Nycklar!!

Idag fick jag och Robin nycklarna till nya lägenheten! Imorgon kommer hans föräldrar upp och hjälper till att tömma mitt rum som jag har nu, och flytta allt till brickebacken. Men vi får inte upp några möbler imorgon, utan resten kommer på lördag, så i veckan får vi bo lite knasigt nu. Men det är fyra dagar, sen jävlar!

En månad

Första månaden på universitetet är snart avklarad.
Det är en stor skillnad på att plugga på ett universitet och att plugga på gymnasium.

Men oj vad jag älskar det!

För tillfället bor jag i utkanten av stan i ett ställe som heter Varberga. Det suger. Det tar typ 20 minuter att åka till skolan med bil om man har tur. För i denna stad gillar dom rödljus. Och det finns inga gröna vågar, utan röda. Helt jävla jobbigt. Det drar lika mycket bensin att åka hemmifrån till skolan som att åka på motorvägen i 4 mil.

Men på månadg får jag nyckeln till min och Robins nya lägenhet! En tvåa som ligger i Brickebacken typ 5 minuter med cykel från skolan. Det är en hyreslägenhet på 68 kvadrat. Mums!

Så nästa vecka är flyttarvecka. Och vi kommer ha ett ikea hem, jag som aldrig i mitt liv varit på ikea har nu varit där tre gånger på två veckor...

Vi är, eller var, 62 personer i min klass första dagen, men nu är vi nog bara 60. Jag tror det är två som har hoppat av. Och dag ett blev vi indelade i projektgrupper och arbetet sattes igång på direkten. Kul att komma igång, trist att det var ett historiskt projekt.


RSS 2.0