aftonbladet
0855. Jag och Ana åker hissen upp till 4e våningen med Sofi pipig röst hon har
0900. Introduktionen på Aftonbladet börjar
0930-1200. Jobb i olika redaktioner (tidning för mig) håller på
12.06. Jag vinner tävlingen om årtal påSveriges första tidning, ballt tycker jag
1230-1345. Lunch på Kungshallen
1500. Samlades i bussen chilla med coola busschaffisen och spanade på horor
1530. Nationalmuseét och killade på Lura Ögat utställningen, hur ballt som helst
1630. Åkte hemmåt igen men först en guidad tur i Sthlm
1730. Robin hämtade mig i Vagnhärad
1800-2030. Halvsover vid matbordet, somnar framför TV:n och gör mig klar för att sova
2100. Går och lägger mig trött som en gnu efter 16 timmars hålligång

Frida blev helt till sig när hon såg Tzatziki på stan och smsa alla hon känner för att säga det.
Ana tycker jag är snål oxå för att jag inte vill spendera 250 kr på en liten skjort/blus grej. Men det är för mycket pengar helt enkelt.


Vi jobbade på bra på Aftonbladet


Mini var najzzz


Och ja, vi hade en cool busschaffis

Drygt!

Vi skulle ha handledar möte idag  med Fredrik. Men han kan tydligen inte komma på den tiden som vi skulle ha möte så vi drev omkring och förlorade dyrbar tid i en timme innan han kom. Det var lite jobbigt, dock kändes det bra att han inte svarat så mkt på våran logg för att vi är den gruppen spm har störst koll på vad vi gör och behöver minst hjälp.

När vi gick hemmåt jag och Ana pratade vi om flygplan och rädsla. Jag tycker det är mysigt att flyga och är inte ett dugg rädd. Ana tycker att hon typ tar självmord bara hon går på ett plan så rädd som hon är. Hon är rädd bara hon pker kollektivt, typ att nån har en bomb i sin väska och ska få ett ryck o spränga allt i luften. Det tror inte jag riktigt på, men visst kanman vara flygrädd, det är ju en gigantisk maskin i luften, det ska inte vara möjligt.
Är ni rädda för att flyga?

GÄSTBLOGG.

HEJ HEJ MINI HÄR.
Vi har rörlig bild just nu, det är inte värst kul.
Ana stavas bara med ett N , känns som att de saknar något. 
Diddi funderar och resten av klassen kollar på youtuuube ,
 bra o aktiva 

I MORGON SKA VI TILL STOCKHOLM . 
kul kul ^
feta G'i är inte här skolkare .. .
puss

Stand-Up

Igår var jag för första gången ever på Stand-Up!
Det var så kul som det verkar, och jag blev inte alls besviken.

Kvällen började med att Matilda hämtade mig och Robin vid halv 7. Så far vi iväg till Sthlm och virrar omkring där, Matilda kör fel när vi ska parkera på Medborgarplatsen. Sen virrade vi omkring lite nere i p-huset innan vi hittade ut. (Väldigt dåligt skyltat måste jag säga)
Sen gick vi till Boulevard Teatern och satte oss på våra platser aldra längst fram. Så vi hade fötterna på scenen och vi var självklara offer för Stand-Uparna.

Totalt såg jag 17 pers, men alla drog inte skämt hela tiden, klart det slank ur några, men det kan dom inte hjälpa. Men jag orkar itne berätta allt som hände, så jag langar upp ett gäng bilder ist.


"Kvinnor gillar farliga män, så jag säger att jag har AIDS"


Dessa pojkar tävlade om våran uppmärksamhet.


"Lär din kvinna (Läs hund) fysiska aktiviteter, det har både du och dina vänner nytta av"


Svenne som trodde att bara för att jag var ung så visste jag inget.


Coolaste killen på kvällen!

Foto B

(Ja, bilderna från igår och allt det där kommer jag skriva om om typ 1 timme. )

Men nu har jag Foto B och vi jobbar med avancerad friläggning. Det är typ att vi frilägger kattermedpäls och sånt. Skitsvårt är det, det är den svåraste formen av friläggning man kan göra. Och jag tror jag har spytt på Kesos svans nu väldigt många gånger, men tillslut blev jag lite nöjd iallafall.

Fredrik kan verkligen inte lära sig mitt namn, vanligen kallar han mig Desirée men idag var det Doris han kallade mig för. Så nu ska jag börja kalla honom för typ Brynolf eller nått liknande bara för att det är drygt.

Brynolf (Fredrik) sitter nu och redigerar en bild på mig, med att frilägga mig. Det är det svåraste han har gjort säger han, ioch bilden på mig är inte den lättaste heller, jag håller i mitt hår och det står åt alla håll och kanter. Haha rätt åt honom! Nä, men han är chill.

@ Robin

Nu är jag hemma hos Robin, duktiga jag pluggade på bussen hit. Så nu är nästan hela Socialkunskapen klar. Och om en timme åker vi till Sthlm och jag måste äta, byta om, plugga klart och räkna ut vart vi ska innan dess. Så jag berättar imån hur kvällen var, för jag kommer komma hem sent och inte orka sätta mig här.

146 days to go

blubb blubb

Nu ska jag skriva om hösten. Det måste vara något som är glatt. Så jag tänkte att jag ska skriva om cykelpojken som vinkar till mig varje dag när jag ska till skolan. Det gör mig glad iallafall.
Sen slipper jag grafisk idag, för jag ska till optikern och göra en synundersökning och fråga lite om laseroperationen som jag ska göra så småningom. Hoppas jag kan göra det snart! =)

Ikväll åker jag till Robin igen, för han jag och Matilda ska till Sthlm och gå på Stand-up. Hoppas det blir toppenbäst!

Söndagar...

...dom är nog de mest jobbiga dagarna på hela veckan.
Idag vakande jag av Robin tjatade på mig, jag fick tydligen inte sova mer fat jag var helt slut och lätt hade kunnat sova några timmar till. Sen låg vi iaf och myste typ en timme till innan vi käka frulle vid 12. Klocka 13 gick min buss hem. Gosh, panik stressade och jag vet inte ens om jag fick med mina kläder hem ?

Sen regnade det massvis och jag tänkte att jag inte orkade gå från busstationen till Slakten för att träna så jag bad mamma hämta mig om det regnade hemma, så Gunnar hämtade mig och körde mig hem, dom tyckte jag lika gärna kunde cykla ner, Men precis då jag ska cykla börja det vräka ner igen så jag sa till mamma att jag kommer bli dyngsur, hon sa: "Men ta regnstället, det håller tätt iaf ett tag." Jag såg ut som Skogsmulle som ville vara en sjöjungfru i hiphop style.

147 days to go

Kanelbullensdag, våran dag

Igår var det Kanelbullens dag. Kan ju inte bli godare. Men varför firar man kanelbullen egentligen? Det är ju lite konstigt, men jag klagar inte. Jag och Robin stressade som attan för att baka dom där bullarna innan vi skulle till Heron.

Degen blev misslyckad, men bullarna blev kanoners! Det är konstigt att det kan bli så. Det var nämnligen så att jästen blev en klump och smöR/mjölkblandningen var någon grad för kall, men vi sket i det och hade ett ton mjöl i degen för att den inte skulle klibba så mycket.

Denna dag hade vi även 14 månader, underbara mysiga älskling, jag älskar dig något oerhört <3
Vi gick iallafall på bio och såg Mirrors. Den var faktist bra, men det var ganska mycket fel i filmen, fast den var snyggt gjord och några gånger hoppade jag till kan jag ärligt säga.


Mums mums


<3


Wall-E, jag är så käääär!! Hans ögon är bara så underbara!

@ Tess

Det var ett jävla jagande på folk här!
Men man får veta många söta mellan namn iaf.  Hihi sööt

Sen har det spelats Buzz och singstar, känns inte som om jag var på top där asså. Eller på buzz var jag ju typ bra på. Det är bra att gå media ibland, lite lär jag mig faktist.

Jag är här.

Inflyttningas party hos Tess, Tommie är saknad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eller lite iaf. Haha Alex ringde nån brud o frågade vem det var wuuups, älska felringningar!




Tess fastnade i kylskåpet...mohaha

God natt

Nu ska jag snart sova, måste bara se klart idol först.
Palla att det är fredag redan imån! Veckorna springer ju iväg, det är sanslöst ju! Studenten närmar sig för varje dag som går, tyvärr är det allt för mycket som ska hinnas med innan dess, emn det är problem jag får ta itu med vid ett senare tillfälle. Nu vill jag bara fokusera på morgondagen, det är mycket jag ska hinna med då med:
*Socialkunskap klar? Vi vet inte, för Yngve sa det inte till oss, men till andra...
*Natur prov. Massa jobbiga formler, men jag kan det mesta nu
*Lära mig massa om vulkaner
*Prata ut med Robin
*Fest tydligen hos en total främling, men det kan ju bli trevligt

148 days to go


My love

Jag vet inte vad jag ska göra.
Du betyder allt för mig och jag kan inte tänka mig en framtid utan dig, men du verkar inte vilja förstå. Jag är fast mellan kärleken och det sunda förnuftet. Visst väger kärleken mer, men du får mig att må dåligt ibland. Jag vet inte vad jag ska göra för att du ska förstå när du inte vill. Snälla, sluta blunda och våga ta till dig det jag säger. För annars kommer jag inte att orka mer.


Natur natur och lite mer natur

Jag blir galen på det här Naturprovet vi ska ha imån! Det känns inte som om jag får nått grepp om det alls! Men endå så känns det som om jag kan mycket, fast det är så tråkigt att läsa texten hela tiden, och så vet man att Janne bara kommer ta saker han sagt p ålektionerna, men då är det ju ingen som lyssnar. Han är den tråkigaste läraren i hela skolan. Inget han säger är roligt, det tar honom en halvtimme att säga "Okey" (Vilket han gör konstant!)

Men nu har jag pluggat i några timmar, så jag hoppas det ska gå bra. Måste bara läsa igenom allt en gång till sen efter maten, så jag känner mig tryggare. Sen är det ju idol, och jag vet inte riktigt vem jag hoppas ska åka hem, det spelar inte mig så stor roll just nu faktist.

Religionsprov

Nu har jag precis gjort kalrt mitt religions prov. Det handlade om Etik och moral. Och det känns ganska okey, fast det var svårt att få fram allt som man ville och på samma gång placera det under olika etiker och regler. Men vi får se hur det blir det det. Men minst ett vg tror jag nog. För jag har ju koll på etikerna och då ska man få ett vg, det sa våran lärare iallafall.

Nu ska jag snart fortsätta med religionen och diskutera för oich nackdelar med etiken innan det är dags för sista lektionen för dagen. Skönt att ha en kort dag idag, då hinner jag plugga mycket natur när jag kommer hem, fast först ska jag ta en vända på stan då jeans, knästrumpor och en normal vanlig tröja ska köpas. Sen måste jag också boka tid för en ny synundersökning och kolla upp det där emd att laseropperera ögonen, för jag vill inte ha mina linser längre. Och eftersom jag endå tänkt göra det nån gång så tyckte mamma att jag kan ju lika gärna göra det på en gång.
Låna en bok på biblan måste jag med, jobbiga skolämnen jag har som gör att jag måste låna massa böcer hela tiden, jag läser redan 4 böcker på en gång nu, hur ska jag hinna med en till?

Anorexia

jag slog nyss på 3an då det var sjukhuset tror jag. Det var en tjej där som var kanske 25 år eller nått sånt, hon var tvångsinlagd för anrexia. Hon vägde 26 kilo och såg ut som om hon kom direkt från konsentrationslägren! Det var hemskt. När läkaren berättade att hon skulle tvångsmatas för att kunna överleva grät hon och sa att hon var nöjd med sina 26 kilo och ville inte väga mer.
Jag tycker det är en så hemsk sjukdom, och man kan ju itne råför att man får den heller. Det är så lätt att bara falla dit. Det sker utan att man tänker på det och så vipps är man fast. Det är svårt för en utomstående att veta vad man ska göra och vad man ska säga. Det rusar så mycket tankar genom ens huvud när man ser en person som har anorexia.



Detta är en annan flicka. Amy 20 år.

Duktiga jag

Nu har jag varit jätteduktig och pluggat massa till religion/filosofi provet som är imån. Jag hoppas det ska gå kanoners, men eftersom det är ett fall prov kan man ju alltid kolla i böckerna om det är något man är osäker över. Det är bra prov tycker jag, dom man får ha böckerna med sig till, visserligen är dom svårare, men man måste inte kunna allt utantill som man behöver till andra prov.
Mennu ska jag sätta mig och läsa igenom Naturkunskapen, jag ha ju prov i det på fredag och det är massa sidor och vi vet inte redigt vad vi ska kunna till provet, så jag måste lära mig allt nu. Men det ska nog gå bra, det är kemi och jag hade ju mvg i det när jag gick ur 9an. (som är för 3 år sen) men lite kommer jag fortfarande ihåg. Så det så.!

Tänkte bara tillägga att det är jättekallt och ruggigt idag, så värmer med en kopp te eller varm choklad, jag har precis gjort det. Jag dricker alltid ur min snygga Ior mugg när jag fryser. Dels är den bara otroligt söt och sen är den jättestor så hela händerna kan komma runt den utan problem så man blir jättevarm och mysig. 
Jag tror den bara kostade 40 kr eller nått sånt på Gekås i Ullared när jag var där senast. Bra köp tycker jag om. 
Ior är heltklart favoriten av alla! Jag funderade på att köpa mer muggar och sånt i London i Disneyaffären som ligger mitt emot Bondstreet när man kommer med den gråa linjen med Stanford tåget.
 

Good feeling

Det här känns bra det.

RSS 2.0