Plugg in my..

Jag var ju som sagt på en anställningsintervju igår, och jag fick jobbet! Så nu ska jag bli dansledare på gymmet och hålla i en afro liknande kurs som jag får sätta egen prägel på. Sjukt kul och jag börjar i januari. Men till jul ska jag ha gjort ett pass på 20 minuter och visa chefen så hon ser vad jag har tänkt. Nice ju! Och vet ni vad det bästa är? Nu får jag en bra anledning att köpa massa nya snygga träningskläder!

Idag hade vi en föreläsning från 9 till 15. Men vi slutade klockan 11 för vår lärare hade gjort fel schema. Inte precis så att man klagar. Och det är toppen för nu kan jag ta itu med allt jag bara har struntat i att göra den senaste tiden. Super skönt.

Pannkaka till middag ikväll!


tekniknerd

Pappa har ringt mig typ 7 gånger idag..Han kämpar som en galning med ett arbete till USA. Han kan inte ens lägga över en mapp på ett usb. Jag blir galen!!

Vad ska jag göra? Kan jag få lite hjälp?!

Han kommer hit i morgon så ska vi se om jag kan fixa allt åt honom, och i morron har jag en jobbintervju! Oj vad kul det ska bli och jag vill ha jobbet så himla mycket.
Men vad det är för jobb, det säger jag inte om jag inte får det så klart.

Nu ska jag snart se klart på Sex and the City 2. Bara pappa kan lägga på snart.

Grupparbete

Jag sitter på biblan inne i stan nu och jobbar med mina gruppmedlemmar. Vi är fyra, men eftersom en tjej är gravid kände hon idag att hon inte kommer orka med detta, så hon hoppade av gruppen, men inte kursen. Så det är lite trist, jag tyckte hon var väldigt bra i gruppen. Men men, är man gravid så är man. Och det klart att det inte är bra att vara stressad hela tiden heller så jag förstår henne helt.

Upsattsen ska vara klar typ 5 januari, men vi vill inte jobba över jul och nyår, så vi har satt igång redan nu. Det känns väldigt skönt för vi har inte så mycket annat att göra, något seminarium och nån labb bara, så det är bara att köra på. Upsattsen kommer att handla om kvinnor som är alkoholmissbrukare. Det är iten så lätt som man kan tro, för vi får inte intervjua någon som är missbrukare eller har varit missbrukare. Och så måste vi hoppas att de hinner träffa oss nu innan det blir jul och ingen hinner något.

Jag vill ha pannkaka till middag!! Robin!! Ge mig det..

Ny tapet

Målarn är här nu och fixar i sovrummet. Nytt och frächt ska det bli i en snygg mörkbrun tapet. Själv sitter jag och renskriver en tidning som jag översatt från svenska till engelska. Pappa och hans polare vill få över amerikanarna hit tillSsverige för att kolla på bilar, så de måste locka med något och då gör jag grovjobbet. Men jag får ju lön för mödan, så jag klagar inte precis.

Vad har ni för er idag?

Nä, meen

Nu sitter jag och väntar på att tvätten ska bli klar, hade mega mycket att tvätta idag, massa lakan och grejjer efter att många har sovit här på sista tiden. Och vi har tvätttid i 30 minuter till, men jag tror att det jag slängde in i torkskåpet är snart klart, så jag ska hämta upp det sista och resten av kläderna hänger här i lägenheten. Alla lakan fyllde upp torkskåpet ganska bra.

I morgon är det labb, jag borde kolla igenom allt, men vi ska bara läsa typ 4 A sidor ed några intervjuer. Vi jobbar med Kvantitiva och kvalitativa metoder. Men vilken vi har just NU det har jag ingen aning om. Jag fattar nada på föreläsningarna.

Meep

Idag vräker snön ner. Jag känner att jag bara ska stanna hemma och sitta med ett puzzel hela dagen. För inte tänker jag ge mig ut i detta oväder. Over my dead body.

Jag måste sitta med en översättning åt pappa också. Men den är jag nästan klar med, han kämpar för fullt md att få hit amerikanarna till nästa eller nästnästa sommar. Men då måste jag skriva brev och översätta en tidning och en hemsida så dom blir lockade att koma hit. Massa jobb, men jag får lön för mödan :)

6 dagar kvar, sen är lägenheten så gott som klar.

Ojojoj

Nu är nästan alla här, bara killar från lumpen. Det är ju bra att jag inte blir utanför..Haha.
Men det blir säkert asabrasa detta.

Jag är så sjukt trött, imorse kom målaren hit och lämnade massa tapetprover, vi ska äntligen få en tapet i sovrummet. Men målaren kom ju halv 9 typ. Jag tänkte gå upp vid 10. Helt fel. Och jag som drömde om EssGes, igen. Jag fattar inte varför jag drömmer så myclet om jobbet. Nu har jag ju inte jobbat på två månader, så jag är ju inte där varje dag längre..

Aja. Jag ska kanske ta och börja med maten, eller bara ta fram lite snask. Eller så skiter jag i det och låter Robin fixa med det mesta.

Ojoj, nu sitter dom och jämmför skador de fick i lumpen..

Grattis

Idag fyller prinsen min 21 år!
Det är helt sjukt vad tiden går fort...och ikväll kommer hans kompisar hit från massa olika ställen, vissa killar åker i sex timmar för att komma hit. Helt sjukt. Och baka ska jag göra, nu.


Här fyllde han 18 och det var halloween party

Fan, fan, fan

Fan, fan, fan, fan. Jag säger det igen om ni tror att jag skuttar omkring av glädje FAN!

Min tenta blev klar halv två, skrivaren la av, en minut i två lämnade jag in den. Klockan två var sista inlämningstiden. Igår bestämde jag med chefen för fastighetsbolaget här att han skulle komma halv tre och kolla på vårat vardagsrum och godkänna målningen. Men mitt i all stress med tentan glömde jag min mobil i bilen och han ringde kvart över två till mig och var hemma hos mig. Men att huset var tomt. Halv tre var jag hemma igen, vi hade ju bestämt det trodde jag. Men nu när jag pratade med honom i telefon så kan han inte komma hit igen.

Han kommer imorgon. På Robins födelsedag. När allt ska vara klart. Hur FAN ska vi hinna det?!

Jusst det. Tapetkillen ringde mig idag, han bad om ursäkt för att han hade glömt bort oss och att tapeten visst skulle varit klar 1 november. Men det får tydligen bli den 15 istället. Vad fan är det liksom? Det är ytterligare 15 dagars väntan och 14 nätter för mycket i det äckliga rummet med sagga på tapeterna. Jag orkar inte!

Harry Potter

Idag släpptes biljetterna till Harry Potter och dödsrelikerna! Oj vad jag har längtat efter denna dag. Nu är det bara 13 dagar kvar till premiären. Dock är det bara bioklubbenmedlemmar som kan boka biljetter än så länge. Men har ni ett bioklubbenkort, glöm inte att boka idag! Här i Örebro är premiärdagen redan slutsåld så jag bokade till på fredagen, men jag känner att två dar hit eller dit spelar inte så stor roll.

Jag älskar den sista boken, frågan är om jag ska läsa den igen innan jag ser filmen?


Stressad

Nu har jag suttit med min tenta i två timmar och det går ganska bra. Det är bara att rota runt i böckerna för att hitta bra fakta och något att jobba vidare på. Problemet är att den ska vara klar i morgon senast klockan två! Men det SKA gå! 

Önska mig lycka till 

Gardiner

Mamma kom idag och hälsade på. Hon har lovat att hjälpa oss med gardiner till hela lägenheten. Vi hade sån tur när vi köpte dom! Först ville jag och Robin ha en vit gardin i vardagsrummet, men den totala kostnaden för den skulle bli 1100 kr. Det är jävligt mycket pengar. Så vigick till kompassen och en gardinaffär där. Det första som händer är att vi hittar en köksgardin på rea. Färdig sydd och allt. Sen hittar vi ganska snabbt en till färdigsydd gardin med öljetter till vardagsrummet och så snubblar jag över en skitsnygg gardin till sovrummet. Den är den enda som mamma måste sy.

Den totala summan för hela lägenheten blev 800 kr. Det är 300 kr mindre än bara en gardin till vardagsrummet. Kan det bli så mycket bättre? Mamma har även diskat åt oss. Det är toppen att ha en förälder på besök.

Nu ska jag ta tag i tentan igen innan vi ska sätta upp alla gardiner, mamma sitter och syr och Robin skruvar upp gardinstängshållare. Mums!


It's done!

Nu är vardagsrummet färdigmålat, bilder kommer senare.
Det tog nästan en vecka att bli klar, och idag var det mest finslipning, skära med kniv längs listerna för att få bort dom sista tejpresterna och få snyggare rakare kanter till fondväggen.
Men rummet är långt ifrån klart, vi kan inte sätta upp något på väggarna förns vi har fått rummet besiktigat och godkänt.

RSS 2.0