31

Sista augusti.
Sista sommar dagen, och det haglar. Inte den bästa dagen idag, jag är misslyckad och jag vet inte hur mycket mer jag orkar.
Jag menar hur svårt kan det vara??

29 augusti

Alla vet väl vad det betyder? Skolan började idag igen. Hade en introduktionsföreläsning mellan 0915 - 1200. Det var väldigt tråkigt och det kändes som om att jag redan kunde det där. Sen har vi redan fått första läxan, ett seminarium på torsdag, så jag måste läsa ca 200 sidor och skriva ner det som var viktigt för mig att kunna till min kommande VFU på 1-2 sidor. Det kommer inte att få plats tror jag..
Men annars är det skönt att ha kommit igång igen och nu är det bara slutspurt mot examen!

Ullared

1 Puzzel
1 Personvåg
1 Underlakan
1 Grillnät
1 Ungnsform
4 Små handdukar
3 Badlakan
1 Tjocktröja
1 Tunika
2 T-shirt
1 HDMI kabel
2 Fryspåseförpackningar
5 Trosor
1 Brödkorg
1 Par skor
1 Grillrengörare
5 Pepparkaksformar
1 Choklad
1 Bläckpatron
1 Nalle
16 Strumpor
3 Duchcreme
2 Shampo
1 Nagelkitt
1 Nagellack
10 Kollegieblock
2 Dvd filmer
3 Kalsonger
2 Glödlampor
1 Kaffeburk
1 Väska
1 Barnleksak

God morgon!

Eller godnatt beroende på om ni ska sova nu eller inte...
Klockan är 0407 på morgonen och jag ska snart åka iväg ner till det stora gula varuhuset! Jag har längtat efter att få åka dit och jag hoppas på en bra dag :)
See ya!

En dag.

Det är bara en dag kvar, sen kommer det att lugna ner sig. Sista tentan är klockan 0815 och jag kan kanske 3% av allt jag borde kunna, men det är svårt att plugga tre tentor samtidigt. Och denna är minst poäng, så det får gå som det går helt enkelt. Sen kommer mitt hjärta hem i morgon efter några dagar i Linköping med lumpenkompisarna. Jag har saknat och jag har längtat. Bara en endaste liten dag kvar nu. Håll ut!

Inlämnad, nytt och planering

Tentan är inlämnad och jag sitter med nästa tenta och slavar. Den ska vara klar på onsdag. Hoppas jag hinner..
På fredag är det även (äntligen) dags att åka ner till Ullared och shoppa röven av mig! Det pirrar i hela kroppen när jag tänker på det. Mindre lockande att behöva åka hemifrån kl 4 på morgonen för att vara nere strax efter att de har öppnat. Men jag vill få en bra parkeringsplats och ha flera timmar på mig att traska omkring i det gula varuhuset.
Haha, nu är ni väl allt bra avundsjuka?

Snurrar

Nu är jag snart klar med tentan. Hoppas att det är sista gången jag behöver se denna igen. Jag vill inte mer.
Jag-stärkande terapi är dagens grej. Men jag vet inte om jag förstår så mycket som jag kanske borde. Eller?

Tentar

Sitter med min hemtenta för tillfället, tänkte gasa på med den och vara klar i övermorgon. Fyra dagar borde räcka, jag ska ju skriva en till som kommer imorgon (!). Men nu är det fråga 7A som gäller "Diskutera etik, kränkning samt förhållningssätt för behandlingsassistenten "Stina" i arbetet med "Anita"." Inte det roligaste, men det måste tydligen göras..

Snart så..

Imorgon är sista jobbardagen på TVÅ hela dagar! På lördag jobbar jag igen. Tänka att jag rredan jobbat 9 av 10 dagar på raken.
Längtar även efter min bror från London som landade i Sverige för snart två timmar sen. Han träffade jag för över två år sen sist och nu får jag ha honom för mig själv från onsdag till fredag. Underbart!

Augusti!

Redan augusti, HUR KAN SOMMAREN FÖRSVINNA SÅDÄR?!
Sen undrar jag varför folk kommer in i en klädaffär och frågar om vi har en kylväska. Varför skulle en klädaffär säjla kylväskor? Jag förstår inte? Och samma sak med att folk vill ta in sina hundar, det får dom inte göra i någon annan klädaffär, så vad är det för skillnad på EssGes? Konstigt folk här i byn,

RSS 2.0