:@#!#&!!

Det har snöat inatt! TVÅ månader för tidigt, ingen är argare än mig!

Seg torsdag

Imorse skuttade jag uppoch ringde till Västerstaden som är min och Robins hyresvärdar, dom ringde mig igår kväll, men eftersom man inte hör något i min mobil så kunde jag inte svara. Men det handlade bara om ett papper som dom skulle skicka till oss hade kommit tillbaka till dom. Så det blev mail istället. Så mycket bättre.

Sen åkte jag till ikea, jag hitade 17 plastburkar för 39 kr och så fick jag hjälp med våran taklampa som vi inte fått funka. Kalasbra där! Självklart blev det en tripp till Elgiganten där jag var arg på att min nya mobil är trasig för andra gången på 9 månader, speciellt när det är en telefon som typ inte ska kunna gå sönder. Så jag fick lämna in den igen, och en lånemobil har jag nu. Första gången jag har en sån. Fett jobbigt med knappar som sitter fast och allt. Men det tar max några veckor att laga min mobil. Så jag får stå ut.

Snart kommer Robin hem också, han är i skolan och pluggar till sin tenta och jag sitter här och försöker få ihop två A4 om metoder för "Familjen Karlsson". Fett jobbigt och tråkigt. Jag har börjat om tre gånger redan..



Tacka vet jag den gamla goda mediatiden. Då jag var bra på att skriva (allt jag lärde mig är FEL på universitetet!!) och vi kunde leka i studon hela dagarna. Här går jag i tvåan och vi har besöksdag för 9orna som vill börja på media.


HTC

I januari detta år köpte jag min mobil och i våras gick högtalaren sönder så det gick inte att höra någon om de ringde till mig. Själva signalen gick fram, sen var det som att trycka örat mot en vägg..
Jag åkte till elgiganten och sa detta, de tog hand om den och det visade sig att jag hade fått en telefon med fel högtalare. De bytte dom åt mig och fixade massa småsaker också när dom endå var igång. Och nu skulle detta inte kunna hända igen sa dom till mig när jag hämtade ut mobilen igen.

Igår hände exakt samma sak. En kompis ringde till mig och jag snackade med väggen igen. Så jag ska nu skriva ut mitt kvitto igen och åka till elgiganten och klaga. En bra mobil ska inte gå sönder två gånger på mindre än ett år. Jag blir riktigt arg nu!

Usch och fy!

Jag kollade precis vädret på yr.no det ska bli snö på onsdag.
Jag vet inte om jag är redo för det än...Det är ju bara oktober, jag tänkte att snön kunde komma i mitten på december eller nått sånt. Men så länge det inte blir som förra året så kan jag inte klaga.

Aja, hoppas dom ändrar sig tills på onsdag. Och nu ska jag ta tag i mitt liv och läsa om metoder.

70års party

Igår firade vi Robins farmor som fyllde 70. Vi var kanske 30 pers och det var super god mat, liveband och dans till 2300. Det var länge sedan jag hade så kul och kunde släppa loss så som jag gjorde igår.

Jag dansade med en gubbe på 70+ som tyckte att det var bäst att dansa med mig eftersom det är jag som har mest fart på benen av alla. Haha, söt gubbe det där.

Hade dock inte någon kamera med mig, den hade dött och laddaren var kvar hemma. Så några bilder blev det inte.

Äntligen helg!

Gud vad veckorna flyger fram nu när man pluggar.
Jag som minns det att veckorna gick allt för långsamt.

Idag hade vi ett seminarie om teorier på individ, grupp och samhällsnivå. Det var kul att se hur alla har tänkt, vissa hade samma teorier, men inte för samma sak. Men det värtka med att veckorna går så fort är nog endå att vi nu bara har en vecka kvar till nästa seminarie och vi ska läsa ca 400 sidor. Det suger. Men det är riktigt skönt att vi inte måste läsa Payne. Payne har ett för komplicerat språk, den är tydligare lättare att läsa på engelska?

Snart kommer Robin hem också, och då åker vi hem till mamma ikväll och till hans föräldrar imorgon, hans farmor fyller 70 och det bli kalas. Eller party. Jag missar våran klassfest som är ikväll, men det gör inte så mycket, vi är över 50 pers i klassen och festen ska vara i en etta. Lycka till med det.

Bebis

Inatt klockan fyra blev jag faster för fjärde gången, jag fick mitt 6 syskon barn och den tredje killkillen att ta hand om. Han kommer att heta Oliver och det är min äldsta bror som har avlat fram honom.

Tyvärr har jag inte träffat dom eftersom jag bor 15 mil bort, men det kommer att ske snart hoppas jag. Jag är ju hemma i Nyköping över helgen.

Här har ni mina fem första syskonbarn i storleksordning:


Line


Isabella


Marcus


Emma


Rasmus

Jag är en stolt faster och moster!

Små plock

Oj vad vi plockar i lägenheten. Och inte kan vi bli klara heller.
Tapeten i sovrummet måste bytas och vi vill måla väggarna i vardagsrummet. Så allt vi gör nu är att vänta på att chefen för besiktningsföretaget ska ringa våra hyresvärdar och säga att han tycker att vi får måla om och att de måste säta upp en ny tapet åt oss. Då kan vår hyresvärd säga att det är ok.

Blä vilken jobbig procedur det är.

Och vår balkong är full med kartongbitar, för våra grannar viker inte ihop kartongerna så slänger dom en kartong så är hela containern full. Och vi får inte plats med något alls. Dålig stil här på Björkrisvägen!


RSS 2.0