Stenen har fallit!

Riktigt hårt föll den ner på golvet.
Jag har klarat min tenta.
Jag får fortsätta plugga.
Jag behöver inte ha massa skulder utan att ha fått ut något.
Nu är det bara resten kvar.

P.S

Såg precis PS i love you.
Inte för första gången och det blir definitivt inte sista heller. Det är en underbar feel good film och det är svårt att tänka sig livet utan den man älskar.
Annars kollar jag på Out of the Blue. Asbra!!

@ Home

Jag är hemma hos svärföräldrarna över helgen, eller kom hit igår och åker hem till Örebro senare idag. Carina fyllde år igår så det var anledningen till varför vi gasade hem. Sen ska Greven kolla på vår bil idag, det är ju trasigt avgasrör, trasiga bromsar, rost och lite annat smått och gott som är dåligt med bilen. Hoppas han kan hjälpa oss.
Annars? Jo, jag mår inget vidare, men det är bara att bita ihop och le.

Hatar!

Starkt ord, jag vet. Men lyssna på detta:
Den 5 augusti i år tog jag bort min pstav. Hämtade samma dag ut nya ppiller.
Fick ut för tre månader som det brukar vara när man provar nya hormoner. I början av oktober tänkte jag när jag previs hade börjat på min sista karta att jag går och hämtar ut resten av mina piller för året så har jag det gjort. Det blev ett nej på apoteket. Min barnmorska hade skrivit ut ett intervall om tre månader. Då tänkte jag att jag får komma tillbaka till apoteket i slutet av min karta, eftersom det bara är 28 pillar på varje karta.

Idag åkte jag till apoteket igen, jag har 7 piller kvar. Apoteket sa nej igen. Så jag ringde nyss till kvinnoklieniken för att prata med dem. Då är det tydligen så att på fredagar vid denna tid så finsn det inte någon att prata med, bara om det skulle vara akut. För jag får inte hämta mina piller förns den 5 november. Vilket betyder att jag är utan piller i över en vecka. Jag kan inte vara utan mina piller i en vecka och idag ska jag åka iväg ett tag. Men jag måste iallafall ringa till mottagningen på måndag morgon kl 7 även fast jag inte kan det för detta är inte akut nog och det finns ingen som kan logga in på datorn och ändra så att jag får hämta ut alla mina piller. Jag hatar piller. Jag måste sluta med dem.

Inte tänker jag vara på kvinnokliniken något mer heller. Jag ska börja gå privat.

Oh my!

Köpa ny bil eller ny säng?
Det är inte så lätt att välja, ekonomin räcker bara till en sak. Nu är det ju inte så att vi ska ha en säng som kostar lika mycket som en bil, men dom pengarna minskar budgeten ändå. Vi får se vad som händer, men ju längre vi inte köpen en ny säng, desto längre kan jag behålla mina möbler. Kanske kan vi vänta med den tills vi flyttar?
Vi får se helt enkelt.

Halva dagen avklarad

Halv tre och jag har lika många timmar kvar att jobba som jag har jobbat redan.
12,5 timmar består dagens pass av och det är inte det roligast, men på onsdag har jag ett 34 timmars pass.Det är värre.

Börjar även idag med mitt nya liv. Målet att att bli smal och snygg och gå ner ca 6 kilo på 6 månader. Det borde fungera, men oj vilket sötsug jag har haft hela dagen. Jag äter en banan och kollegorna äter cheesecake. Inte så rättvist.

Godmorgon!

Sitter nu och ska precis börja plugga på praktiken.
Det kommer bli en låång dag..

Orkeslös

Nu får det vara nog med plugg fr idag. Det är ändå snart ny dag så det blir ju naturligt..
Men jag ska upp klockan 0600 imorgon och fara iväg till praktiken. Hoppas de låter mig plugga där för jag har typ 4 frågor kvar på tentan(!)
Nu ska jag sova och drömma massa bra drömmar hoppas jag, sov gott ni med så hörs vi imorgon.

Resultat

Otydligt, men det är där. Lite ljusare, lite mindre utväxt.
Nu måste jag sätta mig och plugga igen, klockan 2100 ska min rapport vara klar och jag filar på anknytningsteorin för tillfället. Sen blir det lite mer om hur mina fördomar påverkade mitt arbete på praktiken. Spännande måste jag väl ändå säga att det är..Eller?

Slingor

Här sitter jag nu och har precis lagt i slingor i håret, typ 30 minuter tänkte jag sitta, jag orkar inte mer ändå. Tar lite paus i pluggandet och tar nya tag snart igen, jag måste ju bli klar med rapporten idag annars kommer jag inte hinna lämna in den före 12 imorgon.

Sista dagen, rösta nu!

Det är sista dagen idag att rösta på mig för Jeansdagarna. Snälla ni, hjälp mig att gå vidare. Jag behöver många röster och jag har insett att jag inte kommer kunna vinna hela tävlingen, men jag kan bli en god tvåa. Så in på facebook och rösta, det tar säkert 30 sekunder av erat liv, det är jag väl ändå värd? Ni kan även klicka på bilden så kommer ni direkt till röstningsstationen :)

Good I'm blond

Höll i ett glas med saft. Det kliar i nacken och det klart jag kliar tillbaka. Detta resulterade i massa saft ner på ryggen...

Fokus kvinna!

Herregud, jag MÅSTE ta tag i pluggandet även om det är lördag och att jag nyss gick upp.
Jag måste skriva klart rapporten och en person på tentan idag. Så det är kanske dags att jag sätter igång?
Bläh..

Trasig cykel?

Jag tror jag blir galen! Jag har precis lagat en punka på min cykel, jag bytte hela slangen för att det kändes bäst. Nu sitter hjulet snett och handbromsen ligger i hela tiden så jag kan inte riktigt rulla. Sen är det ingen luft i bakhjulet heller, jag vet inte om det är punka eller vad problemet är för något. Men det är irriterande nu när jag ska börja ta mig till skolan igen. Idag gick jag med cykeln för att väskan var för tung..
Träna? Ja tack!

Bye Nattis

Idag flyttade min bästa och äldsta vän till Norge där hon ska arbeta i minst 6 månader framöver. Hon kom hit till mig i Örebro innan hon for vidare till grannlandet med mycket pengar. Ca en timme stannade hon och vi käkade lunch ute och pratade igenom så mycket som möjligt. Jag hoppas jag kan träffa henne om hon kommer hem över jul eller nyår, för jag vet inte hur länge jag kan klara mig utan henne. Jag menar vi har hänt ihop i över 20 år! Det är lång tid det och vi vet allt om varandra. Hoppas 6 månader går fort nu!

Glöm inte heller bort att rösta på mig ---->Jeansdagarna

Grattis till plutten!

Idag fyller mitt yngsta syskonbarn Oliver ett helt år! Tänk vad tiden går fort. Och inte har jag fått träffa honom så mycket heller, men det är av helt naturliga förklaringar så som att jag bor två timmar bort och det är inte bara att åka iväg och träffa familjen när jag vill. Min bror och hans fru jobbar väldigt mycket så när de kan vara ensamma med sina barn vill de gärna vara ensamma med sina barn och de kan inte åka hem till mig än för att Oliver måste sova på rätt tider annars blir han grinig. Men jag är iallafall en stolt faster och tycker att alla mina pluttar är underbart söta och gosiga.

Tandläkaren

För någon vecka sen slog jag ut en flisa i min framtand, bara för att jag åt en morot!! Så idag gick jag till tandläkaren för att boka tid, fick en direkt, väldigt skönt. Dock var det ett tag sen jag var där så det var massa tandsten att ta bort. Tandläkaren slet och drog i mig och jag blödde som en slaktad gris. Jag har så ont i munnen nu att jag inte riktigt kan stänga den. Men att ha den öppen gör också ont. Dessutom hade min tandläkare dålig andedräkt! Bör inte en tandläkare ta hand om sig lite mer? Jag menar hon har sin mun nära alla andras munnar hela dagarna, jag ville knappt andas så jobbigt var de.
Aja, glöm inte bort att rösta på mig på Jenasdagarna!

Jeansdagarna

Jeansdagarna

Klicka er in och rösta på mig för att jag ska få chansen att tävla om 2500 kr och att få vara jeansmodell 22-23 oktober på Mariebergs köpcentrum i Örebro. Jag behöver all hjälp jag kan få, så snälla. Lägg eran röst på mig och inte på någon annan...

RSS 2.0