30 maj

Jag blir så himla trött på dryga människor. Jag och pappa spelar en tävling som heter First Open och nästa match ska vara klar innan 6 juni. Det är om en vecka. Hela förra veckan jagade pappa dom vi ska möta för att boka en tid för matchen och för oss är det bäst om vi spelar på Åda, dels för att det är en bra bana och det är i mitten för oss alla. Det är rättvist tycker vi.
Äntligen har vi fått ett svar på mailen och det var: "Jag förstår har ni hemma bana och får bestämma eller ?"
Inte något om vilken dag som passar för dom eller något. Jobbiga typer.

Principer och ben

Har pluggat på om socialtjänstens och förvaltningsrättens principer idag. Det kan vara bra att kunna på tentan jag har på onsdag. Duktig jag är.

Men det klart att jag itne bara pluggar, åkte till Jula och köpte träolja, fixade utemöblerna. Så nu ska de kunna hålla ett tag iallafall.
Håller även på att plöja igenom bones. Det är riktigt bra, men som vanligt är det svårt att få ett sammanhang om man bara ser ett avsnitt lite då och då, spännande.

6 dagar kvar

Då är det bara sex dagar kvar till sommarlov.
Pluggade på gamla tentor idag, och det var inte så svårt..det bästa är att Carol har lovat göra tentan lättare än det individuella seminarie vi har haft. Och det fick jag ju ett G på, så jag är inte orolig alls.
Gjorde även klart allt jag hade som kompleteringar från tidagare idag, eftersom det har varit mycket grupparbeten, måste kompliteringarna göras i grupp också och det är svårt att hitta någon dag som alla kan.

På lördag får jag även finbesök av självaste Natalie, underbart.. Jag hoppas på bio och baksmällan 2 någon som har sett den än?

Hemkommen

Igår var vi på resande fot. Klockan 11 gick bussen från Härnösand till Sundsvall och klockan 12 tog vi tåget till Stockholm. Halv 5 gick tåget vidare ner till Nyköping och där tog vi bil till Örebro och var hemma vid 8 på kvällen. Det är en ganska bra resa att göra på en hel dag, 9 timmar tog det allt som allt.
Det är skönt att det bara var en helg, barnen var väldigt uppåt väggarna men det är mysigt. Jag träffar dom inte så ofta längre, eller jag har aldrig träffat som så ofta. Bilder och annat smått och gott kommer inom kort, jag måste bara räkna ut hur jag kan få min kamera att funka med min dator..

Härnösand

Är uppe hos systern min. Kom hit igår eftermiddag och åker hem imorgon ganska tidigt. Det har varit en ganska trevlig helg, vi har jagat finsaker till en cykelfest efterrätt idag, blev vita tabletter och gröna fat. Jag sprayade även lite grenar och kvistar vita och la på bordet, riktigt fint. Pysslarn det är jag det.

.

Tentan ska in idag. Jag är SNART klar. Lovar. Nej, men det är faktiskt sant och det känns mycket bra att ha gjort den nu, lätt ett G.
Sen ska jag ner på stan medTove, hon vill ha lite hjälp med sommargarderoben. Själv ska jag inte köpa något, jag slängde en hel pappåse med kläder igår, och jag har fortfarande inte plats för alla mina kläder. Jag behöver en ny hylla för mina skor så jag kan använda dom hyllorna jag har till skor nu till kläder. I sommar lär det ju bli London också, och jag åker bara dit för två saker: Träffa min bror och shoppa.

Rain

Mm.. det regnar ute och det är så mysigt. Smattrandet på rutorna.
Kommer ihåg när jag var liten och dansade regndansen med nattisplutten i regnet utanför mitt hus. Det var tider det.
16 dagar kvar.

On everybodys lips

Here I come, here I come...
Damdadamdadadadam
Lipstick är lätt bästa låten ever.
Skuttar omkring och kan inte sluta lyssna på den.

First Open

Jävla skit!
Spelade första matchen i First Open idag och förlorade på särspel. Fan att jag skulle tappa på slutet, eller jag tappade inte, de blev bättre. Men spel mässigt var jag asbra. Fyra streckade hål och 38 poäng. Helt kanoners.  Jäkla skit att jag inte lyssnar till min instinkt ibland.
Jaja, nu är det förlorarpoolen som gäller, men det är ju ganska bra det emd, för de bör ju vara sämre och då finns det en bättre chans för mig och pappa att vinna. För jag ska till Madeira. Så är det bra.

Golf, golf, golf

Tänk vad den sporten kan vara rolig. Även om det inte går något vidare.
Förra helgen var det årets första tävling, det gick dock inget vidare, en 6e plats blev det. Men bara 34 poäng. Nu i helgen r det dags igen, första omgången av First Open och jag och pappa ska möta Aram som vi vann över förra året och en ny snubbe från K-holm. Jag hoppas vi kan spela på Jönåker, men annars får Nyköping duga. Grejjen är den att Nyköping har inga bra greener, så spelet blir mycket sämre än vad det borde bli.
Bara vi vinner så blir jag glad. Peppa, peppa

6 maj

Om en timme ungefär ska jag ta och tuffa hem till pappa. Hoppas det blir grillat till middag, för det är något som han kan. Grilla gott. Tänkte även ta en sväng bort till godisbron och köpa lite lite snacks till helgen. Bara för att ha till golfbanan så jag håller mig pigg hela tiden såklart.

5 maj

Radan 5 maj! Det är galet vad tiden går fort.
Torsdag är det också och det kommer bli en kalasbra helg med massor av golf både på lördagen och på söndagen.
På söndagen är det även tävling: Tommys Grand Opening. Jag bara måste vinna. Inte för att det är viktigt, utan för att det är min grej på Tommys tävlingar. Topp tre måste jag komma iallafall. Och har jag en sån runda som jag hade sist fast lite bättre på green så kommer det nog inte att bli allt för svårt. Jag får inte sträcka något hål bara.

...

Jag som tyckte det var varmt i morse och så haglar det/ regnar det när jag cyklar till skolan. Inte als så kul eller härligt vårväder. Jag menar, det är ju bara 30 dagar kvar till sommarlov. Det är nu det ska vara bra och härligt väder så man kan bygga upp en bränna innan sommaren och slippa bränna sig när man springer omkring i bikini.
Seminarium i morgon, det ska bli väldigt spännande. Jag har inte fått alla delar till JO och rättsfallet, hur ska det sluta?

måndag.

Ny vecka, nya utmaningar.
Dagen började med att vi bytte till sommardäck. Jag fick uppdraget att rulla från lägenheten till bilen. Sjukt jobbigt, och jag kan bara ta ett i taget, så åtta gånger skulle jag behöva gå. Men jag mitt spån tar FEL däck! Så jag rullar tillbaka sommardäcket till lägenheten istället för vinterdäcket. Sjukt jävla jobbigt.
Nu blir det skola och föreläsning av åklagare Eva Nånting, nånting.

1 maj

Tänk att det alltid är dåligt väder valborg/1 maj? Det har regnat nästan hela dagen här hemma, utanför lägenheten. Nu är det iof. ganska skönt, jag slipper lyssna på gnisslet från gungan utanför fönstret och alla barn som springer skrikandes omkring.

Men det är alltid lite bätte med sol. Såg förövrigt att det ska SNÖA på tisdag! Hur är det möjligt??


1 månad kvar till sommarlov! Nedräkningen har börjat.

RSS 2.0