Inte trodde jag

Jag har köpt en body.
Det trodde jag aldrig att jag skulle göra, men vad gör man inte för att se bra ut på en fest?


Birappambarabam

Så inte alls pepp på det här md skolan. Men jag ska nog söka tjänsterna till temaveckan. Så blir det klart iallafall.
Sen på lunchen såg jag att lärarna kommer ta bort våra mackor! De har inte tid längre för att fixa mackorna åt oss, så vi måste börja gå till Nico föra tt käka. Fy så trist! Jag avskyr Nico. Det blir nog dax för mig att ha med mig en matlåda till skolan nu. Annras blir det ingen mat till mig på måndagar.

Måndag morgon.

Det är aldrig kul med måndagar, men de går väldans fort, och det är tur det. Dagen ser ut som följer:

  • Text
  • Grafisk
  • Lunch
  • Mediekommunikation
  • Religion/Filosofi
  • Matte C

Sen tror jag att jag ska plugga natur när jag kommer hem, vi har läxa i det tills imån, men jag vet inte om det är värt det, vi får se hur jag gör.


Sovgott alla

Nu ska jag gå o lägga mig, är helt slut i huvet. Kan knappt tänka.
Var ju hemma hos Robin en snabbis förut, käka lite o sen åkte jag igen. Haha, men det var nice o få lite mat i magen. Sen slapp jag betala bussen, jag fick pengar av Robin. Precis som det ska vara.
Så var jag smart idag, coh duschade nu så jag kan sova lite längre imorgon bitti. Det gäller att tänka till ibland, faktist.

Godnatt alla, sov sött och dröm bra drömmar!

Haha, är det ett skämt eller?

Jag kollade precis svaren på högskoleprovet jag gjorde igår. 0,4 fick jag. Haha, det är fan illa, men men, jag orkade inte svara i slutet på frågorna, och matte delen gick inte alls. Men sen vet man ju att det kommer gå dåligt när man gör provet, så det är ingen idé att hänga läpp för det.

Nu ska jag ta och vara social med pojkvännen (han ville bli nämd, det var ett tag sen sa han). Sen åker jag kankse med honom hem, min träning är inställd nämligen, trist men sant.
Kom på att jag inte släckte lamporna igår heller, men men, man kan ju inte komma ihåg allt heller.


<3

Snart dax!

SItter nu i mon morgonrock och väntar på att ögonen ska må bättre så jag kan ha linser.
Kunde inte sova inatt, gick o la mig 12 och sen vaknade jag minst 2 ggr/timme. Så tillslut gav jag upp och gick upp före klockan hade ringt. Det har aldrig hänt och kommer troligen inte att hända igen.
Om ca en timme är jag på Tessin igen, lite trist, men jag kan få med mig lite böcker hem som jag inte tog igår, o det är ju smidigt.
Jag är iallafall jävligt nervös, men det kommer ju gå dåligt. Så varför oroa sig?

Skriver när jag kommit hem igen och berättar hur det gick!

Earth Hour



Klart jag ska vara med på detta. Det borde alla vara, så tveka inte,klicka på bilden eller klicka HÄR och var med och släck era lampor imorgon!


Snöstorm!

När jag cyklade till skolan idag tänkte jag att jag var korkad. Jag borde ha tagit bussen, men det blåste mest och det var bara lite snö i luften då, och jag tänkte att det säkert blir bättre senare på eftermiddagen.
Jag hade fel.
Det är nu full snöstorm och skitkallt! När jag cyklade hem stanande jag så fort jag var i lä för att få bort all snö från mig. Mitt hår var fullt med snö och jag gjorde en liten sjö när jag kom innanför dörren och all snö smälte.
Det dryga med allt är att jag hade 20 minuter på mig på morgonen att gå till bussen som ligger 2 mi nute bort, så hade kag sluppit allt detta, men jag är en envis jävel och nu får jag skulla mig själv.


Så här ser det ut utanför mitt fönster just nu.

Fredag 27/3

Sista fredagen för mars månad. TIden går rysligt fort, tänk att det redan är 3 veckor sen jag fyllde år!
Men fredagar är bra dagar, jag sitter fortfarande hemma och ska snart börja sminka mig. Jag börjar 1240 idag, precis som alla andra fredagar. (undantag 2 eller 3 fredagar på hela terminen)

Jag som tänkte premiära vårjackan idag får nog vänta lite till, det snöar och blåser jättekalt ute. Mindre kul och cykla då, men jag orkar inte åka buss, så jag får pälsa på mig igen med varma halsdukar och vantar. Jag kan bara hoppas på att vädret är bättre tills jag ska hem igen.

Ha en bra dag, så skriver jag mer när jag kommit hem.

Bläh!

Sitter hukad i läxböcker. Jag har prov imorgon och jag rkar inte. Skönt är det iallafall att det är sista lektionen, så om jag inte sitter hela provet ut så kommer jag hem snabbt iallafall. Det är geografi, klimat och vindar o allt sånt. Inte så svårt, men tråkigt att läsa om. Och att plugga framför datorn är en risk, jag hamnar så jätt på massa roliga hemsidor och läser massa bloggar och gör allt möjligt för att inte plugga.

Jag tror jag vill äta något också, men jag är fortfarande mätt efter middagen att om jag äter något nu så kommer jag inte att kunna sova. Men vad gör det när jag ska gå upp klockan 10 imorgon? Dagen har annars varit toppen, underbart väder, studiebesök på blodcentralen. Visste ni att röda blodkroppar känns som tomatpuré? Annars fick ni veta det nu :)


Ge mig sommar! Jag behöver sol och värme!

Högskoleprov



På lördag är det dags för högskoleprov. 0839 sitter jag inne på Tessin igen och ska göra så gott jag kan. Men jag tror i
nog att det kan gå bra. Jag gjorde precis ett gammalt högskoleprov och jag fick 0,7. Det är helt okey, och då utnyttjade jag inte hela tiden heller.

Frågan är bara hur bra alla andra kommer att vara. I år är det rekordmånga som ska göra provet, det är tackvare att -90orna är en så stor grupp och för att det är lågkonjektur att det är bättre att börja plugga än att börja jobba till hösten.

Till er som ska göra provet på lördag säger jag bara LYCKA TILL!

Cykelpojken

Ni vet ju att jag fick jättedåligt samvete efter i fredas då jag inte stannade och hjälpte cykelpojken med hans cykel. Men igår mötte jag honom igen (Hans cykel funkar nu igen) och han sa Hej! Jag var så lycklig och mitt dåliga samvete försvann bara poff!


Usch!

Jag hittade ett litet roligt youtube-klipp igår. Tänkte att jag skulle visa er detta. Men jag vill varna känsliga tittare, för det är sjukt galet och pinsamt!



Belle. Rider omkring



Min danstränare Sanne berättade för oss att hon var med och dansade bakom Belle en sommar. Världens hemskaste låt och en kass dans. Men kul är det o kolla på iaf!

Att bli vuxen

Vad är det egentligen? Är det att ha ett visst antal vuxenpoäng? Eller är det något annat?

Igår anmälde jag mig till Umeå universitet. Jag vill läsa till socionom och bli behandlingsassistent.  Och i samma stund som jag tröck på skicka anmälan kände jag mig lite mer vuxen än vad jag var innan. Kan det stämma? Eller är man bara så vuxen som man känner sig?



Robinson 2009

Nu har jag sett klart på första avsnittet av Robinson. Det är svårt att bilda sig en uppfattning av personerna i första avsnittet, men det ärkul att det har kommit igång igen tycker jag. Jag är en sån person som gillar sånna här program. Jag skulle inte tveka o ställa upp, det är ju en kul grej lixom.
Såg ni programet? Och vad tyckte ni?


En shopaholics bekännelser

Igår var jag och såg En shopaholics bekännelser. Den var visserligen rolig, och man garvade massa. Men jag blev irriterad på att de har blandat ihop alla böcker, och det händer saker som inte har hänt än i böckerna och de har missa många roliga scener från boken.
Men jag ska inte klaga, jag gillar sånt och nu har jag mer info till mitt sluttal i svenska c.

Men det roligaste var nog innan filmen, jag hade med mig läsk i en flaska, för att jag skulle slippa betala för mer dricka när jag har hemma. Jag hade lagt flaskan i en påse för säkerhets skull, så den inte kunde läcka. Klart den hade läkt. Jag hade en påse fylld med läsk och påsen hade läkt ut i min handväska. Men, det fanns lite dricka kvar i flaskan, så det räkte under filmen iaf.
Det är sånt som bara händer mig...


Mår dåligt

Jag känner mig hemsk! Värre än värst! Elakare än nån nånsin har vart. Eller, nu överdrev jag nog lite, men jag känner mig iaf taskig. För när jag var på väg hem efter skolan idag var jag på väg ner för en backe och nedanför den stod det en snubbe med cykeln uppochner och när jag kom för bi bad han om hjälp. Jag stannade inte, men precis när jag for förbi honom såg jag att det var CYKELPOJKEN! Jag var elak mot cykelpojken! Han kommer nog aldrig mer att säga "Hej" till mig igen...Fan vad trist.

Jag är en elak jävel. Jag vet.

Vår

Det var helt underbart vårväder idag. Solen sken och himlen var helt blå. Det är så det ska vara, speciellt när man slutar tidigt från skolan och bara kan njuta av vårvädret!

Nä, men nu ska jag fortsätta städa mitt rum, måste tydligen göra det varenda vecka nu. Man skulle ha det som Björn, leva singellivet fast utan en mamma. Wuuuuhuuuu!


Jag tänkte att en tulpanbild är ju lite vårit, så njut av VÅREN!

Tingeling

Jag spelar melodifestivalens "Tingeling" på högsta volym, (eller det gör jag inte, för jag gillar inte musik på hög volym, men jag kan ju låssas) och sjunger med. Den är helskön!

TIngeling, TIngeling, c'mon bby shake that ting (8)


Rörlig bild

VI hade rörlig bild idag, fick veta betyget på musikvideon, ett VG+ blev det. Det är väl ok, men jag hade velat haft MVG. Idag gjorde vi en film av en redan befintlig film, så vi klippte om den och gjorde en helt ny story av den. Jag och Ana valde Pulp Fiction och gjorde en film om droger och varför det är dåligt att knarka. 3 minuter blev den. Woho!

Nu ska jag skriva kalrt projektrapporten. Kul kul.

Yes!

VI flyttade fram socialkunskapsinlämningen med två veckor! Så jag slipper tänka på det nu och istället har jag 14 timmar på påsklovet när jag kan skriva klart det, ibland har man atura tt ens syster bor långt bort. Man kan få mycket gjort ibland.

Nu ska jag ha fotoB, och jag vet inte vad jag ska hitta på, men jag tror jag ska göra enny skiss, för den jag gjorde förra veckan måste jag fota hemma och det är kanske ite så bra?

Americas Next Top Model

Jag sitter och kollar på ANTM 12 och jag förstår inte vad tjejerna har för problem. Tyra säger "Hej" och de börjar grina? Hur orkar dom med sig själva? Men skitsamma, det är bra som tusan!

De 13 tjejerna som slåss om första platsen är:
Aminat, 21
Natalie, 19
Fo, 19
Allison, 20
Tahlia, 18
Celia, 25
London, 18
Teyona, 20
Kortnie, 24
Isabella,19
Jessica,18
Sandra, 19
Nijah,18


Lektion

Nu har vi en givande lektion där mina klasskamrater kastar en apelsin till varandra.
Bara så ni vet, och vad tänker ni på när ni hör choklad?

Wuups

Jag läste precis i tidningen att det har vart en olycka med en skolbuss. En från min klass var med där, men hon klarade sig som tur är. Alla klarade sig, och det känns riktigt skönt, det var två som fick åka till sjukhuset. Ni kan läsa om det här.

stackars mig

Jag mår så dåligt! Jag vet inte vart det kommer ifrån, bara poff så kunde jag inte röra mig längre under träningen. Helt kritvit var jag oxå, och jag vill inte må dåligt!

Jag hoppas att massa choklad och en vetekudde ska få mig på bättre humör, för stanna hemma imån ska jag inte!

Sanne: Den här låten är svår, det är både text och musik

Galet!

Helgen har vart helbra.
Söta Robin var helt mörbultad efter sitt baskerprov och han var typ klenare än vad jag är.
Vi hyrde två filmer, en konstig skräckis och en konstig komedi. Asså, dom var ju bra, men lite konstiga, speciellt skräckisen. Men det brukar dom ju vara iallfall, eller hur?

Nu är det bara två veckor kvar (om jag har tur) tills jag träffar snyggor igen, tillsdess får jag hitta på något annat att underhålla mig med.

Strax tillbaka

Snart ska jag till skolan igen. Jag och Maggie ska dansa två koregrafier för hela nyköpings lärarkår. Dom har nått möte idag, och de tkr vi är bra, så de vill att vi ska dansa. Det klart man stäler upp på det, vi får oxå presentkort som tack, oc det skadar inte heller :) 
För då blir det kanske shopping imån innan jag tar bussen till vagnhärad. Shoppa är viktiga saker i livet, precis som jag skrev igår. Och idag började jag mpå mitt sluttal om Rosa böcker. Det kommer bli toppen bra hoppas jag!


O snart är det dax för nästa säsong av The Hills

Hungrig varg

Jag håller på o bli uppäten innifrån av hunger känns det som.
Och inte får jag sluta 12 idag heller, jag måste till Tessin o ha labb. Den kommer bli lika värdelös som vanligt.

Dax för SvenskaC. Skriver senare ^^


En shopaholic tack!

Jag försökte få min mamma nyss att förstå varför det är så underbart med att shoppa.
Men jag tycker säkert allt detta jusst nu bara fföra tt jag läser "En Shopaholic i New York" Av Sophie Kinsella. Och jag drömmer mig bort i en värld av skor och väskor. Jag vill llätt ha en stor rymlig garderob med en vägg för skor och smyken och resten för övriga kläder, sen måste jag ha nånstans att lägga mina väskor, så en väskgarderob skulle jag oxå vilja ha.

Men allt är bara drömmar, men nån vacker dag ska jag ha allt det där, jag älskar att shoppa, dock köper jag itne det jag igentligen vill ha (skor och väskor) utan vanliga tråkiga plagg som olika tröjor och byxor. Jag måste sluta vara så snål och ta tag i mitt liv och köpa, köpa, köpa massa underbara accesoarer. Både praktiska och mindre praktiska.


Kolla vilka underbara LK Bennett skor, det är sånt som är ett måste!

Här är den!!



Musikvideon är här, hissa och dissa

Dumma skola

Skolans datorer är ju dumma i huvet, så jag kan inte lägga upp musikvideon förns jag har kommit hem, men jag tror inte att jag behöver vara i skolan särskilt länge idag. Jag har bara PA kvar att jobba med och skriva kan jag lika gärna göra hemma ^^

Men så fort jag kommer hem ska videon upp här! Jag lovar!!

Dålig updat

Jag vet att jag har vart dålig på att updat. mig, men jag lovar att det ska bli en bättring på det.
Jag lovar er att imån kommer min och Anas musikvideo att dyka upp här så ni alla kan njuta av våran fantastiska uppfinningsrikedom och allt det där.

God natt alla!
Puss

Blubbblubb

Jag var väldigt duktig idag, jag cyklade till skolan för första gången och det gick jättefort att komma till skolan :) Det var mycket bra. Men nu snöööööööar det! Jag vill inte ha nån jävla snö! Det är mitten på mars och det är massa snö? Vad är det som händer?!

Nu är det fotoB och det ska inte bli så kul idag käner jag...

Födelsedagsdagen!

Woho! Idag är det min födelsedag!

Den firades in med party på Tellus med Frida, Robin, Kim och ett gäng till. Roligt där att de sjöng för mig på 12 slaget. Precis som det ska vara :)

Idag vart det massa stress eftersom vi inte kom ur sängen förns 11 och gästerna skulle komma 1. Men vi handlade och lagade maten så allt var klart precis lagom till att de kom.
Lite presenter fick jag med såklart, och jag är väldans nöjd måste jag säga.

Pandorasmycke till armbandet- Carina och Anders
Ray Kluuns andra bok Änklingen- Max
Triss (Som det dock inte var några pengar på) - Pappa
Duk- Mamma
Skruvmejsel- Mamma
Pepparkvarn- Gunnar
1000 kr till ett stativ- Mamma och Pappa
300 kr som jag kan köpa hushållsartiklar för- Danne och Chattis
SPA behandling
- Robin

Mumsbra saker och i veckan hoppas jag på mer ^^

Det gäller att vara ball på sin dag


6 mars

Det blir nog bara ett litet inlägg idag, men jag kan informera att socialkunskapen gick bra och det gjorde naturprovet med för den delen.

Jag måste sätta mig och fixa mina haremsbyxor så jag kan ha dom ikväll, det kommer nog gå fort, så det är nice. Sen borde jag gå till ica, men det orkar jag inte asså, så jag struntar nog i de..

Sista dagen som 18! Woho!

Nej

Jag kommer inte klara naturprovet imån. Jg har inte ens öppnat boken än. Jag sitter fortfarande med socialkunskaåen och jag blir aldrig nöjd. Fast jag hoppas den är klar om typ en halvtimme så kan jag kanske fokusera på naturen. Det är jävligt hopplöst nu.

Menjag kan berätta att jag "rädda" livet på Ana idag. Jag trodde hon skulle gå rakt ut i gatan när det kom en bil i hög fart så jag tog tag i hennes jacka, snäll som jag är. Och det blev ett "Naaaaaaw" moment efter det. Så jag har iallafall gjort en god gärning idag. + att jag diskade hemma, det är ännu en god gärning fast kanske inte lika bra som den första, men nu slipper jag göra något imån. haha, det gäller att tänka till ibland!


Ana är glad för hon lever (och vi hade naturlabb)

Rubrik

Rubriker är jävligt tråkiga.

Självklart hade inte Mia några pengar med sig, men hon fick bilden iallafall av oss och så skickar hon dom till mig på posten. Det är riktigt nice det. Mer pengar till mig! fast jag får inte behålla dom, det är inte lätt o vara skyldig mamma massa pengar, men jag måste betala tillbaka, och mina haremsbyxor qw har jag betalat idag.

Sitter och kämpar med det sista på socialkunskapen, måste kolla upp massa källor och sånt bara, så kan jag lägga det bakom mig. Men det känns inte bra att det är fredag imån asså, jag är inte pepp på helgen. Och endå är det min dag på lördag. Jag börjar nog bli vuxen på riktgit nu eftersom det inte pirrar i kroppen...


Jag vill iaf ha ballonger på min dag. Men mamma sa nej..

Stressig dag

Fan vad jag har mkt att göra idag!
Det är helt sjukt, och jag orkar inte med det.

  • Lämna alla tavlor som vi sålde på projektarbetet
  • Städa rummet till helgen
  • Göra klart socialkunskapen
  • Lära mig allt till naturkunskapsprovet imån

Ok, det var kanske inte så mkt, men det tar tid alltihopa!
Tur att jag inte behöver träffa Johan idag iallafall :)


SubWich

Jag prövade nyöppnade SubWich som finna här i lilla Nyköping.
Det är så SubWay så det finns inte. Men ägarna verkar lite off, som om de inte bryr sig om sina kunder.
Fast det var gott så jag ska inte klaga :)


Skola

Nu snart ska jag till skolan. Hoppas komma tidigt därifrån, för igår fick jag min bh som jag måste ha till balklänningen och idag måste jag ner och sy min den så jag slipper tappa den.

Rörlig bild snart och jag hoppas vi blir klara med musikvideon! Woho!

FotoB


Bild från badhuset. Och jag bjuder på en tjuvtitt på mina trosor.

Sommarsomarsomaaaaaar

Idag anmälde jag mig till studentbalen!
Så nu är jag ett steg närmare slutet och snart slipper jag min klass!!!

Smaska

Har höll på o gå i taket på bussen hem. Det satte sig ett par i typ min ålder, något yngre kankse, jag vet inte ojag bryr mig inte heller omjag ska vara ärlig. Men det jag vill komma fram till är att de smaskade konstant när de pussades. Och jag satt och läste en väldigt svårläst bok, och jag kan lätt säga att den inte blev lättare för det dära smaskande bakom huvet på mig...
Varför håller folk på så? Jag vet många par som smaskar, tror de att de är bra på ngt vis eller vad? Men alla smaskare: Sluta upp med det, för ni märker om ni smaskar, det är inte så lätt att låta bli att höra det precis..

Andra Mars

Måndag, text och snart grafisk. Det är ingen bra start på dagen.
Sen hjälper det inte heller att jag har värdens träningsverk i rumpan och jag tror att jag kanske borde börja stretsha lite bättre efter träningarna på söndagarna, speciellt eftersom jag inte stretchar alls...

Jag vill skriva ut mitt CD-omslag nu och bara få det avklarat! Men det kommer lätt vara fel mått o allt möjligt på det. Typsikt mig.
Annars tror jag att vi får våran telefon nu idag! Woho!


Träning

Träningen gick jättebra idag! Nu (efter 5 veckor) känns det som om stegen börjar fastna lite bättre. Och det känns som om det snart är uppvisning, men den är inte förns den 17 maj, på Culturum, kom ihg det nu så ni kan komma och kolla på mig och mina danskompisar. Vi kommer även dansa några av förra termnens danser bara för att Sanne kommer få allt filmet och hon vill komma ihåg danserna om hon tänker lära ut dom nån annan gång.

Så ska det tydligen snöa i veckan, och jag som vägrar ha snö på min födelsedag! Jag blir så less på detta väder, det ska ju vara global uppvärming och då ska det ju inte snöa mer!


På min 18års dag, och Robin har precis skallat mig..

Söndag

Jag fattar inte att det redan är söndag! Tiden bara springer iväg och snart är man lika gammal som gatan.

Nu har iallafall Robin åkt hem, och jag måste sätta mig och plugga för jag har så jävla mkt att göra i skolan nästa vecka och jag orkar inte stressa under veckan. Till imån ska mitt CD om slag vara klart, jag har bara texterna kvar att lägga in, men det går fort så jag behöver itne göra det idag iallafall. Skönt det. Men socialkunskapen måste göras idag, eller det mesta iallafall. För jag har prov i natur på fredag med. Usch! Jag vill inte!!


Köpte denna igår, hoppas den är lika bra som Sophies andra böcker.

RSS 2.0