Hiiihhiii

Haha, jag gick till riksfinal i miss universum! Så imorgon är det bikinitävling och lite annat. Riktigt spännande, men jag tvivlar på att jag kommer så långt imorgon, det är inte så troligt att jag kan nå Sverige finalen...Men det är ju alltid kul att tävla :)

Händelserik fredag

Jäklar amalia! Jag har fått en praktikplats till hösten, inte riktigt vad jag ville vara på för ställe, men det är bättre än inget alls. Jag kommer vara på ett ungdomshem för barn mellan 12 och 19 år som har bokstavskombinationer och hjälpa dom med skola och vardag.
Jag vill jobba med fyllon. Pundare. Inte problemungar.
Men men, det är hemma i Nyköping, så det är skönt att få komma hem lite tycker jag iallafall.

Sen har jag varit på en casting för miss unicersum. Det är regionsfinal i morgon och ikväll för jag veta om jag har gått till final, men vad jag såg idag är det inga problem. Det är en öppen casting mellan 15 och 19, så det kan ha kommit fler mycket snyggare och bättre tjejer än mig nu. Det vi gjorde var att fylla i ett papper med namn, ålder, vikt, längd, erfarenhet osv. sen fotades vi med lite ansiktsbilder, halv och helkropp sen gick man en provgång så de ser om man kan gå eller inte. Och det kan ju jag.
Hoppas innerligt på final imorgon, den som vinner den åker till Sthlm i sommar och är med i Svrigefinal och universum finalen är i brasilien i höst.


.

Ganska ensam nu.

Hemtenta

Imorgon ska jag lämna in min tenta, det ska bli så skönt att ha den avklarad och den är inte så svår som tidigare tentor. Vi har inte lärt oss så mycket denna kurs, så hur svårt kan det vara?
Klickade precis hem fyra böcker till nästa kurs som börjar om en vecka, jag tror det räcker, vi har många pdf artiklar vi ska läsa, så det blir billigare och bättre.

(ca 440 dagar till examen.)

Dörrlös

Nu fixar nån vår dörr för typ 1000 gången. Men han har nu gjort något ingen tidigare gjort, tagit ner hela dörren för att kunna laga den.
Det är kallt.




Annars sitter jag med min hemtenta för fullt. Den är lite lurig, vissa frågor är jättelätta, men så finns det dom som det bara står helt stilla på...

getting old

Nu har jag varit 21 i en vecka. Först tyckte jag inte att det var så gammalt, men i fredags när jag var ute i Nyköping, då märkte jag hur gammal jag har blivit. Det var massa små personer där, ni vet dom som kommer vara 9 år hela mitt liv. Det gick inte ihop med min skalle att dom små barnen nu får gå på krogen..

Det är så att jag vill gråta en skvätt

10 mars

Det är ju torsdag idag (redan?!) och jag ska ha afro nu, men Annie sa ju att idag ska jag hålla i uppvärmngen och jag har inte någon låt. Det är inte så lätt som det kan låta att hitta en bongotrummelåt på ca 6 minuter som man kan tro. Så jag gick ner till gymmet lite skamsen för att förklara mig för henne.

Hon är  tydligen sjuk och de hade glömt att meddela det till mig.
Vips fick jag en ny vecka på mig att hitta en låt.

Jag blir galen

I tre veckor har jag försökt få lite sjukvård här i Örebro. Idag fick jag äntligen en telefontid.
Den tråkigaste kvinnen ever ringer mig och pratar lite, mest humm hörde jag. Så säger hon att vi bokar in en tid åt mig. Den blir om minst TRE MÅNADER!
Jag har ont, hallå..lite bättre borde det endå vara tycker jag.

Nattis 20 år

Idag hurrar vi för min äldsta vän Nattis!
Nu har vi känt varandra i 19 år och 9 månader. Det är hennes 20års dag och jag hoppas att den har varit toppen och helt underbar.
Om två dagar träffar jag henne för kalas och utgång i Nyköping.


Puss på dig

tv3

Nu är det Mentalist.

Titta på det!

iPod och låååång föreläsning

Fipplade igår ihop lite trevliga låtar till min sprillans iPod som fick hänga med till skolan idag. Tur var väl det för vi hade den segaste föreläsningen/seminariet ever idag. Det handlade om miljöterapi och då tänker man att det verkar ju toppen. Men han hade material för typ två timmar. Vi höll på i sex hela timmar. Eller aa, vi hade lunch o grejer, men endå! sex timmar! Det är helt galet...

Sen efter föreläsningen var vi i min grupp så duktiga att vi gjorde klart arbetet till nästa vecka. Nu är det bara en power point kvar att fixa med. Men det är ju inte några problem precis, det tar max en timme att slänga ihop en sån.

Jobb om en timme :)

7 mars

Hej hopp, idag är det min födelsedag! Tänk vad tiden går fort, redan 20+

Helgen gick åt att fira min födelsedag (det är värdelöst att fylla år på en vardag) och vi blev 11 pers till lunch på lördagen, mamma, pappa, Gunnar, Danne, Chattis, Marcus, Emma, Maria, Jennie och värdfolket. Massa braige presenter blev det, bäst var nästan det jag fick av pappa, en hotellövernattning på ett valfritt hotell för mig och Robin.
Efter att min familj hade farit hem kom Robins föräldrar hit och sov över, av dom fick jag stoppers till mitt pandora, det är exakt vad jag behövde till det. Så det var kalas.
Halv ett inatt fick jag min present av Robin, det absolut bästa av allt. En iPod nano. Rosa.
Lycka!




Man är aldrig färdigförvånad!

Efter Afropasset idag gick jag ut med en tjej genom badet. En vanlig pool vid gymmet inomhus som vanligt. Ni fattar, hoppas jag. Vi stannar till, pratar lite lagom så märker jag att tjejen jag är md kollar konstigt bakom mig. Jag vänder mig om och där står en gubbe och metar i poolen! Vad sjutton ska han få upp därifrån kan man tro? Han stod där länge också. Konstigt det där...

Fredag imorgon!!!

Plats problem

Ok, om lite mindre än en vecka blir jag 20+
På lördag kommer min familj hit, eller delar av den iallafall. Jag tänkte att jag inte skulle bjuda så många då vi inte har plats för alla och det är nog skönare för alla om det inte är så supertrångt.

Så jag bjöd sju personer. Och vips så kommer kanske 14. Det var inte vad jag hade i tankarna...Vi ska äta lunch ihop och vi har plats för 8 vid bordet. Nu kan ni göra matten. Det funkar inte. Så antingen får vi äta i shift eller sitta på golvet lite överallt i lägenheten.

Men det är superkul att min kusin Maria kommer. Jag har inte sett henne sen min morfar dog. Då var jag 10, skulle fylla 11 det året. Så det är ett tag sen.

RSS 2.0