Christmas

Julen är över och jag vet inte om det är bra eller dåligt. För det betyder att jag snart har massa plugga att göra igen..Men sen är det ju kul att få använda sina julklappar som jag fick, typ min OnePiece. Underbar sak det där, har knappt lämnat den sen julafton. Det är även jobbigt att återvända till vardagen, besiktning av bilen idag gick galant, mat måste inhandlas, mellandagsrea ska hinnas med och planering inför nyår ska ske. Någon som har bra idéer på middagsmat så tar jag gärna emot lite tips!

Utvärdering

Denna eftermiddag bestod av en utvärderingsföreläsning och T1orna kom och ville att vi skulle svara på en enkät. Problemet var att av alla 45 som vi är i klassen kom hela 9 till föreläsningen! Det är fan katastrof! Ännu värre r det att tre gick efter första rasten. Det är fan pinsamt när det kommer gästföreläsare och så är det ingen på plats.
Ok, vi har ett stort arbete till imorgon, men hallå! Hade man suttit i helgen hade man varit klar nu. (Jag satt inte i helgen och är därför inte klar, men jag gick på föreläsningen iallafall.)

Jul

Helgen har bestått av julpyssel och klappar med familjen på båda sidor. Tvålar har vi gjort med juldoft. Fast exakt vad de luktar är det ingen som kan säga. Vissa säger kanel och andra säger apelsin. Kardemumma har vi även hört. Tvål är det iallafall. Köpt en sats på Panduro för en hundring.
Jag öppnade även första klappen igår. Jag kommer inte träffa min pappa under julen så vi bytte igår och eftersom jag hade glömt kvittot på hans klapp hemma i Örebro var han tvungen att öppna på en gång ifall vi behövde byta. Då tänkte jag att jag öppnar min med. Ett dussin golfbollar med mitt namn på! Asnice ju! Nu slipper jag märka dem vi tävling och det blir mer personligt på detta sätt. Och skulle någon hitta en boll som jag kanske slår bort vet dom att det är min.
Jul -10

Done!

Tentan är inlämnad och för första gången på en lång tid har jag inget att göra. Som rör skolan. Så det blir skönheten och odjuret nu med kladdkaka till och sen lite tråkiga hushållssysslor.

Tenta

Idag ska hemtentan vara klar. Jag har lite kvar på sista frågan och räknar med att vara klar till kl 12. Den ska lämnas in kl 2 men då har jag lite marginal om något skulle bråka med mig och om det är lång kö för att lämna in tentan.
Gammal bild på snö.

Snö!

Igår kom snön. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. För visst,  det är mysigt och allt det där. Men det är ingen höjdare när bildörren fryser fast eller när det är en isbana i backen. Jag är inte gjort för vintern, så enkelt är det bara. Men jag vill gärna ha en vit jul.  Jag kommer ihåg när jag var liten och tomten kom på julafton, han pulsade massor för att komma upp till huset. Nu vet barnen knappt vad snö är för något..
Annars var det tenta på morgonen, jag vet inte alls hur det gick, jag hade pluggat på det som läraren sa att vi borde kunna till tentan, men det var inget av det som kom på tentan. Så om tre veckor vet jag. Snart sticker jag till skolan igen och fortsätter på hemtentan med Zana oxh Bella.

kaos

Mitt under allt pluggande till tentorna på torsdag/fredag och mellan alla julklappar blev det lite fotografering med mig framför kameran. Det är ju alltid kul att få något nytt att tänka på.

RSS 2.0