Dans

Snart sticker jag till Västerås. Jag ska hålla en dansgrej på en ungdomsgård. De har sett fram mot detta i flera veckor, så jag kan ju inte vara för dålig trots att det var flera år sen jag dansade street. Men det går nog bra. Hemma igen strax efter 12...

Tavlor

Nu har vi ÄNTLIGEN fått upp två tavor i vardagsrummet. Det ska upp en till, men vi har inte bestämt motiv..Jag känner att det blir nog väldans bra det där. Sen är det inte så mycket kvar innan vi är klara här hemma tror jag. Det går inte så fort fram, men det går frammåt.


Bilderna är mina egna.
(Japp, filtarna är stökiga, det kan inte se perfekt ut hela tiden.)

Coop

Haha, jag skrattar ihjäl mig till Coops nya reklam. Denna vecka har de rea på taco saker. Så slutar hela reklmen med:
Tacohej.

Haha, så himla kul det är.
Klaga INTE på min humor.
tacohej för mig.

KRIS

Vi hade en föreläsning från KRIS idag. Så jävla grym den var! Det var två killar som jobbar på Kris, och Unga Kris som båda hade missbruksbakgrund. Vi fick höra deras historier och det var helt olika varandra vilket tydligt visar att det inte spelar så stor roll vilken uppväxt eller vart man kommer ifrån för att hamna fel i livet. Det var viktigt för oss att göra det tror jag.
Bra dag idag.

15 februari

Mmm...Stockholm var jättekul. Träffa barnen igen och mina syskon. Dock var inte maten så jättetoppen, den blev inte serverad som jag hade beställt och det var kallt. Det var inte värt 260 kr..
Jobbigt blev det när vi skulle hem, tiden gick galet fort och vipps var klockan halv 10. Vi kom inte till Örebro förns halv 2 på natten. Vi hade lämnat bilen i Vagnhärad, så det blev lite fram och tillbaka åkande.



Sen har vi hunnit med att ha alla hjärtans dag. Det är inget vi firar på något vis. Vi badade och hade massa ljus. Det fick räcka. Det är endå bara en dag som är till för att köpa massa saker till den man älskar. Vore det inte mysigare om det överraskade?

Snöhög

Hum..Jag tänkte ta bilen idag eftersom det snöar så mycket att det är jobbigt att gå till skolan. MEN! När jag kommer till parkeringen ser jag en snöhög där bilen har stått. Bilen är helt insnöad, för inte var det någon plogbils om hade skapat denna däringa snöhögen.



Bild från 2009 typ i december. Nu är det februari 2011 och minst lika mycket snö!

Va?!

Vad är det med denna snö?! Va?!
Det som var så fint och torrt på marken. Nu hittar jag inte ens bilen under all snö.
Kan det inte bli sommar och varmt snart?

Step Up

Mm...Step Up ska jag titta på nu. Jag satt och lyssnade på musiken från filmen och kom på att jag inte har någon koll på hur filmen är längre trotts att jag har sett den hur många gånger som helst.

Dans är bäst. Så är det bara!


Här har vi mig på scen till Bond, theme song.

Inställd

Min kurs blev inställd idag, men det gör inte så mycket. Jag har tusen andra saker jag måste ta itu med. Så det ska bli skönt med en hemma tisdag.

Och det blev lättare att träna vanligt om man säger så idag, jag slipper bli trött till mitt pass senare vilket är bra.

Enchilladas blir det till middag ikväll. Gott och lagom fett.

Gaahhh!!!

Kan det bli en bättre dag eller?!?!?!

Som ni vet var jag ju på Nellys skoparty förra helgen, och det vart lite av en besvikelse med godiebagsen och allt det där. Men så idag när jag kollade mig mail fick jag veta att Telia som sponsrade Nelly hade valt att lotta ut fem par skor till fem av kvällens gäster. Och gissa vad?

JAG ÄR EN AV DE FEM!!!


Det är helt sjukt!
Det bästa är att jag fick Toves par skor, så nu ska jag få tre par skor och resten får bara ett par. HAHAHA!
Jag är så sjukt jävla lycklig så det går inte att beskriva!

Problemet är att jag inte vet vart jag ska ställa dom. Jag måste nog fråga mina snälla föräldrar om jag inte kan ställa mina dörrar hemma hos dom så jag kan sätta upp en ny skohylla i klädkammaren...För jag gillar inte att ha skorna ovanpå varandra som jag har nu...

Tre par skor. Gratis! Det har inte sjunkit in än...

Storstädning

Jahaja, då är lägenheten ett kaos igen. Jag fattar inte vart all damm kommer ifrån? Snuskigt värre är det. Så städas måste det göras. På riktigt. Inte bara dammsuga lite i ena hörnet, utan skura väggarna och diska golvbrunnar ska det göras.



Yes, jag ligger på den nytvättade spisen och gör rent fläkten. Så duktig är jag och rent är det!

RSS 2.0