28 Juli

Sitter och letar inspiration till nya tatueringar. Jag vill gärna skriva något, men jag vet inte vad..Letade lite efter latinska fraser, men jag vet inte. Jag vill annars ha en dansare på revbenen och något bakom mitt vänstra öra, en sko kanske? Det är svårt att bestämma sig och vara nöjd.
Men jag tror jag ska övertala mamma att göra en med mig, så vi har samma lika. Det vore kul att dela något med henne på en annan level än vad vi gör nu.
@ this moment to some Rebecca & Fiona - If She Was Away

26 Juli

Jobbat hela dagen, ska jobba 8 dagar till. På raken! Jobbigt att jobba.
Nu blir det Cola och candy till en gammal Agatha Christie klassiker på kanal 9.

13 Juli - SN-golfen

Första dagen på SNgolfen är avklarad, det är foursome första dagen och det är det svåraste då man bara slår varannatslag och slår ut varannat hål. Men 34 poäng drog vi ihop, dock var spelet jäligt ojämt då vi sträckade 4 hål. Imorgon spelar vi på Nyköping och då är det greensome då man slår ut på alla hål och väljker vilken boll man spelar på och slår varannat på den istället.Det är mycket lättare då det alltid (oftast) finns en boll som ligger i ett bra läge.

Jag ska även träffa Nattis imorgon och hämta mitt pass. Det blir fartfyllt men det kommer nog gå bra..

5 Juli

Fy fan vad det är orättvist! Två stycken som jag känner har dött på väldigt kort tid, den ena spelade jag golf med och han blev 19 år. Den andra fick jag veta idag att hon dött, 17 år gammal. Hon bodde bredvid en av mina närmaste vänner när vi var små så vi lekte tillsammans. Hennes syster är min frissa. Fy satan vad jobbigt och vid båda tillfällen som jag fick veta att detta har hänt har Robin inte varit hemma. Jag hade gärna haft lite sällskap.

4 juli

Fan vad trött jag blir på att alltid vara den som kan saker. Jag jobbade över tre timmar idag för att inventeringen skulle bli klar, det var inte ens jag som skulle fixa den, men hon som skulle göra det gick och bröt armen och tån så det blev tvunget att jag skulle fixa. Inte alls kul, eller butiken är helt ok, där hänger ju allt. Men lagret, inte alls kul, massa kartonger som man måste tömma och sen fylla. Det tar fett lång tid.
Annars är det min och Robins dag idag. 3 år 11 månader. Nästa månad så smäller det.
Gammal bild, lika mycket kärlek

RSS 2.0