Max

Haha, nyss beställde jag pscs4 med mammas kort. Bra julklapp till mig och jag kan inte vara nöjdare.

Nu ska jag plugga.

Sköööönt!

Så jävla skönt det var med sovmorgon idag!

Jag gick upp klockan 9 o kunde bara ta det lugnt, slapp stressa i duschen, och pluggade lite nu på morgonen. Det är så här det ska vara varenda dag!

så blir det chill i skolan med, fast mamma har tydligen slängt all reklam jag har hittat på småpojkar, så jag får lite problem med läxan, haha. Hoppas dom andra har med sig massa reklam iaf, så vi kan bli klara idag eftersom vi ska redovisa allt nästa vecka.
Sen idag har jag PA. Ska redigera massa bilder bara, och så 1420 ska jag till kiropraktorn och fixa min rygg. För det behövs mest av allt.,

Oj

Det brinner i mitt hus. Eller inte där jag bor. Men i samma radhuslänga som jag bor i.
Shit vad ballt. Jag borde gå dit o fota, men jag orkar itne lat som jag är, och brandkåren är här oxå. Men det är tydligen en gastub som exploderat.

Max

Idag hade jag bara 3 lektioner om man nu kan räkna den sista som en lektion. Men det innebar att jag hade hål från 1115 till 1350, så jag traskade ner på stan och mötte Max på kumlins, efter lite virr varr av mig. Hoppsan!

Max var vänlig nog och bjöd mig på en mysko macka, (Foccacia) men den var god, så jag ska inte klaga, orkade dock bara käka typ hälften, för jag vart så mätt på direkten! Haha! Fasiken vad kul vi hade det asså! Du är en jävligt bra kompis Max.

Så körde jag idag med, Inte lika kul i snön o med tjocka vinter skor, men det gick juh! så jag oroade mig i onödan. Skönt det ^^
så stressade jag huvet av mig i onödan med. Jag skulle iväg o dansa klockan 1800 och jag skulle komma hem kvart över 5, och då måste jag gå om jag ska hinna. För jag vill itne ta cykeln när det är så halt ute. Men s gick det en buss 20 i 6, haha, jag han ju jättebra med den, så den ska jag ta framöver så kan jag chilla vidare i mitt tempo.

Nu ska jag sova, och jag har sovmorgon imån, så jag börjar 12! Så himla skönt och sen imån ska jag till kiropraktorn. Göra en renovering av min rygg och min höft och mäta min muskelmassa o testa konditionen o sånt med. Det känns ju bra....

Sacomässan

Idag var vi på saco mässan i sthlm. Det var värdelöst, för jag vet redan vart jag ska gå och den skolan jag ska gå på var inte där. Men jag frågade lite på umeå om socionom men dom kunde itne säga ngt. Så det sög med.
Men jag och Ana fick ihop lite material till tessinnytt som vi ska ha. Det var typ det som var bra.

I morsesatt det en kille brevid Ana i bussen, vi satt på ett 1,5 persons säte, så det var trångt, men bussen var full så... aa o när vi kommer till busstationen och typ alla går av och det blir massa tomma säten i bussen så sitter killen kvar! Varför inte flytta på sig som andra normala människor gör? Fast det braiga med att han satt kvar var att en kärring (Jag får säga så, för det är sant) satte sig breve mig och hon är lite koko, och pratar för sig själv. Men killen svarade henne och det sista han sa innan hon gick av var:
"Om jag vore en tjej skulle jag lätt fråga chans på talgoxarna!"
Det är FÅÅÅÅÅGLAR! Jag höll på o dö!

Så jävla typiskt!

När vi hade PA idag drog jag och Ana hem för att vi tänkte vara duktiga och fota. Det var ju bra väder så då gälle det att passa på. Jag tror vi hade vart ute i typ 15 minuter eller nått sånt, så säger Ana plötsligt?
"Vad är det som kommer ner från himlen?"

Självklart började det snöa! Och det var inte lite snö heller. Men det gjorde det inte lätt för oss att fota. Stå där ute i snöyran och byta objektiv. Vad fan lixom?! Men men, Ana fick agera skydd och samtidigt hålla i två kameror, 4 objektiv, filter, linsskydd och annat smått och gott. Det kan ju itne blli bättre?

men nu ska jag sova, och imån är det bio på morgonen. Citronträd och motorolja eller The worlds fastet indian som den heter på engelska ska vi se. Hoppas den är bra, annars får jag två timmars extra sömn om jag bara kunde somna till en film...

FotoB

Jag vart så arg igår att jag inte klarade av att blogga.

Men på fotoB lektionen gick allt åt pipsvängen! Jag skulle göra min tunga till en groda och då måste man frilägga o shit, men det funkade ju inte! Jag gjorde om o jag gjorde om. Mitt tålamod sprack direkt! Det är inte så kul kanske...
Men grodjäveln hamnde där och det blev hyffsat bra.

Så hade jag dans igår igen! Så himmla kul det var! 2 timmars dans och vi körde typ bara introt så vi ska kunna det perfekt, och jag o Ellie sitter ner på ena knät så vi har mega svårt att komma upp i rätt tid. Öva massa får jag göra. Speciellt eftersom jag är längst fram så syns jag lite mer också. PANIK!!!!!!!


Här har ni då resultatet av mitt kämpande och skrikande igår. Haha

Plugg

Imån har vi då prov i natur. Jag har pluggat massa men inget vill fastna. Haha rimmade däääär
Menjag ska nog ta o krypa till kojs och sova gott så kanske det hjälper, och imån blir det buss för min del, jag ska släpa på så mycket skit kamera och massa nya objektiv som min underbara mamma gav mig igår när hon kom hem från Gran Canaria!
Jag är överlycklig! Men det ena objektivet funkar inte? Så mina lärare ska kolla på det och se om dom vet vad felet är.
Sen kan jag ju alltid plugga mer på bussen om jag tar den, och det skadar ju aldrig.

Godnatt alla!

Faslans snabbis av helgen

Fredag.
Jag slutade klockan 3 och skulle då träffa Emil på stan, men han ringde aldrig mig och jag har inte hans nummer, så det sket sig kan man ju säga. Så jag satt och pluggade naturkunskap tills bussen till Vagnhärad gick vid halv 5 tror jag... När jag väl kom till vagnhärad hade itne bejb sina militärkläder på sig, alla hade inte fått godkänt så då får ingen bära kläderna än. Så chillade vi till idol och la oss tidigt.

Lördag.
Matilda ringde när vi typ ptrecis vaknat o sa att vi skulle med henne till Trosa o köpa böcker, hon hämtade oss 45 minuter senare, stressad var man ju. Men på väg till Trosa hjälpte vi några ungdomar som hade fått problem med bilen, det ena däcket höll på o lossna. Snälla vi är.
Jag köpte två böcker till mamma och Robin köpte en bok till sin mamma, och då var bokhandlarn snäll, så jag fick en gratis bok!! Jag vart helnöjd och valde "En sorts kärlek" Jag vet inget alls om den, men den lär vara bra. Det är en självbiografi om hans fru som dog i canser. Sånt gillar jag att läsa, självbiografier asså, inte canser.
Så fyllde ju Philip 18 så vi köpte lite skumpa åt honom på systemet och när vi endå var i farten köpte jag och Matilda lite fin choklad åt oss. Mums säger jag.
På kvällen kollade jag och Robin på den nya mumien filmen, den var helt okey, den var som dom andra mumien filmerna lixom.

Söndag.
Vi hade "Kalas" för Philip så hela familjen kom dragandes vid 4 tiden och en stund senare kom även min moder och käkade middag med oss. Så vart det ett tungt hejdå till älsklingen igen eftersom han åkte in senare på kvällen igen.
Efter vagnhärad hade jag dans, vi lottade och jag ska få vara med och göra slutet på Womanizer på uppvisningen. Toppen det kommer att bli!

Min helg var helt toppen! hur var eran?

Sööööta barn

Idag åkte jag hem till min kära bror och snyltade deras mat, för jag var inte pepp på att laga mat till mig igen. Ungarna blev helt extas, de hade nämligen fått gissa vem som skulle komma och de hade gissat på allt: Sopgubben, brors kompisar, men inte hade de trott att jag skulle komma!

Jag hamnade i soffan med Marcus och kollade på nån sak på Nikelodeon. Det var ballt iallafall, men jag fattade nada. Men så länge han är nöjd så spelar det itne så stor roll.

Vid maten skulle Marcus berätta om en pjäs dom såg idag och det vi fick fram var att det var tvåprinsar ochh en prinsessa. Prinsessan skulle rädda den ena prinsen, men det var fel prins hon räddade så hon låste in honom igen och då blev hon av med sina kläder och vart då naken.
Efter det så kunde vi inte hålla oss för skratt längre så Marcus fick aldrig berätta klart om pjäsen. Men den var säkert toppen

Imån blir det att åka till baby!<3 Saknar gärnet attans mycket.


Yepp, du är bäst, och vääääääääldigt saknad <3

Nationella provet

Idag hade vi nationella i svenska B. Skulle skriva i 5 timmar och jag hade en bra kännsla inför det nör jag gick o la mig igår lkväll. Tänkte vara bra o gå upp tidigt o göra mig i ordning o sen ta en buss ner till stan, så jag skulle slippa ta cykeln.
Så blev det inte riktigt, jag vaknade 4 minuter i 8 och jag måste cykla SENAST 5 över 8. Så jag flyger upp ur sängen, springer ner o fixar välling och klär på mig samtidigt. Borstar håret på väg upp till mitt badrum och borstar tänderna som en tok. Jag hann faktist itid. Jag är stolt :)

Jag skrev om våld, och hur det har ökat i samhället. Jag var klar efter 30 minuter och satt o rullade tummarna i 1,5 timma innan jag kände att nu kan jag nog få gå utan att det verkar konstigt. Skrev 1,5 datasida och det tror jag är lagom mycket för det skulle vara ett inlägg till en tidning, och då får det inte vara för mycket.
Gillade min slukläm då jag jämförde oss människor med hjortar.Men det var en bra jämförelse, så klaga ikke!

Tisdag kväll

Jag är nyss hemkommen från dansträningen och vi börjde med en ny koregrafi idag som sagt. Den är så jävla ball! Problemet är att den låten vi dansar till inte finns, så vi kan inte ha den hemma själva. Men det kommer äga så jävla hårt på avslutningen då vi ska visa upp den! Jag kan inte vara mer än glad åt det!!!! :D

Tyvärr är våran avslutning på en tisdag. Den 9onde december på teatern. Kom gärna dit, men jag vet inga tider än så länge, men det kommer och biljetterna kostar bara 20 kronor st. Helt värt måste jag säga.

Nu ska jag plugga till svenska nationella skriftligt som jag har imån, 5 timmar är det och det suger bajs.

Förbubblat

Det regnar ute och jag och Ana har kämpat gärnet för att ta oss från tessin till folkan för att ha foto. Hon var iallafall bra nog att ha sitt paraply med sig, men hon guppar så mycket när hon går att det fastnar i mitt hår. Och sen hade hon det för långt ner, jag är faktsit något huvud längre än henne. Och jag fick krympa ihop och luta huvet mot henne föra tt få lite skydd.  Nu är mina skor jätteblöta med, och står på tork under mitt skåp.

VI ska tydligen måla på bilden idag, baraföratt jagärbästpådet...Nä, men vi ska göra en plansch och ska skissa upp hur den ska bli.

Ikväll blir det dans oxå, ny koregrafi och vi ska ha hatt/keps på oss. qw

Jaa..

Då var måndagen förbi och det är ett steg närmare helgen. Det känns alltid bra med lite uppmuntrande tankar så här frammåt kvällen då man ska gå och sova själv.

Illustrator provet gick väll hyffsat, jag tror och hoppas jag får g. Jag hann inte göra vg-mvg grejjen, inte för att jag hade klarat det, men det hade kanke vart bra att pröva. Men på Religionsprovet vart det iaf vg, och det är nice.

Jusst det! Jag hade utvecklingssamtal med Jan efter skolan. Jag fick veta att han sjungt Singstar i helgen och förlorat. Det är ju sånt man vill veta på utvecklingssamtalen. Eller hur?

Lika som bär?





Ena bilden är min pojke den andra är min vän från Torquay 2007. Vem är vem?
Och ofta dom inte är lika?

Snabbis av helgen

I torsdags kom älskade Robin hem igen! <3
Det var två veckor sen jag såg honom sist och det är illa det. Men torsdagen var helt underbar mysig, ni vet när man inte vill något annat än bara hålla om den personen man älskar mest i världen och bara lukta lite på den? Precis så var det i torsdags.

Fredagen var helt okey, jag fick ju vakna hemma hos Robin <3
På kvällen hade jag dansuppvisning och jag dansade Disturbia, Like me och Chasing cars. Den sista dansen var mitt solo som bara skulle vara 2 minuter långt, men dom orkade tydligen inte tajma min dans med smuiken så jag fick improvisera resterande 2,5 minutrarna. Det var ju naaajz. Nä, men det gick jättebra fakstist, jag gjorde fel 2 ggr, men det var det ingen som såg hoppas jag.
Sen fick jag 5 JÄTTE rosor av Robin när vi kom hem, så nu hänger dom på torkning och är jättefina<3

Och igår chillade vi hela dagen, käka taco, såg på film, och bara nyste och levde på varandra, precis som det ska vara. Och jag kan inte önska mer av en helg. Som var så underbar på så kort tid.

Söndagen kom och gick för fort, Robin åkte hem klockan 2 typ och jag for iväg och tränade, vi kom ganska långt på dansen tror jag det känns som,jag har bara ett problem och det är att vi ska stå på händerna och jag är livrädd för det. Så jag vet inte hur jag ska göra med det lilla problemet som typ gör hela dansen....Men Sanne var nöjd med mig endå, sa att jag hade fokus rätt och sånt.


Mobilprat

Max ringde nyss och vi babblade på i över en timma. Det är så skönt att få prata av sig så där mycket med en så bra vän. Men jag är tydligen ingen "Polare" Det är jag för bra för :)

Tyvärr vet jag inte vem Godzilla är så jag är dum i huvet och har inga hjärnceller. Men max kan itne ens komma på en enda dansare, så bajs på honom, han är inte så smart som man kan tro. Och det hör faktist till allmänheten att veta vilken månad som kommer efter varandra. Så det så.

Oh...jag blir så vansinnig

NÅGON har skrivit i min kalender. Jag tror det är Matilda, för hon hade den sist. Och är det hon så ska jag stampa på den där lilla ungen! Och sen får hon köpa en ny kalender till mig, för jag tänker inte använda den mer. Den är ju nerkladdad med fel saker.

Det står på en sida: 40! Varför står det 40 i min kalender? Och sen den 19 december har vi julavslutning o det har jag skrivit upp, o under det står det nu: Snart jul...
Som om jag inte fattade det när det är den 19 december och julavslutning?!

Jag blir så jävla förbannad och ska stampa på den jävel som har gjort så!!!!!


Tessin hjälper

Idag har vi tessin hjälper och jag ska arbeta, men jag har inte kommit så långt än. Haha
Klockan 9 ringde körskolan o väckte mig, sen vid 10 smsa Ana och frågade när vi skulle ses.
Så jag fick hoppa ur sängen o skynda ner tillstan.

Vi köpte biljetter till min dans uppvisning på fredag, o sen köpte jag en ny svart ögonskugga. Skulle köpa lite annat shit, men det fanns inget jag ville ha, så jag får kolla på fredag igen om jag har lite tid då.

Nu sitter jag på folkan o redigerar bilder till Ami det är sjukt tråkigt, men det går bra och snabbt. Sen MÅSTE jag plugga illustrator. Jag är värdelös på't.

Dansen!

Jg har nog aldrig varit så här slut efter en träning. VI körde stenhårt och nu sätter vi "Like me" inte lika bra som "Disturbia" men vad fan, vi har jobbat med Like me i 3 timmar, vad ska man tro? Men på fredag smäller det fan!
Grejjen är att vi ska överdriva våran stil på Like me och jag vet inte vad jag har för stil, men jag tänkte blingbling, så nån som har nån blingbling top och låna ut? För jag har ingen....

I morron fyller Ana år oxå, hela 18 höstar som folk säger på planket. Och Älskade baby blir 19 imån. Och jag får inte träffa honom! Fast det fick jag itne när han fyllde 18 heller så skitsamma på de.

Och imån är det även Tessin Hjälper som jag ska vara med på, men jag åker till skolan först och pluggar lite grafisk så jag klarar provet på måndag o sen ska jag köpa biljetter till fredag så mina nära o kära kan komma o kolla när jag är snygg på scen.  Och så måste svart ögonskugga inskaffas från MakeupStore så jag kan bli läskig med mitt svarta läppstift vi har på Disturbia. Haha vi kommer vara galna så kom o kolla!!!! 1900 på teatern.

Lalalala

Haha det gick gick kanoners idag. Taaaaaaaack Emelie för din hjälp, annars hade det inte funkat. Fast jag vart lite orolig när tåget var sent och jag fick vänta 16 minuter på bussen. Men jag han. Och bra gick det. Jag hade så jävla kul, och jag trodde jag skulle dö där ett tag, men jag klarade mig.
Så liftade jag med ett gäng araber till centrum igen. Lätt värt.

Jag har även lyckats handla endel nödvändigheter som bröd o mjölk. Och jag har precis blitt klar med men dans. Nu hoppas jag bara att jag sätter den när jag ska visa upp den för gruppen och Sanne så jag inte schabblar bort mig igen som jag brukar. Tur att jag har en fusklapp. Men jag ska improvicera 4 8or, för jag är sämst på att skapa och ännu sämmre på att komma ihåg vad jag gjort o ska göra. Så det känns lättast så, bara jag har mycket förflyttningar så blir det kanooners.

idag har jag o baby även 15 månader. Grattis till oss eller nått. Första gången som han o jag itne ses på våran dag. Känns lite tomt, men det är bara 2 dagar kvar innan jag får se honom igen!


Love u baby <3

Första dan efter lovet

Hade mitt nationella svenskaB muntliga idag. Det gick bättre än jag hade trott, jag visste inte ens vad jag babblade om. Haha, men det blir säkert ett bra betyg, iallafall så känns det så.

Det är så konstigt på måndagar, för sista lektionen är matte C, och det känns helt jävla hopplöst att vara kvar i skolan till halv 5 på en måndag, men den lektionen går så himmla fort. Och det är skönt att sitta ner och bara slappna av och jobba med matte. Jag gillar det faktist. Konstigt nog.

Imån får jag sova längre jag fick ledigt. Så halv 10 går tåget, och Emelie var snäll nog att måla en karta åt mig så jag skulle hitta när jag väl kommer till norrköping. Tackar och bugar för det.

Sista dagen

[X] Städa mitt rum
[X] Städa mitt badrum
[X] Fixa allt till nationella svenskaB
[ ] Plugga matte
[/] Göra klart min dans
[ ] Läsa ut invandrarna
[X] Ringa Coop extra
[X] Boka halka

Stortsätt allt är klart men jag är nöjd endå. Matten morde jag har fixat men skitsamma.

Inatt blev jag väckt 0318 mitt ex fick för sig att ringa mig på fyllan, det är ju alltid trevligt. Tack för det.
Annars har dagen bestått av dans, klockan 3 började träningen, vi repade som galningar tills fredagens uppvisning. Gick igenom alla 4 danser + att jag visade min dans igen.
Direkt efter min dansträning åkte jag hem till Bettan då hon jag och Jenny övade på våran dans till årets revy. Den dansen kommer bli så jävla snygg jag dööör!

Så nu är det bara för mig att lära mig 6 danser och öva varenda einerliga dag. Problemet är att jag har 0 minne när det gäller dans, jag kan dansa om det är rätt tillfälle och rätt situation, men det är det inte hos mig. Det är bara att jobba på det.

Imån börjar skolan igen oxå, det känns ju inte allt för bra det, men vad ska man göra? Det är bara att härda.
132 days to go

Gaaaaaah!!!!!

JAG VILL INTE GÖRA SVENSKA NATIONELLA PÅ MÅNDAG!!!

Det känns så jävla hopplöst, jag vet inte alls vad jag ska prata om, men endå har jag halva texten klar. Jag har itne heller nån bildjävel som jag måste ha. Så vill jag inte heller ha ig i Grafiskprovet vi ska ha snart. Men det kommer jag att få, för vektiorisering är inte min grejj.

Sen kom jag oxå på att det hade vart bättre om jag gjorde halkan på onsdag ist, för då skulle jag inte få nån frånvaro eftersom vi har tessin hjälper då. Men men man kan itne alltid vara smart. Men en dag på ett helt år borde man ju få missa? Och det är bara 3 lektioner, så så farligt är det inte heller.

På fredag hoppas jag att baby kommer hem. För snart har det gått en hel vecka utan honom, jag orkar itne mer.

Fredagens kväll

Jag cyklade ner på stan och var där vid 10 tiden. Träffade Max som var jättebäst o hade med sig 2 rosor till mig. Vi gick till Rockbaren träffa folk där hade det trevligt värre.
Endogamia spelade runt 12, nyköping fick sig en egen naken-Janne som heter Erik. Bäst att poliserna kommer in precis när Erik står på scen enbart iklädd kallingar och en sjal. Jag trodde dom skulle avbryta spelnngen eller nått, men det gjorde dom inte, bra där!

Jag o Karlsson gjorde sällis hem sen frammåt halv 3. Vi kom hem vid kvart över 3, satan vad kallt det var! Jag trodde mina händer skulle falla dän från kroppen min.

Så fyllde Wallen 19 igår, Isabell 17 idag, Ellie 17 imån. Det är tur att man komer ihåg allt! Haha

RSS 2.0