Bästa skoldagen ever.

Idag hade vi Forumspel som handlade om värderingsövningar på ett kul sätt. Vi lekte hela havet stormar, men det var bara stolar som försvann och tillslut stod vi 7 pers på en stol! Det handlade då om samarbete och att det inte är någon som ska förlora utan alla är vinnare. Sen vart det kortspel då alla hade fått olika regler för hur spelet skulle gå till, det blev ett smärre kaos när alla ville få fram sin åsikt och att sin regel skulle fungera. Oh, ja just det! Vi fick inte heller prata med varandra. Detta handlade då om hur det kan vara att komma till ett nytt land där språket och regler/normer ser helt annorlunda ut.
En väldigt lärorik dag och jag hoppas vi kan göra om detta innan examen i vår!

Hur coolt är inte detta då!

!!

Årstid?

Igår exploderade julen här hemma, det är tomtar överallt och ljuset brann. Nya gardiner har vi också köpt hem. Det är hur mysigt som helst! Men det skulle kännas bättre om det inte var vårväder ute. Idag sken solen och det var jättevarmt ute. Jag fattar inte att det snart är jul och det är varmt!
Misstro mig inte, jag tycker det är skönt utan alla snö nu. Jag kommer fortfarande ihåg hur jobbigt det var förra vintern när man var tvungen satt skotta bara för att ta sig utanför dörren. Snön kan hålla sig borta ett tag till tycker jag, men till jul då hoppas jag att den har hittat hit så stämningen blir rätt.

Härnösand

Jag har tillbringat de senaste 5 dagarna i Härnösand ca 5 mil norr om Sundsvall. Min syster bor här med kille och två barn. Det har varit mycket lek och annat stoj så jag har inte haft tid till datorn förrns nu. Ikväll åker jag hem igen, det tar 7 timmar att ta tåget så jag landar i Örebro kl 23.51 inatt. Jobbigt, men lite mysigt är det att åka tåg. Det ska bli skönt att komma hem och kunna ta det lugnt igen, jag har somnat som en stock varje natt för att barnen har tröttnat ut mig totalt!

Payne

Återigen sitter jag med Payne. En av de tråkigaste böckerna i historien. Men den börjar ta sig, det har bara tagit lite mer än ett år för mig att acceptera den. Men jag hoppas att det är sista gången jag läser den nu. Det enda som gör att jag orkar läsa denna igen är att den är rosa. Det är i alla fall något som är bra.

Lycka

Dagens lycka är att nu när jag har insett hur mycket jag måste göra denna helg för skolan så hittar jag en subway kaka i min väska! Hade helt glömt bort jag jag köpte den härom dagen.
Gott på högsta nivå.

Sista dagen

Igår var min sista dag på praktiken och idag är sista dagen att skriva klart min tenta. Jag kommer inte att hinna. Ok, jag sa det förra gången också och då både hann jag och blev godkänd. Men nu, jag har totalt 11 frågor och jag har gjort typ 3. Det är mycket att göra till imorgon, men jag får göra så gott jag kan.
Jag måste också göra klart min rapport, det får bli imorgon när jag har lämnat in min tenta.
Hur ska jag hinna?!

RSS 2.0