Julaftonen

Det var min första jul utan min familj. Jag spenderde nämligen årets jul hemma hos Robin. Det var en spännande upplevelse, dom har det inte alls som vi har det hemma hos oss.

Men klockan 1400 kom hela familjen och drack glögg o käkade pepparkakor gjorde vi tills klocken blev 3, då är de tju Kalle dax! Wii, det är ju det roligate på hela julen nästan. Helt pepp var jag. Efter det käkade vi i en EVIGHET. eller aa, typ 3 timmar, men det är en evighet om man bara äter potatis o priskorvar. Men undertiden vi åt efterrätten kollade vi på Percy Produktions och Robins student film. Det var kul att se allt igen, minnas den bra tiden lixom.

Så mådde jag jätteilla lagom till att Tomten kom, trodde jag skulle spy, men det klarade jag mig ifrån. Jag fick iallafall:
En vit jättesöt tröja
En blå-grå tröja
Filmen WALL-E
Filmen Mamma Mia
Filmen Pretty Woman
3 grytor och 1 stekpanna
Björn Borg trosor
Ett Pandora armband med 2 pluttar
Ett badlakan
En "kudde" till min laptop så det inte blir varmt i knät o i sängen
Photoshop CS4
2 Objektiv
1 Ansiktskräm

Det var nog allt, men jag har inte fått allt heller, så det kommer mer en annan dag. Men jag är nöjd med årets jul och det känns bra att nu vara en kvinna i familjen Jansson/Klintevik med mitt Pandoraarmband. (Alla kvinnor i den familjen har det nämligen)

Ha nu en fortsatt bra jultid och snart är det nyår och PREMIÄR!


The day the earth stood still

Jag och Max var på bio igår, snäll som han så bjöd han mig. (Jag får lixom inte betala ngt när jag är med honom) Vi såg The Day the Earth Stood Still. Denv ar väl helt ok, lite lam men snyggt gjord. Jag klagar inte på den, men det är inget jag vill rekomendera heller.


Idag vart det glasögon som gällde, det gillas inte!

Revy08

I fredags efter skolavslutningen (Som jag förövrigt ägde på) åkte jag till oxelösund för att öva inför revy 2008. Det var helt ok, jag fick se den nya dansen jag skulle lära mig och träffa några av dom andra som ska vara med. Men jag kunde inte stanna så länge och 20 i 5 åkte jag, Bettan o Jenny hem igen. På bussensatte det sig en jättefull snybbe bakom oss och började svamla runt. Bettan vart tvungen att lyssna på hans iPod och jag fick ett nytt smeknamn, Diddiyo. Sen hade jag tydligen snygga ben oxå. fan vad vi garvade, det var nästan pinsamt att skratta åt någon som satt typ brevid en själv.

På kvällen sen åkte jag hem till pappa, det var ett tag sedan, och han o jag kollade på På spåret. Riktigt kul är det faktist ibland. Haha.

Lördagen spenderade jag i oxelösund igen, jag lärde mig dansen och vi körde igenom akt 1. Då var alla deltagare med oxå, o det är ett schyst gäng, bettan var dock inte med eftersom hon hade blitt magsjuk under natten. Inte kul alls det där, alla på revyn fick panik o de sprang o köpte vitpepparkorn som de käkade för att inte bli sjuka.

På kvällen blev det The Sims spel och jag fixade en ny familj för i den andra så dog det folk hela tiden.....

Söta Fride

Fride är den sötaste läraren. Jag undrar om han vet hur mkt han betyder för oss? Han gör allt för oss elever och han klagar aldrig (förutom när ettorna skitar ner i köket) och han ser så söt ut.

I morse tillexempel så kom jag på att jag hade lånat en film av honom som han inte hade fått tillbaka. Det är hans favorit film och han skkulle fått den i går av mig. Men han är så glad att jag gillar den filmen så han sa att jag får ha den tills jag tar studenten om jag vill. Hur snällt är inte det?

Annars har dagen bestått av 2 prov och en härmande Ana. Hon säger seriöst allt jag redan har sagt, som för att bekräfta det jag redan har sagt så att jag ska tro att hon är smart o kommer på saker. Fast jag är inte så uppmärksamm alla gånger, typ som igår kväll när jag pluggade matte kom mamma in i mitt rum och tog min trasiga adventsljustake från mitt fönster, och för att kunna ta den måste hon ha lutat sig över mig för mitt skrivbord är i vägen för fönstret. Jag fick en väldig chock när jag såg att den var borta och jag inte hade märkt ngt.

99 days to go

Ps

Idag hämtade jag mitt PsCS4!!
Så om några dagar kan jag äntligen installera det! Jag måste bara skicka dom en kopia på mitt id så de vet att jag är studerande. Åh vad jag längtar nu!

Fotolektionen idag ägde massa! Jag retade Adrian för att han är så kort, och så fick vi skitsnygga bilder, dock har vi ingen slogan eller nått sånt än till WWF saken vi har gjort, men vi jobbar på det ^^

Jaja, jag måste plugga massa matte nuu! Annars kommer jag inte klara matteprovet imån. Önska mig lycka till!

Grattis Max!!

Idag fyller söta Max 19 år!!! Grattis till honom.
Tyvärr kulde jag inte vara med och fira honom idag, men jag och Robin åker till honom imån ist och äter nått och så var det nått till efterrätt oxå. Jag kommer inte ihåg vad det var vi skulle käka. Men det blir säkert asbra.

Idag har jag vart i Salem och julpysslat. Det var inte alls lika kul och mysigt som det var förra året, men det kanske var för att vi inte hade lika mycket tid iår som vi hade förra året. Vi kom nämligen dit typ en timme för sent och pepparkakorna var redan gjorda, men vi gjorde ett litet pluttigt pepparkakshus ist. Och så käkade vi och hade det trevligt som man har med massa äldre och små barn.

Nu sitter jag hos Alex, och sitter. Det är dött och jag vill hem. Men Robin vlle hit, så jag offrade mig, men det klart jag gör det. Han kom ju och hämtade mig förra helgen när jag var på krogen, trotts att han inte ville det. Men jag fick honom att få dåligt samvete och då kom han ju. Så nu är det väl min tur att ställa upp för honom. Robin har iaf lite kul, han fick prata av sig om lumen och visa massa saker han har lärt sig o nu spelar han GH med Bettan.

Vad har ni för er ikväll?

Dansuppvisningen

Det var så jävla bäst!
Det går inte att förklara det på något annat sätt. Allt jag gjorde stämde, det kändes så bra att stå där på scenen och bara fyllas av musiken.

Klockan 1600 samlades alla på teatern och strax efter det bärjade vi repa, vi gick igenom alla 20-25 nummer på raken precis som det skulle vara sen när det verkligen var riktigt. Jag var med i 1:a, 3:e, 5:e, 6:e, 8:onde, 11:e 13:onde och näst sista tror jag. Det var en jävla flängande på mig fram och tillbaka och jag trodde ett tag att publiken skulle tröttna på mig så som jag flängde.

Det jobbigaste var att två av mina nummer var direkt efter varandra, och jag skulle hinna byta om mellan, så Sanne fick ställa sig på scenen och prata i någon minnut, och jag rusade av scen och drog av mig mina kläder på samma gång, så kom Malin och Ellie och klädde av mig alla kläder och på med nästa scenklädsel. Utan dom hade jag inte hunnit fixa till mig.

Men det var en underbart rolig kväll och föreställningen var i lite mer än 2 timmar tror jag. Kul att det var fullsatt + lite mer det blir lixom lite roligare då.


Japp, jag var snygg inför första dansen!

Snart, snart!

Snart ska jag till teatern och ha min dansuppvisning!
Jag ser fram emot det så himmla mycket att det är galet! Jag vet inte riktigt varför, men jag vill bara stå där på scenen och svänga runt! Hihi, det pirrar i hela kroppen och jag vill att tiden ska gå snabbare än vad den gör!
Woho!!!!!!

.

Jag hade en jättebra sak att skriva här om julen.
Men jag känner att det får vänta någon extra dag tills det känns som om det är mer julstämmning i världen.

Lördagen!

Det kunde inte ha varit bättre!

Klockan 1015 gick mitt tåg upp till den stora staden där på perongen möter jag Sabrina och Teddy. Kramkalas blev det! Jag kan itne fatta att det är över ett år sedan jag träffade dom. !
Vi gick runt lite i Stockholm och satte oss på åhlensfiket, snacka massa om vad som har hänt det senaste året, vad vi ska göra under lovet och allt det där.
Så gick vi till Dressman för lilla Teddypojken skulle på bal på kvällen och han hade ingen slips. Jag valde ut en jättesnygg åt honom, den var röd/blå-svart randig på snedden och skulle nog passa till hans "dejts" klänning.

Tyvärr kunde jag bara vara där i lite mer än 3 timmar, för mini fyllde 18 år och jag skulle hem till henne och kalsa. Så fort jag om hem vart jag typ tvungen att kila vidare, stressad som en tok. Jag viste inte heller vart jag skulle gå av så jag busschaffisen att stanna där om han kom ihåg det, och han var så söt. Tog micken och sa "Peterslundsplatsen nästa" så jag viste att nu ska jag gå av bussen.

Hos mini vart vi 9 pers eller nått sånt, vi käka taco, och daimtårta och snacka massa skit. Var första gången jag träffade några av dom, så det var mer roligt. Sen åkte vi till O'learys, det sög apa men det är kankse itne så konstigt, Blue Moon Bar öppnade då och allt. Så det var fritt inträde och jag smet från garderobsbetalningen. Så 24 kr spenderade jag igår kväll. Det är nice.
Sen har jag världens bästa pojkvän. Han kom in till nyköping från vagnhärad bara för att hämta mig efter krogen så jag skulle slippa gå hem själv mitt i natten. Visst, jag tjatade massa, men han kom och det betydde guld för mig! <3




Teddy och Sabrina, precis som jag vill ha det

Uhuu

Nu är det idol och spänningen är ooooolidlig om vem som kommer åka ut sen ikväll och vilka 2 som är i final. Nu har Alice sjungit och hon är bäst helt enkelt! Dom andra nissarna kan man ju spola ner.

Aja, jag ska kolla vidare och sen ska jag fortsätta med mitt puzzel som jag har massa kvar att göra på. Om jag får plats där nere eftersom mamma o Gunnar håller på o donar till att vi ska få nytt golv imån. Kul det ^^

Vatten

Jag hade geografi seminarium sista lektionen. Vi pratade om vatten.

Det är väldigt hemskt engentligen hur mycket vatten vi i rika länder använder oss av, helt i onödan. Varje år dör det 1,1 miljarder barn pga vatten rellaterade sjukdomar. Det är samma som om ett flygplan skulle störta varje minut, dygnet runt i ett år. Det är helt jävla sjukt. Och vi gör inte alls så mycket som vi skulle kunna göra för att hjälpa till.

Det är många företag som har privatisterat vattnet och de som inte kan betala för vattnet (De fattiga) de får inte heller något vatten. Är det rätt? Vatten är något man behöver för att överleva. Hur ska man kunna göra det när företag stänger av källan till liv?

Nu håller även grundvattnet på att ta slut, och då blir det ännu fler som blir utan vatten. Så man har kommit på ett bra och effektivt sätt att avsalta vatten. Via omvänt osmos. Det menas att vatten pressas mot ett filter. Rent vatten kommer igenom men saltet stannar kvar. Det är många länder i dag som dricker havsvatten som blivit renat på det sättet. Och det är ju bra att man har kommit på en sådan lösning, men åter igen, det är bara de rika som kan dricka vattnet på det viset, för de har råd med det.

Jag tycker nog att fler kan ta sitt ansvar och inte slösa på vattnet i onödan. Bara att ta en dusch drar 12-18 liter vatten/minut. Tänk på det!

Nya grannen

Vi fick en ny granne i går typ. Och för typ en timme sen ringde hon på dörren o sa att hon ber om ursäkt för att hennes ungar leker så mkt. Vi satt och åt och ville bara fortsätta med det, men på något mystiskt vis lyckades hon bjuda in sig själv och kliver in i köket. Ser att vi äter och börjar prata om våra köksluckor. Sen går hon upp på övervåningen och ser hur vi har deet i hallen som vi har inbyggd, för hon fundrear på att göra på ett liknande sätt.

Sen rabblar hon upp massa osammanhängade meningar om träning, sjukdommar, pojkvänner, män, sina barn och vart hon bott innan. Så går vi ner efter ett bra tag och då fortsätter hon babbla, hennes uungar drar i henne och hon börjar prata om vad vi kan göra för att man itne ska kunna slå igen våran ytterdörr. Precis vad vi behövde veta.

Maten vart iskall och vår micro har pajjat, så vi fick slänga det som var kvar. Jävla tant att göra så! Hon såg ju att vi satt och åt. Då går man därifrån! Gud så arg jag blev!!!!

Rädslor

Alla är rädda för något. Men det måste inte vara en fobi. Jag har fobi mot spindlar. Men jag är rädd för rulltrappor.

Jag tror att om jag inte skyndar mig att gå av rulltrappan när man är uppe (eller nere) så kommer jag att fastna och strimlas sönder och följa med rullbandet funt runt. Så varje gång jag närmar mig slutet på rullbandet så tar jag ett litet skutt för att hinna komma av innan jag strimlas.

Det skulle säkert kunna hända, för i sommras i London så var det en tant som ramlade när hon skulle av rulltrappan och ingen hjälpte henne upp. Så hon tummlade runt där och alla ramlade över henne, tillslut började alla gå åt andra hållet i rulltrappan för att inte ramla över henne också. Det var roligt att se, men jag tyckte synd om tanten och jag kunde inget göra heller för jag var på väg upp och hon var på neråtvägen.

Så  rulltrappor är jag rädd för, vad är ni rädda för?

Konstigt?

Mitt inlägg igår kväll verkar inte finnas. Men jag orkar itne ta itu med det nu. Jag har itne så mycket tid egentligen för att sitta här, men jag tänkte att jag borde kanske en liiiiiiten stund.

Tills imorron har jag filosofi läxa, men den har jag typ gjort klart, ska bara läsa typ 2 sidor till i Sofies värld. Sen måste jag ägna mer tid åt geografin! Jag vill ha ett mvg där va. Och lite vatten är ju inte så svårt att prata om. Bara jag inte bluddrar ihop alla länder som slåss om vattnet som jag gör hela tiden!

Jag var hos Johan idag oxå (min kiropraktor) vi kom typ fram till att de som inte känner smärta ha bästa partytricket. Och så ska jag nu framöver stå på ett ben när jag borstar mina tänder. Varannat ben varannan dag. Det är bra för mina fötter eller nått sånt.

Mitt och Anas projektarbete går så jävla bäst! Det är helt galet vad vi itne har några problem. Sponsringen fick vi idag med! Så nu har vi allt vi behöver så vi skickar första testbilden nu imorron eller nått sånt. Det är ju nice!


Inzoomad mystiskbelysning och ingen aning om vart ifrån bilden kommer ifrån. Men enjoy!

Bilder från helgen


Magnus Betnér i toppform!


Lite mer snyggare bild som jag tog sen när han o jag diskuterade film


Emma var söt när vi firade Marcus som fyllde 5 år!

Max

Jag var och knäckte ryggen lite granna idag. Nu har jag så jävla ont att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Men jag måste säga att min kiropraktor är underbar. Han fixade så att jag och en viss person itne mer ska behöva träffas där, det är nice.

Så har jag kämpat vidare på mitt puzzel idag, nu är det en bit som jag itne kan hitta och jag håller på att bli galen! Men nån gång kommer den la fram så jag får kämpa vidare. Och nu ska jag kämpa vidare med Socialkunskapen som ska vara klar imorron. Grattis mig för att jag är så bra.

Helgen

Fredag:
Först var jag hos kiropraktorn och knäckte min nacke. Det gjorde så att mitt ena ben på någotvis åkte ut 1,5 cm och blev lika långt som det andra. Toppen det!
Efter skolan åkte jag, Tommie och Emma till Vagnhärad, jag och Tommie skulle hem till Robin. Där blev jag hämtad av Matilda och så for vi till S-tälje för att kolla på Magnus Betnér. Han var så jävla bäst! Han är precis som man tror att han ska vara, och jag kunde inte ha varit nöjdare.

Lördag:
Jag lyckades övertala Robin att följa med och fira Marcus som fyller 5. Det var ju ett litet misstag. haha. När jag och Robin gav honom hans present (Som jag höll i) sa han bara att han fått det av Robin och han tackade bara Robin. Mig hade han glömt. Haha, han är ju lite söt, Marcus.

Söndag:
Jag börjde med ett jättesvårt 1500 bitars puzzel och jag håller på att bli galen! Så kom jag försent till dansen oxå, men det var ingen fara. Jag missade bara lite av uppvärmningen. Så satte vi placeringar på No Air och It's over. Jag hamnade längst fram i mitten på båda av någon konstig anledning. Jag kan dom inte ens så bra...Men men, jag har ju en vecka på mig att lära mig det. Haha


RSS 2.0