Bajs

Satan vad arg jag är på min kropp! Igår kväll fick jag mens, sådär lagom bra dagen före premiär...

Inatt har jag inte sovit alls och när jag gick upp för att ta en värktablett svimmade jag och slog huvudet i en dörr. Jag klarade mig precis från ett blått öga. Det ska inte vara såhär!
Och hur ska jag orka stå på scen ikväll och stråla av lycka när jag knappt kommer ur sängen?

Ledig!

Idag är jag ledig från allt som har med revyn att göra. Det är första dagen på veckor känns det som.
Men börjar klockan 9 på morgonen och kommer inte därifrån förns tidigast 1 på natten.

Det blir så långa dagar, och alla gnäller på alla tillslut. Jag är glad att det är premiär imån, så jag kan komma från alla sen! Årets revy har vart så jävla jobbig att göra, nästa år är jag inte med. Jag vet inte ens vad jag gör där nu iår, jag har inte fått göra en enda koregrafi, och inga danser får vi ha heller. 

Och igår föra genrepet tog det fan priset! Dom körde spring, spring ramsan utan mig och Bettan. Det är en pepp-ramsa som vii alltid kör precis innan vi ska upp på scen. Den är för alla i gänget, jag blir bara så trött på allt.

Helvete!


Bloggproblem!

Jag kom inte in på bloggen igår! Därav torkan...
Någon annan som hade samma problem?

Jag sitter på jobbet nu, jag jobbar över julen, så det är ju kul...

Och all snö gör jobbet så mycket tråkigare! Kunderna drar in massa grus och slabb så har man torkat golven får man börja om så fot det komer en ny kund. Det tar aldrig slut!

1 day to go


@ Work


091221

Godmorgon alla!

Himlen är tokgrå och jag antar att det kommer snöa snart igen. Nu räcker det!

Jag ska packa alla revy kläder och kläder att ha med till Robin nu i veckan, jag jobbar hela veckan, förutom den 25e, då har affären stängt.

Och min tomteluva är fortarande borta, jag kan inte komma ihåg vart jag la den! Jag måste ha den när jag jobbar på julafton ju....


Uj...

En heldag i oxelösund vart det idag.
Rep, rep och lite mer rep.

MJ var en total katastrof! Men det är inte så konstigt när sångerskan inte kan texten och bandet inte har sina noter och anteckningar...Men det blir nog bättre imån, när alla har övat lite mer.

Vi klädde granen idag iallafall, när jag kom hem från revyn stod granen i duchen. Den var väldigt snöig, så det är inte så att vi alltid har granen i duchen. Det bara var tvunget att bli så nu.


Vi saknar en stjärna mamma hade slängt den upptäckte vi nyss. Så hon köper en ny imån. För en topp måste vi ju ha!

Julgran!

Nu ska mamma och jag gå till ica och köpa julgranen!

Woho =)

Vinter halka

Mamma pratade nyss med sin pojkvän, Gunnar, som bor i Linköping och han berättade att idag när han åkte till jobbet så körde han efter en bil, han höll sig på avstånd eftersom det är så halt.

Och vipps så svägde bilen rut och stod åt andra hållet. Gunnar stannade sin bil och frågade om hon var ok. Så hon inte gjort sig illa eller nått. Tanten som körde bilen var typ 70 eller nått liknande. Hon svarade att han bara hade provat att dra i handbromsen och var helt ok.

Så korkat av henne att göra så! Men kul på samma gång, tänk er själva att bilen framför er gör en helomvändning bara så där.

Kul och galet!

Revy 2010

Igår var jag ute i oxelösund igen och hade en genomkörare för första akten. Jag är med en gång på scen och en gång fladdrar jag med ett tyg.

Det kändes lite onödigt att åka ut då, men det är bra att jag har sett alla sketcher nu iallafall. Och på söndag ser jag akt 2. Där är jag med i typ varannat nummer.

Klockan 1900 var jag på plats igår och vid 2300 åkte vi därifrån, jag hämtade upp min lilla pappa som haft julbord i Sthlm. Han behövde nån som körde hem honom. Men med tanke på detta väder så kunde jag inte köra så jättefort, så det tog typ en timme för mig att köra fram och tillbaka till honom.. Det ska bara ta 30 minuter max!

Jävla snö...


Revy 2009

16.48

Efter min vinterpromenad tog jag ett fotbad. Jag tyckte att jag förtjänade det. Så sitter man där och njuter av värmen, då ringer telefonen som ligger nere i köket. Så jag måste rusa ner och svara och det är blött överallt nu.




Ut i snön

Nu ska jag ta en promenad med kameran min bort till ica.
Mamma vill ha mjölk och jag vill ha mysiga bilder.

Tyvärr kommer inte bilderna ha nått bra vinter ljus, det är lite av snöstorm och inte så där mysigt solsken som man önskar att det var ute. Jag kan förövrigt knappt öppna ytterdörren, det har snöat så mycket.


Gammal bild, men kallt var det


Att välja julgran

Många är ju allergiska mot barr. Men vill endå ha en riktig julgran, för plastgranar är inte så jättesnyggt. Och gott luktar dom inte heller.

Men allt barr på golvet ställer till ganska mycket för vissa. Det sticks hela tiden, och man måste komma ihåg att vattna regelbundet.

För några år sedan började vi i min familj att köpa ädelgranar istället. Det är en tjockare och tätare gran, som inte sticks lika mycket. Den barrar nästan inget heller. Det är bara mot slutet när den är hel död som det barrar av sig. Och inte behöver den vattnas regelbundet heller. Den kan stå jättelänge utan vatten.

Ädelgranar är lite dyrare, men den är så mycket finare än en vanlig gran. Barren på ädelgranar är tjocka och lite vita, så det ser ut som lite snö på granen helt naturligt.


Barr, vanlig gran        Barr, ädelgran

Robinson Karibien 2010

Liliana var den som fick lämna tävlingen idag.
Det är tredje gången på raken som lag Agwe har förlorat en tävling.
Agwe förlorade även pristävlingen idag, det var jämt i slutet, men i början var det en katastrof. Så jag är inte förvånad över att dom förlorade.

Aja, bättre lycka nästa gång!


bild från tv4.se

Revy 2010

Jag sitter på Tärnan i oxelösund nu och har ett teknist rep med revygänget.
Det är lite lagom segt, för jag är ju bara dansare, så jag behöver inte bry mig lika mycket om vad som ska vara på scen. För när jag är med är det bara jag på scen.

Jag har även idag trasslat upp massa mic-sladdar. Haha Rolf fråga om jag var ett sladdbarn bara för att jag trassla med sladdarna. Och jag är ju en sladdis :)

Vinnaren ...

Vinnaren av idol 2009 är.....

Erik!


Idol 2009

Tänk att jag ser som sista två minutrarna på idol 2009. Jag har inte följt det ett dugg iår.
Jag har inte gjort det något år.
Men nu slog jag på tvn för att se vem det är som vinner.
Jag antar att spänningen är oliiiidlig.

@ Work

Jag sitter på jobbet och har oerhört tråkigt.
Det har nästan inte varit några kunder alls idag, och allt jag har gjort är att hänga ut nya kläder i butiken.
Det är så tråkigt när det är helt still på folk, speciellt när man inte vet vad man ska göra. Det är en grej om man ska skura golvet eller sortera saker.

Det enda jag har att sortera är galgar, men det är jättetråkigt och det tar max 15 minuter.

Ge mig tips på vad jag kan fördriva tiden med?


@ Work


Julkalendrar

Genom åren har det varit många olika julkalendrar, men jag tycker att dom bara blir sämre med åren. Det blir som ett försök att göra det bra. På den gamla goda tiden var allt så mycket mer äkta.
Här är namnen på alla kalendrar sen jag föddes.
De jag minns bäst är från åren -97, -99, -01 och -02.
Jag såg aldrag Mysteriet på Greveholm, men ta det bara lugnt, jag började kolla på det igår. Så jag hänger med!

1990- Kurt Olssons Julkalender
1991- Sunes jul
1992- Klasses julkalender
1993- Tomtemaskinen
1994- Håll huvudet kallt
1995- Jul i Kapernaum
1996- Mysteriet på greveholm
1997- Pelle svanslös
1998- När karusellerna sover
1999- Julens hjältar
2000- Ronny och Julia
2001- Kaspar i Nudådalen
2002- Dieselråttor och sjömansmöss
2003- Håkan bråkan
2004- Allrams höjdarpaket
2005- En decemberdröm
2006- LasseMajas Detektivbyrå
2007- En riktig jul
2008- Skägget i brevlådan
2009- Superhjälte jul


Blind..?

Eftersom jag ska operera mina ögon om en månad och mina linser går ut på lördag var jag på stan idag för att kolla med min optiker på Glasögonmagasinet om jag kunde köpa ett par månadslinser bara så jag klarar mig till den 18 januari.
Det gick jättebra sa dom, men när dom kollade vilken sort jag hade så gick det inte längre. För dom linserna jag har, dom görs inte längre. Så är det med det.
Det är så jävla jobbigt, för dom jag hade får två år sedan slutade också att tillverkas. Så nu sa min optiker att jag måste göra en ny synundersökning innan jag kan få några nya linser.

Då måste jag betala massor bara för att få linser för en månad. Helt i önödan, för jag har fortfarande samma styrka på mina ögon som jag har haft de senaste tre åren.

Nej, fy för Glasögonmagasinet, jag är glad att jag slipper det där nu. Och jag får vandra runt i blindo en månad. Men det är sånt man får stå ut med tydligen.


Såhär starka glasögon behöver jag iallafall inte ha nu..


Julstress

Jag har stressat runt efter en bra julklapp åt min pappa, men han vill inget ha o han behöver inget heller. Så vad ska jag ge honom?

Och en trisslott är så opersonligt så det vill jag inte ge honom.


Söta pappa :)

Robinson Karibien

Nu ska jag snart bänka mig framför tvn och kolla på Robinson.
Jag har gjort chokladpudding som ska snaskas på, det var länge sen, men gott är det!


Första steget mot operationen

Igår var jag som sagt i Norrköping och besökte Memira för första gången.
Det var en trevlig miljö och man kände sig som hemma där, vilket var lite förvånande för ett ställe som man gör operationer på.
Emelie var med mig in och väntade medans jag blev undersökt.

Undersökningen var så nervositetsframkallande. Det första jag fick göra var att möta mina horhinnors tjocklek. Det gjordes genom en maskin som lyste jättestarkt i ögat och jag fick inte blinka, en laserstråla gick igenom hornhinnans alla lager och resulterade i att jag har väldigt tunna hornhinnor.

När man har tunna hornhinnor kan man inte ta bort det övre skiktet för att sedan lägga tillbaka det. Så jag måste göra LASEK operationen. Och det är då den när man "fräter" bort det övre lagret av hornhinnan. Det gör ont som fan  i typ två veckor innan man fått en ny hornhinna, men jag ska stå ut!

Den 18 januari klockan 13.45 sätter allt igång.. Jag kan knappt vänta!



Yes!!

Jag är ett stort leende just nu. Jag får göra operationen.
18 januari! Kan inte tiden bara springa på lite grann?

Btw så är SKUBBAR fett jobbiga..

Nu ska jag till rosvalla och dansa natten lång.
berättar om dagen imån.

Pirr

Snart drar jag till tågstationen och far ner till Norrköping!
Jag är pirrig som fan nu. Jag gillar inte den känslan alls...

Imorgon!

Jag vill ha imorgon nu!
Jag åker ner till Norrköping med 1142 tåget och är då framme 1225. Jag ska träffa Emelie, min gamla klassis på stan och hon följer med mig till Memira. Kliniken som ska fixa mina ögon. Jag ska på förundersökning så jag vet om jag får eller inte får göra operationen..

Det är pirrigt som fan!


.

Åh.
Jag blir så trött ibland

RSS 2.0