Sötnosen

Min brorsdotter Bella var hemma hos oss förra helgen och då fick hon leka med mina gamla leksaker som hon har vart för liten för för att leka med. Typ Barbies och sånt. Men nu fick hon leka med dom och i den lådan som sakerna finns så har jag lagt två stycken tvålar som jag älskade när jag var liten.

Det var en i guld och en i silver som föreställde änglar och jag använde dom aldrig för att jag älskade dom så mycket. Nu var det ju så att när Bella lekte med dom så gick ena sönder. Det gör ju inget alls, jag har inte sett dom på typ 10 år, jag viste inte ens att jag hade dom kvar.

Men hon fick så dåligt samvete för att haft sönder något som var mitt. Det märktes extra tydligt innan hon skulle åka hem, hon skulle sjunga en sång för mamma, Gunanr och Linda, henens mamma. Så frågade mamma vad låten hette Bella skulle sjunga, Bella svarade: "Jag ville inte att något skulle gå sönder" så heter låten.


Söta Bella

Smärta!

Idag är det första advent och på jobbet skulle jag fixa mysmys med glögg och pepparkakor. Dock så hade vi inte någon glöggryta så jag var tvungen att ta en termos som det varit kaffe i. För att få bort kaffesmaken tänkte jag koka upp vatten och skölja rent termosen med.

När jag håller i det kokande vattnet tappar jag allt över mig. Min hand fick den största smällen och det gjorde så jävla ont! Det gör fortfarande ont efter 6 timmar. Jag är helt röd och det svider massor. Dessutom, strax efter jag hade bränt mig skar jag mig på en plastkartong rakt över min brända hand.

Aj.

Hoppas alla ni andra har haft en bra start på advent iallafall.


Standup ist för bio

I måndags åkte jag till Stockholm och kollade på Standup istället för bio. Det är ett jättemysigt alternativ om man inte vill se en film så klart. Men här är det gratis popcorn!
Varje måndag är det på Boulevard teatern i Stockholm och det är en ståupp tävling. Det var den som gjorde Björn Gustavsson och Petra Mede kända. Dom slog lixom igenom där genom att vinna hela tävlingen.

Nu pågår semifinalen och det är två som går vidare till finalen den 14onde december. Jag kommer gå på finalen, och hoppas att de som gick vidare i måndasg får massa spö, för dom sög så mycket!


Förra året när jag var på Standup istället för Bio

Modevisning

Jag gick ju modell på jobbet i lördags, här är 4 favvobilder på mig..


Piké: Fred Perry
Tröja: Lyle & Scott
Jeans: Levis

Tunika: Sara Louise
Jeans: Phobia

Topp: Vero Moda
Jeans: Phobia

Klänning: Mapp


Robinson Karibien

På lördag har den nya säsongen av Robinson premiär.
Men nu heter det inte "Expedition Robinson" längre, nu är det "Robinson Karibien" som gäller. Nytt för i år är att det är Paolo Roberto som är programledare och reglerna för vissa traditionella tävlingar är ändrade.

Plankan kommer tydligen bli mer "sexig" då deltagarna måste kramas med varandra.


Här är årets deltagare.


Jag bara måste se det. Jag har alltid haft en hemlig längtan att vara med i robinson, jag kanske ska söka till nästa säsong?

Dan Brown

Jag håller på och slukar Dan Browns senaste bok, Den förlorade symbolen,  jag köpte den för jättelänge sen, men jag har inte haft tid att läsa den. Men igår började jag på kriktigt och nu är den snart slut!

Den har fått så dålig kritik helt i onödan, det är en av de bättre böckerna jag har läst på länge. Dan planterar ut så mycket i boken att man måste läsa vidare för att få veta vad som händer, dock är det nog somd et brukar i denna genre. det blir ett abrupt slut. Det händer massa saker på två minuter och sen har hjälten vunnit.

Det skulle inte förvåna mig.

Lindex-Affordable Luxury

Lindex nya kollektion Affordable Luxury finns bara i två storlekar. Small och Medium. Jag vet inte vad jag ska tycka om det, det är dåligt att utesluta andra "större" att ha deras kläder, men det kanska även är för modets skull, vissa större kroppar an inte bära upp vissa plagg för att just dom plaggen inte passar i stora storlekar.

Vad tycker ni?
-His eller diss?


Tandläkaren

Jag var hos tandläkaren idag, skulle till en tandhygenist för jag har nån slags inflamation i tandköttet, blablabla..

Det var som en vanlig undersökning, men tandläkaren var fett jobbig! Det var "jaha ja, vad trevligt" HELA tiden! På ett såntdär positivt sätt. Hon tyckte även att jag skulle önska mig en eltandborste i julklapp, för dom är ju så bra.
Det kanske dom är, men jag vill inte ha en sån.

Det enda som var kul med besöket var väl att jag hade ett fint bett enligt henne och att mitt överbett tänker man inte alls på.

Men ful känner man sig när man ligger där och gapar med jättetorra läppar som spricker vid minsta lilla beröring. Desutom somnar jag hela tiden, väldigt glamoröst måste jag säga!

Rep

Snart kommer Bettan hit för att repa inför revyn. Vi ska vara med i år igen, fast vi vet inte hur mycket vi vill det...Men det är ju roligt och det väger ganska tungt.

Idag ska vi öva på Michael Jackson danserna och Anna Ankas låt. Askul det ska bli!

Bettan skulle visserligen vart här för 30 minuer sen, men man kan ju inte alltid passa tiderna tydligen. Aja, jag har fått lite mer tid att städa här hemma, skönt!



Bjuder på två bilder från förra årets revy.
Första bilden är bond dansen, andra är i logen när vi spexar mellan klädbyten

Memira

Igår kväll var jag på infomöte i stan om min kommande laserpoeration på ögonen. Kliniken jag ska göra det på heter Memira och är ledande inom Norden på dessa bahandlingar.

Jag fick veta vilka typer av behandlingar det finns, hur dom går till och vad det kostar för respektive bahandling. Den jag har räknat med att göra heter LASIK. Den går till så att det läggs ett snitt i ögat på hornhinnans övre skikt och sedan viks det bort och en laserstråla plattar till de resterande fyra skikten på hornhinnan, sedan läggs det översta skiktet tillbaka på ögat och det får självläka. Det tar ca en vecka innan ögat har läkt, så under den tiden får man inte sminka sig eller klia sig i ögonen.

Men redan dagen efter operationen kan man köra bil och se som vanlligt, dock kan det vara lite dimmigt dom första dagarna och i mörkret blir det starkt att se lysen från lycktor och bilar.


Såhär går en LASIK till, det gör inte ont man har bedövning i ögat men man är vaken hela tiden!

Om jag inte gör en LASIK, kan jag få göra en LASEK. Det gör mer ont. Man fräter bort det övre lagret med en alkohollösning innan man använder lasern. Efter operationen får an en lins i ögat som ska fungera som ett bandage för ögat tills hornhinnan har läkt.

Det gör väldigt ont efter operationen men precis som med LASIK känner man inget under själva operationen. Linsen sitter i ögat några dagar innan man tar bort den.

Efter det är det nästan likadant, men blir lite mer ljuskänslig, men det är lika dimmigt dom första dagarna. Men efter en LASEK vill man inte röra sig på ca två veckor, så man kan inte komma tillbaka till jobbet på en gång.


Här visas hur en LASEK går till.


Vill ha!

Ellos har fått in jättemycket nytt till jul och nyår. Jag vill ha det mesta, men här är några favoriter:



1. Klänning 299:-
2. Blus 349:-
3. Pumps 399:-
4. Boots 599:-
5. Topp 179:-
6. Overall 179:-

Fotografering

Jag ska fota Nattis och resten av hennes PAgrupp till deras värdskapsblogg idag. Jag hoppas det blir några bra bilder som kan användas till andra tillfällen också.


Gammal bild

buller och brak

Här hemma är allt ett enda kaos! Vi håller på och bygger om på övervåningen. Klädkammaren ska renoveras och bli mer som en walk in.

Arbetsrummet ska bli ett tvrum av något slag och då ska en vägg rivas och golvet över trappan ska flyttas. Vi ska även bygga en vind där. Alls om vi hade i klädkammaren står i arbetsrummet och det är så mycket skräp! Alla mina kläder som fanns där ligger i vardagsrummet, jag måste kolla vad jag ska ha kvar där och vad jag kan kasta. Det blir nog mest kasta jag vill göra...


RSS 2.0