Lyrisk jazz



Chris Brown ft. Jordin Sparks - No Air

Myggor, myggor och åter myggor

Jag blir galen!!! Dessa små flygfän som sticks är så irriterande! Igår fick jag 5-6 bett, och idag minst 12!  Hur ska man kunna koncentrera sig på vad man måste göra om det ska stickas och svida hela tiden? Sen hjälper det ju inte heller att man är allergisk mot myggbett heller.

Uschabuscha för kryp, igår höll jag på att svimma när jag såg två gigantiska spindlar i pappas garage. Och på golfbanan kryllar det av kryp. Tänk om de faktist är farliga? Att man kan dö av dom? Jag lovar, det är så.


Annars gick det bra idag, pappa förlorade dock sin match på 16onde hålet och jag vann min på hål 17. Så det blev sudden death ett hål, och det vann vi!! :D Så nu är vi i final i BrandEx cup. Jag kan inte vara gladare!! :D

MaC

Jag pluggar Matte C, för jag har ju det bara en dag i veckan. Jag tog bort min andra lektion i det för att jag skulle ha ett bättre schema, så jag kommer ligga lååångt efter om jag itne plugga på min fritid. Fast, jag vet inte om jag har något bättre för mig.

Jag skulle annars kunna spela lite Sims 2 för att det var så länge sedan och så är det kul att skapa lite intriger xD
Spelade ni Sims när ni var små? Varför?


Jag är så braaa

Eller igentligen är jag inte det. Men idag var jag faktist ganska hyffsat okey.

Pappa skulle hämta mig 0730 för att vi skulle till s-tälje o spela golf. 0715 vaknar jag. Och jag hinner göra mig iordning! Eller, ja.... jag tog på mig linserna i bilen på väg upp, men allt annat hann jag.

Sen gick vi ut på hål 10 för att killarna skulle spela från hål 1 samma tid, för att det skulle gå snabbare o blablabla. Men de första 9 hålen var kanske inte de bästa, 59 slag fick jag...Pinsamt värre. Inte ett enda par de första 9 hålen. FAst sen skärpte jag till mig, och satte 4 par, och resten boggies eller nått, det var ett hål bara som jag gjorde bort mig på, så de ststa 9 hålen fick jag 48 slag och det är bättre,.

en 5:e plats kom jag på i slagtävlngen och vann gjorde jag poängmässigt. Det var ballt att jag gjorde det sista tävlingen innan finalen som jag inte ska spela för att jag har en annan final samma tid.

Nu ska jag se om inte min kära far kan laga lite mat till mig. Jag förtjänar det tycker jag.

En vecka klar

Nu är första skolveckan klar! Det betyder att om 35 skolveckor är det studenten som gäller och det är jag pepp på! Dagen idag började med att Yngve var cool. Jag ska ha honom i Socialkunskap i ett år nu, och han var helskön. Så det blir nog ett bra år på den fronten hoppas jag.


Men nu ska jag sätta mig och fixa en bild till nått företag som behöver min hjälp...För jag är ju såååå bra på sånt. Jag kommer inte ens ihåg hur man gjorde för att frilägga hår. ÅH! jag är så dålig ibland. Men det löser sig, jag får trixa så gott jag kan.

172 days to go


Buhu

Snart åker Gabriel ifrån mig! Om 5 dagar flyttar han till Spanien och lämnar lilla mig här!
I ett helt år ska han vara där och allt han säger om sin familj han ska bo hos verkar helt underbar! Jag är ju inte mer än avis.....Kommer sakna dig massvis Gabriel!!!!



Jersey 2006- Kan det ha vart bättre?

Bild



Blondare är det och det var ju syftet. Men jämnt är det inte, fast det överlever jag. Jag hade ju grönt hår förra hösten, så om jag har olika blonda färger nu skadar inte mig så mycket.

Impuls

Jag fick en impuls idag så jag köpte hårfärg och nu sitter jag med det i huvet och hoppas innerligt att det ska bli bra. Men blir det inte det så är det inte hela världen, det är ju bara hår!
Men bild kommer komma upp när jag är klar med håret så ni får se, jag är ju bra på det där med ocencurerat på mig ><

Bloggtillfixning

Jag har fixat lite mer med min blogg som jag hoppas att ni ser. Det finns inga kanter på den längre och det ser inte lika avhugget ut som det gjorde innan.

Så nu är den ännu mera gladare och inte alls lika deppig som den var för en månad sedan.
Bra va Julia?

Wiiie!

Haha, jag har (med er hjälp) slagit läsarrekord på min blogg!
:D

Matte C

Hade min första lektion i matte c idaaag. Läraren är väldans mycket bättre än Janne, men det är la alla lärare?

Liten chock man fick när man kollade på planeringen inför den första månaden, det är lika mycket som vi gör på en termin vanligtvis. Så nu borde jag sätta mig och plugga massa matte, för jag ska försöka få slippa den ena lektionen i veckan för att göra mitt schema mer lättare för mig att hinna med. Så jag måste hela tiden ligga före alla andra och det kommer bli jobbigt..


Annars hade vi mediekommunikation idag och det var mest repitition från förra året, sen var det PA som gällde för resten av dagen mellan 1300 och 1700. men vi åkte hem vid fyra för vi orkade inte vara kvar och det var inget mer vi kunde göra heller. Men det känns bra iallafall men PAa:et och jag tror nog att det kommer bli mycket bra att ställa ut.


174 days to go


Jazzstreet

Idag började dansen igen! Jag kan inte med ord beskriva hur skönt det vara att få svänga om kring igen. Ganska mycket ändringar har hänt sedan förra terminen, men det gör inte mig något alls, för nu är det min stil än vad det var innan :)

Dock vräkte regnet ner när jag cyklade hem, så jag bjuder på en ocencurerad bild på mig efter dansen och allt regn.


Haha, hämden är ljuuuuv

Pappa ringde till Brios högkvarter idag. Pratade med hon som äger stället. Hon förnekar allt och vägrar dra ett streck över det hela, så i morgon ringer jag till Handels och berättar exakt allt som har hänt sedan första dagen jag var där tills igår. Det är bra att ha en pappa som kan det där med anställningar och sådant.

En rolig sak som ägarinnan sa till pappa var att det är fel av mig att ha en "attityd" och ska därför avskedas, men Daniel, han som anställde mig glömde bort att säga att det var en provanställning, men han har inte anställt någon förr, så klart att han kan göra fel.

Så det är ok när han gör ett allvarligare fel ännär jag inte gör något alls? Varför ska då jag straffas?!

175 days to go

PA

Dag två på Pa går helt okey. Men man ska inte ta ut för mycket i början. Men vi har iallafall pratat med några ställen och kanske så kan vi få en sponsor. Det vore ju toppenbra om vi kunde det, för då är det bara att sätta igång med bilderna och ta ut dom på direkten så det är klart.

Så nu är det loggboken som ska skrivas sedan får vi se vad som händer härnest, och oi morron hoppas jag att jag ska till s-tälje för att prata med Anna om mitt jobb. För jag orkar inte med att de ska göra fel när de ska vara "pros" på något sådant.

Vad fan hände?

Skolan börkade idag och blablabla.. skit samma, det var som vilken dag som hälst.

Mitt under pa så ringer dom från jobbet och undrar om jag har tid några minuter, jag tänker att de kanske vill att jag ska jobba något i veckan, men så säger han att det inte funkar att ha mig där. Och massa saker sen om att jag är otrevlig och sånt. Men jag har inte upplevt det så. Sen säger han att jag bara var prövoanställd, men det har jag inte hört ett ord om, så jag ringer min pappa som jobber med sånt och han kom till min undsättning så vi har nu pratat med min chef och vi ska prata med hans chef. För jag ger mig inte förän de kan ge mig sparken för en bra anledning och inte för att jag sköter mitt jobb perfekt men har en "dålig" attityd...

176 days to go


Blähä

Snart måste jag ta mig i kragen och plocka unfdan allt som skräpar på sängen, det är ju skola imån och då vore det trevligt om man var utvilad..Typ, eller nått. 0955 går bussen iallafall, då är jag i skolan typ 30 minuter tidigare än vad som behövs, men jag vill inte ta cykeln första dagen, det är inte ens min cykel, det är mammas, min är på lagning.

Jag har glömt o berätta det men i torsdags när jag kom till jobbet så råkade jag bromsa med min cykel så bromsarna låste sig och när jag skulle hem bar jag den, för jag lyckades inte laga den själv.
Eller jag bar den inte hela vägen, men jag bar den nästan hela vägen och det är ganska lång bit mellan mitt jobb och mitt hem, eller iaf 5km, och det blir långt om man ska bära en cykel.
Så nu har jag blåmärken på hela högra höften, inte snyggt och så kan jag inte använda bälte för då gör det ont, så jag tappar mina byxor hela tiden.

Sov gott och så ses v i skuulan imån...178 days to go

KM 2 generationer

Idag 0848 slog pappa ut på ettan, vi spelade KM idag.
Det var foresome vilket är skönt för då slår man bara varannat slag så man blir inte så trött.  Men dock var det 36 hål att gå vilket motsvarar ca 2 mil...Det blir man inte allt för pepp på, så mellan varven gick jag och sov ett tag. Sen vipps så gick spelet mycket bättre :)

De första 18 hålen hade vi pinsamma 110 slag :O men vi förbättrade oss med 12 slag de sista 18 hålen. Men det första varvet kämpade vi på hål 10. Jag tror det kan vara svårt att ha mer otur än vad vi hade. Jag skulle slå ut där och när jag precis ska slå på bollen faller den av peggen, så den är i rörelse när jag slår, jag tror jag kom kanske 5 meter eller nått, sen fortsatte vi så hela vägen till green. Vi gick i på 11 slag där och vi skulle haft 5 slag där. Inte kul, inte kul.

Skooolan börjar imån! :/ men det är sista året för jag ska ta studenten, för jag ska ta studenten.. lalala

Brio dag 6

Idag var det en dålig dag på jobbet.
Det finns en tant där som heter Lena och henne klarar jag inte av. Allt jag gör gnäller hon på. Vare sig jag gör rätt eller fel. Man blir ganska trött på det efter ett tag. Så mitt tålamod tog slut så jag gick hem en timme tidigare än vad jag skulle.

En av anledningarna till att tålamodet tog slut var att inatt vaknade jag klockan 3, (jag somnade 1) och hade förjäklans ont i magen, så jag kunde inte sova mer. Sen när jag skulle äta frukosten så mådde jag fortfarande inget bra så jag klarade inte av att äta. Och utan frukost funkar man inte!

Och om man sedan måste stå ut med att höra att "Du packar för långsamt" eller "Du satte presentsnöret åt fel håll, gör om det" HELA tiden så blir man trött på allt. Jag hoppas jag inte ska behöva jobba allt för mycket med henne, för då kommer jag att hänga mig.

Karlsborg

Fredag:
Efter arbetet hämtade Robin mig, först sprang vi in på InterSport och köpte ett par joggingskor till mig. Japp ni läste rätt, jag ska börja springa.
Så började den långa färden ner till Karlsborg med bara ett stop i Jönåker för lunch. Strax innan Norrköping hade det hänt en olycka, vad som hänt vet jag inte, men bilen var ialla fall mos.

Efter ett bra tag kom vi fram till Karlsborg då det inhandlades mat och frukost för dagarna och så bar det iväg igen, runt en insjö i vättern. Och där mitt ute i skogen ligger ett litet sött torp.

Till middag åt vi revbensspjäll och det var första och sista gången jag åt det.  Blä säger vi om den saken.

Lördag:
Vi tog en promenad i skogen, gick uppför Kanonbacken, den var massa brant och så rann det vatten i den, jätte fint var det. Högst upp finns ett utkikstorn, vi gick upp för hälften, mer vågade jag inte och så hade jag ont i mina fötter, jag var barfota och det var sånnadäringa trappsteg med piggar, så det blev smärtsamt efter ett tag.
Sedan började vi går nerför backen den andra halvan asså, men vi kände att det fick räcka för stunden. Så upp i utkiksbacken gick vi, oh! vad fint det var!
Man stod och såg ut över vättern, man såg Karlsborg tvärs över insjön och mitt i sjön fanns en ö som såg ut som en val.

Söndag:
Promenerade ut igen, men nu gick vi ner för hela Kanonbacken, det var som taget ut sagan Om Ringen. Så jäkla coolt!
Ni vet, man går mellan bergsväggarna som är kluvna för att lämna plats åt människor. Det var ballt!

Måndag:
Sista dagen, bestod mest av att städa. Jag diskade och värma vattnet fick jag göra på spisen, det var så ute i skogen att det inte ens fanns rinnande vatten...

Min helg i Karlsborg var precis vad jag behövde för att jag skulle orka med den sista veckan innan skolan börjar igen. Sen behöver jag bara stå ut i 178 dagar till i skolan innan det är SLUT!

Brio dag 2

Idag klockan 1400 började min andra dag på Brio leksaker. Först känndes det som om jag hade glömt bort allt, fast efter ett litet tag så gick det som på räls.
Bara två små saker hände idag, det enda varatt ett kontokort gick inte att betala med, och det andra var fel sträckkod på ett plagg så det var bara o söka efter varan och skriva upp den riktiga koden.

Jag och en av tjejerna som slutade idag hade rase med radiostyrda bilar. Haha vad kul det var och vad ovan man är. Kör ju in i allt. Men jag måste ju leka med allt för att kunna visa kunderna om de frågar mig om saker och ting. Så idag har jag mest lekt, för det var ganska folktomt i butiken.

Sen lyckades jag hitta ett kontokort på golvet på andra sidan kassan. Det vart en liten chock, för det har ju gåt massa människor där och igen har sett det? Undrar när idag det tappades? Hoppas bara att de kommer tillbaka och hämtar det imorron det känns lite obehagligt att ha andra människors pengar sådär, även om det bara är plast.

Jobbar vidare

Ja.. jag jobbar vidare med det mesta här känns det som.
Som ni ser håller bloggen på att få ett nytt ansikte,
men jag gav upp för mina ögon höll på o falla ur sina hålor igår kväll när
jag satt med den.
Igår var det även första dagen på mitt nya jobb!
Det var så himmla kul! och det gick så fantastiskt bra!
Jag hade en 3 timmars övningsdag och efter en halvtimme typ kunde jag allt...
Men jag ska dit idag igen och jobba vidare i kassan.
Det är mycket roligare än vad man tror, men visserligen får inte alla leka med sakerna på jobbet heller.
Vi har typ radiostyrda bilar som vi kan leka med när det är tråkigt och tomt i butiken. Igår satt jag och jollrade ikapp med några bäbisar också, dom var så himmla söööta!!


Idag grattar vi Tommie som tog körkortet också :D
(mig kan vi skjuta i huvet)

NERVÖS!!!

Jag är massa nervös, jag vill inte till nya jobbet imån.
Tänk om det inte alls går bra?
Jag kommer säkert göra bort mig massa mycket o alla kommer
bara skratta åt mig.

Men jag får ta ett djupt andetag, för imån ska mkt hända.
Körlektion på morgonen, sen nya jobbet, träffa kikki på stan och
när jag väl är hemma igen ska jag nog ta och fixa en ny design till bloggen.
Orkar inte med denna jag har nu. Måste bara få någon att ta en bra bild
på mig som jag kan använda, jag har nämligen skissat ut headern i huvet redan, o det kommer
bli toppen bra bra bra!



Big Ben and the Parlament

KM

Igår var första dagen på KM.
Det gick inget vidare. Jag vet inte vad som inte stämde,
men inte fan träffade jag bollen. Det var 36 hål som sagt och
med en score på 102, 105 låg jag inte itopp inför dagens runda.

Idag började jag med att slänga i bollen på en 9a.
Men sen de resterande 8 hålen fick jag 17 poäng på.
Inte så illa ialla fall med den starten.
Sen de sista 9 hålen blev slagen
7, 6, 9, 4, 8, 5, 5, 6, 7. 14 poäng.
så jag höjde mig idag. men en 7e plats i tävlingen totalt
blev det och sist kom jag inte.

Länge sedan!

Det var ett bra tag sedan jag var här.
men jag har inte haft tid. Det har hänt så mycket
denna gångna vecka så det är därför.

Min ettårs dag med Robin var jätte mysig.
På morgonen fick han armbandet av mig, ett vackert
silver armband som vi graverade in våra namn på.
Av honom fick jag en tavla han har målat, 3 böcker och
en korg med ansiktsmasker, badskumm och andra
nödvändiga saker. (bilder kommer)


Sedan for vi till London i onsdags.
Men det ska jag berätta om när jag har min kamera tillgänglig
så jag kan beskriva allt med bilder, men kul och underbart
var det, men vad annat kan man förvänta sig?

Forgetting Sarah Marshall



mihi söt film

Panikar!!!

Jag blir så galen på den jäkla datorn!!
Igår fick jag Photoshop men inte satriken går det att installera det!
Jag har prövat allt, o jag måste ha det tills i morron.
GalenGalenGalen!!!!!


Annars mår Gii bara bra i usa vi tror att hon kommer o dö
nu när det jordbävningar o allt där borta.

RSS 2.0