Shopping x1000

Snart kommer Robin hem från skolan och då är det Marieberg som gäller. Jag vill hitta massa snyggt till hösten och jag är taggad till 1000! Tänk vad kul det kan vara att slänga ut massa pengar på saker.

13 september

Det blåser riktigt rejält här hemma. Jag är nästan lite rädd för att det ska blåsa in träd genom fönstren, det har faktiskt blåst omkull några träd på väg till skolan, så det är ju en möjlighet att de tittar in genom mina fönster Eller hur? Men jag begav mig ut för en stund sen, skulle hela vägen till tvättstugan, varken jag eller Robin har några rena kläder kvar, men kan man skuta på tvättandet så jag man det, för ärligt, hur kul är det att tvätta? Men problemet vart så att när jag går fram till grejen på väggen för att logga in och kunna boka en tid, så var den trasig. Det stod ERROR, PAGE CANNOT BE LOADED! Vad då kan inte laddas? Jag tryckte på alla knappar som fanns, men inte hjälpte det, så jag gick därifrån igen och kommer troligen inte att få ha några rena kläder på mig ever igen.

Ledig idag

Igår jobbade jag ett 11 timmars pass på min praktik. Det är mer krävande än vad man kan tro och eftersom jag pendlar och det tar en timme enkel väg kan man säga att det var ett 13 timmars pass jag hade.
Så jag tänkte att idag, då ska jag sova tills jag vaknar. Men jag fick bara sova tills Robin vaknade. Snickaren kommer hit snart och jag erbjöd mig att gå upp för att Robin ska få vara utvilad när han ska till skolan. Så jag har suttit här i köket och kollat på regnet i ca 30 minuter. JAG VILL SOVA!
Jag har mitt nya linne från Ullared på mig, amerikanska flaggan. qw

VFU

Dag två på min VFU är här och jag tycker det ska bli kul att se hur en hel dag ser ut, i fredags var jag bara där i några timmar och gick igenom grunderna lite. Men kul verkar det vara och personalen är supertrevlig. Jag hoppas att jag kommer trivas bra där eftersom jag ska vara där fram till november.

1 sep!

Okey, då är det höst. tråkigt och kallt kommer det att bli. Men det är tur att det (förhoppningsvis) är sista hösten som jag måste plugga. Imorgon åker jag till min VFU och ska göra mitt schema, hoppas dom är snälla och låter mig få mycket på en gång så jag har tid till min tenta sen om en månad. Jag MÅSTE klara den, jag vet inte vad jag ska ta mig till annars.
JAg hoppas även att Daniel ska ta sitt förnuft till fånga, jag menar han är ju forskare, lite borde han väl förstå att om jag är ETT poäng ifrån g och han strök en sexpoängs fråga när vi skrev tentan för att han hade gjort fel, så borde jag få göra den frågan eftersom jag kan den. Eller hur?

RSS 2.0