<3

Bejb är på väg hit
:)

Jävla skit!

Jag kom hem från skolan och hittade 3 brev till mig i brevlådan.
1 från Transportsstyrelen
1 från Posten
1 från Gamleby

Det första var att jag ska betala mitt körkort. Det hamnade i mammas hög...
Det andra var att äntligen har mitt körkort kommit! Så jag ska hämta det på posten idag.
Det sista var att jag INTE har kommit in i Gamleby.

Fan också!

Jag ville det så jävla gärna, och jag trodde att jag hade en chans. Men det var 206 sökande och de tar bara in 21 personer. Åh, jag är å frustrerad, jag har smink i hela ansiktet för att jag grinat så jävla mycket, men vad ska man göra åt saken?
Hoppas jag kommer in i Umeå iallafall. Annars är jag helt körd.

Ett år

Idag är det ett år sedan min mormor dog.
Tänk att tiden går så fort, och jag kommer ihåg allt väldigt bra fortfarande.
Trots att jag inte hade träffat henne på flera år kändes det tomt. Och det känns fortfarande tomt.


Dans och bil

Jag körde ner till träningen idag. Vi gjorde klart dansen och det känns skönt som fan! Jag avskyr dansen för att jag inte kan lära mig den. Jag ser ut som en struts när jag dansar street..
Så körde jag Sanne och Jenny till tåget, dom sa att jag var bra. Kul dääär.!

Så hade jag lvoat mamma att handla åt henne, det ångrar jag som fan. Det var så mkt hon skulle ha o jag hitta inte ens sakerna, så jag vandrade fram och tillbaka i affären tills jag hittade det jag skulle ha. Tungt var det också.
Never again!

Rastlös

Jag har hål i skolan nu, och det är väldigt trist!
Jag vet inte riktigt vad jag kan göra eftersom jag inte har nått skolarbete på g.
Ana sitter breve och filar på studentbilderna, vi ska sätta upp dom i veckan har vi sagt, men om det blir av vet jag ikke. Allt hänger på Julia om hon kommer till skolan eller inte så hon kan ta sin bild.

Sen är det iallafall foto och vis ka börja med den sista uppgiften! Jag är PEPP som fan!

29 days to go

Bilder

Här är lite bilder från bloggfesten..
Serien slutas med den ilskna bilden på mig, alla bilder är ordeigerade, så klaga inte. Och jag hade bara min lilla kamera med mig.


Min "rockiga" klänning från BikBok


Ullis innan modevisningen


Armhävningstävling för skor


Bloggmänniskor


Armhävningstävling


Rockringstävling för kläder


Blanda-godaste-drinken-tävling


Ilsken bild på mig

Snabbis

Jag har inte bloggat under helgen som ni kanske sett.
Det beror på att jag inte vart nära en dator. Simpelt som få.

I fredags åkte jag till Norrköping och BikBok för fitting inför bloggfesten och modevisningen.
Det gick snabbare än vad jag hade trott att prova ut kläderna med det var såklart lite drygt. Vad annars kan man vänta sig? Jag fick bara kläder som var för små. Ok, jag fattar att jag är liten till kroppen, men med min längd så behöver jag större storlekar. Ett par lackisar i XS känns inte riktigt bra, dom kom inte ens upp över knäna på mig typ.

När jag kom hem från Norrk, tog jag bilen till Vagnhärad och för första gången körde jag helt själv! Jag kan inte fatta att det imån har gått en vecka sen jag tog mitt körkort! Robin blev paff såklart, han har ju inte vetat ngt alls om hur långt jag kommit med körkortet, så det var lite roligt att göra honom så förvånad. Sen kördejag honom till centrum, han skulle ha pizza o så säger han: Har du kollat bussar till dig imån?
Vad då buss? Jag kör!

På lördagen åkte jag hem och tog cykeln ner till stan för att tatuera mig innan jag skulle till Norrk igen för själva bloggfesten. Festen ordnades av BEATA, ULLE och SARA. Det var en underbart rolig kväll, trots att jag inte kände någon där, men det är ju bara att lära känna. Vi packade 100 goodiebags med massa söta saker i och vid 6-7 kom hair & makeup för att snygga till oss modeller. sminket blev jättebra, dock fick ag fulaste frissan ever, typ lite hippie stuk, och det är inte vad jag passar i kan jag ju säga. Har en ilsken bild på mig som jag kan lägga upp sen så ser man hur jag såg ut. Klockan 10 började modevisningen och det var kul att visa vad man kan, men det var trist att det bara var ett byte, men stressigt nog kankse. Det var svårt att hinna byta om mellan. Men det funkade iallafall.
Tyvärr la fotografens blixt av lagom till modevisningen, så bilderna är inte på topp.

Söndagen spenderade jag på golfbanan. Årets första runda och det gick uderbart bra. 33 poäng fick jag, 21 på första 9. Så det ska jag inte klaga över precis. Sen fick jag en ny vagn av pappa, så dagen var underbar, och jag har fått massa färg på kroppen!


bild från blocket

Tattoo



Tatuerade mig igår.
Det är ju kul.

Nervös

Jag är nervös.

Varför?
Det får ni veta snart.

PANIK!!!!

InDesign har lagt av för oss, resten av huset verkar det funka för, och vi kan inte komma åt tidningen och den försvann från USB minnet när allt la av.

Nu hoppas vi bara att tidnignen ska finnas kvar så vi slipper göra om allt till imån. Men alla texter är klara och finns fortfarande kvar, det är jävla tur det! Annars hade vi nog inte klarat av detta.

Så jag ska rulla tumamrna i 20 minuter nu innan det är lunch, not so hot.

Bracy.se

Jag har fått hem min vinst från Bracy nu.
Dock har jag inga bilder än, men jag lägger upp det här ikväll så ni kan se dom underbara sakerna jag har fått.

Kolla in hemsidan HÄR annars.


Tidning



Här är lite marknadsföring för tidningen vi gör i temaveckan.
Jonte på bild.

Temavecka

Nu har temaveckan startat för oss, och det är ganska stressigt, men kul!
Vi ska göra en tidning på en vecka och vi är tre redaktioner och vi har samma tema, men olika politiska inriktningar. Vi är moderater, så vi ska försöka vinkla tidningen mot det blå.

Så jag ska ta och sätta fart nu och kanske få en artikel klar och om jag hinner, min krönika.

Bounce- Caution!

Igår åkte jag och Kikki upp till Sthlm. Först blev det shopping, en tunika och en klänning för min del, och en tunika till Kikki. Det var vackert väder ute, men jäklars vad kallt det var! Och vid ett tillfälle snöade det faktist lite, men det försvann på en gång.

Klockan 1900 var vi på Orionteatern för att kolla på Bounce. Halv åtta började en film som höll på i 30 minuter och direkt efter filmen började showen. Dansare kom ut i masker i publiken i mörker och skrämde massa människor, sen öppnades en port och man såg silluetten av två GIGANTISKA spindlar. Jag trodde jag skulle börja grina efersom spindlar är det värsta jag vet.

Så började själva dansandet, och tiden sprang iväg. De hade hundar på scen, och dom var galna, skälde som attan o jag är glad att de inte slet sig, för jag stod längst fram. Sen kom det 1a coola på kvällen. Dansarna bildade cirklar av oss i publiken (det var ståplatser) och det var "Benke" som var i min cirkel. Han hade sett mig innan när jag diggade med i musiken och han drog upp mig i cirkeln och jag dansade med honom. Fan vad ballt det var!

De dansade i taket och skar sig med knivar, de gjorde allt man kan tänka sig, och det var coolt!
Tyvärr gick 75 minuter väldigt fort, men jag dansade vidare i skummet och om jag har tur kan jag vinna en biljett till den sista föreställningen. Det var cool grej nr 2. Cool grej nr 3 kom när jag fick en liten privat lektion av Benke när jag o kikki skulle dra. Han o jag började snacka dans o sånt, o jag sa att jag är mer en jazzdansare än en street dansare, o Benke sa att det syns på min kropp, för den är snygg och har bra linjer för sånt o att jag ska vara stolt över en så fin längd.

Jag vart paff, men vem hade inte blitt det?

Jag har iallafall en ny förälskelse och jag kommer inte tröttna på Bounce ever!

Givande?

Jag tänkte skriva av mig massa om bra saker som jag kom att tänka på, en sen slog det mig att jag inte sett det senaste avsnittet av The Hills. Så jag ska se det istället för att sitta här och filosofera.

Tjingeling för stunden!


15 april

Första skoldagen efter lovet.
Har lunch nu och ska snart ha PA. Men jag drar nog tidigt, känner att jag inte riktigt orkar med detta. JAg vet också vad jag ska göra under temaveckan, det blev inte som jag ville, men jag blir journalist iallafall, det få duga.

Somsagt ärdet den 15 april idag och det är sista dagen att söka till högskola/universitet. Jag skickade in min sista ansökan för en vecka sedan och jag har fått bekräftat att min ansökan har kommit fram så jag kan andas ut och slappna av nu.

Jag är inte död

Jag lever gott folk!

Jag är i Härnösand för stunden, kom hit igår efter 7 timmars resa. Så jag var inte pigg på o blogga igår, och på tåget upp var jag för upptagen av att kolla på SATC för att hinna blogga. Jag ber om förlåt för det.

Jag har en liten kort paus från barnen nu, Line är helt galen i mig som vanligt och Rasmus vill bara leka med sina bilar hela tiden. Helsöta är dom, men det blir ganska mycket i längden. Dessutom sover jag i samma rum som Line och idag klockan 5 kom hon ner i min säng och sov där i 3 timmar tills hon tyckte att nu skulle jag vakna. Det är inte lätt detta.

Jaja, jag skriver mer imån, och då lägger jag kanske upp lite bilder från i fredas när vi firade Malin som fyllt 20.

Pirr i kroppen

Jag är helpirrig i hela kroppen och kan knappt bärga mig!
Jag vill så gärna tala om för er varför jag är massa pirrig, men jag tror det ska bli en trevlig överraskning för er istället.
Iiiihhh!

Uppe med tuppen

Nej, det är jag kanske inte. Men uppe tidigt är jag iallafall. Jag har mycket på gång idag, så det är lika bra att börja i tid tycker jag.

  • Först ska jag till Peter, ge honom lite pengar.
  • Sen ska jag skriva ut några fotografier till Gamleby.
  • Undertiden det händer går jag till banken och skaffar ett e-leg.
  • Ner till körskolan och plugga lite.
  • Hämta bilderna som är utskrivna.
  • Köpa ett svart papper till på fredag och Malins 20års fest.
  • Dra till mamma och skriva ut mitt PB och kanske mitt personbevis.
  • Hem och städa klart rummet som jag började så starkt på igår.
  • Packa väska till Robin, åker dit imån.
  • Ringa syster och fråga vad de har för väder där uppe så jag kan packa rätt.

Jobbig dag, en det ska nog gå bra om jag bara kan få mig ur stolen och bort från datorn...


Panik

Jag har panik.
Imorgon ska jag söka till fotografutbildningen i gmleb, och såg nu att jag måste ha ett personbevis. Det tar en vecka att få hem.


Torka

Har vart helt upptagen i helgen så jag har itne kunnat blogga.
Robin kom till mig i fredags efter han käkat ute med några vänner. Jag tackade nej till det, jag kände att jag inte orkade med de just så.
På lördag morgonen åkte vi till Jönåker och hjälpte till med att städa på golfbanan. Vi (snarare Robin och pappa) kantade en väg och snyggade till runt kiosken.
Sen tänkte vi ha en mysig 20månaders dag♥, men så blev det inte, utan vi tjocka candy och kolla på Robinsson. Men det funkar det med.
Söndagen kom och gick fort. Robin åkte hem på kvällen och jag drog och tränade. Väldigt jobbigt var det eftersom jag är genomförskyld. Jag har inte vart det på flera år, så det är som en ny upplevelse detta. Men vi kom ganska långt på dansen igår, det var skönt. Och mer gör vi imorgon, hoppas jag kan vara med mer än vad jag var igår, mitt huvud pallar inte snabba rörelser asså. Illa.


sötnos

Studentfest 80tal

Igår var det studentfest på Tellus.
Självklart var jag där, kännde mig riktigt snygg i massa klara färger. Och bäst musik ever var det också.




Fri frakt!

Bracy.se har denna vecka ut fri frakt på det man handlar hos dom, och det är ju något man inte vill missa! Man kan ju unna sig ytterligare ett armband då när man inte måste tänka på frakten.
Ibland känner jag mig ganska smart som kan komma på sånt. Eller hur?


SATC

Jag har lyckats hålla mig undan den serien som alla pratat om så länge. Fram till i måndags hade jag inte en aning om vad den ens handlade om. I dag, onsdag har jag sett klart säsong1 och jag är helt fast i det!
Det kan ju inte finnas något bättre? Fast så säger jag om alla serier jag fastnar för, men på två dagar har jag sett klart en hel säsong, visst så är det bara 12 avsnitt, men det är också 6 timmar. Det är ganska mycket det.
Fy på mig!
Men det är endå ett sjukt bra tidsfördriv. Och jag vill bara ha den lilla söta rosa skolådan med alla säsonger för mig själv nu, för jag har ju inte det. Men jag har två snälla vänner som lånat mig alla discar, så det har löst sig för mig.


Bild

Ingen röst

Jag har tappat rösten. 
Eller inte riktigt men när jag vaknade idag var den typ borta...
Men det är sånt man får ta när det snart är lov. Sjuk kommer jag inte att bli bara. 

Jag har haft matteprov idag, det gick la ok, jag har bara gjort typ 20 tal på det kapiltlet, men jag behövde inte göra det heller. Och så har jag, ana och nathalia gjort en ashet påskfilm. 
Smack

RSS 2.0