@ Robin

På stan satte jag in mina pengar på kontot, det var jättekul att hålla på med maskinen.

Sen hade jag några små ärenden, men det tog längre tid än jag trodde, jag gick först och lämnade in ett par skor på omklackning. 120 kronor kommer det att kosta, men jag vill använda dom skorna igen, så det är väl bara att betala och se glad ut. Sen gick jag till tandläkaren, men dom hade lunch så jag hade typ 30 minuter att driva omkring på stan.

Jag gick till Gina och köpte en liten väska med fransar,  den är super söt, dock kan man inte ta av axelbanden, men dom går att knöla ner i väskan. Bild på den kommer så småning om.

Jag köpte även ett dl mått till Robins föräldrar, för dom har inget och det är något som alla hushåll måste ha. Det tycker jag iallafall.
Tillslut innan jag gick tillbaka till tandis så sprang jag in på bokia och köpte en jättesöt kalender till nästa år. Jag fattar inte att det bara är 3 månader kvar till nyår!

Uppe med Tuppen

Klockan 0900 ringde min mobil. Jag satte på snooze en gång och sen gick jag faktist upp!

Jag ska träffa mamma på hennes lunch och sätta in alla mina mynt på kontot. Jag har sparat i ett år nu och fått ihop 2000 kr i tior, femmor och enkronor. Men jag vet inte hur mynt maskinen fungerar, så jag måste ha hjälp av mamma med det.

Men innan jag ska träffa henne så ska jag till Elgiganten och köpa en ny skrivare, den vi har funkar inte längre. Vui har prövat allt, så en Canon skrivare ska det bli till mig. Jag är lycklig! Jag ska även kolla på en ny mobil. Den jag har lever sitt egna liv ibland, det är lite jobbigt...

Men nu måste jag skynda mig att fixa med allt jag ska göra. Jag kommer åka direkt till Robin efter min tur på stan, jag ska träffa Bettan ikväll och snacka om hur vi ska göra med danserna till revyn.

Ha en bra dag så hörs vi ikväll!


Vill ni ha mer läsare till bloggen? Klicka HÄR

Söt gubbe

Jag tog en promenad i höstsolen förut idag.
På vägen hem mötte jag en söt gammal gubbe med sin rullator. Han stannade mig och vi pratade om hur fint väder det var ute idag, men att det nog regnade lite på morgonen. Men vad vet jag om det?
Jag sov till 12 idag, och så vitt jag vet har var varit sol hela dagen.

Men gubben var så söt, gubbar brukar vara söta, jag vill bli en söt gammal gubbe när jag blir stor. Tanter skrämmer mig, det har dom alltid gjort. Men det är nog för att min farmor var läskig. Hon kunde inte prata, hon hade tappat talförmågan och kunde bara sluddra fram läten.

(Här skulle det vara en bild som visar hur fint det var ute idag, men jag kan inte ladda upp någon bild...Nån mer som har problem?)

Ny jacka

Igår köpte jag en ny höst/vinter jacka på jobbet.
Den är så där perfekt, den ör lagom tjock att ha på sena hösten och varma vinderdagar, den har många bra fickor och en jättestor luva så jag slipper frysa om huvet om det blåser.


True North 699:-

Herrejösses

Över en vecka.
Det är inte bra det...Men jag har haft mycket för mig så jag skyller på det.

Jag har jobbat massor och efter jobbet har jag inte orkat sätta på datorn ens. Jag har typ bara däckat framför tvn. Och i veckan var jag nere i sommarstugan, där finns det ingen mottagning, det är helt primitivt. Jätte mysigt men jobbigt...Det känns inte så jättefrächt utan rinnande vatten.

Men igår var jobbigare än hela veckan tillsammans!
Jag, mamma, Robin och tre av mina syskonbarn (mammas barnbarn) åkte till Sthlm. Det var första gången barnen åkte tåg, så det var jättespännande. Sen kom vi till Sthlm, första gången dom är där med och ta sig till tunnelbanan tog evigheter, det fanns ju så mycket att kolla på på vägen dit. Men efter mycket om och men så kom vi till tunnelbanan och det var självkalrt spännande det med.

Vi åkte till slussen för att ta båt över till Djurgården, Marcus och Emma har aldrig åkt båt och Emma var lite orolig över det, men när vi väl var på vattnet så var det jätteroligt. Sen gick vi hela vägen bort till Junibacken!

Jag har inte vart där sen jag var jätteliten, så det var faktist kul för mig med. Det bästa var sagotåget. Vi klämde in oss i en bur alla sex, Emma satt i mitt knä. Det var nog tur det. För när vi kom till Bröderna Lejonhjärta ch Katla grottan så vände sig Emma om och sa till mig: Vet du vad? ...Jag vill ååååkkkaaaa heeeeem!!!!!
Och så började hon gråta. Jag tröstade henne och sa att hon fick blunda om hon ville och så vart det bra igen.

Vi klädde ut oss, lekte affär, lärde oss bokstäver, åt kex, men det bästa av allt...
Vi träffade Pippi!








Helmysig dag! Även om jag är helt slut idag och höll på att somna på jobbet...

Nu drar jag

Om 20 minuter går min buss och jag har bara packat ena väskan av dom två jag skulle packa. Det blir jobbigt på tisdag, men jag har gjort en halv lista över vad som ska packas ner, och då går det ju lite snabbare iallafall när jag ska packa.

Jag ska försöka skriva lite ikväll men man vet aldrig vad som kan komma ivägen. Jag hade hoppats gå på Flickan som lekte med elden, men det lär ju inte hända. Så vi får se om jag kanske ser en annan film på bio eller nått sånt.

Ha en bra fredagseftermiddag!

Ehum..

Om typ två timmar ska jag till vagnhärad.
Jag har inte gjort nått, jag har två väskor att packa, men inte har jag packat någon av dom. Endå har jag haft nästan hela veckan på mig. Jag gör alltid såhär, väntar in i det sista och sen måste jag stressa massa med packning och iordningfixande.

Jag blir galen på mig själv och lika irriterad varje gång. Att jag aldrig lär mig att ta vara på all fritid jag har och göra det som måste göras på en gång.

Nej, nu ska jag packa mina väskor, eller ialalfall tänka tanken på att jag måste göra det....

God natt

Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova så bra som jag har gjort hela denna vecka. Det är inte ofta jag sover bra på hösten nämligen och jag är van vid att ligga och vrida på mig i flera timmar och inte somna förns det är dags att gå upp.
Men denna vecka har jag sovit så himmla bra. Det är tokskönt!




Är det någon mer som har sovproblem under hösten?

Städning är farligt..?

Nu har jag dammsugit klart och jag trodde jag skulle dö av rädsla på kuppen.

Jag står och sveper med dammsugarn så där graciöst som man bara kan och brevid mig har jag min tvbänk. Så ser jag något svart i ögonvrån som kommer från tvbänken. Jag tror självklart att det är en spindel och jag tappar andan och det pirrar i benen på mig, det gör alltid det när jag ser en spindel, och så är det bara en kontakt....

Jag blev rädd för en liten töntig kontakt till min dvdspelare. Jag är så en mes!




Dammsugning på G

Nu ska jag städa mitt rum + badrum. Mammas order, det är bäst att lyda.

Enjoy!

Coola saker till hemmet!

Jag har hittat en hemsida som är asball!
Det finns massa colla saker för hemmet men det är bara praktiska saker, så inga soffor eller sängar. Bara massa bra saker som är i vanligt vis tråkiga och trista i vitt eller rostfritt.

Hemsidan heter Bagarenochkocken.se



Själv gillar jag det rosa...


Uppsala 11/9-13/9 (Böghögshelgen)

11/9

1814 gick mitt tåg till Uppsala. Resan till Sthlm åkte jag själv, men i Sthlm hoppade Teddy på tåget och vi åkte tillsammans den sista halvtimmen. Så kul att träffa honom igen. Han har blivit väldigt lång från sist jag träffade honom. Men det är väl meningen det.

I uppsala fick vi vänta själva ett tag innan Madde, Johanna och Josef kom till stationen. Och då väntade vi ett tag tills Sabrinas och Olivias tåg kom fram. Så var nästan hela Bumbibjörns gänget samlat. Två personer saknades men det är inget man kan göra något åt.

Vi åkte till stugan och gjorde oss hemmastadda, tänkte kolla på film, men det funka inte, så vi snacka massa skit, vi har ju inte setts på två år. Så det var massa att prata om. Men vid ett gick alla och la sig.





12/9

På lördagen sov vi länge och när vi vaknade åkte vi tjejer in till stan, fika och shopping stod på listan. Pojkarna chillade hemma hos Madde och Josef rakade håret. Yes!
På stan var det Kulturnatten och det var lite grejer som hände hela tiden, vi kollade på en dansuppvisning, men det var bara vissa som var bra, vi stannade inte ens hela tiden vi ville hem till pojkarna o käka tacos för att sen göra oss iordning för party på Framfickan.

Jag skuttade omkring som en galning innan vi skulle iväg. Jag har inte vart på krogen sen studenten och jag hade abstinens! Så skönt det var att äntligen komma ut.

Bussresan in till stan blev gratis, det var så många som skulle på busssen att chaffisen inte orkade ta betalt av alla. Det var nån stackars krake som spydde på bussen i en påse. Det luktade inte godis om jag säger så. Men det var så synd om honom...16 år var han.
(Det visar hur dåligt det är med alkohol...)

In på framfickan kom vi utan problem, dom orkade inte kolla leg och tur är ju det efter som häften av oss är under 18. Vi var där och parta till typ 1 eller nått, jag har ingen som helst koll på klockan. Men hem kom vi tillslut och då lekte vi Jag har aldrig...
Töntigt och kul!





13/9

Sista dagen och Sabrina och jag tog en promenad på morgonen i våra pyjamaser innan resten vaknade. Det blev mest en dag av packande, och städande. Vi käka massa också. Vi hade massa mat över som vi var tvungna att äta upp..

Vi rakade även Teddys ben, och plockade hans och Josefs ögonbryn, men det är inte alls bögit, och det blev jättesnyggt!

Strax före 8 åkte jag hem till vagnhärad igen. Nästa gång vi ses ska vara till min 20 års dag.




Party

Jag var i uppsala i helgen, jag kommer informera er om hur det var imån när min kamera funkar igen så jag kan lägga över alla bilder. Men vi parta iallafall. Detta är vad jag kan bidra med för stunden


Johanna, Adi, Madde, jag och Sabrina.  Bild från UNT


Teddy, Josef och Olivia  Bild från UNT

Bästa helgen på länge var det och oj vad det var underbart att träffa människorna igen. Det är över två år sen sist.

.

Jag är lycklig


Ihi!

Idag har jag gjort måänga nyttiga pch vettiga saker. Tillexempel så har jag jobbat hemma hos pappa i hans trädgård. Jag har även vart hemma hos Max och parkerat typ 5 meter från kanten.

Det var en dålig parkering. Men jag trodde jag bara skulle hämta en film, så jag brydde mig inte. Men sen om jag på att dom har fått nya kattungar, så jag stannade en stund och gosade lite. Söta saker! Jag vill ha!

Sov gott nu, alla. Jag ska försöka göra det iallafall.


Oh

Ni vet den där olyckan som hände utanför mitt jobb förra veckan?
Personen som blev påkörd dog i slutet av veckan, jag fick veta det för nån dag sen.

090909

Det är iallafall lätt att komma ihåg.

Johan ringde och väckte mig idag. Jag som sov så skönt. Han ringer alltid när jag sover, det börjar bli en vana. Men jag gick upp på direkten och tog en snabb dusch innan jag åkte ner tills tan för att träffa honom. Vi gick till min bank och avslutade min bankbok, hon i kassan frågade om jag ville ha min bok en ett minne. Men det är lite överskattat. Som om jag vill rama in den o sätta upp den på väggen?

Men jag fick iallafall de 145 kronor som jag hade på min bankbok och så öppnade jag ett nytt konto hos dom där jag kommer sätta undan min lön.
Sen strosade vi runt lite, Johan köpte en ny tröja på Bravo. Och jag ville hitta nått snyggt på Cubus, men det var en ren lögn. Det var inte alls så som jag hade hoppats på.

Och för lite mer än en timme så träffade jag Tove och Kristoffer, dom förlovade sig idag och ville att jag skulle fota dom, såklart jag gjorde det.




Bloggtorka

Jag ber om förlåt för att jag inte har vart så aktiv dom senaste dagarna, menj ag har inte kunnat ta mig tiden att sätta mig vid datorn.
Men jag kan ta det från början.

I lördags åkte jag hem till Nattis för att hämta en luftmadrass, så nu efterlyser jag inte en längre. Men jag vart kvar där hela dagen och hennes mamma bjöd på middag och sen poff vart det sent och jag hann bara åka hem och packa en väska till pappa, sen for jag på en gång dit för att det inte skulle bli allt för sent innan jag kom i säng.

För på söndagen spelade jag finalen i Ortskampen. Jag gick ut strax innan halv nio på morgonen och det var så mycket dimma att man inte såg längre än 20 meter framför sig, så det var ett helvete att hitta bollarna. Vi avbröt ett tag för att vanta ut dimman, men sen efter någon timme eller så så lättade dimman.

Annars gick tävlingen bra, jag fick 36 poäng och det gjode att jag vart bästa dam och femma totalt på att jag har högre HCP än dom andra som fick pris. Men alla vi fem fick samma pris iallalfall, så det gjorde inte nått att jag bara kom femma totalt.

Jag vart kvar på golfbanan hela dagen och kom inte hem till nyköping förns vid halv sju kanske. Och då var det bara att byta väska och åka till vagnhärad för att jobba.

Så igår och idag jobbade jag. Vi hade ett möte igår och det som vi pratade om då tror jag kommer bli toppen bra. Men än så länge kan jag inte avslöja allt för mycket om vad som kommer ske i butiken, men jag lovar att det kommer bli toppen!

Ensam

Jag sitter ensam hemma nu. Mamma åkte till grekland tidigt idag. Kul för henne, mindre kul för mig. Men jag åker till vagnhärad imån efter min sista golftävling. Så helt tråkigt får jag det inte iallafall. Eller aa...jag slipper vara själv hela tiden...


Jag övar vidare


En bild jag tog på första fotoA lektionen, men jag har inte redigerat den förns nu.
Det är lite övning i bilden, så var lagom kritiska.

Jag har tagit hjälp av moderskeppet.se

Koka potatis

Jag är verligen värdelös på att laga mat. Det är pinsamt att erkänna, men så är det.

Mamma ringde mig nyss och bad mig att koka potatis till hon kommer hem så det går snabbare med middagen. men jag stod som ett frågetecken och funderade jättelänge på hur man gör?

Är det som med ris och pasta att vattnet ska kokas upp först innan man lägger i potatisen, eller ska potatisen vara i vattnet redan från början?
Och hur mycket vatten ska det vara? Jag hade för mig att det ska vara precis så det täcker potatisarna, men det kan lika görna vara fel det med.

Jag gjorde iallafall ett försök, och nu hoppas jag att det stämmer och att det går att äta dom sen. Annars vet jag inte vad jag tar mig till.


Bild hämtad HÄR

Hem till bror

Jag ska åka till min ena storebror nu. Hans son ringde förut tidag och frågade om jag ville köpa jultidningar. Självklart vill jag det. Det finns två kanonbra kalendrar som jag ska ha. Jag är en snäll faster som ger mig ut i detta oväder...

Men jag har även en snäll far. Han har nu köpt mina tågbiljetter till och från Uppsala nästa vecka! Underbart underbart. Jag längtar!

Och om det är någon som har en luftmadrass som jag kan låna så låt mig veta det....


Julafton 2007

Bilolycka!

Jag jobbade igår och affären där jag jobbar ligger precis vid vägen. Det finns ett övergångsställe där och på det övergångsstället blev en gammal man på körd av en bilist igår. Mannen flög minst 10 meter. Det var hur läskigt som helst! Det värsta var att jag var själv i butiken och kunde inte springa dit och hjälpa till, men det var många som hade sett olyckan så det kom många springandes för att hjälpa.

Bilisten var även han en gammal man och jag kunde inte hjälpa att tycka så synd om honom. Han har säkert haft ett fläckfritt liv med körkort och så kör han på en annan person! Hans bil var helt mosad, framrutan sönderslagen och motorhuven helt bucklig. Han satt på våran parkering och väntade på polisen.

Polisen kom ganska fort och strax där efter även ambulansen. Jag hoppas det gick bra för han som blev påkörd. Det var en ganska bra sträcka han flög. Det hade nog varit annorlunda om det varit en ung person, dom tål lite mer än dom äldre. Fast helst skulle det inte vara någon alls. 

Det är flera år sen jag såg en sånhär olycka, det är fett obehagligt, men man måste agera snabbt iallafall. Håll alltid koll på den skadades huvud, ifall personen skadat nacken så ska huvudet INTE flyttas eller rubbas under några som helst omständigheter, det kan leda till döden eller förlamning även om man bara vill hjälpa till.


RSS 2.0