Varmt!

Det är 30 grader i skuggan, om inte mer....Jag tycker inte om värme när det är så här!

Igår badade vi i polen massa, fan vad skönt det var! Jag var även och såg Drag me to hell igår. Den sög. Man hoppade till när man skulle, med det var väldigt uppenbart vad som skulle hända i slutet. Bortkastade pengar tyckte jag, men robin gillade den. Smaken är väldigt olika.

Snart ska jag till jobbet. Det är första dagen och jag tror jag kommer smälta bort i trädgården! Stackars mig... hah


Puss på älsklingen

Andra veckan

Palla att det har gått två veckor redan sen jag tog studenten!
Fan vad tiden går fort, jag fattar inte....

Denna vecka har jag hållt på med mitt "sommarjobb" jag rensar pappas rabatter. Men jag får betalt så jag kan inte klaga. + att solen skiner hela tiden och livet blir så mycket lättare.

Massa golftävlingar har jag hunnit med också. Eler massa o massa, tre har jag gjort denna vecka, och en till på lördag. Det har gått både bra o dåligt. I söndags spelade jag med pappa, vi fick 41 poäng som kom på 4e plats pga sämre hcp. men jag vann närmast hål ist, det var första och troligen enda gången jag gör det.

I måndags spelade vi BrandEx, vi kom ju tvåa förra året, men nu åkte vi ut på en gågn, jag delade min match och pappa förlorade sin. Men men,d et gör inget alls, dom spelade bra och förtjänade att vinna.

Igår spelade jag damgolfen. Tre klubbor och en putter. Det är mycket svårare än vad man kan tro. Jag började rundan med ett streck, inte kul alls. Men jag röck upp mig och slutade på 35 poäng, det var bäst av två bollar, dom andra bollarna vet jag inte vad dom hade, har jag tur så tog det mig en bit upp iaf.

Tänkte mest att ni skulle få veta att jag fortfarande lever trotts min bloggtorka på snart två veckor som sagt. Men I'll be back!


Här har ni mig innan balen.

Bal

Jag håller på och donar inför balen som är idag.
Biler får ni se när jag kommer hem på fredag, jag åker direkt efter balen till Robin.
Bara så ni vet.

Studenten!

Igår tog jag studenten!
Det var det bästa jag gjort! Nånsin!!

Skumpafrukost, ösregn, supa i bilen (inte jag dåråå) få betygen, vänta på utspringet, tappa bort familjen, kramas, vandra till stan, upp på trappan, vidare till flaket, älska flaket! Hem, äta mat, ffå paket, dra på fest och PARTA HELA NATTEN!

Hur kan det inte vara allt annat än bra?










Det var en perfekt dag, alla mina fem syskon kom, det är nog första gången alla är på samma ställe på samma gång.

ME06 Shaaalaalaalaalala

ME06 tar över ön



ME06 äger sönder allt och alla!!!

Ledig

Idag är jag ledig sådär lagom dagen innan studenten.
Det är skönt som fan, men oj vad det pirrar i magen på mig! Jag kan inte fatta att jag redan har gått klart skolan, jag kommer ihåg det så tydligt när jag började skolan för 12 år sen. Hur kan tiden gå så fort?

Men bara för att jag är ledig så betyder det inte att jag kan slappa bara för det. Jag har massa saker jag måste göra idag.

  • Städa mitt badrum
  • Städa mitt sovrum
  • Diska
  • Ta in tvätten
  • Packa
  • Pynta flaket!

Det är det sista som kommer vara bäst! Flaket måste bli det snyggaste av dom alla! Media FTW!


Lärarteatern till oss studenter



Haha, vi trodde vi skulle dö av skratt!

Slingor

Här sitter jag med folie i håret och väntar på att tiden ska gå. Jag har nu gjort dom sista slingorna till studenten och jag hoppas det ska bli galet snyggt! Jag kan inte fatta att det är min tur nu. Jag kom ihåg när jag slutade ettan och kollade på studenterna, fan vad jag var avis på dom, men nu jävlar! Det är dags för mig, jag vill att tiden ska gå fort så jag slipper vänta längre!

2 days to go


Fågeljävel! :@

Jag träffade Johan på stan idag, fick min studentpresent av honom, för han kan itne komma på min student..
Jag fick Christina Aguileras parfym av honom, hur snällt som helst!

Sen var det ju en jävla fågel som sket i mitt huvud när han hade åkt hem...Ochjag hade massa saker o göra på stan. Lite lätt pinsamt, meeen jag klippte bort håret som skiten satt fast i. Så där lagom till studenten o balen. Men ofta jag vill ha kvar det håret då? Bläää

Jag har nu mer förståelse för Julia och vad hon fick utstå förra året när en fågel sket på hennes axel.


Togaparty!

Igår var det sista studentfesten innan själva studenten, och enligt traditionerna så är det togaparty. Det var det igår med och jag hade ingen ork alls att gå, men jag hade ju min biljett så jag kände att jag var tvungen att gå. Jag brydde mig inte om hur jag såg ut, vilket smink eller vilka smycken jag hade på mig. Det enda viktiga var togan, jag hade en blommig toga för att ge lite mer sommar till folket! Det var uppskattat.

Kvällen började hos Emelie och det var, hon, jag, Mickis, Lina, Marre, Alice och Carro som var hemma hos henne. Det var jätteroligt och jag skrattade så jag tjöt! Helt underbart var det. Sen körde jag oss ner till Tellus, det var kallt som fan ute och det regnade, inte en chans att jag ville gå!

Inne på Tellus var det som vilken utekväll som helst, men det var så bra stämmning, alla var överlyckluga för att DET ÄR BARA EN VECKA KVAR!!!!!!
Enda nackdelen med igår var att Cykel-på-köpet Dogge var där. Han är värdelös, somo tur var körde han bara 4 eller 5 låtar, det kunde jag stå ut med.

Efter klockan två åkte vi därifrån, jag körde hem Emelie och Mickis, hon vill ju itne cykla full och bli av med körkortet...När Emelie hade gått av fick vi syn på Gurragrön och han fick åka med hem till sig han också. Snäll jag är va?

Det var en underbar kväll med ett toppslut på allt! Och så har jag fått fram det perfekta namnet: Patriciella

Rent

Klassen var idag och kollade på Rent som esteterna har satt upp.
Jag gillar musikaler, men jag fattar aldrig vad dom handlar om...Det är enda nackdelen med musikaler, fast jag ska inte klaga.





Brabrabra (ibland)

Snyft

Min baby kommer kanske inte hem i helgen! Vad ska jag ta mig till?!
Och kommer han hem måste jag kanske hämta honom i s-tälje. Jag hittar inte där, men det finns ju skyltar. Skyltar är lätt min bästa kompis på vägarna!

Nu ska jag snyfta klart till Greys och sova en skvätt. Jag har ju en hel timmes "lektion" imån.

IG/MVG

Haha, IG i matte C, men MVG i rörlig bild. 
Jag är lite bättre på att vara kreativ....

Annars har jag slutat nu, och jag tänker inte vara kvar i skolan till ett bara för att umgås med min äckelklass. 
Det tackar jag nej till.

Miiip

Ja, det regnar ute...Igår var det typ 30 grader varmt.
Vad fan hände?

Aja, vädret går ganska bra ihop med hur dagen vart iallafall.
Hade fyra lektioner, allt vi gjorde var att lämna in böckerna och få veta betyget. Men jag var endå tvungen att vara kvar i skolan från halv 9 till 3. Värdelöst.
Jag får mvg i foto, och det var precis som jag ville ha det! Helt underbart känns det, jag fick vad jag ville ha i de andra ämnen oxå utom ett gså min lörare ska fundera lite på saken. Jag tror jag får som jag vill. Det brukar bli så och det är bäst det.

Haha, Ana sa att om hon kommer jobba som projektledare ska jag få bli hennes assistent. Jag har koll på allt och är grym på ordning. Det är ju bra det o redan nu veta att jag kommer arbeta åt min bästa kompis i framtiden..


Ta mig tillbaka!

Arg :@

Jag kan knappt vänta tills det är dags för studenten!
Jag orkar inte med denna skitklass längre, för att inte talla om alla vidriga lärare vi har här.
Det är ingen hemlighet att jag har problem med vissa jävlar i klassen, men jag ska inte namnge dom än, edt kan ju hända att dom läer det här, och det orkar jag inte med!
Men Ted och Sara är två lärare som är lika vidriga som navelludd.
Ted är den mest negativa personen jag har träffat. Jag har ALDRIG fått en enda positiv komentar av honom, det känns ju inte så jävla kul.
Och Sara, hon gör allt på ett personligt plan. Förra året fick jag inte mitt MVG i engelska bara för att hon inte gillar mina kompisar, och nu fick jag ett dåligt betyg i mediekommunikation för att hon inte gillar mina tankar och ideer.
Det är inte alltid så jävla underbart detta. Allt jag vill är att ge dom en stor fet jävla smäll, det gäller även mina kasskompisar.

Jag kommer inte sakna detta ens en enda sekund!

RSS 2.0