.

Nellys High heels var lite av en besvikelse.
De släppte in oss 30 minuter senare än vad som var planerat. Det var askallt att stå ute och bara vänta. Det positiva var att jag var en av de 99 första som gick in, så jag får ett par gratisskor! Skor är ju inget man vill klaga på.
Det som var den största besvikelsen var att vi blev lovade goodiebags som vi sen inte fick. Vi hade fått dom om vi väntade i två timmar bara för att krigen skulle tjäna på att ha oss kvar. Men vissa fick sina bags iallafall för att de ljög om varför de var tvungna att åka hem. Dålig stil. Riktigt dålig stil.


Jazz

Körde andra jazz passet idag. Det går riktigt bra, och gruppen växte med hela tre personer från förra veckan. Enda problemet är att cd spelaren inte vill spela de låtar jag vill spela. Så idag fick jag lov att hitta på en koregrafi för att låten som jag skulle ha inte fungerade. Men den funkade förra veckan. Det är konstigt det där...
Tur att ingen tyckte det var jobbigt.

Nervös!

Ojojoj, imorgon börjar jag på Actic. Jag hoppas innerligt att allt går som det ska, jag har inte haft så myckettur nu på sista tiden. Jag var där två gånger idag bara för att ingen skiva jag har fungerar på den spelare jag ska använda. Men så fick jag en av en kille som jobbar där, så nu HOPPAS jag att det fungerar. Ska dit imorgon igen innan allt börjar för att testa.

Ny termin också, känns skönt att göra något som är kul nu med, och snart får vi välja praktikplatser!

Securitas

Idag träffades gruppen igen, vi skulle finslipa uppstsen så den blir godkänd nu fort typ nästa vecka. Så vi satt på Lycktan, biblans café och pluggade. Så kommer securitas vid halv 11 och ber oss gå därifrån. Det fick inte vistas någon i Lycktan på typ en timme och de skulle hålla alla borta. Det var nämligen minnesstund för Eva idag. Och nu är det massa studenter samlade vid kåren för att tända ett ljus för henne. Men jag förstår inte varför vi inte fick sitta i cafét ochj jobba om alla andra var i aulan som ligger brevid?

Men men, det är ju endå inte så konstigt om man tänker efter. Hur kul är det att komma ut från en minnesstund och mötas av massa skrattande studenter?


Annars så är det ny termin på måndag och ÄNTLIGEN en rolig kurs; Missbruk och Behandling.
Måndagen börjar med ett arbete på en gång som ska vara klart på torsdag. Hoppas jag får en bra grupp med människor som jobbar på bra, för på torsdag är det redovisning för klassen med powerpoint och hela kalaset. Det är ju bra att typ halva klassen hoppade av under den senaste kursen, då är det inte så många att redovisa för.

Eva

Som så många har kunnat läsa i tidnigarna så har Eva, lärare på Örebro universitet försvunnit. Idag hittade polisen hennes kropp. Jag har själv aldrig haft henne som lärare, men Robin hade henne i en liten kurs i höstas och hon arbetade för min kompis sektion.
Sen är det galet om det är hennes kollega "it-chefen" som har gjort det. Det kan inte vara lätt för univeritetet just nu, hur ska de bearbeta sin sorg och  hur blir det med alla elever som ska läsa sina kurser och sörjer de med?

Det är helt sjukt att man bara kan "försvinna" så där. Att det finns så många sjuka människor i detta land som skadar andra med vilja.

Fy fan.

uppsats

För tillfället sitter jag och läser en uppsats som det ska opponderas på ganska snart. Dock vet jag inte när, för schemat har försvunnit. Skolan verkar ha lite problem med sina hemsidor men det är nog bara att hålla ut.
Som tur är så är inte uppsatsen så stor, och det är korta löpande texter. Dock är det mycket "fel" så när jag gör arbetet grundligare än vad jag gör nu så kommer det ta en stund att skriva ner alla kommentarer.

Bjuder även på en gul bild, som inte alls har med saken att göra, den är bara härlig att titta på.


Felvänd dag

Det här var en sån dag då jag borde ha stannat i sängen. Gärna dött också är jag endå höll på. Klockan 9 lämnade jag in bilen på verkstan, sen tänkte jag att jag kan ju gå hem, det är skönt med lite frisk luft. De tog en timme att gå. Under tiden när jag gick tänkte jag att det vore ju fint om det snöade lite grann. Men ikke då, det var grått och trist, men inte så kallt iallafall.
Så fort jag klev innanför dörren började snön att vräka ner. Det kom hur mycket som helst, eller aa, typ 2-3 dm. Men det är mycket. Klockan 16 ringde verkstan och sa att bilen var klar, jag drar på mig kläder för att gå ner denna igen. Det snöade fortfarande. Jag hade snö överallt. Jag var iskall när jag väl kom fram och då fick jag skotta bilen i en halvtimme typ.
Jag tänkte även att jag skulle iväg och handla lite mat så jag klarar mig i några dagar till. Tyvärr hade min kunskap om parkering tagit slut, så jag stod helt snett och galet i rutan, men jag orkade inte bry mig. I affären hade de inte den maten jag ville ha och jag letade överallt. Utom bland hundmaten, men sån mat äter jag inte. Självklart så hade killen framför mig i kassan en ost som inte hade en EANkod, så det tog kanske 10 minuter innan hon i kassan kunde ränka ut vad den slulle kosta och sen la hennes våg av så hon kunde inte väga mina saker. Så vart det dags för att skotta fram bilen igen. Fast nu gick det ganska fort.
Det roligaste av allt var att när man kör från affären kommer man till en rondell, den är ganska stor, men man glömmer alltid att den finns där, så jag är kanske 10 meter från rondellen och det kommer en bil från höger, så jag kan bara köra då. Nepp. Bilen svängde vänster och körde MOT trafiken i rondellen, det var ju bara att trampa på bromsen för min del. Galning.
Jag kommer hem och där, just där tar min ork slut. Jag kommer inte in genom min egen dörr. Nyckeln går inte att vrida runt. Jag fick tag på nummret till securitas och de skulle hjälpa mig på en gång eftersom det nu är -10 grader ute och det blåser och det snöar. Efter en halvtimme ringer de mig och säger att de kommer om en liten liten stund det var på ett annat jobb bara. Ok säger jag och väntar. I ytterligare tre halvtimmar. Jag trodde att jag skulle dö. Bokstavligen. Jag kände inte mina tår och jag grät som en galning. Men efter de där ytterligare tre halvtimmarna så kom äntligen en kille och efter lite pill hade han fått upp dörren. Han sa att den hade slagit sig men att han skulle säga till Västerstaden att de får fixa det imorgon bara. Det var då han såg att dörren håller på att ramla av. Ni vet dom där gångjärnen som sitter vid dörren och håller den uppe? Det finns tre på min dörr och de två översta har lossnat till 90%. Så nu kan jag inte lämna huset förrän min dörr är lagad.

Hur har eran dag varit? Bättre?

Uups

Hoppsan, jag är lite för snabb ibland.
Robin ringde precis och ville att jag skulle flytta över pengar på hans kort. Så jag ska bara logga in på hans bank och flytta lite pengar. Inga problem, eller? Jag gör som ha säger, skriver in personnummret och sen knappar jag in kontrollkoden. På dosan står det nu FAIL. Sen kan jag inte försöka igen. Varje gång jag startar dosan står det FAIL. Men man borde ju få mer än ett försök, eller hur? Jag är inte så teknisk av mig alla gånger..

2

Robin åkte för tre timmar sedan. Till fjällen.
Jag kommer dö dom närmaste fyra dagarna innan han kommer hem igen. Jag vet inte om jag vågar sova själv så länge i lägenheten. Det är ju jätteläskigt!

Det är tur att jag har saker planerade hela tiden. Nu ska jag sätta mig en stund med tabellerna till uppsatsen så de blir klara, sen kl 19 ska jag tvätta och efter det kanske kolla lite på Grey's tills jag gå roch lägger mig. Jag får lägga nån av Robins tröjor brevid mig så det luktar gott iallafall.
Imorgon ska jag träffa min grupp och jobba vidare mellan 9 och nånting. Hoppas John hör av sig också angående intervjun på Soc. Vi måste få det fixat nu!


Jag saknar dig redan älskade prins ♥

1 januari 2011

1/1-11

Det känns ju lite konstigt att skriva..
Men Gott Nytt År på er allihopa!

Själv firade jag in det nya året i Dalarna, Saxdaken med Lisen och hennes kompisar. Det var en väldigt rolig kväll med god mat och massa spel och lekar.
Singstar till halv fem innan vi tröttnade och gick och la oss. Det är precis så det ska vara. Dock är det ju inte så kul att inte fira nyår utan Robin, men han hade en trevlig kväll i Örebro också tror jag. Det lät så på honom iallafall. Och han bestämde igår att till nästa nyår, då ska vi vara lite tidigare ute och bjuda över folk till oss. Tidigt är ju bra, men ett helt år..? 

RSS 2.0