31 maj

Sista dagen i maj!
Så i morgon börjar sommaren på riktigt och till helgen är jag ledig, så jag ska ner på stan och shoppa loss inför sommaren och Turkiet. 
Haha hade en lite rolig kund inne nyss. Han hade med sig barnbarnen och ena ungen låg och sov i vagnen. När han betalade gick hans fru och andra ungen ut och gubben gick, kom in igen och hämtade barnvagnen...Så sägen han "Det är inte första gången jag glömmer ett barn i en butik.."

28 maj

Nu ska jag göra något jag avskyr, och många andra avskyr. Men jag vill inte hänga ut personen mer än nödvändigt.


Du har sårat mig riktigt jävla mycket. Jag hatar dig för att du inte tror på mig, även om du bara skämtade så vet jag att du menade på någon nivå. 
Fan ta dig!

26 maj

Grattis mamma på födelsedagen!

Det känns som om alla fyller år i maj, eller på hösten.
Men i min familj har vi tre som är födda i maj, pappa, ena brorsan och mamma. Sen har jag massa kompisar som fyller år i maj. Hur ska man hinna med allt?

På lördag direkt efter mitt jobb åker jag och Robin tills hans kusiner, minstingen fyller år då. Sen åker vi vidare till mamma för att fira henne och min bror, han fyllde år igår. Det blir ett fasligt flängande. Men det är ju gott med tårta iallafall :)


Min tårta när jag fyllde 19. Den jag fick när jag fyllde 20 har jag inget kort på. Alla var så ivriga att äta, så jag hann inte ta något kort..Men dom ser likadana ut, bara ett annat mönster varje år.

23 maj

Ellie var med mig på jobbet idag. :)

Hon provjobbade på EssGes och det gick riktigt bra tycker jag. Hon fick prova kassan lite, men bara när jag köpte lite saker. Inte när det var en riktig kund, det hade bara varit jobbigt.

Men jobbet fick hon iallafall och det är ju underbart skojsigt. Så jag slipper jobba själv hela sommaren nu och kan få någon vecka till ledigt.


Här har vi oss. Jag tror jag gick i 9an, eller precis börjat ettan på gymnasiet. Jag hade fortfarande min tandställning...

22 maj

Blä vad jag har haft mycket att göra idag! 
Eller inte blä, det är ju kul. Men måste alla kunde komma så fort jag har stoppat lunchen i mikron?
Nu har maten kallnat för länge sedan och hungrig är jag. Det är tur att jag slutar om 30 minuter, för jag vill ut i solen och steka lite. 

21 maj

Äntligen fredag!
Det känns alltid så skönt på fredagar, dom långa arbetsdagarna är slut och i helgen jobbar jag bara 10 timmar totalt. Det betyder att jag kommer hem tidigt och kan sola lite. Måste bli brun snabbt i sommar. För jag kan inte vara vit och blek när vi åker till Turkiet. Det går inte alls. 
Nu ska jag ta och öppna butiken, och sen sätta mig i solen utanför och bara mysa lite lagom.

21.51

Igår åkte jag och Robin till Media Markt i Kungenskurva. Han skulle köpa en dator och jag skulle kolla på en tv. 
Vi tog tv tittandet först eftersom båda vi ville ha hjälp. Jag frågade en kille om han kunde hjälpa mig och det kunde han ju. Jag vill ha en tv som inte kostar allt för mycket, typ 37 tum, och inte så ful. 
Hans svar blev då att det finns ingen sån tv. Men han visade mig den snyggaste 37 tums tvn dom hade, och den var jätteful. Precis tvärtemot vad jag letar efter, och när jag sa det så blev han arg. Så nån tv från Media Markt kommer det inte att bli..

Sen åkte vi ner till datorerna och Robin kollade på stationära eftersom det är dom som har bäst prestanda för hans sysselsättningar. När han hade kollat lite ville han veta vilka som var bäst, så han hittade också en kille att fråga. 

Och den killen gick fram till en dator och sa: "Denna är bra."

Sen var det slut på konversationen. 

Robin försökte få fram vad som var bättre med den än en annan han hade kollat på, men den första var bara bäst. 

Vi gav upp ungefär där
. Och åkte till Elgiganten istället. 
Där fick vi så bra hjälp, killen som hjälpte Robin med datorer gav honom olika prisalternativ, tipsade om hjälpprogram och sa vad skillnaden mellan två datorer som Robin var mest intreserad av var. Vi gick därifrån med en dator. Precis som vi hade planerat. 

Den datorn var även 3000 kronor billigare än samma dator vi hade sett på Media Markt. Elgiganten har de bästa priserna, så enkelt är det.

Men Media Markt är inget jag kommer köpa av. Inte efter en så dålig behandling!




20 maj

Torsdagsmys nästa!
Om 19 minuter slutar jag för dagen och Robin har lagat mumsig mat tills jag kommer hem hoppas jag. Han sa iallafall att han skulle det..
Vi har sällan fredagsmys, för Robin jobbar natt på fredagar och lördagar och då går det inte att mysa..
Jobbigt nog är det ju ishockey på tv ikväll, så jag måste klura ut en plan hur vi kan få tvn...

18 maj

Jag har hållt min del av avtalet, jag har dödad tre spindlar idag.

Hur många har DU dödat?

17 maj

Jävla spindel jävlar!!
Jag tvättade av mina händer inne på toan och så ploppar det upp en spindel i handfatet. PANIK!
Jag skrek till, hoppade lite och försökte ta mig ut. Smälla igen dörren, två cm glipa mellan dörr och golv, mer panik. Jag kan inte stänga spindel inne. Rusar ut och sätter mig i solen och hyperventilerar med tårarna sprutandes. 
Tillslut kommer en kund, kändes som en evighet, men det var kanske bara två minuter. Han hittade spindeln och dödade den. Nu känns det så mycket bättre. 
I hela mitt liv har jag tänkt att om alla dödar en spindel var om dagen så kan man utrota dom helt. Tänk vad livet skulle vara så mycket enklare utan att behöva vara rädd hela tiden? Och det är inte lika äckligt att gå in i gamla hus, det finns inget som fastnar i håret när man är ute och går i skogen. Mm..Döda alla spindlar och livet skulle vara bra mycket enklare att leva. 

13 maj

För någon dag sen när jag åkte till jobbet lyssnade jag på P3. Dom pratade om en tjej som heter Brooke, hon åldras inte. 
Idag är hon 17 år och ser ut och beter sig som 10 månader. Hon kan inte gå, inte prata och är som vilken 10 månaders baby som helst, problemet är ju bara att hon har levt i 17 år. 
Man tror att hon kan lösa mysteriet med åldrande. Att man med hennes gener kan stanna upp åldrandet och bli odödlig. 


Här är Brooke och hennes tre år yngre syster.

Vill ni läsa mer om henne klicka HÄR

11 maj

Hur mycket snor kan en kropp producera på en dag?

Jag tror jag har rekordet iallafall.

16,34

Jag ska sitta i telefonmöte nu, men av någon anledning så kunde vi inte koppla ihop datorerna och få allt att funka. 
Mötet blir i morgon, och det känns så mycket bättre, för då kan jag tagga lite, och inte känna mig lost. 
Jag känner mig så viktig som får sitta i telefonmöten åt mina chefer, dels betyder det att dom litar på mig, och att dom låter mig ha ansvaret. Ännu roligare är det ju att det jag ska lära mig på mötet i morgon är sånt jag inte får veta hur man gör eftersom jag bara är en vanlig anställd och inte har behörigheten för det administrativa. 
Men vad gör man inte när cheferna är i andra städer och har pappersarbeten upp till öronen?
Förövrigt så rinner näsan värre än vanligt men halsen är nästan bra nu :)

10 maj

12,06 och två timmar avklarade på jobbet.
Jag är så jävla snorig. Min hals gör ont, jag har en boll i halsen som känns. Och det är inte så det ska vara, dumma Robin som smittas..
Bara jag blir frisk i veckan så gör det inte så jättemycket, men det är jobbigt att gå upp tidigt när man inte har kunnat sova så bra. 
Varför blir man alltid dålig på våren?!

9 maj

Har precis kommit hem efter årets första golftävling. Tommys Grand Opening.
Ojojoj, vad dåligt det gick! Jag skäms nästan, men bara nästan, för jag vet att vissa är sämre.

Halv 10 gick jag ut och det tog lite drygt fyra timmar, så tiden hölls bra, men vi fick vänta ganska mycket endå. Några katastrof hål hade jag, och arg som fan blev jag på 10an där det var longest drive, och Birgit leder, jag gick förbi men låg inte på fairway, så det gills inte. Och den tanten får bara inte vinna, I don't like her...

Aja, nu har sista bollen spelat lite drygt två timmar, sen åker vi upp till banan när dom är klara och är med på prisutdelningen, jag har chans på en ny jacka iallafall..

8 maj

Godmorgon alla!
Jag vet att klockan snart är två, men jag gick nyss upp.
Jag är nämligen ledig idag. :)
Så inget klagande på Lugna favoriter eller något sånt alls. Skönt va?
Klockan 16 ska jag, Robin, Viking och Gren till Nyköping och bowla. Det är över två år sen jag bowlade och jag tror att det kommer märkas på resultatet...
Vad ska ni göra idag?

7 maj

Igår kom Viking och Tommie till oss och hälsade på och idag kommer Gren. De är här hela helgen. (Utom Tommie) Det var väl trevligt, jag kollade på Top Model 14 när pojkarna spelade, dom satt uppe till fyra i morse och spelade. Jävla idioter. 
Jag gick och la mig halv 12 och det var sent för mig, eftersom jag jobbar idag och har gjort det hela veckan. 
Men blir fett trött när man jobbar, även om man sover flera timmar om nätterna. Jag fattar inte vad problemet är. 

5 Maj

Jag avskyr lugna favoriter!
Det spelas om och om igen, varje dag. Jag har börjat lära mig ordningen på låtarna. Och det är riktigt illa...
Jag är alltså på jobbet, och gillar inte riktigt läget. Jag vill hem, stackars Robin är sjuk. Jag måste pyssla om honom. Det är min skyldighet som flickvän ju!
Men jag är ledig i helgen och det var länge sen jag hade två lediga dagar brevid varann. Så golftävling blir det på söndag. En av de bästa på hela året. Jag längtar!

2 maj

Klockan är nu 19 minuter över 10 på morgonen. Jag känner mig groggy och helt slut. 
Jag fattar inte varför jag jämt ska vara så trött? Kan det bero på att jag jobbar 24/7?!

Jag sitter på jobbet nu iallafall, vet inte riktigt vad jag behöver göra, jag jobbade ju igår med, och jag vet att alla kläder ligger där dom ska och är vikta snyggt...
Jag kan berätta om en lagom virrig tant som var inne här för någon dag sedan, hon skulle ha ett par jeans, och så har jag delat upp ett par i lång benlängd (tum, 34) och kort (tum, 32) Hon var ganska kort, så jag tyckte att hon skulle prova dom kortare byxorna. Men hon ville ju ha långbyxor. Jag förklarade att det är tum storlek och att dom med kortare ben är långbyxor, dom är bara inte lika långa som dom andra. Men oj vad hon inte fattade. Jag förklarade detta för henne kanske fem gånger innan jag sa att hon skulle prova båda paren och se vilka hon tyckte bäst om. 
Det blev inga av dom. dom satt inte bra på henne, så jag slösade massa energi i ondödan, för hon vet fortfarande inte vad tum är..

1 Maj

Nu är det äntligen maj! 
Man känner att sommaren närmar sig, och det märkets extra tydligt igår på valborg. 
Det var ju beppe dags för årets studenter, och det vita havet av hattar på nicos skolgård skulle nog få utomstående att stanna någon extra gång..
Jag träffade Nattis, skrev lite på hennes mössa, sen vart det Tellus och SMK kom dit vid 12. Dom är helt galna live, det var första gången jag såg dom. Sämre var att jag hamnade tryckt mot basen, jag trodde jag skulle skaka sönder..
Men SMK äger! End of story
Vad hade ni för er på valborg?

RSS 2.0