Resa!

Jag vill iväg! Långt bort, eller bara bort.

Så länge det är varmt så bryr jag mig inte..

Jag älskar turkiet, det är ett underbart land. Men det är alltid kul att prova något nytt. Jag skulle inte tacka nej till en weekend i milano...


@ work

Jag är på jobbet nu, har en lugn stund. 
Började dagen på Invite, men Sara som skulle jobba på EssGes var sjuk idag, så jag fick springa till butiken och ta hennes pass. Det gör mig inget, det är skönt att vara här och fixa allt som jag måste hinna med, men jag har mer att göra på Invite. Det är kläder som ska packas, golvet ska rensas efter leveransen i fredas. Det är kaos där borta och Arja, Anette och Riitta är på visning.
Nä, nu måste jag jobba vidare, hänga upp lite nya plagg..
Ha en bra dag! :)

The last bounce

Nyköping-Norrköping
Norrköping-Nyköping
Nyköping-Stockholm


Det är lagom fläng på en dag....

I Norrköping kollade jag mina ögon, det såg jätte bra ut och vi var jättenöjda med läkningen. Nu behöver jag inte komma dit förns i januari nästa gång. Helt underbart!

Sen åkte jag direkt till Stockholm för att kolla på Bounce.

Holy crap vad det var grymt! Jag fick äntligen se Gökboet, helt fantastiskt. Jag kan inte hjälpa att jag blir så tagen av deras danser. Numren är överraskande, snygga, men endå enkla. Jag hade ståplats och hamnade mittframför scenen, jag hade full syn på vad som skedde och jag vill gå igen!!

Slutet var känslosamt, dansarna grät, det var vackert..

Jag ska inte avslöja något, mina vänner ska gå i morgon, det vore ju trist för dom att läsa om allt här. Men ojojoj


Hurtbulle

Ojojoj, jag fick fnatt idag efter jobbet. (Jag skyller på fint väder och dåligt samvete) Så fot jag kom hem bytte jag om och sprang en vända!

Det var första rundan jag sprang sen vintern kom, och nu är det bara för mig at gräva fram cykeln och cykla milen till jobbet varje dag, jag kommer må så mycket bättre då, även skönt att spara på bensinen.


Lördag!

Mitt i helgen och jag har jobbat som en galning de senaste dagarna.
Jag jobbar i morgon med, så jag sitter fast i vagnhärad utan att kunna göra något rolig.

Igår när jag jobbade fick jag en liten panikattack.
Jag är galet rädd för spindlar och det var en jättestor spindel på golvet. Precis brevid mig.
Jag rusade in i personalrummet för att hitta något att döda den med, men hittade inget. DEssutom hade jag iinga kunder inne just då, så jag kunde inte be om hjälp.

Det blev tillslut så att jag gick till kassan eftersom den är längst bort från spindeln och hyperventilerade och tårarna rann. Tillslut kom en kund och hon hjälpte mig att leta efter spindeln så hon kunde döda den, men den var borta!

Så idag när jag jobbade vågade jag inte gå nära stället jag hittade spindeln på, och när jag var själv i butiken stampade jag jättehårt i golvet föra tt skrämma iväg spindeln.


En sån här filur hade jag i butiken...

Bäver!

I Vagnhärad finns en bäver, det enda spåret efter bävern är alla träd som ligger överallt. Men idag när vi var ute med hunden satt bävern där på en stock och glodde på oss.
Det var första gången jag såg en bäver utanför vattnet, och så nära. Det var ascoolt.
Tyvärr hade jag inte någon kamera med mig, så ingen bild på bävern blev det.. men jag hoppas jag får se honom igen, då ska jag ha med mig kameran, och bra bilder ska det bli!
Nu ska jag kolla på Baksmällan, bättre kan det inte bli :)

Högskoleprovet

Idag gjorde jag högskoleprovet!
Jag gjorde det förra året och trodde inte att jag skulle göra om det, men så gjorde jag det endå.

Facit till dagens prov släpptes för en liten stund sedan och studera.nu är toksegt för alla vill kolla sina svar.
Jag vet inte om jag är besviken eller arg på mig själv. Det kändes så jäkla bra när jag skrev provet, men jag fick inget bra resultat. Jag ligger nånstans där jag var förra året, så jag kan ha slösat bort 350 kr på inget alls.

Fan.

Destination.se

Vad gör ni när ni bara sitter vid datorn och sitter?

Men kan inte bara hänga på olika bloggar, fb, bdb osv..

Jag hänger på Destination.se och kollar på hotell. Jag har hittat så många underbara hotell som jag vill åka till och vi har ju sagt att vi ska iväg, men det verkar inte som om det kommer ske. Först hade inte jag några pengar, sen opererade jag mig, och nu har inte Robin nägra pengar..

Men oj vad jag vill bort! Värme, sol, bli lite småröd...


Detta är 3 år sedan, jag har fortfarande brännan kvar...


Brand

Igår när jag åkte "hem" från hamma såg jag ett hus som brann. Det var första gången jag sett ett hus brinna live.
Det var coolt och jag ringde inte till 112. Jag visste inte exakt vart det brann, och vad ska jag säga? "Det brinner i ett hus som man ser från motorvägen?"

Nje.. det funkar inte.

Jeff Dunham

Jag har spenderat den senaste timmen åt att kolla på Jeff Dumhan.
Bäst helt enkelt!

Kolla HÄR

Linköping

1 april åkte jag och Robin till Linköping för att hälsa på Viking.
Han och Robin gjorde lumpen ihop och har typ inte setts sen dess, jag har aldrig träffat honom irl. Gren skulle också komma ner från stockholm, spännande spännande.

Viking sa att han bodde i linköping, ehh..NOT! Han bor 2 mil söder om stan på en gård. Lerigt överalt, och jag hade mina nya klackar på mig..Mindre lyckat där.

Viking har en dansmatta som användes riktigt flitigt, den dansades (läs skuttades) det på till klockan 3 på mornarna. Den stod på 24/7. haha, och endå sög vi stenhårt..

andra dagen var en flitig dag. Vi red på Vikings hästar, jag har inte ridit på typ 12 år. Det var ovant som tusan, men Harald som jag red på ville inte gå nånstans med mig. Så vi stod mest still och mös. Men det var skönt, jag frös nästan arslet av mig...

Efter ridningen åkte vi in ill linköping och spelade laserdome, skitkul och jag var inte sämst :) Eller första gången var jag det, men då var det bara vi och Vikings bror. Och dom fyra har alla gjort lumpen..

Andra vändan körde vi mot några strangers, då hade jag fyra bakom mig av 14 totalt..
Men mitt hår lyste som vanligt, det är inte bra med blekt hår om man ska spela laserdome. Så är det bara...

Efter den krigande stunden i mörkret var det bara att åka hem och göra sig i ordning och åka tillbaka till linköping. Krogen var det sopm gälde och det var äckligt dött på dansgolvet när vi kom dit, lagom med folk var det där. Men ingens om dansade. Det var så illa att de hade en tv på. Fy fan kände jag bara..

Så kom deet två tjejer fram till mig o frågade om jag var på att dansa. Självklart! Upp och studdsa och två minuter senare var det fullt på golvet. Det är så det ska vara!

Det var en snubbe som kladda lite, men oj vad Robin blev arg, jag blev helt varm inombords. Så ska en bra pojkvän vara. Jag fick även se den perfekta blinkningen. Ni vet så som man flörtade förr i tiden. Det var asballt att se det. Haha..

Men intrycket av utelivet i Linköping är att alla är så skabbiga. Finns det inte några snygga människor i den staden eller? Shit vad Nypan är så myket snyggare..


Innan vi skulle rida. Skäggmössan är HET!






Filmer och fler bilder kommer lite senare..
 

RSS 2.0