Dexter

Jag har fått upp ögonen för Dexter. Jag trodde inte att jag skulle gilla det, men det är hur bra som helst! Men än så länge har jag inte sett så mycket. Det värsta är när serier går för länge att det blir överdrivet och jobbigt att kolla på. Det händer med alla serier som passerar 3 säsonger.


Planering

Jag sitter och planerar massa hemligheter till Robins 20års dag nästa vecka. Jag är inte helt 100 på var han ska få än, men jag tror att jag kanske vet... Det är så svårt att bestämma sig. Vad är en bra 20års present?


Robin fyllde 18


Robin fyllde 19


Åkersberga

Jag har vart med jobbet i Åkersberga i två dagar på en visning med arbetskläder. Det var första visningen för mig, och det var jätteroligt! Det var en lugn visning också, så jag fick tid att lära känna kläderna och kunde svara på frågor som kunderna hade.

Det svåra var att gå upp klockan 0500 på morgonen för att hinna upp i tid till 0900. Första dagen kom vi lite sent, det var så mycket bilar och köer på vägen upp, mne sen åkte vi 15 minuter tidigare andra dagen, och då kom vi över en timme för tidigt!

Skönt med timmar!!

Revy planering

Jag svängde förbi Bettan idag. Vi planerade för danserna till årets oxelörevy. Vissa saker är astöntiga, jag vägrar dansa i en låt. Men det är bara för de andra att acceptera, jag har ett eget val och väljer att inte delta i den låten.

Vi kommer att få ha ett Michael Jackson medley. Vilket känns så mycket bättre än massa slattar här och var. Jag tror det kommer bli lättare för publiken att fatta vad det är som sker om allt sitter ihop. Annars uppfattar dom inte vad som sker på scen om det är 20 sekunder långa danser.

Billy Jean
Will you be there
Beat it
Black or white
Thriller

Designar

Jag sitter och designar en blogg åt min underbara kompis och hennes PA arbete. Det var så länge sen jag designade från början, jag kommer knappt ihåg hur man gör. Haha!

PAbloggen som jag gör kommer handla om värdskap och hur man blir bemött ute på restauranger och liknande. Det tror jag kommer bli toppen!

Nya skor!

När jag kom hem fråg jobbet idag hade jag fått nya skor av mamma! Ett par svarta Uggs. Jag är så jäkla lycklig just nu, det är otroligt sköna skor, som visserligen inte tål så jättemycket, men man måste ju inte ha dom jämt.

Nån annan som kommer köra på Uggs i vinter?




20 Kartonger

På jobbet idag fick vi in 20 kartonger med jackor. Vi var tre stycken som innventerade och det tog 2 timmar att bli klara. Det är sjukt!

För stunden är jag snorig i näsan, det bara kom en kväll nu i veckan, inte bra det.. meen jag hoppas att det ska gå över snart, mycket snart.

Back to Top Model. qw

Hurtbulle

Jag har blivit väldigt hurtig den senaste veckan, jag har börjat springa.
Det trodde jag aldrig jag skulle göra, men blir man peppad till att göra det så är det inte lika jobbigt. Eller jo, klart det är jobbigt, men det är roligare.

Det är ett bra sätt att slappna av, och så finns det så mycket snygga träningskläder. Jag älskar träningskläder!


Mot Vagnhärad!

Om sisådär en halvtimme går min buss till stan.
Jag lovade Elin att jag skulle ta hennes jobbartider idag. Så hon behöver bara jobba till ett. Jag hoppas det finns platser kvar på tåget, oc h att jag inte behöver betala så mycket för att komma fram.

Robin älsklingen ♥ hämtar upp mig på tågstationen och kör mig sen till jobbet. Han är så snäll han.

Förövrigt så har jag börjat kolla om på ANTM, jag är på season 1 just nu. Fan vad hemska kläder det var på den tiden. Det är nästan pinsamt att kolla på det. Dom har sånnadär tröjjor som man drog ner över axlarna, som har resår i ringningen för att hålla dom kvar.
Ni vet vilka jag menar va?


Sverige-Danmark

Robins farfar fyllde 70 igår, så vi åkte hem till honom och firade lite. Klockan 8 (?) satte vi på tvn och bettade vilket lag som skulle vinna. Jag trodde stenhårt på Danmark, och jag fick rätt. Men jag trodde dom skulle vinna med två mål, inte bara med ett. Men, men jag kan ju inte ha tur hela tiden.
Sen vart man ju lite lagom nervös när sverige trycker in två mål på kort tid och inget blir gilltigt. Haha!
Pengarna som hamnade i potten ska sparas till en thai resa för familjen nästa år, än så länge har vi 240 kr.

Jag lärde mig även vad ett derby är och vad offside är för något. Lärorika lördagar. Det är ju bätte än skolan!


Ett bra sätt attt fylla 70 på...

Morden i Midsomer

Ikväll är det Morden i Midsomer igen, jag älskar det! Jag vet att det är mest gamlingar som kollar på det, men jag har sett nästan alla 200 avsnitt som finns. Och nu hittade jag någon sekund från ett avsnitt jag inte har sett. Självaste Orlando Blom är med. En ung version av honom visserligen, men fortfarande Orlando.


efter ca 50 sekunder är Orlando med.

Harry Potter och halvblodsprinsen





Den senaste Harry Potter filmen släpps på DVD den 23 november!
Det går att förhandsboka den på bla CDON.com LÄNK och kommer då att kosta 179 kronor. Själv tänker jag vänta, coop eller nån annan affär brukar sälja DVDer för 99 kronor den dag som dom släpps innan dom höjer priset till ordinarie pris.


Bild från LÄNK

Men jag tror att jag ska beställa Harry Potter och hemligheternas kammare på DVD nu snart, jag har den filmen på VHS. Och det är inte riktigt grejjen längre. Men jag har inte orkar byta ut den än, jag kollar inte på den varje dag heller, men det är snyggast om allt är lika dant i filmhyllan lixom.

Liza Marklund

Ska krypa ner i sägen nu och börja läsa Liza Marklunds senaste, en plats i solen. Hoppas den är lika bra som hennes andra böcker.

Hon är en författare som man vet skriver bra böcer, det är bra det. Så slipper man bli besviken.

Godnatt alla!


Snacka om att bli paff

Jag hängde ut lite tvätt förut innan middagen, så det kan torka under natten. Och nyss skulle vi skaka sängkläder och då regnar det massor. Men det hördes inte när man var innomhus. Det hörs alltid!

Jäkla onödigt att hänga ut tvätt!

Meeen...

Jag läste i dagens tidning som vi har här hemma, SN, och dom har serier längst bak som de flesa tidningar har, och idag var det en serie som chockade mig. Jag trodde tidningarna hade lite koll på vad som publicerar, även i serierna.



Det står:
Rita efter numren!
HAHA! Det var DU som ritade en snopp, inte jag.

Får man ha serier som ser ut på detta vis?

Internet dog igår

Efter alla telefonsamtal igår åkte jag ner på stan och gick till min förra skola.
Jag träffade min ena mentor och var med honom på matteb lektion, och hjälpte till lite. Duktigt av mig. Men det var bara fullständiga andragradsekvationer och dom kan jag. xupphöjti2+3x-12=0

Sen gick jag ner till folkan och sa hej till Fride och alla de andra lärarna, det var kul att träffa dom igen. Linda är gravid! Grattis till henne och Ted! Och Fredrik ska bli pappa i december, grattis honom!

Sen hämtade jag mina silverklackisar som vart på omklackning och köpte en halsduk/sjal på gina. Ringde även Mini och stämde träff med henne när hon slutat skolan.

Och lagom till att jag kommer hem från stan så dör internet och telefonen. Det kom tillbaka idag vid fyra tiden på eftermiddagen. Det har vart ett trist och intresselöst dygn för mig!



Telefonsamtal

Jag har nu under morgonen ringt runt till så många olika personer så det är galet! På ca 15 minuter har jag nog pratat med minst 5 olika personer. Jag börjar bli lagom yr i huvet.

Men det är bara en person kvar att prata med och det är min pappa. Vi ska spela golf på söndag i Södertälje och jag hoppas det kommer gå bra. Jag har aldrig spelat där tror jag, så det är lite pirrigt. Det blir kanske sista rundan för iår. Tråkigt!


Såhär såg jag ut på jobbet igår.

Jobbat

Jag har jobbat hela dagen, slutade halv 8. Jobbade alltså 1,5 timamrs övertid. Men det var föra tt vi hade ett möte, och nu har vi bestämt att vi ska ha en modevisning. Datum vi har sagt nu är den 7 november och vi hoppas att det kommer gå bra.

Det var jättetomt på folk idag, och inget fanns det att göra heller. Så det har segat sig fram..

Jag väntar nu på Robin som är i duchen, sen ska vi kolla på The Proposal. Jag hoppas innerligt att den är bra!

Vill ni veta mer om vad som händer i butiken? Klicka HÄR

Toksöt unge!


RSS 2.0