Tellus

Efter en mysig förfest hos Stefan drog vi till Tellus. Det känns bra som fan att vara VIP, kunna gå förbi hela kön och slippa betala inträde. Det är så livet ska vara alltid.
Det var en helkul kväll, mkt bra dansande och kul att träffa gamla kompisar som jag inte sett på evigheter.

Efter Tellus gick vi hem till Stefan igen och då kom det två pers som vi inte sett tidigare, de hade tydligen följt efter fel människor.. Haha fan vad kul det var! O dom måste kännt sig riktigt dumma!

Party

Johan har precis åkt hem o vi bakade kladdkaka, så nu är det gjirt iallafall.

Jag funderar på vad jag ska ha på mig ikväll, det är tydligen Black&White tema och jag har inget som passar till det...men jag får fundera vidare och hoppas att jag kommer på något iallafall. Ananrs funkar det väl att vara naken? Då förjer jag iallafall white temat..

Vår!

Idag när jag släppte ut katten var det första jag hörde fågelkvitter!
Jag blev så lycklig, jag har lätt tröttnat på all snö som bara ligger o skräpar på marken. Jag vet inte ens varför vi har den, några säger säkert att det är för att åka skidor, men det suger oxå! Varför betala dyrt för att frysa i en stuga när man kab betala lika mycket för 40° i solen på en vit och härlig strand?
Snälla förklara det för mig?

Glöm inte att ge mig en röst. Det skulle sitta fint, men bara en grön inte nån röd...

GrinOlle

Vi höll lovtal på svenska C idag. Typiskt att just jag skulle börja grina när Ana höll sitt. Men det var så bra o jag kunde se allt framför mig. Så det var lite pinsamt.

Annars fick jag äntligen hem mina studentsaker idag! En mössa (det viktigaste av allt!) En svart mjukisdress med mittt namn på och ett par söta trosor. Jag är helnöjder och nu har jag äntligen fått mina första egna mjukisbyxor! De jag har nu är mitt ex. Men jag hade fått dom av han för han kunde inte ha dom. Så det så.

Nu ska jag börja plugga på socialkunskapen. Bravo mig!


Det är bara så

Som sagt, allt ska hända mig. Och ingen annan än mig.
Jag var med i Maggies dansshow idag och det var två föreställningar. Det är ju kul, speciellt eftersom det är danser som jag har dansat länge o kan dom väl. Men självklart på andra föreställningen så får jag för mig att vi ska ner på golvet fast det var låååångt kvar tills dess, så jag sitter ner och alla andra står upp. Så jag hittar på massa skit tills resten oxå sätter sig ner.
det var ju liiiite pinsamt. Men men det är ju sånt som händer.

Jag fick en  ny söt klänning idag, vi fick den i två olika storlekar oxå, o det var drygt eftersom vi bara skulle ha en. Så vi får helt enkelt skicka tillbaka den ena. O den är jättesöt! Jag ska ha den nästa helg på mitt "kalas" som mamma så sött kallar det. Så ni får itne se bild förns då. Det ska ju bli en överraskning för de som kommer hem till mig.


Jag vill ha sommar, och jag saknar mina solglajjer

Självklart händer det mig

Jag har alltid otur om jag sitter vid en dator. Det är bara så.
Och idag kom jag tidigare till Folkan för att jobba med undervattens bilderna som vi fptade för några veckor sen. O så kommer min lärare Fredrik o ska kolla en sak med min dator, för den saknde nån inställning så jag kunde inte öppna RAW filerna som jag behövde ha sen. Aja, af, så ser han att jag håller på i ps, och jag har gjort jättemkt o är helnöjder med min bild. Så bara tar han bort allt. Klickar ner programet och sparar inte.
Jag vart helt paff o trodde det inte hade hänt, o han kollade på mig o sa: Vad då, skulle du ha den?
Han gillar nog att förstöra för mig...

Imorron blir jag o Ana troligen klara med våran asballa musikvideo, får se om jag slänger upp den här. Hoppas jag gör det... qw

Så jävla bäst!

Det gick helt galet bra första dagen på utställningen.
Vi fixade och donade till klockan 14 och så kom det massa människor ett tag och sen var det lite lugnare och sen kom det lite mer folk. Så det var riktigt roligt, och det är alltid kul o höra att någon gillar ens bilder!

Men i morgon är det dags igen så ni som inte var och kollade idag, kan komma imorgon klockan 1500-1800 och kolla på våra bilder och kankse köpa en eller två?

Utställningsdag!

Idag klockan 1400 öppnar vi dörrarna till Galleri Sjöhästen! Jag är grymt nervös, men jag hoppas det ska gå bra.
Vi har öppet till 1800 så det är ingen fara om ni inte kan komma prick 14.

Imorse trodde jag jag skulle dö. Haha, fan vad roligt det var. Framför mig och Ana på bussen satt det en kille, låt oss kalla honom för Igelkotten, för hans hår, och lyssnade på musik i store hörlurar som han hade runt nacken. Sen mellan varven så diggade han med i musiken o det såg så roligt ut. Hans hår lixom studsade lite lagom med jämna mellanrum ochjag tror inte han är medveten om att han gör så.
Aja, kul var det iallafall.

Sista lediga dagen

Det ska bli så skönt och vara tillbaka i skolan imån. Jag vet jag är konstig.

Jag och Ana var på Sjöhäsen och hängde våra tavlor idag, så det är nu gjort och typ allt är klart tills imån. Jag är grymt nervös och ser framför mig hur allt bara rasar ner från väggarna eller att det börjar brinna inatt. Det vore så typiskt om det skulle hända, för ngt måste ju hända när allt har gått så bra. Så står det en rad om oss här.
Ska skriva prislistan ikväll och printa ut den i skolan imån.

Nu ska jag iväg o träna, skriver mer sen.

Vaaagnhärad

Jag sitter nu i vagnhärad o väntar på Robin som är i duschen.
Bussresan hit var ganska spännande, det var den grinigaste busschaffisen ever och jag blev så arg på honom. Han sa att jag var en lögnerska o massa skit. Men det är kanske sånt man får tåla av feta chaffisar som inte gillar sitt jobb?

Imån ska vi baka kladdkaka, o det var jättelänge sen jag åt de, det ska bli mumsigt. Smack på det.

Schema dag

Idag har jag gjort upp ett bra schema för hur jag ska hinna med allt. Och det är inte ens mycket jag ska göra, haha.
1200 Plugga natur
1300 Käka lunch
1330 Duscha
1430 Fixa med CD omslaget (japp jag tog en låååång dusch)
1515 In till stan o leta vidare efter behåar.
1610 buss till Vagnhärad där helgen kommer spenderas, så ni kommer inte höra så mkt från mig.

Så nu ser jag att jag har 3 minuter på mig att göra vad jag vill innan jag måste börja plugga. Jag ska nog spela lite MS Röj. haha, ska klara det på en minut tänkte jag.

ps. Vi får våra studentmössor nästa vecka!!! ds.

Nya byxor

Här är en bild på mina nya byxor, dock inte när de sitter på mig, för jag måste sy in dom i benslutet lite, jag har för smala ben för att ha sånna här byxor tydligen. Sen tänkte jag skaffa ett liknande par sandaler och ha till, för det ser så snyggt ut!


The Hills

Jag har ju då plöjt fjärde säsongen av The Hills nu på lovet, mest för att slippa lyssna på Anas tjat om att jag MÅSTE se det igen. Och idag började jag kolla på The City. Det känns inte lika bra, men när jag väl kommer in i de så kommer jag troligen älska det lika mycket. (Så du kan andas ut Ana) Menjag är fortfarande helt chokade över hur Whitney kunde vara så taskig mot Alex, så jag vill inte se henne med Jay. Haha vad jag är töntig. Jag hackar upp mig direkt på saker o ting, men jag skulle kunna döda för deras underbara skor och klänningar! Jag vill med ha så snygga saker.

Idag får jag mina efterlängtade Haremsbyxor! Jag slänger upp bild här sen så ni kan se hur snygg jag kommer vara i sommar med dom och ett par söta sandaler till.

behåar

Det är inte lätt alla gånger o vaa så liten o pluttig som jag. Jag var på jakt idag efter en bra bh till balklänningen, men inte ska det finnas någon som sitter bra inte. Jag blir vansinning o det enda alterna tivet som finns för mig är att jag ska ha en påklistrad bh ist för en vanlig. Men jag vill inte det, det kommer kännas så konstigt.

Och jag måste troligen slänga mitt sigma objektiv, det kommer aldrig att fungera och det finns ingen i Sverige som kan tänkas laga det. Jävla skit. Men det är inte mina pengar det är köpt för och om mamma hade lyssnat på mig så hade det inte vart några problem alls. Så jag skyller på henne att hon köper trasiga saker för flera tusen.



Så jag säger byebye till det här objektivet och hoppas på att få ett nytt fungerande.

Söta armband

Bracy.se har varje månad armband för olika organisationer. Och denna månad är det för djurens rättigheter! Det tycker jag är jättebra, att man kan köpa söta saker och på samma gång hjäpa andra människor och djur att leva. Klicka in där själva och kolla runt, ni kommer inte bli besvikna.


Månadens armband Made by Elita Löfblad.
Erkänn att det är urgulligt!


Musik

Jag sitter och lyssnar igenom all musik som jag har på min gamla dator för att se om det är något jag vill ha kvar. Det är sjukt att jag har haft såm musiksmak som jag hade då. Men vissa låtar ger många bra minnen med, så det är både kul och hemskt att höra på allt detta. Myss var det Bob Marley som spelades och det är ju bara så SOMMAR!!! Gud vad jag började längta efter att se träden bli gröna och kunna åka till skolan utan en jacka! Vem orkar släpa på en tjock vinterjacka nu längre lixom? Vinterna har vart alltför lång nu tycker jag.

 
Bob Marley-Could you be loved

(Nästa vecka får vi våra studentmössor har jag hört...)

Hahaha

Jag skrattar så jag gråter just nu!
Jag pratade precis med Robin och han sa att han tror han får HVO redan på torsdag kväll. HVO är alltså HögerVänsterOm = Permis. Vad är det för korkad förkortning för att man ska få ledigt? Hahaha

Aa, just de, han har ramlat av en häst två ggr igår och nu måste han betala 100 kr för att han inte höll sig uppe. OCh så låste han in sina skåpsnyklar i sitt skåp idag o de fick bända upp skåpet för de kunde inte öppna det på ngt annat sätt.

Det var ett roligt samtal det där.

Operera sig innan 18?

Det var en dokumentär igår på tv3 om två 17 åriga tjejer som ville operera sig. Den ena ville ha större tuttar, och den andra ville göra en fettsugning och ta bort överflödig hud.
Den sistnämdas pappa vägrade låta henne göra det, och det kan man ju förstå. Hon hade aldrig själv försökt att gå ner i vikt eller ätit rätt. Så hon ville bara gå den enkla vägen.
Den första tjejen fick inte heller göra det, men henens föräldrar förstod att hon skulle göra det samma dag som hon blev 18 och det var inget de kunde göra åt saken.

Men i England (Där de bor) får man inte göra en skönhetsoperation när man när under 18. Så de flög till USA för att få se hur deet går till när man gör den sortens operation som de själva ville göra. Men trots att de hade sett hur vidrigt det är så ville de göra de.
Tillslut vart det bara en bröstförstoring och ingen fettsugning som gjordes, och jag kan fortfarande inte förstå hur man kan göra ngt sånt.

Totalt var det 2 bröstförstoringar och en fettsugning man fick se, och de var i åldrarna 16, 17 och 19. Jag kan inte fatta hur en förälder kan låta sitt lilla barn göra något sånt. De kan få göra det när de är vuxna och har ett eget liv, men inte när de fortfarande bor hemma och ska vara tonåringar.

Jag skulle inte ens kunna tänka mig att göra något sånt om jag ens vore missnöjd med min kropp, den är som den är och det får man leva med, det ser endå bara snyggt ut ett tag, o sen tar lixom tyngdlagen vid och allt blir iallafall fult.
Eller har jag fel?


Sportlov

Vem har kommit på något så idiotiskt?
Jag vill iten ha lov, jag skulle hellre ta bort allt lov o sen sluta tidigara i vår istället. Så jävla mycket skönare det skulle va.
O jag har för myket att göra för att ha tid med lov, det är ju itne så att jag får nån chans att slappna av nu heller, så man kan lika gärna ta bort det där med lov tycker jag.


Plaskbild från Alla<3Dag med Matilda och Robin

Underbart

Underbara sköna freedag!
Det är den dagen som man vill ha alla dagar, sovmorron till 1240 hehe, det är så man ska börja sin dag. Och endå har jag vart uppe sen 0830.

Ikväll åker jag till min älskling, jag saknar honom så oerhört, och endå är det bara en vecka sen vi träffades sist. men men, jag ska plugga lite nu faktit, o så skriver jag mer i kväll om jag får nån tid till de.


Torsdag

Det är torsdag idag o det betyder att imån är det helg!
Fan vad jag längar till helgerna, men det är bara för att slippa skolan för några dagar, men inte kommer jag till skolan veckan efter, för jag får äntligen lov!

O min data är seg, "S" knappen går knappt att använda, men jag råkade slänga datan i golvet, kan det ha med det att göra? Haha jävla klant jag är!

Jag provade balklänningar idag med, jag har valt ut de 3 finaste som jag kan typ ha. O jag vet inte hur jag sak kunna bestämma mig! Ska jag gå på priset för den dyraste kostar 3400 o den billigaste kostar 1800. Och alla ser lika fina ut. Men det är så svårt, och det gäller bara för en enda dag. Det känns nästan löjligt. Hjälp mig!!

Rösta tack :)



Glöm inte bort o ge mig en grön tumme :)
http://modelljakten.se/modell/3241

Shopping

Man blir så lycklig av att shoppa. Jag kan inte förklara det, det är bara ett lyckorus att dra kortet o få sina älskade varor i handen. Idag skulle jag inte på HM för o köpa min foundation som snart är slut hemma och de hade satt ner priset på den lite idag så jag tänkte fynda. Men när jag och Ana kom in i affären fick vi 20% rabatt på valfri vara av en som jobbar där, så vi kolla runt lite och jag hittade sötaste väskan!
Jag har letat desperat efter en snygg, söt och perfekt väska, och nu hittade jag den. Den kostade 249 men eftersom jag hade mina 20% rabatt så betalade jag endast 199 kronor. Det är inte alls mycket för en snygg väska. Åh vad jag är lycklig!



Nu ska jag fortsätta med mitt geografi arbete så jag lbir klar med det ikväll och bara behöver kolla igenom det imån, det ska in på fredag (!!)

Klipp klipp

Mamma har nu klippt av flera cm av mitt hår. Men jag kan inte visa bild än, för det tar ett bra tag innan håret har torkat o jag vill ju inte se ut som en blöt hund precis. Haha o sen vet jag itne heller om jag vågar visa mig över huvud taget.

Igår premerade jag chokladen Premium av Marabou. Jag vet att jag är lite seg, men jag har aldrig riktigt vågat mig p åden där. Men så köpte Sofia i klassen den o jag fick en liten bit, som sedan blev 3 bitar. Haha. Men den var riktigt god måste jag säga!




Tisdag

Jaha ja, slutade tydligen 1115 idag, men det fick jag inte veta förns klockan var typ 1400. Men det gjorde inget alls, för jag o Ana jobba massa med vårt PA, så vi kan lämna bilderna på galleri sjöhästen imån. Vi har ju utställningen måndag och tisdag (Onsdag??) vecka 9. Så om ni inte har något för er så kom o kolla på våra bilder, dom är grymt snygga!!!

Sen är det dans idag, jag måste lära mig dom jädrans stegen på slutet av första låten i mixen! jag blir galen på mig själv, jag är alltid så här, mamma orkar inte ens lyssna på mig längre, jag gnäller alltid efter en träning såfort jag itne kan de nya stegen. Haha, jag är ju hopplös.


Söt solnedgång i höstas. Eller var det förra hösten?

Pirr i kroppen

Det har pirrat i min kropp hela dagen!
Jag tror det är först nu som jag har fattat att jag snart tar studenten. Jag ska snart flytta hemmifrån och om jag har tur kommer jag in på Gamleby. Men jag klagar inte om det blir Umeå heller. Det känns så läskigt att faktist växa upp och lämna allt man är van vid.
Det ska bli spännande!!!

Lipstick Jungle

Ja, jag vet. Jag är galen, men jag bara älskar det. Det är mitt SATC, för jag har inte sett det än, så jag kan få njuta lite av detta? Jag är helt pirrig i kroppen nu och kan knappt vänta till nästa vecka, för jag har lovat mig själv att inte ladda hem detta. Jag måste få ha NÅGON tv kväll i veckan? Eller hur?


Lipstick Jungle.

Bal

Läste i tidningen idag att de som ska ta studenten i vår (jag tillexempel..) får ta med pojk/flickvän som bor på annan ort, men bara om de oxå tar studenten i vår. Det känns jättedrygt! För jag trodde att man skulle få ta med sig någon iallafall. Fan vad arg jag blir o jag som har drömt om min bal sen jag var pytteliten. ÅH! Jag blir så besviken på årets studentkommité.
Så skulle jag kolla på balklänning idag, tänkte fråga om de kan sy upp den jag vill ha, för jag vill ha en som sticker ut lite. Men det var stängt o de skulle haft öppet 1,5 timmar till! Det känns verkligen som om att någon inte vill ha mig på balen.


Svenska B

Jag fick precis veta mitt betyg i svenska B. Jag fick VG, och det får jag väl vara nöjd med. Men jag hade sett fram emot ett mvg, fast om man bara skriver g på typ alla läxförhör så kan man ju fatta att jag kanske inte ska ha ett mvg. Haha.

Vid 11 idag hämtar vi våra bilder från klövern, ska bli kul o se dom, hoppas de är snygga så vi slipper skämmas över dom sen på utställningen.

Nä.

Nä, jag vet inte. Det är bara nä..
Det är måndag imån, och allt är nä.

Dans!

Jag sitter inne på slakthuset nu och redigerar lite bilder åt Maggie. Och om typ 5 minuter börjar min träning, det ska bli så himla skönt att dansa av sig lite. Det är en så bra dans, (Om jag bara kan lära mig den..) och Sanne är en toppen tränare!!

Bara så ni vet..

Jag vet inte...

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga.
Denna helg har mest bestått av film, kollade på Mammut i fredas, igår såg jag An American Haunting och The Grudge 3, och idag har jag sett klart Planet Earth.

Så här mycket film har jag nog inte sett på samma gång på länge, eller ens nånsin tror jag...Men jag städade faktist igår oxå, så lite bra har jag varit.


Berättade jag om Hårmannen? Jag tror inte det. Iallafall så igår när vi var i varmvattenbassängen så gick det upp en snubbe från den. Jag som inte har mina linser i när jag badar ser inte så bra och jag frågade Robin:
"Är det hår eller tatueringar han har på ryggen?"...
(Den var helt svart)
..."Eller är det en t-tröjja?"
Robin asgarvar o säger att det var hår.
Fy fan vad vidrigt!!!Hans rygg var helt svart av hår, det finns inget som är värre än det. Massa hår...


Klar!

Jag är äntligen klar med badvaktsmärkena!!!
Det känns så jävla skönt. Och speciellt när det jag hade kvar var det jobbigaste. Men nog fan klarade jag det, och jag hade gott om tid kvar på mig att slutföra allt med. Jag är stolt över mig själv, så det så.
På magistermärket fick jag 26 poäng, 25 krävdes för att klara det och 27 var maxpoänget. Och Guldbojen klarade jag med nästan 3 minuter till godo.


Födelsedag

Om ca en månad är det ju min födelsedag. Och jag har skrivit min önskelista för länge sedan. Min födelsedag är alltid något speciellt för mig.

Nu är det så att jag höll på o städa lite mer på mitt rum, och jag hittade några papper jag ville visa för mamma, så jag går ner oc hon håller på med maten. Jag visar mina papper och får samtidigt syn på två nya potatisskalare. Vad bra att du har köpt nya potatisskalare säger jag till mamma (Den vi har är nämligen helt trasig)
Mamma börjar asskratta o säger att jag ska få dom när jag fyller år, hon hade bara glömt att lägga undan dom när hon kom hem efter jobbet.
Men jag lovade henne att spela överraskad när jag öppnar paketet!

Galen tant

När jag hade gått på bussen imorse (eller egentligen var det lunch) och hade precis satt mig ner så kom det nån tant efter mig o börjde prata med mig.

Tant: Har du tappat ditt busskort?
Jag (eftersom jag precis gått på bussen och använt det blev jag lite fundersam): Neeeej.....
Tant: Ok, för jag har nämligen hittat ett ungdomskort och tänkte att du kanske tappat ett, men du kanske vet någon då som har tappat ett?
Jag: Nej, jag skulle inte tro det.
Tant: Men du kan kanske ta reda på om det är någon som har tappat det? För då kan ju den lämna sitt moblilnummer så jag kan ringa upp den personen? För det går nämligen ut näta vecka och det vore ju bra om personen kunde få det då.
Jag ( Lite trött på tanten vid det här laget): Jo, visst det kan jag göra...


Och sen när jag åker hem från skolan o bussen stannar på busstationen kommer den där tanten på bussen igen. och börjar prata med chaffisen

Tant: Jag har hittat ett busskort, vet du vart jag kan lämna det?
Chaffis: Nej, jag vet inte riktigt, det är ju inte personligt.
Tant: Nej, det klart, men det fanns två brickor i det med nummer och så så man kan ringa om det tappas bort...

Där nånstans slutade jag lyssna. Hon hade alltiså ett nummer, men var tvungen o be mig fixa det? Haha, jag blir så trött ibland

Sovmorgon

Sköna härliga fredagar. Jag börjar 1240 idag och det kommer jag att göra nästan alla fredagar resten av treminen. Det är helt underbart att kunna sova till 11 och inte behöva stressa. Jag gillar att Yngve låter oss jobba själva på socialkunskapen, men alla vet ju att an börjar ite med ett arbete förns sista veckan iallafall. Hehe


Två ynkling lektoner har jag idag och ikväll ska jag och Max kolla på Mammut, hoppas den är bra.
Är det någon som har sett den?

Storstädning

Jag har i flera timmar idag storstädat mitt rum.
Jag är så slut på allt nu, men det är endå kul att bli av med massa saker och rummet känns så mycket frächare nu när det är bra ordning och så.

Men jag har massa lådor att gå igenom och tömma så några kvällar till får jag mog kämpa vidare med allt. Jag vill hellre göra allt nu än när jag ska flytta, det blir så mycket tråkigare då när jag måste dra ut på flytten bara för att jag har massa skräp o gå igenom.

75 days to go

Hår Akuten

Idag var jag och fixade min utväxt! Jag har längtat efter det som en tok!! Det känns inte så bra att gå omkring o se halv ut på huvet precis....Det var snälla Jeanette på Hår Akuten som gjorde mitt hår vackert och inte fullt så skrämmande längre.


The Grudge 3

Är jag helt efter eller var det någon annan som visste att det skulle komma en "The Grudge 3" ?
Frågan är om man ska se den? Men jag är ju sån att om jag ser en film, så måste jag se resten om det finns fler, typ som med SAW filmerna, har man sett en måste man se resen.


<3


18 månader


Kallt som satan!

Jag kommer aldrig nånsin gå omkring i bara en tunn klänning och klackar mitt i vintern igen! Det var så jävla kallt! Jag är nog dum i huvet, på riktigt.

Men det var kul när alla kollade på en när man traskade fram på gatorna. Det var en tant som frågade mig om jag inte är rädd att få lunginflamation. Men jag kommer inte bli sjuk, jag har ett så himla bra immunförsvar. Men det kommer bli den bästa filmen någonsin i Rörlig Bilds historia.

Dirty Ice Cream

Jag ska snart till skolan, det är äckelonsdag och det är rörlig bild nu på morgonen. Det är så mycket skönare att inte ha det än att ha det. För Ronnie suger, han är så himla dålig som lärare. Det är tur att vi har eget arbete och jag o Ana kommer göra bästa filmen ever!


Annars är denna låt helt underbar! Knarkar den dagarna lång qw
Lady GaGa- Dirty Ice Cream

Foto B

Vi var i badhuset som sagt o det blev asballa bilder! Det var askul o försöka flyta omkring med massa kläder på sig, men det funka på något vis...

Jag simmade även 1 km klädsim och drog upp Arre ut vattnet. Så nu är det oxå avklarat.
Jag är ju så pepp på badvakt!

Strax dans och det är det bästa som finns!

Geografi

Jag fattar inte vad vi håller på med här på geografin. Det är bara jobbigt o hålla på med detta nu, det ska ju inte lämnas in förs om en vecka eller nått. Det är sjukt segt o skriva om Uganda, jag trodde endå att det skulle bli kul...
Men det är jätteviktgit att jag får ett bra betyg på mitt arbete, för mycket av slutbetyget hänger på detta arbete och just nu ligger jag på ett stadigt VG, men jag vill ju ha MVG så jag får kämpa vidare.

O idag ska jag fota på badhuset, o simma klädsim, o rädda livet på Arre. Sen ska jag dansa i en timme, skitkul är det ju!

Badhuset

Jag har då för första gången i mitt liv badat i oxelö. Det var väldigt annorlunda, deras vatten är typ salt känns det som, helmysko var det. Vi gjorde ett försök, att träffa Greven, Julias lilla hund (Den är inte hennes, men hon tycker den är söt så den är typ hennes) Men han sov, så vi får ta det en annan gång.

Vi var iallafall jätteduktiga, Matilda är skitbra! Det trodde jag aldrig om henne faktist, men hon kommer bli en bra badvakt. Hon kan fan göra allt, simma hur djupt som helst o dyka vart i från man än ber henne om.
Men jag kom över min rädsla för att hoppa från 3:an. Jag har vart rädd för det sen jag blev knuffad som barn...
Och Mini lärde sig att simma ner 4 meter och hämta saker.

Vi har vart fett bra idag, och imån blir det klädsim för min del efterosm jag endå ska fota i badhuset.

Vecka 6

Jag vill inte ha måndagar!!
Fride är inte här, så vi har grafisk nu på texten. Men jag tror jag ska ta och skriva socialkunskapen nu, för jag vet att jag inte kommer få den gjord till imån annars. Åh vad mycket det blev på en gång denna vecka!

Måndag: Åka till oxelösund och simma massa, måste bli klar med badvaktsgrejerna denna vecka!
Tisdag: Fota på badhuset. Göra klädsimmet? Dansträning! Ha socialkunskapsuppsatsen klar
Onsdag: Filma så mycket som möjligt på musikvideon
Torsdag: Filosofiprov
Fredag: Ha gjort massvis av geografin, det är snart deadline på den!


RSS 2.0