Dance

Jag hade en dansuppvisning på skolan idag. Det var askul och jävligt skönt att stå på en scen igen och bara släppa loss. Lite illa vart det att jag höll på o ramla på sista dansen, men jag räddade upp det bra för det var ingen som såg det allafall. Och det var ju en jävla tur!

Nu ska jag diska o sen hoppar jag i badet med Robin. Mysigt ska det vara!


Slappis

Den här dan är så jävla chill.
Jag började 1240 och slutar om mindre än en timme. Det är precis vad jag vill ha på en fredag.
Det är så jävla skönt att kunna sova till 10 och sen slippa stressa på morgonen men man hinner iallafall.

Men jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt jag har att göra i skolan, och man brukar ju säga att det aldrig kommer ta slut, men det gör det snart. Om bara fyra månader är det slut. Och sen är det ALDRIG MER!!!

Badhuset

Jag är ganska nyss hemkommen från badhuset, ochjag simmade hela 1 km ryggsim idag.
Det är 40 längder, och jag trodde att min nacke skulle gå av. Man spänner den som fan när man simmar. Och så pratade jag en livräddning, för jag behövde inte visa att jag kunde det, jag bara behövde babbla.

Återkommer senare igen, jag måste käka nu, och sen börja med Socialkunskapen, för jag vet, precis som alla andra att man inte pluggar på helgerna.

hihi

Nu funkar det!!!

Jag är asglad och njuter av lite välförtjänad Riesen. Den chokladen är så himmlans god! Och det bästa är att man typ inte tröttnar på smaken heller som man kan göra med andra chokladisar.

Men jag ska nog ta och plugga lite, 1435 går min buss hemmifrån ner till stan och där byter jag buss så jag kan åka och bada. Mums vad roligt det ska bli, simma ryggsim ska jag göra, och rädda livet på lite folk tror jag jag med ska göra. Sen måste jag kolla upp varför fan man måste hålla på med konstdykningar för att få märket?!

Mer och mer klagan

Jag börjar få lite lätt panik hemma nu.
Igår la mitt intenet av igen....Jag gjorde allt jag kunde men inte klarade jag a att få tillbaka det.
Jag var så jävla nära på att slänga datan i väggen bara för att slippa allt skit. Men jag gillar den för mycket för att jag skulle kunna göra det.

Nu är jag också ett big fan av Bracy.se de har så himla söta armband!! Endast 129 kronor kostar denna skönhet. Något för mig kanske?

En salut till mig!

Jag har nu helt själv ätit upp en tundbrödsrulle! Jag är jättestolt över mig själv och jag är inte ens övermätt.
Gosh vad jag är braaaa idaaag.

Och tydligen är jag bra på golv?

Beslutsamhet

I dag ska vi börja fota för klädreklamen. Det ska idag vara på land så att säga och nästa vecka åker vi till badhuset för att fota under vattnet. Problemet är att jag inte vet om jag är nökd med mina kläder, jag har bytt o bytt, men jag blir aldrig nöjd. och jag vet inte heller någon bra koppling till varför jag ska hamna i vattnet heller, men jag hoppas jag kan komma på det tills nästa vecka.


Jag känner mig jättebra som sitter med min laptop på lektionen och pluggar.
Men så bra är jag kankse inte eftersom jag är här.....


galen fågel

TV mums

Lipstick Jungle
Det är allt jag behöver säga.
Mums på det!!

Gahh

Internetet la av igen, men eftersom jag är så oerhört teknisk av mig så lyckades jag lösa det för stunden iallafall. (Och ja, jag är stolt över mig)

Jag var som sakt på Frotté idag, och jag förklarade sakligt och lugnt att jag inte vill vara kvar om jag inte får betalt och de förstod mig, och de har, vad jag vet, 7 andra som kan jobba gratis åt dom, så jag hoppas de klarar sig utan mig, men de lovade att om de behöver en frilansare så ställer jag upp. Men mina vänner vet ju att om jag blir lovad ngt sånt så kommer det aldrig att bli så. Men iallafall. Det är ju tanken som räknas.

Nu ska jag leta vidare efter töntig musik, tänker mig något i stil med detta:




Varning!

Vi blev inte bombade idag heller.

På morgonen gick det att larm, lät precis som flyglarmet och vi trodde självklart att dnu jävlar blir vi bombade och det blir ett tredje världskrig eller nått sånt.
Lite besviken blev man ju att det bara var att varningslarm för att vår nya nattklubb har ytterligare en gång blivit brandattakerad och det rök så mycket att larmet löstes ut för att skydda de boende runt Blue Moon Bar så de skulle stänga fönster och allt sånt.

Snart ska jag till Frotté och se vad vi ska göra med "jobbet"

ANTM

Jag har nu sett klart på ANTM cycle 11.
Jag vet inte riktigt om jag gillade hon som vann, men jag vet samtidigt att de som inte vinner men endå kommer långt lyckas som modeller iallafall. Så egentligen kvittar det vem som vinner, bara man kommer långt i tävlingen. Åh vad jag vill avslöja allt! Jag är så kass på att hålla sånt här hemligt! Men jag ska göra mitt bästa och nu se fram emot att kunna ägna min tid åt Lipstick Jungle!

I morrgon ska jag till Frotté igen, säga att jag inte vill vara kvar där, det känns så meningslöst att jobba åt dom man att de inte vill betala en för det man gör. Så antingen får de hosta upp pengar eller så drar jag!

Och tydligen så är inte allt helt klart än med internetskiten, jag kan inte ladda upp några bilder, eller jag har typ lyckats med 2 bilder sen vi fick tillbaka det. Men jag jobbar vidare på detta och förhoppningsvis ska jag kunna fixa det så jag kan
designa lite fler bloggar.

Chokladpudding

Jag bestämde förut idag att vi skulle äta chokladpudding till efterrätt. Och nu när jag skulle göra det så hittade jag inte pappas elvisp. Det visade sig att han inte äger en elvisp, så jag fick vispa grädden för hand. Inte alls jobbigt.....Jävla träningsvärk!

Jag är ganska förvånad över min vikt, jag äter hur mycket skit som helst, varje tisdag käkar jag massa godis på fotolektionen och jag älskar att småäta på kvällarna. Men jag går inte upp i vikt, jag går ner. Nu väger jag 51.9 kg. Det är väldigt mycket för lite om man är 179,5 cm lång.
Någon som har ett bra tips på hur man kan gå upp i vikt? Jag måste gå upp 4 kg till studenten i vår har mamma bestämt nämligen.


Träningsvärk

Jag har så in i helvetes ont i mina ben o i min mage!
Jag vill aldrig mer utsätta mig för att simma 2 km utan att vara uppvärmd eller ens knappt ha satt min fot på badhuset på 11 år! Det är galet vad jag inte kan gå normalt idag. Och imån ska jag iväg och dansa, kommer inte bli en kul måndag, det känner jag redan.

Jag var hos Max idag iallafall. Det vad riktigt kul, det är skönt att faktist ha någon kompis som jag kan umgås på fritiden med, det gör jag ju inte annars. Jag kollade igenom hans 1001 filmer du måste se bok och det var 33 av dom som jag har sett. Bra jobbat! Och jag vill se dom allihopa, så jag kanske ska ta och beta av dom där så småningom.

Badhuset

Jag ska snart bege mig till badhuset och kämpa vidare med badvaktsutbildningen. Inte alls vad jag vill göra på min lediga dag, men det är  ett måste.

Och jag vet att ju snabbare jag kommer dit, desto snabbare kommer jag hem och kan göra lite roligare saker istället. Men det kommer endå ta en jävla lång tid för mig att simma runt där tror jag, jag ska göra så mycket jag orkar och hinner med. Jag har ju inte simmat på jävligt länge, på riktigt lixom. Det är bara dom här livräddningssakerna i skolan som man måste göra som har gjort att jag hamnat på badhuset, aa o så nu då.


Frotté..




Idag var första dagen på Frotté. Jag och tre andra tjejer kommer att skriva för Frotté den närmsta tiden och vi kommer ha en egen ungdomssida att styra över. Redaktionen var helmysig och jag tror det kommer bli toppen det här. Det är kul och bra att se vad som händer och känna pressen med en riktg deadline. 

Redan nästa vecka ska hela sidan vara färdig, med text, bilder och layout. Det blir en utmaning, men en rolig sådan. Så jag ska inte klaga :)
 

Nu jävlar!!

Jag sitter HEMMA och skriver. Det kan bara betyda en sak....JAG HAR NU FÅTT MITT INTERNET!!!!
Det låter säkert jättetöntigt, men ni som känner mig vet att jag inte klarar av flera veckor utan det.

Så nu kommer det snart droppa in lite roligare bilder och annat smått o gott som känns bättre om att skriva om här hemma än i skolan.



I´m a happy person

Nej, jag ljög

Vi har inget internet....
Alla våra grannar har internet, utom vi. Jag kan inte ens få det om jag lånar grannens sladd och kopplar in det.

Men vi tror det är en dold ipaderss från våra gamla leverantörer som blockar, så nån snubbe kommer idag och kollar upp det, för det kostar ju pengar för oss även om vi inte har något.

Så köpte jag en jättesöt kofta på gina idag med, 99 kronor, jag gillar rea! Bild kommer så smånigom....

Äntligen!!

Jag tror jag har internet hemma nu! Mamma sa det igår iallafall när hon hämtade mig från Bettan.

Jag var där på tjejkväll och vi fick en sminkkurs från Mary Key. Det var jättetrevligt och bra trots att jag inte fick vara med lika mycket. Men jag prövade handkrämer och andra bra krämer för ansikte och sånt.


Här är handkrämerna. Först är det en tjock kräm som man smetar in sig med, sen peelar man bort den och tvättar av med lite vatten. Sist är det ytterligare en kräm på det som är den "riktiga" handkrämen, den är as bra och fläckar inte av sig. MaryKay.se

Gästblogg

Hurra hurra! Idag ska vi gasas!

Nu är det bara 8 månader kvar tills jag muckar.

I onsdags så sprang jag igenom en tårgaskammare utan gasmask som en jävla idiot.
När jag var mitt i rummet och tog ett så djupt andetag att lungorna krympte ihop av gasen så undrade jag va fan det var ja höll på med. Men det var de värt.

// Robin Aka. Puckot

Närsynthet

Har natur nu och vi jobbar med eget arbete, jag skriver om närsynthet. Det är fan svårare än vad jag trodde att få fram fakta och bra information om det. Vet ni något bra ställe att hitta information på?

ikväll åker jag till Robin igen, han ringde mig förut o sa att han precis har kommit in efter att ha varit ute i skogen och tältat hela veckan. Stackars liten, kan inte vara så kul o sova ute när det är så jävla kallt! Men han har ju valt det själv, och han visste vad han gav sig in på.

Aja, jag fick VG i slutbetyg på socialkunskapen precis vad jag ville ha, jag var lite orolig att jag bara skulle få G, men jag är snäppet bättre än vad jag trodde.

Om några veckor får jag mitt internet hem migen, så då blir det en bättre uppdatering här på bloggen igen.

Projekt

Det går finnemang med detta projektarbete.
Jag är nu helt klar med alla bilder och halva affishen är klar. Det är några logos som ska på och lite småslip kvar. Detta känns riktigt bra att ha något så här roligt att sluta skolan med.

Ni måste komma och kolla in utställningen sen i slutet av februari. måndag och tisdag 23-24 finns vi på Galleri Sjöhästen.


Slänger upp en gammal goding som jag har taigt bort halva mitt namn på. men men, det är ju inte namnet som är viktigt.

Skrotnisse



Vi kollade på Skrotis på rörlig bild i morse. Sen såg vi nått klipp om en liten unge som offrades, och hon knuffades ner i ett stup av en tant. Vi skulle lära oss bra filmteknink tror jag.

FotoB



Jag gjorde en apelsin banan idag. Inte så perfekt, men man fattar ideén med det iallafall.
Och sen orkar jag inte lägga mer energi på det för det är en så tråkig uppgift.. haha

Föröver eller För över?

Heter det Föra över eller föraöver när man föröver något?
Det är ju en bra fråga...

I morse hade vi geografi prov, det gick toppen bra. Det köndes mest som ett läxförhör. Och så har jag vart inne i lärarrummet, för första gången. Lite läskigt. Och det var så jävla mycket större än vad jagtrodde det skulle vara, värsta ballt.

Vi har nu fixat studentflak också! Behöver bara betala 50 kr/pers, hur billigt som helst med tanke på att vissa klasser har betalat 350 kr/pers för sina flak. Haha, det är bra o ha bönder i klassen ^^

ς

.

Ingen energi längre. Jag vet att det bara är måndag, men helgen lockar som fan! Tänk vad skönt att vara lite ledig ett tag, och slippa sitta i dessa tråkiga salar!!!

5 månader kvar

Om bara 5 månader tar jag äntligen studenten! Det är halr galet vad jag längtar!!!! Jag vill inget annat än slippa denna skola och flytta hemmifrån, börja om på nytt lixom. Helt underbart.

Denna helg som var hade jag mina två sista föreställningar i oxelörevyn. Det gick så grymt bra, jag kom ihåg allt och gjorde nog inget fel vad jag kan komma ihåg. Och det bästa var sista föreställningen då var Robin med i min loge och jag, Bettan, Jenny, Therri och Ingela lyckades tvinga med honom upp på scen. Det var hans scendebut och han stod bakom mig och sjöng "Vi fick inte nån julklapp iår" 4 ggr. Vi tyckte det var en kul grej, men det var inte alla som gjorde, så regissören pratade med mig om det efteråt att det var nån som hade blitt sur över det, men vad fan, skit samma, det v ar kul.

Jag vill ha mitt internet tillbaka igen, jag har vart utan det i snart 2 veckor, och det känns så tomt. Men våran leverantör har flytt landet. Det är ju roligt. Men jag hoppas vi ska kunna lösa det på nått bra sätt, för utan internet kan vi inte vara, det går bara inte!!!

Förlååååt

Jag vet att det har vart tomt här ett tag. Men jag har en jävligt bra anledning till varför...
VI HAR INGET INTERNET!!!
Den cp störda nya leverantören har glömt eller orkar inte eller kan inte koppla in oss i sitt fibernät. Fan vad arg jag blir! Men jag har iallafall massa att berätta om, speciellt hur bra det går i oxelörevyn och det är lätt det bästa med jullovet!

Men det tare vi när jag får hem mitt internet igen, annars blir det så tråkigt utan bilder...

RSS 2.0