Allmänt störd brud.

I helgen började jag snacka med en tjej som min killkompis känner. Och hon var helt iskall o jävla dryg i hela huvet.
Igår snackade hon o jag på msn, jag addade henne för det vore lite kul o se vad hon gör.
Idag skrev hon till mej på bilddagboken o sa: Förlåt för att jag var så taskig mot dej på msn.  20 minuter senare skrev hon: Eller förresten, jag tar tillbaka mitt förlåt.
Orka vara sån.  Jag bryr la mej inte vad hon säger till mej på msn. Jag känner inte henne. O vill hon vara dryg så visst. Men hon är jävlig mot min kompis o det stör mej. För han har itne gjort henne ngt heller.

Vi fick veta vilka grupper vi ska jobba i på Mediekommunikationen. Jag hamnade int med någon jag hade velat. Fast det var lovat så. Men jag är nöjd endå . Hamna med enbart mina bästa vänner utom en. Så jag ska ju inte klaga.
Sen köpte jag skoooor idag. På din sko. Kosta 100 kr. Det är helt ok. Men jag har så jävla mkt skor, så jag ska nog inte köpa på ett tag nu.
Iallafall inte förns det är sommar.

http://mariavuitton.blogg.se
 kolla in hennes blogg.
den är bra =)

Puss hej sålänge.!

Lätt värt.

Det är sjalen som gör det. Det har jag precis kommit i underfund med.
Eller, jag kom på det för 2 år sen. Men så är jag snål. Så det blev igår o idag som sjalar kom in i mitt liv. Om man nu kan säga så.

Vad ska man göra när man är helt säker på att ens nästan bästa väns pojkvän är otrogen, men hon inte vill lyssna när man säger det?
Ska man låta det fortsätta, eller?

Stresshanteringsdag idag förövrigt. För att få oss mindre stressade. Det var något av det mest stressiga jag vart med om. ><  Men massage tackar man ju inte nej till.? Det var iaf skönt.

Nu är jag ensam hemma i några timmar, ska kanske plugga? Jag orkar inte det. Men jag borde, o enligt min mamma ska jag ju hitta på läxor til mej. Tror hon jag är korkad eller?
I morron har jag även sovmorron. Jag tar mej det. Men jag fick för min lärare, för jag behöver inte ha den info som vi ska få på lektionen. Det är lätt värt.

Ah :)

Precis sett Gossip Girl.
Det var massa braigt :D  Jag har läst den första boken, men jag tycker nästan att serien är bättre, jag fick mer grepp nu lixom. Oh vad glad jag blev.

När jag km hem från stan, jag o en klassis var o handla lite smått idag, hon köpte en jättesöt väst/linne på hm o jag köpte en ny sjal. Men jag ska nog köpa en till i morron, fölr jag valde mellan 2, o köpte den ena, men när jag kom hem kom jag p att jag har 20% rabatt där. så jag kan ju köpa en till :)

Men när ja gkom hem gnällde mamma massa p åmej. Bara för ett litet ig p matteprovet. Jag kunde ju allt jag gjorde, jhag fick bara ig för att min lärare är cp, o inte fattar att jag hade gjort rätt. Men mamma var iaf jättearg som hon alltid blir när jag har fått ett sämre betyg.

O jag längtar tills på måndag! <3

Har jag tur så kanske jag får sällskap hem från gbg i helgen, min granne är där nere, men han kommer inte hem, så då har man nån att prata med :D O det vore roligt, för det var ett tag sen jag träffa typen.

ja, o så blev det tisdag.

detta var nog den jobbigaste morgonen på länge.
Jag vaknade nit i natten och trodde att jag skulle gå upp, tills jag insåg att klockan bara var 2. Så att kunna gå upp halv 7 var inte lätt.
Så det blev att nästan försova sig men jag och Robin han precis till bussen. Och det var sista gången jag kommer att se honom på en vecka.
Vi har aldrig varit ifrån varandra så länge. Det är galet. Jag vet.

Just nu har jag fotolekton. Vi ska fota produktfoton. Och temat är ekologist och unisex kläder. Det är ju inte lite svårt? Men jag tror det blir till att fota jeans. Det funkar ju, o det är inte så dyrt som man kan tro. Så det bör funka.

Blä för denna dag, o jag kan ine bestämma mej för om jag ska stanna kvar i jobba med bokomslaget efter skolan, det går ju en buss när vi slutar hem, o annars måste jag vänta jättelänge på nästa buss, o det orkar jag itne.

Men nu bör jag jobba vidare, seriöst, det är inte en enda människa i salen, det är första gången det händer skulle jag tro.
Och idag får jag veta om jag får låna blixten som jag behöver på lördag när jag ska ner till Gbg o jobba som otograf :)
Puss på det.


Kom till mej nu!!

image6

Robin Jansson. Jag älskar dej!
jag behöver dej hos mej nu. Jag kan inte vänta i två dagar till för att få träffa dej. jag saknar dej så mycket att jag snart spricker.
jag vill känna dina armar runt min kropp, jag vill bara ha dina läppar mot mina. Känna mej älskad. så som jag alltid känner mej när du är hos mej.
Du är den jag älskar, och känner mej säker hos, jag har aldrig brytt mej om någon på samma sätt som jag gör nu. Det vet du.
Du är den som upptar mina tankar hela dagarna, hela nätterna, allt jag vill är att du ska må bra, vara lycklig.
Du är den enda.
<3

Danstävling

Nästa vecka är det DM i bugg.  Min kompis ska tävla sin första tävling då. Jag önskar jag kunde vara där och hejja på henne och hennes partner.
Jag har ju själv tävlat i 4 år. och jag vet vad som förväntas av en. De vet det inte. Men jag träffade dom igår när jag var ute och dansade. Så jag gav dom massa tipps och ideér.

Det värsta vore faktist om de vann. Man ska inte vinna sin första tävling, för DM är mycket lättare att  komma bra till än andra tävlingar, som tex Pepparrotsbuggen. Det är fler från hela Sverige som tävlar på tävlingarna än på ett DM. Och i deras klass är det inte heller så många. Men om de vinner så är det ju underbart för dom.

Jag saknar att tävla själv. Jag skulle vilja hitta en partner som jag trivs bra med, men det är inte så lätt. För de jag vill dansa med är redan upptagna eller så är de i en anna klubb o så tar det så mycket fritid att dansa med någon. Det är ofta sena kvällar, långa färder, och sen när man väl har åkt ca 10 mil till en tävling och dansat i 90 sekunder så ska man åka hem igen. Det är jobbigtl

Men man vänjer sej vid att bara dansa för att det är kul, men iår ska jag inte bugga längre, jag känner att 450 kr kan jag använda till annat och jag kan ist vara ute och dansa när det är dansband här ist. Och jag kan ju åka och hälsa på på Atlas när de tränar :)


Äntligen fredag kväll

Och jag ska vara helt ensam och bara ha tråkigt ikväll....
Det är inte så pepp, men jag kan kanske underhålla mej med en bok? Eller nej, för den enda boken jag läser för stunden är boken vi måste läsa i skolan, och jag orkar inte med skolarbete just nu.

Och så har jag ont i ena ögat för min lins är cepe. Den bara skaver, det är i alla fall ny månad snart och då får jag byta linser. Det är det bästa med en ny månad ><

Jag vet fortfarande inte vad jag ska ge Robin den 4e. Han och jag har 6 månader då, och vi sa att vi skulle ge varandra något litet.  Men jag vet la inte vad något litet" är....

Oh! nästa vecka när jag ska till Göteborg så ska jag vara fotograf på min morbrors 50 års fest :) Det kommer bli jättekul, hoppas bara jag får låna en bra blixt från skolan, för jag ar ingen extra, o den jag har blir så direkt på lixom. Så det är bättre om jag kan reglera det lite.


Godmorrgon allihopa!

Ja, dår är klockan 0950 och jag har precis ätit frukost.
Det är ganska skönt med fredagar eftersom jag har en väldans lång sovmorron.

image5

Ute så vräker regnet ner vilket inte är allt för roligt, men jag har nära till bussen så jag tar nog den idag. Jag måste fan bli bättre på att cykla.
Jag cyklade faktist i onsdags, och det var nog det jobbigaste jag har varit med om,. Jag har itne cyklat på flera månader o inte tränat alls under den tiden heller, men det är bara o börja med det nu. Jag har ju dans varje söndag i alla fall. Så det är ju en början.

Men jag bör nog ta o sminka mej lite, jag känner mej som ett spöke, (kan bero på att jag har vita kläder på mej?) o så ta och traska till bussen som går 1035.

Ha en bra dag!

Jag kommer sakna dej Skorpan!

image4

Mamma sa precis att vi skulle avliva min katt. Skorpan. Jag har haft henne sen jag var 4 år. O det är iår 14 långa år med henne.
Jag kommer inte klara av att hon försvinner.
Hon har sovit i min säng sen dag 1. Jag kan iten sova utan henne, jag somnar till hennes andetag. Jag käner hur hon sover intill mej om nätterna, det gör mej lugn.

Hon får inte försvinna! Jag vill iten det! :'(
Det är dessutom JAG som ska bestämma hennes dödsdag. Ofta det går?
Jag är helt förstörd nu.  Jag älskar min katt. Hon är så klok.

När hennes bror Kasper ocm även han var min katt skulle avlivas fick jag inget veta förräns dom ringde till oss och påminde "mej om tiden för att avliva eran katt" Då fanns Skorpan där och tröstade mej, hon förstod att jag var ledsen.
Hon ligger brevid mej just nu helt omedvetande om vad jag skriver eller hennes framtid som vilar i mina händer.  Åh! hon är så fin! Jag komemr inte klara av att se henne död.

Och jag vet att så fort vi avlivar henne kommer våran andra katt oxå försvinna. För Hon är igentligen min brors, men vi passar henne, (har gjort det de senaste 8 åren) för att hans fru är tål inte katter coh föra tt våra katter skulle "leka" med varandra. Men mamma vill inte ha henne kvar i onödan, så om min bror inte vill ha henne tillbaka så avlivar vi henne ocå. Så jag kan förlora båda mina älsklingsdjur p åsamma vecka om jag har otur.

Och för att göra allt värre så har Robin o hans familjs ena hund precis blivit avlivad. Jag älskadeden hunden, och jag har inte hunnit sörja henne klart än, o då händer det här. 
Fan.

Dagen som var.

Var väldans duktig i mosrrse om jag får säga det sj.
Mobilen ringde halv 7 snozza en gång o sen gick jag upp. Det har aldrig någonsin hänt förr att jag gått upp så tidigt.
Tyvärr vaknade stackars Robin smo hade sov morron o var lite ynklig: "Diddi, är det ok om jag stannar här? Jag orkar inte gå upp o gå till skolan nu?" Värsta söt han är! <3

O så vart det föreläsning om Kvinnojourer. Hur de fungarar, deras arbetssätt, hur många det faktist är som blir misshandlade i hemmet. Att det faktist är igenomsnitt 16 kvinnor / år som blir misshandlade till döds  av sina män. Det är helt jävla galet.

Så vart det matte prov. Det var ganska mycket svårare än vad jag tänkt mej, det var en fråga jag inte svarade p å, men den ger bara 2 p. Så det kan nog vara helt ok resultat i alla fall.  Och det var skönt att komma från TEssin lite tidigare än vanligt så man slapp stressa til Folkan till terminens första gång med Mediekommunikation.

Där hade vi nog dagens korkaste citat.
Våran lärare ber oss att säga något som vi tror kan komma i framtiden som har med medier att göra. Få sägeren brud i klassen:
"I Japan har man det redan, o jag tror att det kan komma hit ganska så snart, och det är TV i mobilen..."
Hallå! Vi har redan haft det i typ 1 år. Men ok.

O så var det Norrsken nyss! Mitt livs första! O jag fick massa bilder, som jag nu inte orkar fixa med, men det ska jag la göra osså.
image3



Aja, nu ska jag dunka Joddla med Siv o städa massa i rummet mitt. 

Ha´re o lev väl



Saknad

Jag erkänner.

Jag saknar dej. Jag saknade dej oerhört mycket.
Jag visste inte att det skulle bli så. Men du har fastnat i min själ.
Du var den första jag älskade på riktigt.

Undrar vad som hade hänt om jag sagt ja? Den dagen. 24 mars.
Jag tror det var då våra liv tog vändningen.

Jag tror det var då jag kände kärlek tillbaka för första gången. Jag tror det var då du förstod att hur mycket du hade kämpat så var det kanske förjäves och du svek mej.

Men sveket hade inte behövt komma. Du hade kunnat kämpa vidare. Du visste att jag skulle finnas för dej, kankse inte på samma sätt som vi ville, men endå finnas. Nu har du försvunnit från mej och jag saknar dej.

Som du sa den kvällen i April. Då du lämnade mej förgott. Att du alltod skulle älska mej och det skulle bli du och jag. I framtiden. Du visste det. För vår kärlek till varandra kan inte dö. Det går inte. Det tror inte jag heller.  Men skulle du knacka på min dörr i morgon skulle jag få säga nej en gång till, se dej krossas igen, det skulle jag inte klara av. För nu tillhör mitt hjärta inte bara dej.

Det är så svårt. Jag vet aldrig vad jag ska göra när jag hör från dej. Jag blir glad och varm innombords, o jag skäms för det. 

Varför är kärlek så svårt?


Underbara torsdag.

Jahopp.
Robin sov här i natt och vi tänkte gå upp i tid för en gångs skull.
Men sen kom vi på att både han och jag har idrott som typ första lektionen så vi kunde ju göra oss iordning efter idrotten.

Så vi gick upp en timme efter planerad tid, så det var 15 minuter kvar tills bussen skulle gå till skolan.
Jag flyger upp ur sängen (eller iaf stressar, jag har ju inga vingar.) och slänger på mej kläder och springer ner för att ta fram frukost åt mej och Robin.

Jag tänkte käka lite fil i mugg som vanligt, och läser tidningen samtidigt som jag slänger i mej maten. Sen vipps så ligger muggen med fil på golvet och jag har fil över hela mej och köksgolvet.
Fan!

Jag hade inte tid med det. Men på något vänster så lyckades jag käka min macka och torka rent golvet på samma gång, sen rusade jag upp och han tillochmed sminka mej innan vi var tvunga att springa till bussen.



För att göra resterande torsdag så bra som i morrse så när jag kom hem tänkte jag värma lite choklad i micron.
Men jag mitt smarta jävel glömmer bort micron, och efter  två minuter är hela micron fylld med choklad. Allt hade runnit över.

Jag vet, jag är ganska bra ibland

All denna hysteri

2008.
Året då alla ska bli smala och jorden ska räddas.


Ja, lite smalare hade jag nog tänkt mej. Men jorden har jag gett upp med.

Men jag vet inte om jag orkar bli smalare. Jag har inte motivationen till det. Men 1a februari då ska jag börja träna o sen ska det hålla i sej. Jag vill ha ne kropp jag kan visa upp. Eller i alla fall en som passar i allt. Där det inte hänger över så mycket. Ah, ni fattar.

Men att gå ner 4 kilo är svårt. I alla fall när ens pojkvän älskar godis. För då äter jag ju det med honon. För att vara social. Så klart.

Men endå. 4 kilo. Det är inget. Det borde vara lätt. Springa några gånger i veckan. Cykla 1,2 mil om dagen. Dansa. Det borde gå bra. Men det har ju inte lyckats än så länge. Är man dålig för det?

Eller ska man följa trenden att svälta sej? Och hamna på sjukan o sedan psyket? Bara för att man väger 4 kilo för mycket? För börjar jag svälta mej, då kommer det att bli mer än 4 kilo jag förlorar. Det vill jag ju inte.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0