28 dec

Ofta det redan har gått fyra dagar sen julafton?!
Jag jobbade mellan 10 och två vilket är ganska skönt, då slipper man stresstäda, det gäller att tänka till ibland..

Så vart det Kalle, julmat (köttbullar, 5 prinskorvar och två potatis för min del) sen vart det julklappsutdelning som tog ca två timmar. Det var så mkt stök och rörigt ett tag så det drog ut lite på tiden.  Men en liten lista blev det:

Officepaketet
Duk, servettringar och servetter (linne)
Presentkort på Ikea x2
Morgonrock
Pandorapluttar x2
Brödrosr i Chili
Stavmixer i Chili
Puzzel
Epilator
Bok
Filt


Förbannad!

Vi åpkte hem idag till Örebro. Jag skulle till skolan klockan 12 och vi åkte vid 9 eftersom det är så halt ute.
Precis innan Katrineholm (då har vi åkt i en timme och har en timme kvar) stannar polisen oss och söger att det har hänt en olycka så vi måste vända.

Jag ringde pappa och så fick han hjälpa oss att komma genom K-holm på ett anant vis. Det viset var att vi skulle åka hela två mil tillbaka till Bettna, köra två mil mot Flen och sen köra en mil till K-holm. Det blev en omväg som tog en dryg timme att köra. Efter K-holm blev det min tur att sitta bakom ratten och då blev det jätte mycket dimma.

Man kunde knappt se motorhuven framför sig. Mitt i all dimma möter vi sen fyra ljus. Då är det nån jävel som fick för sig att köra om en hel karavan med bilar i toktjock dimma! Jag såg honom när vi var kanske 15 meter från varandra. Jag visste inte vad jag skulle göra, hade jag bromsat hårt hade jag fått sladd, en jag kunde inte köra vidare eftersom han inte hade nånstans att ta vgen heller. Så jag bromsade så mjukt jag vågade och körde så långt åt sidan jag kunde. Det var sjukt läskigt och jag vill inte dö bara föra tt nån jävel inte orkar vänta på att dimman ska lätta och kön ska försvinna!

22 dec

Vi har nu kommit hem till vagnhärad och tydligen ska vi kolla på sagan om ringen..?
Men jag skulle nog föredra Grey's Anatomy.

Helt galet vacker månen var idag! Helt gigantisk och röd OCH vi fick se ett stjärnfall, jättevacker kväll.


Sorry

Snälla, förlåt mig. Jag ljög förut. Jag sa att jag inte visste hur mycket mer jag skulle klara av? Det var visst inte slut där. Så lite mer klarade jag tydligen av. Dock vet jag ine hur mycket jag ska säga, med tanke på att typ allt har att göra med saker som gör min omgivning arg. Så det är kanske bäst att hålla käft lite till och hoppas på att det ska gå över tillslut?

21 december säger kalendern, 19 säger ljuset. Jag? Jag önskar bara att det kunde bli vår.

Gruppar

Sitter i skolansbibbla och gruppar. Tre dagar kvar till julafton och jag har 0 julkänsla. Denna vecka har varit väldigt krävande. Både psykiskt och fysiskt. Jag vet inte riktigt hur mycket mer jag kommer klara av. Hoppas bara att Daniel ser mitt mail så vi kan få en handledning innna jul vi vill lämna ut våra enkäter!

Men lite kul är det kanske att jag ramlade ur sängen imorse Robin puttade ut mig i sömnen och vägrade flytta på sig sen..Tur var kanske det för jag skulle ha gått upp en timme innan det hände. Jag råkade tydligen stänga av mitt alarm..Inte så bra alls.

P.S. Carina, ta hem lite pasta åt mig och Robin, den börjar ta slut nu. Lite såser och lasagneplattor vore också bra. D.S.

Död gubbe

Igår såg jag för första gången den döda gubben som bor under oss. Han är alltså inte död. Bara jävligt tyst och dålig på att städa. Hum..to bad. Hade varit kul med en död granne. Så det händer något här menar jag..

Annars då? Jo, jag lyckades skrämma mig själv med min tå. Jag trodde det var en spindel. Jag satt med utsträckta ben vid köksbordet och pluggade, så kollar jag upp osm ser något svart glida fram längs bordskanten på andra sidan, hoppar till och kommer på att det är ju min enga fot.
Det ska vara nån som jag för att lyckas...

Robinson

Ojojojoj, jah missade ju finalavsnittet av Robinson igår eftersom jag var ute. Men jag kollade precis på det, och OJ! Jag vill också vara med. Jag kommer nog att söka igen, jag tänker inte ge mig! För att inte avslöja vem som vann för att vara snäll, så kan ni klicka HÄR om ni vill veta, men inte orkar bry er fullt ut.

Jaa..vad mer kan jag säga er denna snöiga söndag? Vår Hyacint håller på att slå ut nu. Lite lagom sådär 5 dagar före jul.

Flyyyt

Igår skulle jag och Tove ut. Dock hade vi ingen förfest, men Tove fick tillslut tag på en fadder som hon känner lite sådär lagom. Vi hamnade tillslut på studentgatan hos en Magnus. Det var väldans trevligt och samtalen var om allt mellan himmel och jord.
Sen kommer det två personer lite senare än resten. Den ena heter John. Han jobbar som socionom på socialstyrelsen här i Örebro. Kalasbra tänker jag och frågar honom om jag och mina gruppisar får göra en intervju med honom till vår uppsats. Självklart fick vi det! Det kan inte bli så mycket bättre! Nu är det en sak till som är avbockad från den gigantiska listan vi har. Man kan kanske koppla av under julen nu?

Sen vart det iallafall Frimis, det var gratis innan halv 12 om man hade något rött på sig, så en gratis kväll på stan kan ju inte heller sitta helt fel och en fjärde Andreas lärde vi känna också. Nu börjar det bli jobbigt att hålla isär alla..

Irritation

Robin var nere på stan idag och köpte min julklapp, så ringer han och säger: "Jag tänkte bara förvarna dig om att jag köper WoW nu.." "Är det ok?"

Klart som fan att det inte är ok. Men vad ska jag säga? Jag kan ju inte förbjuda honom att köpa något som han vill ha. MEN! När WoW kom ut provspelade han det och han sa att det var astråkigt och att han inte alls vill ha det. Sen igår när vi ska till Maxi och handla, säger han att nu kommer jag bli arg på honom, men han har funderat på att köpa WoW..Bara för att alla hans kompisar spelar det.

Det är inte ok att ljuga sin flickvän rakt upp i ansiktet, det är inte heller ok att spela ett spel som man vet att man har ett beroende av. Så, nja..Så ok är det inte att han nu har köpt WoW, det är inte heller så ok att han sitter och spelar det just nu. Speciellt o-ok är det sex dagar före julafton.

Sen att han sitter och smörar för mig och lovar att han ska behandla mig som en prinsessa som kompensation för att han nu har börjat spela WoW igen, det är också fel. Jag ska väl alltid vara hans prinsessa?


[Bilden är ett montage!]

Tenta

Jag sitter med min hemtenta för tillfället, den ska lämnas in på onsdag och jag vill bli klar med den imorron för att kunna läsa igenom den ordentligt innan jag lämnar den.

Igår var jag på gymmet för att prata om mina afropass som jag ska ha och vipps så ska jag ha jazz också! Så två dagar i veckan ska jag köra nu och det känns super kul! Jag får ju träning också, så det är ännu bättre. Jag är super glad!!

6 dagar kvar till julafton. Jag längtar.

Tvätt

Har tvätttid nu, eller den började klockan 10. Tyvärr var en maskin trasig, så det tar en timme extra att tvätta idag. Det är lite segt. Men jag har inte så mycket annat för mig innan 12 endå.
Och nu fick jag en bra anledning att torka allt innan jag tar upp tvätten till lägenheten.

Klockan 12 får jag min hemtenta som ska vara klar om en vecka, men i min grupp har vi deadline på söndag så vi kan jobba ed uppsatsen måndag-onsdag nästa vecka. Sen har vi lite julledigt innan vi kör igång igen den 27-30 dec.

Stressigt är det! Och jag tror inte att vi kommer bli klara....

Tenta

Jag gjorde min FÖRSTA salstenta idag. DEt var inte så hemskt som alla hade sagt att det skulle vara, men jag hoppas hoppas att jag blir godkänd! Jag räknade igenom mina svar med poängen, och jom jag drog av lite på vissa frågor så fick jag G. Så jag tror att det bör räcka.

Ett misstag jag gjorde det var ju att jag inte hämtade ut några gamla tentor, det var exakt samma frågor på de gamla som den nya tentan. Så nu vet jag det och jag tänker inte göra om misstaget.

Nu ska jag iväg till skolan igen, ska se om jag får tag på Claes, han har lite saker jag ska få och han ska få lite av mig. Sen ska jag få se Toves nya lägenhet! Sjukt spännande!

Så där mellan raderna

...Du lämnar alltid plåtarna när du diskar.
Nehe, jag diskar alltid plåtarna.
Nej, jag diskar alltid plåtarna.

Det är viktiga samtalsämnen här hemma. Ni borde vara avundsjuka på oss som har det så bra.

Morron

Eller tidig förmiddag. Välj själva.

Köket är ett bombnedslag, ingen av oss har orkat diska, det har varit så mycket annat. Jag pluggar till min tenta och Robin töntar på som vanligt framför datorn. Men jag kom på den tredje saken på min lista, en morronrock. Den jag har nu fick jag när jag fyllde 13. Lite oldschool sådär.

Jag har ingen inspiration alls idag. Jag vet vad jag måste göra, men jag orkar inte. Jag vill bara lägga mig ner och dö lite grann. Det skulle kännas så mycket bättre. Fast jag måste ju sätta ihop resterande på min afro koregrafi. Jag ska visa den imorron för Sandra, tjejen som leder afro på Haga. Hon har lovat att hjälpa mig. Snällt snällt.

Julklappar

Vi har julhandlat idag, bara fem klappar kvar!
Fan vad skönt det känns att nästan vara klar, och resten fixar vi på en timme eller två. Det är så det ska vara, även om jag föredrar att vara klar i oktober...
Det svåraste iår det är att önska mig saker som bara jag vill ha. Hittills har jag önskat mig flyttahemifrån saker, men nu när jag och Robin bor ihop hör det till den listan med sånt som vi vill ha tillsammans. Fyra saker kunde jag komma på att jag vill ha, en Pandora plutt, presentkort på Make Up Store och sen var det ju två saker till, men vad det var kommer jag inte ihåg! Förstår ni vilket problem jag har?




Hur långt har ni kommit med julklapparna? Klara eller...?

Spy

Snart orkar jag inte mer. Jag sitter med ett jäkla arbete som jag vill lämna in idag, men jag vet inte om jag orkar mer! Det är så sjukt trist att sitta här, och när lärarna klagar på saker som är det mest självklara i världen. Jag fattar inte. Och egna reglar gör det också. Varför gör dom det? Tycker dom att det är så jäkla kul eller?

Imorron är det iallafall julklappshandling på G. Allas utom Robins kommer jag att köpa. Jag vet inte när jag ska hinna köpa Robins heller, han kanske inte får någon...Är ni klara med klapparna?

ojojoj

Nu har jag haft en såndär duktig dag, pluggade hela förmiddan till 16. Sen tränade jag och fixade Robins hår!
Det är så galet snyggt han är som en helt ny person, lite småfarlig ser han ut.


8 dec

En helt onödig dag. Kvart över 9 satt jag i skolan och lyssnade på andra gruppers artiklar, men det var inget jag tog till mig. Inte heller var det någon som lyssnade när min grupp pratade om våra artiklar.
Jag hade hellre suttit hemma och pluggat till tentan som kommer på måndag.

Nu blev det en hel dag som bara försvann..


Nedräkning

Ok, vi är några dagar efter, men vi var faktist hemma i helgen så vi måste inte vara på exakt rätt dag.
Men det är ganska coolt vårat ljus inte så juligt kanske, men det är ju inte det som är det viktiga. Det är ju att det ska vara coolt. Eller hur?


Oh my.

Vart tog gårdagen vägen?
Jag handlade, tvättade och tränade. Sen var det dags för sängen. Och jag som skulle plugga massor igår. Det är konstigt det där.. Men om en dryg timme ska jag gruppa med hälften i gruppen om artiklarna vi har tills imorron, det är bara det att jag inte har läst dom. Det har inte funnits någon tid till det.

Sen behöver jag inte ha dåligt samvete för att jag inte var på Marcus dansuppvisning, han är nämligen sjuk. Det är nog första gången jag är glad att någon nära mig är sjuk.

Så, då ska jag kaske ta och dra mig vidare från datorn ett litet tag, göra mig klar och sen kanske kolla i någon av artiklarna så jag kan säga någt om dom iallafall.

Hemma igen

Dagen har redan tagit slut känns det som och det enda vi har gjort är att åka bil. Klockan 11 åkte vi från Vagnhärad, dels för att äta hos mamma och dels för att slippa H-D-D. Hos mamma bjöds det på ugnspannkaka. Gott värre!

Sen var det jag som körde och jag tog det lugnt eftersom vi tog den lilla vägen, så det var mycket snömodd och jobbig väglag. Men fram kom vi endå på den vanliga tiden. Så alltför långsamt kan jag inte ha kört.

Puzzel dags kanske? Det var mer än en vecka sedan sist och jag vill bli klar!


19.14

Den här dagen suger ju så hårt!

Jag kunde inte börja plugga förns typ 4, middagen jag åt smakade skit, så jag slängde allt. Och nu får jag inte den kvällen jag har blivit lovad. Inte kul alls.

Det positiva är att jag har sett två avsnitt till av Dexter och nästan blivit klar med mitt andra arbete för skolan.

Till den 22 december har jag:
• 3 litteraturseminarium
• 1 artikelseminarium
• 1 salstenta
• 1 hemtenta
• 1 uppsats
• Vara klar med uppvärmning, koregrafi och stretch till Afron och fått det godkänt av chefen

Så det är lite jag har att göra. Det bästa är att jag tror att jag kommer klara av det ganska bra så fort som Blackboard kommer upp igen. Nu kan jag mest finslipa det jag redan vet. Men jag kan inte kolla i mina böcker eftersom jag inte vet vilka sidor det är.


4 december

40 månader har jag och pluttRobin idag. Helt otroligt. Det är för er som inte har ett så snabbt huvud; 3 år och 4 månader. Tyvärr blir inte kvällen som planerat han åker med sina föräldrar upp till Salem idag och så kommer dom hem ganska sent. Dessutom har dom med sig H-D-D. Så kvällen kan ju inte bli så lyckad som jag ade tänkt mig...Lite trist.

Vad ska ni göra under kvällen som kommer nu? Se på tv? Plugga? Bara chilla?


Love you

20.00

Nu är det idol. Behöver jag säga mer eller?

JayJayJayJayJay...Oh vad du så ska vinna. Ut med Minnah, hon har redan åkt en gång ju och det var ju en anledning till det. Så ut med henne!

Så TV är på i bakgrunden och jag sitter i köket i Vagnhärad och pluggar massa behandlingsassistent teorier och metoder. Om en timme ska jag vara klar. Det är målet. Så får vi se hur det går. Håll tummarna för mig.

3 December

Nu ska vi snart åka mot Vagnhärad. Det är lite smått och gott vi ska hinna med här hemma först. Typ diska, vattna blommor, jag skriver ut mina två artiklar jag ska läsa tills på onsdag.

Vi var på gymmet förut också, grymt skönt och ästa vecka ska jag köra två arfopass dan efter varandra och sen öka vikterna på alla maskiner jag använder. Det känns jättebra. Sen måste jag börja med min afro koregrafi. I helgen fixar jag uppvärmnng och stretchningen. Så är det lätta klart liksom.

See ya

Robinson

Har precis sett Robinson, och som vanligt var det grymt spännande! Jag sitter i soffan och hejjar som en tok. Gud vad jag önskar att jag var med där också. Så himla roligt det hade kunnat vara, men oj vilken kräfta jag hade varit. Jag tål ju inte sol för 5 öre..

Jag har feta ångesten för vad jag ska göra denna helg. Jag hade sett fram emot att koma hem, men så kommer ju H-D-D och all lust rann ur mig. Och nu säger C att vi måste äta där och jag vill inte det. Så då får vi inte komma dit, och R tycker att det är bara jobbigt då ju. Onödigt att åka. Så jag tänkte att jag kan kanske vara hos M, men nej, dit får jag inte komma. Och jag vill inte stanna hemma i Örebro heller. För jag tror inte att jag kan koncentrera mig här och jag har så mycket jag måste få gjort.

Helvete, jag vill bara krypa ner i sängen och dö. Det är ju inte någon som skulle lägga märke till det iallafall. OCH jag fick U på tentan. Så det 22 december ska jag lämna in min omtenta. FAN! Men det enda jag kan "glädja" mig åt, det är att 60% i klassen fick U också. Så jag var iten sämst. Men FAN!


Så här såg jag ut efter 5 minuter i solen med spf 25. Det ska inte vara så..

Okey..

Jag får tydligen inte vägra saker och ting. Robin gillade inte min idé med att inte träffa "hon-den-däringa". Så vi gjorde en deal, jag är hos mamma mellan fredag och lördag, sen är vi inte med på pysslet mer än en timme typ. Så det får väl duga. Sen åker vi ju hem igen på söndag och då åker vi tidigt till Nyköping på söndagen igen. Kalasbra.

Vi ska kolla på Marcus som har dansuppvisning. Han har börjat dansa street. Jag är en stolt och lycklig faster.

1 december

Redan december! Det är helt otroligt vad tiden springer fram! Jag vet knappt vad jag har gjort sen skolan började och snart har jag gått 1/4.
För övrigt så har vi 16 minus här hemma, det är äckligt kallt och jag tänker inte gå utanför dörren på hela dagen. Jag vägrar!

Denna helg blir inte alls som jag har tänkt, (för mig är det redan helg eftersom jag inte har någon skola på hela veckan nu) vi skulle åka hem och ha julpyssel med Robins familj och de flyttade fram det för min skull bara för att jag har en tenta den 13 och inte vill vara hemma helgen innan det. Men igår fick jag veta att Robins bror tar med sin nya tjej dit också. Och jag vill inte träffa henne. Jag vägrar det med. Så jag tror att jag ska skita i att åka hem, eller så stannar jag hos Mamma hela helgen om min brorsson ska ha kalas eftersom han fyllde år igår. Men jag vet inte än hur det blir och det är väldigt jobbigt.

På lördag firar jag och Robin 40 månader tillsammans och det hede ju varit kul att träffas då.

Fuck!

RSS 2.0