Nya skor!

Jag och mamma köpte nya skor till mig idag! Gud så trevligt det är tycker jag.!





Skorna köpte jag på Skokanonen för 400 kronor. Det är billigt och bra.

Ica- tant

Idag efter skolan sprang jag in på Ica för att köpa ett äpple för jag skulle inte hinna äta innan dansen annars, aja, iaf, så när jag ska ska betela o står i kön är det en tant framför mig som ska betala med kort.
Först fattar hon inte att hon ska dra kortet. Sen när hon fattar det drar hon kortet med remsan uppåt. Då säger jag att den ska vara neråt, och då har hon den neråt med remsan från sig, fast den ska vara mot sig. Då vänder hon på kortet så remsan är mot henne men uppåt.
Jag blev galen! Men tillslut fattade on hur man skulle göra. Men det tog tid asså. *suck* på tanter som gör saker de inte förstår sig på.

Plugg och TV

Jag sitter här i en hög av läxor känns det som. Men det är kanske mest matte jag jobbar med, jag vet inte. Känns som att jag gör lite av varje för stunden.
Gud så jobbit det är att skriva nu, Keso ligger över halva datorn, så jag ser ju inte vad jag skriver...

Nyss var det Idol. Som en snäll nyköpingstjej får jag väll hoppas att Anna är kvar, även om jag inte gillar hennes röst nått vidare. Men det vore ju coolt om en tjej från lilla Nyköping (Som dessutom går på min skola) skulle lyckas i idol. Men vad vet jag?



Oh vad jag har det välstädat på mitt skrivbord! xD


151 days to go

Måndag med slit och släp

Varför är måndagar så oerhört jobbiga?
Det är bara starten på en ny vecka som kan bli helt underbar? Men alla föraktar den. Varför gör vi så?  Jag gillar visserligen måndagar, jag gillar lektionerna. Kanske inte de två första, men sen flyter dagen på så braaa.

Stackars Robin, han skulle vara statist i Luke Perry filmen som spelas in typ där han bor, och så var han där hela dagen, men sen var han borta i 3 minuter med Sigge, och då missade han inspelningen. Det är drygt. Få en hel dag förstörd bara så där.

Lördag

Igår åkte jag och Robin hem till honom. Stannade på hemköp och frissa candy för massa pengar. Sen tillbringade vi dagen med att kolla på filmer från när han var liten. Satringen vad han var söt! Satt där som 2 åring o tjata på tv:n att visa Nalle Puh! Hihi, jag smälte.
Dock var jag en dålig flickvän för jag somnade när vi kollade på när dom var i spanien, men då var han ju gammal o det var tråkigt. Så jag somnade i Robins famn, men jag förnekar att jag gjorde det, fast jagvet ju att jag gjorde det. Wuuups!

Sen på natten kollade vi på The Reaping som var jätte äcklig. Men den var bra så jag tippsar er att se den!  Ni kommer att gilla den.

26/9

Vi skulle ju som sagt var till krogen i fredas o det var toppen skojsigt. Men stackars Mailn fick stanna hemma för hon mådde inte bra.. :(

Inne på o'learys träffade vi nån Danne som Robins kompis kände., Vi hälsade inte ens, men han gick o köpte Shots o Bacardi till oss. Men ingen av oss dricker ju så vi gav bort drickorna till mer behövande. Snällt av oss kan man ju tycka.
Klockan 11 var det dansgolvet som gällde, jag kände att Robin inte är så ycket att hänga i julgranen så jag hittade Erik sm var här på besök från sina juridikstudier i Uppsala. Vi dansade gärnet lite granna tills vi tröttnade och jag hittade Robin och Rasmus igen.
Efter ett tag på golvet märkte jag en ensam "gubbe" han var mellan 30-40 år som följde efter mig. Vidrigt värre. Han lyckades taffsa lite innan jag kom bort från honom. Sånt tycker man inte alls om!

Men här är bilderna innan vi gick till O'learys



Söta Malin



Puss på dig min kärlek



Grabbarna grus

@ Malins

Nu är jag hemma hos Malin igen. Trevligt det.

När jag och Robin dök upp fick vi köra till Skokanonen, Malin skulle ha ett par nya skor till hennes klännig ikväll. Jag hittade oxå ett par snygga stövlar som jag kommer att inhandla innom kort (hopps jag)

Så hoppas jag på krogen ikväll med, men det visar sig hur det blir med det.

Geografiprovet

Förra veckan gjorde jag ju ett geografiprov. Jag sa att det känndes bra, men jag vet ju att om det känns bra brukar det gå dåligt. Men ikke! jag fick ett mvg på det. Och det är ju skönt att prestera något bra första gången med en ny lärare o allt.
Jag gillar dessutom geografi, så jag hoppas att det ska gå lika bra resten av kursen.


Men nu borde jag packa o städa o laga mat o jag vet inte allt! Jag ska till älskade i helgen men ikväll är han hos mig <3

Kattunge

På svenska C idag hittade vi sötaste kattungen. Eller den hittade väl oss. Men söt var den iallafall. Våran lärare Linda blev helt galen! Katter är hennes största passion nämligen, så hon gosade massa med den. Haha stackarn vart livrädd!

Sen har jag mset tjockat vindruvor och kladdkaka qw. Men det får man göra ibland, det är jag värd tycker jag minsann. Gud så det känns som om jag missar bokstäver hela tiden när jag skriver, men det kan lätt hända om man skriver så fort utan att tänka sig för.

153 days to go

Enkel Kladdkaka

Hittade ett bra recept på en enkel och snabb kladdkaka som jag och Robin bakade igår.

2 dl vetemjöl
3 dl socker
3 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
1 dl flytande margarin
2 ägg

Vispa ägg och socker pösigt i en bunke
Rör samman vetemjöl, kakao och vaniljsocker rör ner det i ägg/socker smeten
Rör ner margarinet och blanda till en jämn smet

Häll i smord form ställ in i ugnen ca 20 minuter 175grader

Låt svalna och toppa gärna med lite grädde och vindruvor


Ett år har gått

Idag är det ett år sedan Daniel dog.
Det året har gått så otroligt fort, och jag kan inte fattar att det redan är ett år sedan han somnade in.
Även om han bara var min styvbror så var han ju endå min bror på ett sätt. Nu lider han inte mer iallafall och det är ju det man får vara glad över.

Rubrik

Jag har sån vidrig huvudvärk! Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag trodde det skulle gå över efter helgen, men näpp, den är kvar, och jag har börjat undra om jag kanske har migrän?

Hihi Cykelpojken hälsade på mig idag igen, söt han är, undrar vad han heter? Och varför han hälsar?

155 days to go

Foto B

Jag vet inte redigt vad vi har gjort idag, det känns om om jag mest har chillat. Men vi fotade iaf varandra i olika exponeringar med blixt för att ser vad som händer typ...



Ana fotade mig och det ser ut som om jag är på en båt. Trevligt det =)

MLMT-Snubben

(Detta inlägg är ett svar på det längsta kommentaren jag nånsin har sett.Så ni vanliga människor behöver inte läsa detta om ni inte vill)

Nu är det såhär att mitt inlägg om ondska var ett ganska ironiskt inlägg. Det är ju så att många "Duktiga" människor får medaljer, och Hitler var bra på att prata, så klart han borde ha en medalj. Men bara för det ska väl inte han styra ett land, för det är han inte bra på. 
Sen är vetenskapsmän ganska onda, för dom skapar medel som andra inte tål. Många dör aav föroreningar som anda släpper ut, så i grund och botten är alla onda, men ondska är inget man kan sätta fingret på. Ondska är rellativt från person till person, och kultur till kultur. Alla tycker olika och jag tycker som jag gör, och din roman om 2a v-kriget var väldigt spännande men  det är inget jag bryr mig om.

Vad jag tycker och tänker är vad jag anser, sedan får du tycka och tänka precis som du vill.

Vindruvor

Måndagen sög som vanligt, men det posetiva var att vi inte fick nån svenska läxa. Det är ju ganska ovanligt om man har åride som lärare. Sen är ju inte illustrator det roligaste heller, men det är sånt man får stå ut med. Värst är det nog att gå till halv 5 på en måndag, men det är ju bara matte sista lektionen och det är ju bara att göra.

Mamma är söt, hon köpte massa vindruvor till mig nyss, bara för att jag älskar det. ^^

156 days to go

Bilder från igår




Pappa tar i så han spricker, bra slag blev det iallafall.
Sen är det 7e hålets utslag. Det blev oxå ganska bra.

21/9

Jag skrev inget igår, det fanns inte tid för det. Men nu stjäl jag tid från texten för att kompencera.

Igår var det KrögarMixen. Jag spelade med pappa (som vanligt) Först när vi kom dit fick vi ett halvt dussin v1 bollar. Det var för att vi kom tvåa i BrandEx. Men iaf. Vi spelade som kråkor, eller aa. pappa gjorde. Han kunde ine driva över huvudtaget, men jag klarade ju den pressen iaf, så vi gick runt på 36 poäng och kom på 11e plats av 75. Helt okey om man ser det så.
Mitt pris blev en vinflarra. Och jag som älskar alkohol...Men men, den kan la mamma köpa av mig, det vore ju inte mer än rätt.

Så dansade jag igår med, men det sög. VI ska typ stå på händerna och flaxa med benen. Jag hatar sånt. Sen var vi tvungna att köra i grupper så man fick knappt dansa, för jag vill inte dansa på stengolvet.

Sovasovasova

Fan vad skönt det ska blli att krypa ner i sängen nu! Jag har degat hela dagen, helt slut sen igår. Jag börjar nog bli gammal..

Men imorron är det golftävling igen, hoppas det är bättre väder nu så jag slipper frysa händerna av mig. Men det är iaf KrögarMixen med spelform Greensome. Då båda slår ut sedan är det varannat slag på ena bollen. Priser består mest av alkohol, och frukt, men vad då? Det kan ju vara värt det med, eller hur?

Godnatt alla!

Street Kings



En ok film, kunde vart bättre, men man ska ju inte klaga

O'learys

Igår vart det iallafall O'learys precis som det var planerat för två veckor sedan. Söt-Malin bjöd mig på en alkobefriad drink (Jädrans god må jag säga). Och så vart det party av hela slanten! Sprang in i Harnesk med, det var ett tag sedan man träffade honom, och kul var det att garva åt hans försök på dansgolvet. ><

När jag kom hem typ vid tre eller nått sånt fick jag för mig att hämnas på Robin, som väckte mig igår när jag hade sovmorron. Så jag ringde till honom och han svarade med ett grymtande. Sen klickade han mig. Undra varför lixx. Jag hoppas att han fattade poängen, annars får jag göra om det flera gånger för det var kuligt!

@Malins

Sitter hemma hos malin och myser. Vi ska ut på krogen ikväll, och det blir nog bara jag och hon. Alla andra är så tråkiga och har inga pengar. Men vi ska iallafall ut och leva livt. Hoppas på att träffa några där som vi känner iallafall.
Vi har övat på Disturbia dansen med, men utan framgång känns det som, haha.

Men nu får la jag ta och läsa Orgasm boken, man kanske lär sig ett och annat ;)

Geografi provet

Det gick jättebra! Känns det som iallafall, sen vet jag inte om jag har rätt eller inte. Men det var 14 enkla frågor, typ räkna ut gradgrejsimojserna på dessa städer, o ekvidistansen och typ de olika projektionerna. Inga problem alls =)

Eftr provet gick jag och Julia ner på stan. Hon ska på Glamoooor party ikväll och hade inget blingbling bälte. Så vi letade förgäves i alla butiker men hittade inget. Sen ringde Julias moster som oxå var på stan, så vi gick för att träffa henne. Artig som jag är presenterar jag mig med "Denise" så såg hon lite undrande ut, så sa jag  "Dirre" Aha sa hon då, då vet jag vem du är.

Kul för mig.


Prov

I morron är det årets första prov. Det ska vli ganska spännande, men endå inte. Jag hoppas det går bra iallafall. JAg skulle vilja ha ett mvg i geografi, och då bör det gå bra på proven tycker man ju.

Men nu ska jag kolla vidare på Heroes innen jag ska mysa med Robin som kom hit och överraskade mig ^^

158 days to go

Gladare än mig kan ingen vara!



Jag känner mig lika glad nu som jag var den 7e december 2006, då jag tog bort min tandställning och 9 års lidande var över.


Urk

Jag är så där äcklig mätt nivet, så som man blir när man äter 10 gånger mer mat än vad magen får plats med? Men jag fattar inte, jag käkade en tallrik med blåbär och 2 mackor, det är väl ändå inte så mycket? Kanske bara min mage som tror det, nojjiga jävel.

Haha måste bara citera min mamma som var i mitt rum nyss:
"Du är en duktig ordningssam flicka, fast inte när det gäller ditt rum..."
Söt mamma jag har ^^

Höll på att glömma...

159 days to go

Längtar nått oerhört, snälla, får jag bara slå er sen? (A)

Korkade blogg

Här har jag en helskön bild. Men den går inte att ladda upp. Så ni får helt enkelt klara er utan den för tillfället, så ska vi se om jag inte kan fixa det till imån.

När jag nästan var hemma idag efter skolan så såg jag en röd nissan komma åkandes. (Robin har en röd nissan) Så jag trodde ju det var han, men det var det inte. Jag blev jätte snopen, och sen tom. Jag saknar honom otroligt mycket! Jag fattar inte hur jag kommer att överleva utan honom när han är i lumpen. 11 månader är han där och vi kan kanske sses varannan helg. Men bara kanske.

Hur ska det gå? Att vakna själv varenda morgon, att inte kunna ha någon att krama, att pussa på. Jag kommer bli sinnesgalen eller nått av saknad! Jag älskar dig så mycket Robin, och jag hoppas att din tid i lumpen kommer gå fort, för jag vill inte vara utan dig allt för länge.
<3



Oh ja, jag är lycklig!

Oh lyckliga dag

Dagen började med sovmorgon, började klockan 12. Skööönt livet kan vara!

Sen går man in på Crimson.se och upptäcker att bilder där kostar inget alls !lätt att vi kommer använda oss av dom på PA. Ett foto 30x40 cm koster 25 kronor! Hur underbart är inte det?!

Nu måste jag jobba vidare, skriva loggisen så man kan komma hem snart.

This is England

Jag vet, jag är lite efter med allt. Speciellt filmer, men jag har nu iallafall sett This is England. Det var en mysig film må jag säga, men den slutade kasst!
Jag köpte den när jag var i London i Augusti, den var på rea och då passade jag på att köpa den när jag hade hört så mycket om den. Det är ju inget köp jag ångrar, men jag vet inte om jag kommr att se den igen.



Shaun är söt iallafall..

Sjalar

De kvinnor som bär sjalar, köper de sjalen med kläderna? Eftersom de ofta matchar varandra, eller syr dom dom själva? För om de köper dom, är det som underkläder då med matchande bh-trosa som för dom blir sjal-klänning el. dylikt.
Jag kom bara att tänka på det och ville få det ur mig, och jag skulle bli glad om någon kunde ge mig ett bra svar.

160 days to go

Badvakt?

Nu har jag bestämt att jag ska gå en badvakts utbildning.
Men jag gör det bara för att jag ska få 50 poäng till och då har jag 2600 poäng och kan ta bort mitt ig i spanska som är 100 poäng och då blir det 2500 poäng, precis som det ska vara.
Vist är jag fiffig?

Men klockan 1500 ska jag vara på ett möte inför det, och jag hoppas det är ett kort möte, för jag orkar inte vara i skolan allt för länge. Så kan jag hinna med allt jag måste innan dansen ikväll.

Finns ondska?

Vi pratade om det idag på religionen/filosofin.
Även om jag har en ganska klar syn på hur det är och så, så vet jag faktist inte hur jag ska svara på den frågan. Jag menar, folk säger att Hitler var ond. Jag tycker inte att han var ond, han var bara en förbaskat bra talare, ge honom en medalj eller nått för det! Det var de som gjorde vad han pratade om som var onda. De hade en egen vilja som de inte lyssnade på och då får de skylla sig själva.

Sen tycker jag att ondska är vad man gör den till. Alla ser olika på saker och ting, och det gäller även ondskan. Allt blir vad man gör det till. Så är det och det kan man inte ändra på.

161 days to go

Wanted

Igår såg jag Wanted på bio. Länge sen det var bio, men jag och Robin har 3 presentkort på bio och de måste ju användas.

Jag har hört att den skulle vara dålig, men jag tyckte den var helt okey. Jag blir så pepp när jag har sett en sån film. Jag vill oxå kunna skjuta och skruva kulor! Fatta ballt det skulle vara!
Akta er för mig, annars skjuter jag er!!  Hahaha

Nä, men jag tycker ni ska se den, det är en cool film, och helt klart värd att se.

Objektiv

Min pappa åker till USA snart och då ska han (hoppas jag) köpa minst ett nytt objektiv till mig. Det är ju mycket billigare där än här i Sverige. Det enda jag kan oroa mig över är att han inte alls köper det jag har skrivit upp åt honom. Hans engelsa är inte så väldans på topp och han är en mästare på att göra bort sig, men jag hoppas innerligt att han gör vad han ska. Annars kan jag ju önska mig det i studentpresent ^^
Det gäller att tänka till ibland.

162 days to go

Illustrator

Har jag sagt att jag hatar det?
Annas säger jag det nu, jag hatar illustrator. Och nu måste vi pinas i över två timmar med det. Bara för att våra lärare inte ville ge oss hål när de inte är här. Jag tröttnar direkt på det. Vi sitter och gör obegripliga saker och jag vill bara hem! Dett är det tråkigaste ämnet helt klart.

Höll på att glömma..

Tror ni Jorden kommer att gå under nu när det har vart ett försök att återskapa The Big Bang? Jag hoppas inte det, men på samma gång så har jag alltid avskytt forskare och vetenskapsmän. Så det vore rätt åt som om de kommer döda hela mänskligheten för att förtå sig på universum mer. Jäkla töntigt.

164 days to go

Extreme home makeover

Är det bara jag som gråter när jag ser det programmet?

Jag tycker det är så kännslomässigt starkt att jag inte kan hålla tillbaka tårarna. Och husen! Helt underbara, jag får massor med inredningstips av att kolla på det. Vad jag blir mest förundrad av är hur dom hinner med allt. Jag skulle också vilja ha ett så vackert hus fyllt med underbara möbler och detaljer. Och rum som är ordnade efter mig. Helt underbart!

Haha skööönaste!

Ana låste upp och låste cykeln på samma gång. Hur bäst är inte det? Jag trodde jag skulle dö av skratt.
Och mitt hår ser ut som om jag skjulle heta Dirrovskij eller nått liknade.

Foto B

Vi var onda och goda idag, skulle ner på torget och se om vi kunde förfula och förfina stan. Jag vart god och kämpade som en tok för att få en bra bild. Det var mulet, torget var uppgrävt, det byggdes om och det var ambulanser där. Hur lätt är det så att få stan att se fin ut då?
Men det klänndes ändå som om jag fick några bra bilder. nu ska vi se vem som var bäst, de onda eller de goda.


Mössprovning!

Vi provade studentmössorna idag!! :D
Nu är jag så himla pepp på studenten så jag vet inte vart jag ska ta vägen!
Jag beställde en diamantmössa med mitt namn och klass på framsidan och "Student 2009" på baksidan. Sen beställde jag en mysdress med mitt namn på och ett par trosor, men dom fick jag gratis så det vart bara lite grädde på moset.

Jag vill bara ha hem allt nu, det kommer vara så mysigt att veta att snart är det över! Snart slipper jag gå onmkring i Tessins korridorer.

165 days to go

Hösten är häär

Jag tycker inte alls om hösten. Det har jag nog aldrig riktigt gjort. Det är en dålig årstid då mycket tråkiga saker händer. Först och främst blir träden nakna, det är så fult att se på. Fint med alla färger men jag föredrar det gröna på träden.
Sen regnar det så mycket och man köpeer nya snygga skor att glänsa i som efter en halvtimme på stan är förstörda efter allt regn. Så man slänger bort pengar på snygga skor så då använder man sina gamla skor som det är hål i och då blir man blöt om fötterna ist och blir sjuk.
Och så är det så många som gör slut vid den här tiden. Var och vartannat par tröttnat på varandra, jag förstår inte varför? Det är ju när det är kallt som det är skönt att ha någon hos sig. ?

166 days to go


Illustrator

Sitter och kämpar med illustrator för tillfället. Känner att jag inte är riiiiktigt hajj på det va´
Men jag hoppas nog att jagh ska lära mig nångång, annars kommer jag inte få ett betyg i Grafisk. Och det vore ju oerhört tragiskt...

Blir man galen för mindre eller!?

Mitt internet hemma har kollappsat. Det är inte så lyckat kanske, när man har massa saker som man måste ha det till.
Men jag kan iallafall berätta att igår var ja ute hela dagen och tävlade finalen i Ortskampen. Dat var en lagtävling där de sex bästa resultaten räknades samman. Västra kom sist, sen östra, Stigtomta, Oxelösund, Kila och vann gjorde Tuna. Men vi kom på andra plats och det är ju bra det! 
Men i den individuella tävlingne kom jag på 6e plats av 60 startande och det är bra för att vara jag. Eller, jag spelade som en kråka de första 9 hålen, låg 4 under mitt hcp, men jag spelade upp allt på baksidan så jag fick 36 poäng. Kul för mig! :)


Partajet igår

Jaa... jag partajjade igår. Vi var hemma hos Malin och Jens till att börja med, helmys däär.Massa folk jag inte kände och massa folk jag kännde, så det var en bra blandning.

Vid 11 tiden gick vi ner mot stan och skulle till O'learys dom öppnade ju i onsdags med sitt nya dans golv. Bull shit! Dom hade inte öppet och skulle öppna typ idag (lördag) istället. Jaha ja, vad skulle vi då ta vägen? Vi tänkte att vi skulle in på Tellus ist, men vi hade för mkt killar med oss, så det skulle inte funka.

När vi stod vid Tellus gick Malin, S och E iväg, E fick sné fylla och det var bara att försöka få henne hem. Hon bor ca 100 meter från Tellus, men en person soom inte vill något är ganska svår att få med sig. Tillslut fick pojkarna bära henne till en bänk där hon satt tills hon var redo att ta sig hemmåt. Hem till henne gick det ganska bra, sen slocknade hon.

Så följde jag malin och Jens upp på öster för att hämta Robin och Tommie som hade vandrat iväg nån annanstans och lyckades få med dom hem. (Fast inte utan att båda spydde några gånger)

Så min kväll igår bestod mest av att ta hand om massa människor, men jag klagar inte, jag hoppas bara att de lär sig att inte dricka alkohol!


Pepp?

Hur ska man orka gå på krogen ikväll när man knappt kan prata? Men har man lovat så många människor får man nog ta och ställa upp endå. Det känns ju inte mer än rätt att göra det. Eller hur?

Denna natt var oerhört jobbig. Först hade jag tagit bort bandaget som satt som skydd för min p-stav, så jag kunde inte sova helt bekvämt för jag var rädd att mosa min arm eller något. Sen om jag låg på höger sidan för att somna vart jag helt täppt i näsan på den sidan och vände jag på mig blev det tvärt om. Varför är det så?
Usch, usch, vad jag inte alls tycker om det här med sjukdommar och sånt. Varför ska det ens finnas? Helt onödigt tycker jag, man borde kunna utrota allt som har med det att göra. Fast då skulle många bli arbetslösa för att det inte behövs några läkare längre. Nästan inte iallafall.

Sjuuker?

Jag tror jag är sjukker.... :(
Dumma Sabrina som smittat mig tror jag, och så Robin, men det är sånt man får ta. Jag är helt igenkorkad i näsan och så har jag fått ont i huvet. Och förut mådde jag så illa att jag la mig o vilade på kösgolvet, men det är bara för att golv är skönare än sängar när man mår illa. Så det så.

Jag som inte blir sjuk, hur ska jag nu tackla detta? Eller jag hade typ halsfluss innan sommaren, fat det bröt inte ut på mig, så det gills inte, annars är det flera år sen jag var sjuk sist...inte bra detta alls, men klart jag kommer till skolan imån, jag kan ju inte missa en dag. Det skulle vara det värsta som kunde hända!

168 days to go

p-stav

Igår satte jag i min p-stav. Jag var livrädd. Det erkänner jag. Jag har hört så många spökhistorier om hur ont det gjort, vad som kan gå fel och massa sånt.

Men när jag kom dit fick jag först göra ett graviditetstest (det var negativt) sen fick jag lägga mig i gynnstolen på sidan så det skulle vara lättare att föra in staven i armen. Sen fick jag lokalbedövningen och det spände lite granna, men det gjorde ju inte ont. Bedövning är ju bara som det är. Sen väntade vi ett tag så bedövningen skulle verkligen värka bra. Och s tog hon fram sprutan med staven i. Den är läskigt stor och grov, men den är utformad så den inte ska kännas så mycket. Sen märker hon att sprutan är typ trasig eller nått, men hon hade en extra för säkerhetsskull, så jag fick den ist.

Så säger hon innan hon ska börja att det inte kommer att göra ont, menjag kommer känna att hon gör något och sedan höra ett klickabnde ljud och så är det över. Jag kollade bort och sen tänkte jag ´"Ska hon inte börja snart?" Så klickade det till och det var över. Så det gjorde inte alls ont, jag kände inte ens något.

Så om någon har varit rädd föra tt sätta i en p-stav för att det ska göra så ont, så är det bara myt. Det känns inte ett smack!

Ägd av läraren

Haha på Mediekommunikationen pratade vi om hur man blir påverkad av filmer och sånt. Jag sa att min syrra hade vart tvungen att lämna mig på bion när jag var för liten att se filmen.
Min lärare frågade mig om jag fick några men. Jag svarade att jag inte alls fick det.
Då sa hon snabbt: Men vi ser ju hur du ser ut!
Fy fasiken vad jag inte alls var beredd på det. Hela klassen garvade och jag visste inte alls vart jag skulle ta vägen.

Jag vill se Glasblåsarnsbarn! Den var den bästa filmen jag sett tror jag! qw

169 days to go

Nachooos

Vi hade nyss lunch och jag lyckades få med mig Julia och Ana ner till stan för att käka natchos. Jag beställde min älskader natchos tallrik utan grönsaker, självklart får jag grönsaker. Jag klagar och ska få en ny tallrik. Den nya tallriken är det ingen sallad på , men majs och allt annat skit. Jag klagar igen och får mina pengar tillbaka. Kärringen var asarg på mig för att de var tvungna att slänga massa mat, men hade jag fått det jag beställde från början hade inget hänt.
Para?

Godnatt alla

Nu bör jag sova, har en nervös dag framför mig imorron. Vad som händer skriver jag om då, ananrs är det ju inget kul. Sen börjag sova föra tt jag måste orka upp så jag hinner med bussen till skolan, för jag åker bil hem då min älskade hämta mig <3

Gammal jag lät nu då "Då min..." Så säger man inte xD

Cykel pajjaren

För ca 2 veckor sen pajade jag min cykel. Bromsen låste sig på bakhjulet och jag kunde inte rubba cykeln ens en millimeter. Så nu har jag använt mammas cykel att ta mig till och från skolan och allt möjligt. Men idag kärvade även mammas cykel, den lixom hoppade över lite granna när jag trampade, och det var jätteläskigt.

Sen när jag skulle hämta min cykel för att cykla till folketshus sa jag till Ana: Jag tror inte jag är menad att vara nära en cykel, först har jag sönder min, sen nu håller mammas oxå på att gå sönder. Så ser jag att på min (Mammas) cykel ligger det en annan cykel. Så jag grabbar tag i den cykeln och försöker lyfta bort den, men den har fastnat, så jag drar o drar och tillslut flyger den andras cykelsadel bort, och ligger på marken. Wuups...!

Men när den var borta gick det mycket lättare att se vart den hade fastnat, så efter en liten studns jocklande hade jag fått loss min (Mamams) cykel och kunde nu ta mig till Folkan. Men dock hade jag ju haft sönder någons cykel, men det var inte med flit, men jag lät sadeln ligga kvar på marken, jag vågade inte försöka sätta fast den, då hade säkert styret lossnat....

170 days to go

Nu har jag ett besked

Handels ringde idag och talade om hur det blir med jobbet. Jag får inte behålla det, men jag får en månads uppsägningstid, som jag inte kommer att jobba, men få betalt för. Och det känns väl helt okey, men jag hade hellre behållt arbetet och tjänat mer pengar....

RSS 2.0