Helg

mums, idag trillade min lön in på kontot. Så nu har jag ytterligare 2000 att spendera på onödiga saker eller spara till operationen.

Om typ en timme drar jag ut till jönåker och min pappa, ska vara där i helgen och spela KM med honom imån och jobba där på söndag. Mer pengar till mig! :)

Tänk hur stor del pengar har i livet. Allt man gör kostar pengar på ett eller annat sätt. Helt sjukt! Och allt kostar så mycket mer än vad man tänkt sig också. Hur ska jag kunna överleva sen efter sommaren när jag är arbetslös? Jag kommer så kräva massa pengar av mamma för att överleva.

Det värsta är att jag vill utomlands i höst/vinter med. That's not gonna happen...


Hit vill jag. Ett Hilton hotell i Egypten.
Det är inte så dyrt heller, men det är mer pengar än vad jag har...

Ja må den leva!

Idag fyller min mobil 3 år i min ägo.
Det är sick att jag haft den i tre år, jag köpte den efter jag kom hem från min första språkresa på Jersey. Jag tapapde nämligen min gamla mobil i Paris när jag var där och var utan telefon i en hel månad. Det är hemskt!
Så luren köptes typ dagen efter jag kom hem... Det är bra att inte vara beroende...


Mums så gammal den är.

Jag tror jag har tjatat i 2 år att jag måste ha en ny lur, men än så länge verkar det som om denna får duga.

Finns det något värre

än att bli väckt på morgonen mitt i en toppendröm av sin älskade och allt man vill är bara att slänga på luren för att han har stört, men man kan inte göra det för att man älskar honom för mycket?

Det hände mig imorse. Fan vad jobbigt det var.


Jag har en lång dag framför mig, måste till stan och lämna in min kamera, och egentligen så ska jag vara på jobbet nu, men jag tror jag får ta det efter stan, för det är inte lika viktigt på något vis. Min kamera betyder allt för mycket för mig. Och vilket flax jag har då! Garantin på kameran går ut om 3 dar. Tänk om jag inte hade tänkt använda min kamera i helgen och sett att den har pajjat? Jag har inte råd med en ny kamera.

Stackare!

Min lilla kamera har gått sönder!
Hur gick det till?? Jag hade den för nån dag sen bara o då var allt toppen. Fan! Hoppas inte mion garanti har gått ut bara. Då är jag grillad.



Angående min operation så är det en laseroperation för ögonen, jag har linser och det har jag tröttnat på nu. Jag vill kunna se när jag vaknar på morgonen.

Fotboll med familjen

Jag har en galen familj. Den är underbar, och galen. En helt vanlig kväll när vi spelar fotboll några av oss.


Jag tror att jag kankse kan lyckas få fatt på bollen. Marcus och isabella bakom mig.
Här har jag även min nya klänning från Gina med öppen rygg.


Nej, jag misslyckades, det var Bella som fick fatt på bollen. Visserligen håller hon i den med händerna, men är man 6 år så får man göra så.


Emma ville hänga med lite i svängarna. Martin flinar dumt bakom mig.


Yes, frånvarande, och väldigt uppmärksam.


Skynda dig Marcus, Martin kommer bakom dig!


Just det, fotboll var det ja! Danne med son, korkad bror och jag som missar bollen igen.


Mamma som försöker dribbla bort Gunnar. Det gick inget vidare.


Slänga bort motspelarna är en gansla bra idé.


Busbusbus. Här nånstans tröttnade vi på fotbollen och återgick till att vara galna.

Elakt, elakt

Jag är en elak liten jävlel ibland. Jag hämnas på männskor hela tiden.

Idag skulle jag ha åkt ut till oxelösund, och ut med nåns båt för att festa i nåns stuga. Jag känner inte personerna som sjulle vara där, men det hade säkert blitt asnice. Jag ville ta med min babe, men han vägrar ju träffa nytt folk, så han dissa mig, och nu känner jag att jag inte orkar stugan ikväll, men jag åker inte till Robin för det. Vill han inte träffa mig så ska han få slippa det.

Oj, vad jag är hemsk..

Shopping

Det är ju sommarrea nu och jag älskar rean! Det går alltid att fynda något toppen plagg eller pryl. Jag var på stan igår och handlade lite prylar.




Två tunikor och ett par leggings köpte jag. Örhängena som ser ut som gunghästar fick jag av mamma när jag kom hem. Så jag vet inte vad reapriset var, men orginalpriset är iallafall 69 kr.

Jag älskar detta!

Tävling



Klicka HÄR för att vara med och tävla.

Lycka till

Äkta sommar

Dom senaste dagarna har vart riktiga sommrar. Grillning, bad och sol. (Och golf). Precis som jag vill ha det. Det är bara den där utlandsresan som förstör hela min sommar iår. Det är första gången på flera år jag inte åker iväg en sommar till ett mysigt litet land. Trist, men pengar ska sparas till min operation! Så det så!


Första bilden med min nya blixt. Baby <3

Bilden där alla blundar.

Mysig kväll. Det tackar jag för

Åkgräs

Jag har för första gången i mitt liv klippt gräs med en åkgräsklippare. Det var inte alls så svårt som jag hade trott. Jag var faktist lite nervig innan, men det går inte ens fort. Jag åkte i typ 0.5 km/timmen. Hur kul låter det?
Men det tog iallafall två timmar och få hade redan halva min jobbardag gått så jag klagar inte på att jag slapp krypa omkring i rabatterna idag. Haha.

Gaah! Skjut mig!

Jag blir galen på mitt golfspel. Det är helt borta. Inget går som jag vill och allt är skit!
Jag spelade ju i lördags, 31 poäng, första höjningen för året. Bajsbajsbajs.
Och idag spelade jag o pappa SNgolfen parspel foresome. Det gick åt helvete. 26 poäng drog vi ihop. Det måste förbättras till imån väldigt mycket. Annras blir det ingen final för oss iår. och det vore en katastrof! För till final ska vi och det ska gå bättre än förra året. Det är ju alltid målstääningen.

Jag vill bara dränka mina sorger och spela bra nu! Snälla låt mig få spela bra!

Kojs

Nu kryper jag till kojs. Släppte precis in katten så jag inte blir helt själv. Jag hatar att sova själv, det vill jag undvika så mycket och ofta jag kan. Men det är inte så lätt alla gånger..

sov gott på er och dröm om mig. Det ska jag göra iallafall.

Ny bil?

Den här veckan har flugit (flygit?) fram! Jag var ledig i måndags för att det regnade så mycket, det är svårt att jobba i en trädgård i ösregn. Men jag klagar inte för lite fritid!
Tisdag och onsdag jobbade jag. Och på onsdagskvällen kom Robin♥ hem! Jag hade inte träffat honom på två veckor. Det är abstinens så det skriker om det. Jag var även en sväng på stan och köpte nya jeans på gina. Det tkr jag mkt om, rearearea qw

 249.50 kr.

Men idag åkte Robin till Stockholm igen. Han kommer hem om två veckor igen, så jag får försöka underhålla mig på annat vis, typ spela The Sims 3 som trillade ner i brevlådan igår. Fast mycket golf blir det ett tag framöver också. Imån är det jubileumsgolf på Jönåker och jag ska vara fyllechaffis och har precis hämtat bilen jag ska köra. En supersnabb och ball Opel som är automat. Första gången jag kör det, men det är ju bara o gasa o bromsa. Det är inte så svårt som jag tror.

Jag kommer vila upp mig på söndag och på måndag åker jag till Jönåker igen och spelar första dagen av SNgolfen. På tisdag spelas sista kvaldagen på Nyköping, jag hoppas vi går till final, det vore skönt med en revanch från förra årets final då vi spelade asdåligt... Men finalen är på Solbacka, och den banan är inte på topp kan man ju lätt säga....

Upp upp och iväg!

Jag ska cykla till jobbet nu, det har slutat att regna och jag hoppas det ska förbli så.

Jag har även köpt en liten pryl idag. Haha, men det är en hemlis än så länge...


Såhär snygg är jag på jobbet Men idag blir det nog jeans ist för shorts.

Mommas boy och Lipstick jungle

Ikväll klockan 8 kommer jag att bänka mig framför tvn. Kanske göra lite kladdkakesmet och snaska på, det är sista avsnittet av Momma's Boy på tv3. Jag undrar hur det kommer att sluta, det ena paret vet jag, jag har läst förlorarens blogg, men dom andra två kommer bli spännande att se.

Sedan, direkt efter Momma's Boy börjar äntligen den nya säsongen av Lipstick Jungle! Den skulle inte ha filmats för det blev för dyrt med de låga tittarsiffrorna, men det blev ändrat! Jag är överlycklig och jag har längtat som en galning efter att få veta vad som händer.

Det blir två bra timmar för mig snart. Titta ni med!


Bild från LÄNK


Bild från LÄNK

Rosabandet

I lördags hade Jönåkers GK sin årliga tävling för bröstcanserforskningen. En dag som passar mig helt perfekt. Allt är rosa och underbart!
Det är en väldigt bra tävling, man tävlar i tre olika klasser individuellt, och man tävlar även en lagtävling med dom man går i samma boll som. Sen är priserna mycket bra också. Dom är inte så mycket golfinriktade som det är på vanliga tävlingar, utan man får faktist saker som man behöver.

Mitt lag spelade tillsammans väldigt bra, om det var någon som i te fick så höga poäng hade vi alltid varandra att lita på. Så tillsammans drog vi ihop 89 poäng och det räckte till en 4e plats av ett 30 tal lag. Och individuellt fick jag 37 poäng och därmed en sänkning och en tredjeplats. Priserna blev för laget snygga handdukar i två olika storlekar och mitt tredjepris vart en spa behandling på humlans sköna värld.
Kan det bli bättre?

Eftersom hela dagen går ut på att samla in pengar till bröstcanerforskningen så kan jag även tala om att vi den dagen drog ihop över 33000 kronor som skänktes till rosa bandet. Det är 2000 mer än förra året, och mer blir det nog nästa år.


Innan start på hål 8. (Japp, jag är lååååång...)


Söta rosa snören på varje tee.


Anita slår ut på 7an.


Mina söta handdukar.

För mer bilder och info om dagen klicka HÄR.

Äntligen fredag!

Oj, vad det är efterlängtat med helg! Jag har jobbat och slitit hela veckan och jag är så grymt trött!! Helst av allt vill jag bara lägga mig i sängen och sova hela helgen, men det går inte. Jag har en tävling imån, och jag måste spela bra på den, 39 poäng vill jag ha, då kommer jag ner under 20, och det är mer efterlängtat än sömn.

TTYS

work

Jag har jobbat i tre dagar nu och det känns inte som om jag kommer någon vart. Jag blir galen! Nä, det blir jag inte, men jag skulle kunna bli om jag ville. Jag behöver iallafall bara jobba tre-fyra timmar om dagen och jag börjar på morgonen så jag har hela dagarna på mig att göra vad jag vill sen. Underbart  nu när vädret är toppen.

Så brun som jag är nu har jag aldrig varit förr tror jag. Men jag är inte brun på kroppen, så det ser helgalet ut när jag har bikini på mig. Haha, men vi golfspelare har alltid en randig bränna, det funkar inte annars. Och snart är det helg! Jag vet att det bara är onsdag, men det går fort och jag vill ha lördag :)

RSS 2.0