tee 4 two

Igår var det golf igen. Det var Tee4Two partävling på Jönåker. Kom man top 3 gick man till semifinalen i Sthlm och därifrån kom finalisterna till Tunisien. Jag tänkte ju komma till Tunisien gratis. Men det gick inte som jag hade planerat.

Min puttning var bra, lika så drivern. Men det där emellan var inte på topp precis. Lika dant var det för pappa, men han hade iallafall lite mer tur mellan tee och green.  36 poäng fick vi ihop, hade vi fått 6 poäng till hade vi gått till semin, så det var inte ens nära. Men man tänker ju att OM jag hade satt den där parputtern eller OM jag hade gjort ett annat klubbval där eller där så hade det kanske gått ännu bättre.

Men vad kan man göra? Går det skit så går det skit.


Tävling

Foki har en tävling på sin blogg där man får välja vad man vill från Gadgetgirl.se.

Jag har valt en Hello Kitty brödrost :)


Den är sjukt söt! Och skulle passa mig toppen, för jag har inte nån brödrost.

Svininfluensan

Hysterin kring svininfluensan verkar inte lugna ner sig. Den ska tydligen smitta mer än 50% av sveriges befolkning och jag bryr mig inte.
Här om dagen frågade mamma mig om jag tänkte vaccinera mig mot den. Hon sa att hon inte ska det för att hon inte tror på vaccinet. Jag ska inte heller vaccinera mig, men jag tror inte på sjukdomar.

Jag har inte varit sjuk på över 10 år. Så varför ska jag bli det nu? Det känns så töntigt att alla ska vara rädd för varandra och inte våga röra andra eller ens träffa nya människor. Snart kommer det väl att bli tomt i affärerna, speciellt klädaffärerna eftersom man provar plagg andra har provat.

Men det är bara som vanlig influensa, jag har aldrig haft nån form av influensa, men det går över. Och visst, några har dött. Men dö ska man andå göra nån gång i livet. Det är så allt ska sluta, så vad gör det om man dör när man är tjugo och mår någolunda bra än om man är 80 och haft ett helvete i livet i kanske 10 år redan?

Sluta var så fega när det gäller svininfluensan, ta på varandra, det skadar inte!

Och för er som fortfarande är rädda....
Svininfluensans hemsida hittar ni HÄR.


Män som hatar kvinnor

Igår släpptes DVDn till filmen Män som hatar kvinnor. Jag köpte den på OnOff för bara 99 kronor. Jag har inte sett filmen tidigare så igår var första gången. Den var bra, men det är många detaljer som jag saknar som är med i boken. Fast det var en väl genomtänkt film.

Men det som gjorde mig lite besviken var att jag hade hört så mycket om att den var brutal. Och att några som hade sett den hade mått dåligt efter att de sett filmen för första gången, jag märkte inte av den brutala biten, visst så har jag läst boken, men lite brutalt kunde det väl endå vara? När boken berör så starkt?


Lycka

Jag pratade precis med Teddy i telefonen. Jag har inte pratat med honom på typ ett år om inte längre. Fan vad det ska bli underbart att träffa honom och dom andra i gänget om några veckor. Jag längtar som fan!
Haha, Teddy trodde inte ens att det var jag som ringde, han var så paff. Men det hade jag också blivit om nån så avlägsen person hade ringt mig.


Jag, Sabrina, Teddy och Rebecca.

Trädgårdsmästarn

Jag gjorde om trädgårdsarbetet johan gjorde åt  mig igår. Han var inte så bra på att klippa gräs...Fast det var inte bara hans fel, han tog den dåliga gräsklipparen som inte klipper gräset. Iallafall så gjorde jag om allt nu, det är tröttsamt att jobba.

Jag har hela morgonen räknat på hur mycket jag måste jobba varje månad för att få ihop alla pengar jag behöver till operationen. Det är segt. Men med hjälp av julafton och en 20 års dag, så kan jag nog få det att gå ihop tillslut. Det kostar mycket mer än vad jag trodde först, fast priset beror också på vilken klinik man gör det på. Så vi får se om jag är ekonomisk eller inte när den dagen kommer.


Emma fotade mig på Bellas 6års kalas. Bra bild va?

Typ en festival

I lördas var det sista dagen på Typ en festival som vi har här i Nyköping. Det är en gratis "festival" med massor av bra artister och band. Jag åkte dit för att kolla på Promoe när han spelade sist på kvällen.
Jag red även rodeo för första gången i mitt liv, det var jävlarns mycket svårare än vad jag trodde. Det kommer komma en film på det så småningom när jag fått tag på den, men nu får ni nöja er med en hoppig film på Promoe.


Upp upp och iväg!

Jag är snart helt klar med alla mina bestyr som måste göras innan jag åker till vagnhärad.
Jag håller på och käkar lite lunch nu, det är inte så jättegott, men jag får iallafall i mig något.  Det är så mycket svårare att laga mat till sig själv än vad jag trodde. Det är svårt att göra enkla saker, typ koka makaroner, jag misslyckas alltid!

21 days to go

Jag ska inte tillbaka!

På måndag börjar skolan igen.
För de flesta, men inte för mig.

Att inte åka tillbaka till tessin är både skönt och konstigt. Skolan är så hemsk att vara i, det finns nästan inga fönster eller något att göra. Korridorerna är uttryckslösa och allt ser lika dant ut. Ett dåligt system har dom på klassrummen. Det var bara att memorera allt när man började där.

Jag tyckte mina år på Oppeby var hemska, allt kändes som ett fängelse, men Tessin var så mycket värre. Det var tur att man hade Folkets hus att vara på och känna hur skönt livet på gymnasiet faktist kan vara. Folkets hus har bara 6 klassrum, 4 av dom är datasalar. Det säger ganska mycket om hur livet som mediabarn var.
Dit kommer jag komma tillbaka, folkets hus var underbart. Lärarna på media var underbara, inte alla, men dom flesta.

Men det bästa med Tessin var mina underbara vänner som jag fick. Allt blev så lätt, man kunder inte göra bort sig bland dom. Det är vänner för livet.


Tredje året, Ana och jag labbade alltid ihop

Mini övar poser till skolfoto under andra året

Julia trodde att hon var snygg under andra året, kanske tredje?

Sabrina och Julia i andra året

Jag, Sabrina och Julia bakar äckliga cholkadmuffins. Mini tog kortet?

Jag kommer sakna allt galet vi gjorde under de tre år vi hängde ihop.

.

Jag gick precis upp. och om en halvtimme ska jag ringa och väcka Max. Det har jag lovat, han ska hänga med mig hem idag, det ska bli trevligt, jag har ine träffat honom sen studenten, och det är fan över två månader sen!

Men innan vi ska fara hem, så måste jag jobba klart här hos pappa, en lite rabatt till som ska rensas och disk som ska diskas. Sen har jag en kladdkaka som jag måste äta upp. Men den kan jag kanske ta på bussen?

Aja, jag lever ialafall. men nu ska jag ut och jobba vidare.

Slut på energi

Det var kul att träffa Johan. Skönt att skratta av sig lite med en bra vän.
kladdkakan blev också den helt okey, inte så kladdig, men vi hade inget recept och kom inte ihåg hur mycket av vad som ska vara i, så vi höftade lite.

Jag är hemma hos pappa nu, tänkte jobba klart hemma hos honom så jag får en extra slant i kassan. Jag har så mycket jag måste spara pengar till nu. Men jag är inte så bra på det där med spara, det är roligare att shoppa. Men minst 25% av min lön ska sparas, det har jag lovat Carina.

Jag räknade ut att om jag sparar 3000 i månaden i sju månader så har jag nog med pengar till min laser operation. Fan vad skönt! Jag vill!!

Stressa lagom

Johan ringde och väckte mig för snart en timme sen. Han ville ses och jag orkar inte ta mig nånstans, så jag sa att han kunde komma hit och baka kladdkaka. Sen var det bara o studsa ur sängen och hoppa in i duchen, slänga i mig lite frukost. Jag han inte ens göra nån välling, så stressad är jag. Så nu har jag ren och nyäten, men fortfarande hungrig.

Jag tänkte börja med en ny liten nedräkning men den är mest för min skull. Och den börjar lite mer rimligt än vad nedräkningen till studenten gjorde. Jag vill bara ha min älskling hemma igen!

25 days to go


Du är bäst älskling!

Jag orkar inte

Nu går jag och lägger mig. Jag är hungrig och trött. Men hungern kan jag nog sova bort.
Ska försöka läsa ut en bok innan jag somnar också. Men den är så långdragen, fast bra.
Det är en sån bok som jag inte kan bestämma mig om ifall jag gillar den eller inte. Åh vad det är svårt!

Btw, ge mig förslag på vad jag kan ge min brorsdotter i 6års present!

Nytt utseende

Jag sitter och pillar med en ny header nu.
Jag tror den kommer upp om nån timme eller så.

Håll koll

Besöksdag

Igår åkte jag med Robins familj upp till Stockholm och K1. Det var besöksdag för familjerna och nu fick vi se hur det faktist är bland hästarna och alla vapen.

Det var mycket större än vad jag trodde själva området, men sovsalarna var mindre. I Robins rum sov dom bara tre personer. Det känns lite fattigt tycker jag, jag trodde det var många fler som sov på samma ställe.

Det var jättefint väder, men kallt i luften, det känns att det börjar bli höst. Man fick prova hålla i alla vapen, och även testa att ha all utrustning på sig. Jag provade det inte, dels för att sån grön är kanske inte riktigt min färg och för att all utrustning väger nästan lika mycket som jag själv gör, och allt sitter på ryggen, så jag hade nog ramlat bakåt och legat på rygg på marken och sprattlat som en felvänd fluga.







Hästarna var jättestora, men jag har inte helelr rört en häst på 10 år så det var lite annorlunda, men dom var inte alls så elaka som Robin sagt att dom skulle vara, jag gosade på bra iallafall.

God natt

Nu ska jag hoppa i säng. Jag har inte gjort så mycket annat än och städa idag, så jag känner mig helt slut. Men massa kläder har jag blivit av med iallafall, och det är väldigt skönt det. Det är allatd så kul när jag städar mina garderober, jag hittar massa kläder som jag intet rodde jag hade kvar. Men så ligger dom där och skräpar. Dock är en av mina cardigans borta, det stör mig väldigt mycket! Jag kommer inte ihåg när jag hade den sist heller, jag ahde den på studenten, men den var med hem det vet jag. för jag tvättade den efteråt. Gud så irriterande detta är!

Imån ska jag träffa Nattis plutten på stan. Tänkte bjuda henne på fika och snacka massa skit innan jag åker till vagnhärad.


Vi har hängt ihop sen hon var 3 månader och jag är ett år och två dar äldre än henne. Så gör en snabb utäkning och vi har vart kompisar i 18 år och lite till. Smack!

Att göra mycket på kort tid

Idag har jag en hel dag för mig själv. Jag har massor med saker att göra innan dagen är slut. Men inte orkar jag göra allt heller.
Två av mina sju punkter är avklarade och det är ju NÄSTAN hälften. Om man tänker så...
lite rast är jag värd, men jag vet att jag kommer vara fast här vid datorn i flera timmar och sen kommer mamma hem och inget har blivit gjort och jag är en dååålig dotter..

Linköping

Jag åkte med Johan och hans syrra ner till Linköping idag. Tänkte passa på och träffa Ana. Henne har jag inte sett sen studenten, och det är två månader sen nu idag.

Vi åkte till Ikanohuset och kolla runt lite. Hitta massa snyggt, men tänkte att jag har kläder så det räcker. Och klooa på något som kan gå sönder vore lite jobbigt med tanke på att det första som hände när vi kom dit var att Ana hade sönder shotglas.

Men inne på Din SKo hittade jag ett par svarta klackar som jag bara var tvungen att ha. Jag ägde inte några svarta klackar och jag har runt 30 par skor. Men nu har jag det! Underbart!


Tada! Klacken är 10 centimeter och dom är jättesköna att gå i.

"kändis" på jobbet

Inte jag asså. Utan en snubbe som handlade av mig idag. Det var "Aachach mannen" Begnt Frithiofsson. Ni vet han som Robert Gustavsson härmar i parlamentet när han ska vara vinprovare?

Han kommer iallafall in och frågar mig om jag har några mjukisbyxor som hans fru hade köpt åt honom för någon vecka sen, han ville ha ett par nya för dom var ju så sköna. Jag tog med honom ner till herrdelen där vi har mjukisar, men vi kunde inte hitta dom han ville ha. Sen fick han syn på dom, på damsidan.
Så han använde dam mjukisar för dom är så sköna och snygga. Men kanske inte på en karl...?

Här är iallafall klippet med Robert:

Klibbigt

Det är så jäkla varmt ute!
Jag, pappa och Robin har åkt omkring i bilen idag på en Ford V8 PicNic. Solen gassade och jag hade en minimal klännig på mig som typ är genomskinlig. Men nog fan ska det klibba fast överallt!

Ok, det är skönt med värme, men kanske inte för mycket värme. Inte när man sitter i en bil som är 61 år och inte ens vet vad ac betyder.

Igår slog jag rekord på mig själv. Jag jobbade på morgonen i hela två timmar, sen cyklade jag hem och var hemma en timme innan min buss till Vagnhärad skulle gå. På den timmen hann jag äta lunch, raka benen (det skedde samtidigt) ducha, packa min väska, göra klart Robins 2års present, slå in hans presenter.

Mycket bra av mig.

Nu ska jag till grannen och spana på deras hus.

Godmorgon

Klockan är i skrivande stund 0943. Jag hoppas komma iväg till mitt sommarjobb om en kvart, men chefen vill inte svara i telefonen, så jag vet inte riktigt hur det ska gå till.

I eftermiddag kommer jag att åka upp till vagnhärad och träffa Robin. Massa mys! Det svåra är om jag inte hinner med mina bussar bara för att jag kanske ska jobba dag.

Det suger att jag inte kan ta bilen, men den är typ paj elelr nått. För igår när vi skulle ta bilen o handla så kom vi ingen vart alls. Bilen startade jätte bra och allt, men sen la vi i backen och bilen rullade inte en millimeter. Det var skumt, så handla gjorde vi inte. Och sen har bilen inte bensin nog för att köras hela vägen till Vagnhärad, och jag vill inte tanka, det kostar så mycket. Och för det tredje så kommer min pappa upp och hämtar mig och Robin i vagnhärad imån för vi ska åka ut med gammelbilen till Uppsala, och då kan jag ju bara åka med honom hem.


Den såkallade Gammelbilen. Lincoln Continental Coupé -48

Underbara torsdag!

På morgonen idag åkte jag upp till Trosa för att gå på en anställningsintervju på EssGes. Det är en outlet som ligger strax utan för centrum. Jag var den tredje dom intgervjuade av typ 20-25 personer. Chefen ställde två frågor till mig, det var vilken skola jag hade gått på och om jag hade jobbat med kläder innan.

Sen resterande 1.5 timmar pratade hon om sig själv, och berätta massa om företaget. Hon förklarade hur kassan funkar och vad man måste lära sig för att göra jobbet bra.
Sen säger hon

Ja..Men jag tycker du är värd ett försök. Kan du börja på måndag?

Tack tack tack. Jag ville så gärna ha det jobbet, och jag fick det!!!!!




4 Augusti

2 år.

Det är ganska länge det.

Puss


Stockholm

Nu är jag uppe i Stockholm, sitter på balkongen och skriver. Det har vart en helt galen bra dag!

Imorse åkte jag till stan, gick till TeBoon och frågade bad dom skulle ha för att laga ett halsband som är köpt på Guldfynd, men det finns inget kvitto kvar, och det är trasigt. Guldfynd ville ha 300 kr för att laga halsbandet och Dennis på TeBoon gjorde jobbet gratis! Helt underbart!

Sen tog jag bussen till trosa, för att träffa Bettan på hennes jobb, och hjälpa henne lite, jag hoppas ju få ta över efter henne nu när hon slutar på torsdag. Så det är bra om jag har jobbat där lite innan så jag vet hur det går till. Iaf..Jag fock åka buss gratis, både till Trosa och från Trosa.

I vagnhärad hoppade vi på tåget till Sthlm och även den resan blev gratis.

Nu väntar vi på Alex som kommer med bil från Vagnhärad hit för några kompisar till dom ska bjuda oss på middag ikväll, så även maten blir idag för mig gratis.

Så det har vart en väldans bra dag, jag trivs gärnet!

Imån (tisdag) firar jag och Robin 2 år

KM

Igår var det KM på Jönåker och jag spelade med pappa. Det var foresome slagspel och man måste då håla ut innan man tar upp bollen. Som vanligt på KM går man 36 hål ist för 18. Sjukt jobbigt, men det är inte lika jobbigt när det är Foresome, eftersom man inte slår alla slag.

Målet för igår var att inte komma sist, då många som var med är typ proffs. Men efter 36 hål och resultat på 97 och 96 slag kom vi på en 9onde plats och hade hela 4 bakom oss. Målet nåddes och vi var nöjda med dagen. Lite för mycket vind var det dock.

Nästa vecka den 9onde är det Citroën Cup och det hoppas jag går bra, det är bästboll, så något bättre än vad vi var igår kan vi nog vara. Vi får se.



Nu ska jag packa upp efter helgen och packa en ny väska, jag åker till Stockholm imån med Bettan.


RSS 2.0