29 juni

Jäklar vad det ska vara varmt ute! Jag är i Örebro nu men ska åka tillbaka till Vagnhärad om några timmar, jag vill INTE sitta i bilen. Det är så där klibbigt i den och ac:n är inte på topp...Men jag måste åka tidigare än planerat för mitt pass är klart och ska hämtas i Nyköping. Jag vart fett ful på kortet, men ärligt, hur ofta reser man? Jag åker kanske en gång varje år, och passet har man i 5 så fem gånger kommer det att användas, visas typ 10 gånger, det kan jag överleva.

20 juni

Redan 20 juni! Galet, jag som fortfarande väntar på att sommaren ska komma och så är den snart förbi...
Fick veta hur det gick på tentan jag skrev innan sommaren idag, ett G blev det på den och det känns skönt som fan. Så nu är det bara tre tentor jag ska göra i augusti, hoppas jag klarar dom med, så har jag det ur världen. Jag fattar inte varför jag inte klarar dom, det känns så himla bra när jag skriver på dom, men så blir det alltid ett U.
Hoppas det kommer funka bättre nu när jag pluggar med Cissi och slipper sitta ensam.

18 juni

Hopp, idag var jag funktionär på Simons öltävling. 94 startade och det var ett allmänt kaos..Speciellt när polisen kom. Men eftersom vi såg polisen så tidigt försvann alla tävlande ganska fort och det var bara vi som "jobbade" där som var kvar och pratade med polisen. Stackarna var bara två stycken , det var ingen ide att de tog några tävlande.. De gick 1.1 mil men jag var inte kvar till slutet nån idiot hällde en hel öl över mig...
NU: Hänga tvätt sen Salem

17 juni

Mmm, jag var på invite idag. Det har jag saknat lite faktiskt, trevligt att få göra någon nytta, i butiken dräller man ju mest omkring. Tyvärr tycker inte Stefan jag ska dit igen på måndag, jag förstår inte hur han tänker, då jag arbetar mer effektiv än två av de han har anställda där nu tillsammans... Aja, imorgon är jag ledig, ska hjälpa Simon med starten till öltävlingen, sen blir det kalas och bio :)

16 juni - EssGes

Ojojoj, det är ju värsta reunion här på jobbet! För några dagar sen kom Oscar Lemon in i butiken, honom har jag inte träffat på typ 6 år! Det var hur kul som helst att springa på honom och gå igenom allt som har skett på senaste tiden. Och nyss traskade Simon in. Det var lika länge sen jag träffade honom och jag lovade bort mig till att vara funktionär på hans supar tävling på lördag. Men det är bara en timme så det är inte så lång tid. Det kommer nog bli superkul, de tävlande ska tydligen gå 1,1 mil och ha druckit en viss mängd öl innan start. Det är inte alla som kommer i mål...Mästarklassen ska dricka 24 stora 7.2 innan de börjar gå.
Haha!

11 juni

Idag har det varit golf för hela slanten. KM foursome, spade med pappa och i bollen gick manninen och säfström. Vi slog ut 0808 och traskade de första fyra timmarna. Sen var det lunch i en timme innan det var dags för ytterligare fyra timmars spel. Jag vet inte hur vi slutade, men det var inget vidare i alla fall. Men Manninen och Söfström gick och vann! Det var kanonkul att få spela med vinnarna och de var bra. I alla fall Manninen, fan vad han kan driva! Jag har paxat honom till nästa års KM.
Imorgon: Jobb 10-18

8 juni

Fan vad arg jag blir! Förra veckan åkte jag till USÖ för att ta reda på när jag ska på min undersökning. Sjuksyrran som hjälpte mig var lite smågrinig men sa att jag hade en tid nu på fredag och att kallelsen var utskickad. Idag ringde mamma dit och frågade eftersom jag jobbade och jag har fortfarande inte fått min tid. Då var det så att syrran ljög. Det finns ingen tid till mig och allt blev bara helt fel. Hon hade sagt att jag hade en tid för att bli av med mig och det är så fel. Hade jag bott i USA hade jag stämt dom för detta, men i Sverige är man för mesig och låter saken bero.
Så förhoppningsvis ska de ha tid med mig nu i juni, annars får jag vänta lite till och få lite mer ont.

7 juni

Händelserika dagar det har varit. I söndags fick jag veta att Jens Molin, 19 år och golfare från Jönåker dog i en MC olycka för två veckor sedan. Väldigt tragiskt när det händer någon som man känner och som är så ung. Det som berör mig mest är att han har en tvillingbror och de skulle ta studenten på fredag. Men nu fattas det en. Det kommer bli en konstig student för familjen.
Sen spelade jag flaggtävling igår, lyckades håla ut på 17 innan slagen tog slut. Det var inte något vidare, men jag hade riktigt kul och det är det viktigaste.
Idag var det jobb 10-18. Inte så mycket folk i butiken, men det är inte semestertider riktigt än så vad kan man annars förvänta sig?

5 Juni - EssGes

@Work. Det är en vanlig söndag och det är väl helt ok. Det är nästan bara två timmar kvar och det kommer nog gå ganska fort. Jag har börjat sortera alla jeans och det brukar ta några timmar.
Imorgon är det nationaldag och flaggtävling på Jönåker. Stackars pappa ska spela med en person som ingen vill spela med. Han tänker bara på sig själv och stör väldigt mycket på banan. Tyvärr går jag några bollar efter och det kommer att stoppa upp för pappas medspelare är VÄLDIGT långsam.

4 Juni

3 år 10 månader.
Jag älskar dig

3 Juni - Essges

Är på Essges och jobbar som en tok. Det är precis som om tiden stått still. Det kommer alltid kunder när jag ska äta min lunch,det är alltid folk som frågar efter saker som finns framför deras ögon och det är lika smutsigt som alltid. Det enda nya är att kassa disken har höjts upp och passar även till mig nu. Trevligt är det.
Nä, nu ska det bli lite vika av..

Vagnhärad

Nu har jag kommit till Vagnhärad, det är jobb dags i morgon.
Åkte förbi min bror på hitvägen och brorsonen öppnade. Han kände inte igen mig för att jag hade mina solglasögon på mig. Stackars lilla Marcus...

Sommarlov!

Tentan gick bra tror jag. Kändes som det iallafall. 11 poäng krävs för ett g. Jag vet att jag har tre..
Ska ner till stan om en liten stund, till polisen och fixa pass, det är viktigt att ha ett speciellt om jag åker till London i sommar. Det jobbiga är bara att jag inte orkar sitta och vänta på passmyndigheten. Det borde finnas något enklare sätt att skaffa ett pass.

07.21

Tenta i socialrätt om en timme.
...Pepp?

RSS 2.0